Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2010 (μέρος δεύτερο ΛΑΙΜΑΙ)
ειχα διαβασει καπου ενα θεμα με το ροστερ των αγγλικων ομαδων.
εαν δεν κανω λαθος απο φετος θα δηλωνουν 26 παικτες και απο αυτους ενας αριθμος θα πρεπει να ειναι απο το νησι.
νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα το ειχε η σιτι που συμφωνα με το αρθρο θα επρεπε να ξεφορτωθει αρκετα συμβολαια.
ισως αυτος ειναι ενας λογος που εχουν ερθει αρκετοι απο το νησι στο ελλαδισταν. εαν ξερει καποιος κατι ποιο σιγουρο ή εαν εχει καποιο λινκ.....
εαν δεν κανω λαθος απο φετος θα δηλωνουν 26 παικτες και απο αυτους ενας αριθμος θα πρεπει να ειναι απο το νησι.
νομιζω οτι το μεγαλυτερο προβλημα το ειχε η σιτι που συμφωνα με το αρθρο θα επρεπε να ξεφορτωθει αρκετα συμβολαια.
ισως αυτος ειναι ενας λογος που εχουν ερθει αρκετοι απο το νησι στο ελλαδισταν. εαν ξερει καποιος κατι ποιο σιγουρο ή εαν εχει καποιο λινκ.....
Δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω τα λεγόμενα του Oli, πάντως έναν παίκτη που έχει παίξει σε 20 ματς τα τελευταία 4 χρόνια αν δεν απατώμαι,πόσο καλά μπορείς να τον ξέρεις?
Φαντάζομαι πως όταν είσαι η αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή οι πρωτοβουλίες που παίρνεις και θα σ' αφήσουν να πάρεις οι υπόλοιποι είναι μηδαμινές....
θα μου πεις τότε τι είδαμε και τον θέλουμε??
Καλή ερώτηση και αυτή...
Φαντάζομαι πως όταν είσαι η αλλαγή, της αλλαγής, ω αλλαγή οι πρωτοβουλίες που παίρνεις και θα σ' αφήσουν να πάρεις οι υπόλοιποι είναι μηδαμινές....
θα μου πεις τότε τι είδαμε και τον θέλουμε??
Καλή ερώτηση και αυτή...
τον ολιβαρες τον πιστευω ομος.....
Ας σκεφτουμε οτι στην αγγλια ειχε να κανει με αντιπάλους με @@@ και οχι με τις απατες τους ελληνες και τους ξενους που εχουμε εδω.
εγω απο αλλο ατομα ακουσα τα καλύτερα λογια για αυτον.
ο καιρος θα δείξει ΑΝ ερθει.
Ας σκεφτουμε οτι στην αγγλια ειχε να κανει με αντιπάλους με @@@ και οχι με τις απατες τους ελληνες και τους ξενους που εχουμε εδω.
εγω απο αλλο ατομα ακουσα τα καλύτερα λογια για αυτον.
ο καιρος θα δείξει ΑΝ ερθει.
Ο Φερνάντο Μοριέντες ανακοίωσε πως στα 34 του χρόνια "κρεμάει" τα παπούτσια. Τέλος λοιπόν το ποδόσφαιρο για ένα σπουδαίο επιθετικό.
- ΑποστόληςΑ
Όλα αυτά πράγματι ίσχυαν. ΜΕΧΡΙ που, στις διακοπές, του συνέβη κάτι τρομερό και η κρίση του λαθεύει μέρες-μέρες...teacher έγραψε:Η άποψη του Ολι με προβλημάτισε αναφορικά με την αξία του Ζαρ. Θεωρώ ότι είναι περισσότερο βαρύνουσα από πολλών δημοσιογράφων. Αξιοπρόσεκτο στην υπόθεση είναι ότι η μεταγραφή βγήκε από το μετροσπορτ οπότε ίσως τελικά πέσουν έξω, ώς είθισται
ο δεξιοποδαρος κουτσαινικουλης της λιβερπουλ για την ακριβεια αυτο ειναι... :ugeek: :ugeek:gash04 έγραψε:Ο Σάλμον της Λίβερπουλ με λίγα λόγια...
βεβαια αλλα μεγεθη αλλα θα δουμε τι θα γινει και εφοσον γινει..
ελεος ρε παιδια μ'αυτο το πραγμα!ολοι κρινονται μεσα στο γηπεδο..!
- paok nafplio
Ρε σεις κ μονο που τον πηρε η Λιβερπουλ παει να παει οτι ειναι καλος..δεν συγκρινεται το επιπεδο του πρωταθληματος τωρα μην λεμε οτι θελουμε..ενας μετριος στην Αγγλια εδω θα ειναι απο τους καλυτερους του πρωταθληματος.
[quote="nikos123"]Παίκτης του ΠΑΟΚ θα ειναι για τα επόμενα 2 χρόνια ο Sergio Koke .Ο Ισπανός επιθετικός ηρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.Διαβάστε το σχετικό λινκ : http://i34.tinypic.com/14mz6fb.jpg[/quote
χαχαχχαχαχαα επεσα κατω αδερφε να εισαι καλα
- sourmenetes
- Moderator
Μηπως το ονομα εχει βγει για παπας για να παιζουμε ανετα σε αλλα ταμπλο???
Λεω εγω...
Λεω εγω...
ενταξει μη με κανεις να θυμαμαι τον μπισκαν τωρα...paok nafplio έγραψε:Ρε σεις κ μονο που τον πηρε η Λιβερπουλ παει να παει οτι ειναι καλος..δεν συγκρινεται το επιπεδο του πρωταθληματος τωρα μην λεμε οτι θελουμε..ενας μετριος στην Αγγλια εδω θα ειναι απο τους καλυτερους του πρωταθληματος.

ολα ειναι πιθανα θα δουμε...4,5 ωρες ακομα...τικ τακ τικ τακ...sourmenetes έγραψε:Μηπως το ονομα εχει βγει για παπας για να παιζουμε ανετα σε αλλα ταμπλο???
Λεω εγω...

geonov29 έγραψε:nikos123 έγραψε:Παίκτης του ΠΑΟΚ θα ειναι για τα επόμενα 2 χρόνια ο Sergio Koke .Ο Ισπανός επιθετικός ηρθε σε προφορική συμφωνία με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αύριο θα υπογράψει το συμβόλαιό του.Διαβάστε το σχετικό λινκ : http://i34.tinypic.com/14mz6fb.jpg[/quote
Το ιδιο επαθα και εγω οταν το ειδα