Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες
Α ρε τι πεναλντι τσιμπησαν παλι τα βαζελια μετα λεμε για πρωταθλημα...
αρχισαμε απο πιο νωρις φετος...γι αυτο δεν πρεπει να την παιζουμε και να κερδαμε τα χωρια.......
Στα @@ μου τα μπέναλτυ που θα πάρουν... Αυτό ήταν το πρώτο.
όλη η χώρα , εκτός των 2, θα γελά πάλι μαζί τους...
Και θα τσακώνονται για το ποιος είναι ο λιγότερο ευνοημένος.........
ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα γ@μ@τ@ με κεφαλαία γράμματαααααααααα
Εμείς πότε θα ξαναπαίξουμε εναντίον 10???
όλη η χώρα , εκτός των 2, θα γελά πάλι μαζί τους...
Και θα τσακώνονται για το ποιος είναι ο λιγότερο ευνοημένος.........
ΠΑΟΚ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα γ@μ@τ@ με κεφαλαία γράμματαααααααααα
Εμείς πότε θα ξαναπαίξουμε εναντίον 10???
- hasio_john
Αν και θα χαρώ αν χάσουν τα σκουλήκια , ΑΛΛΑ με τέτοια πέναλτι είναι φανερό πως θα κυλίσει το πρωτάθλημα!
Ξεφτίλα , τίποτα άλλο!!!!!!!
εγω ηθελα ασσο ή χ αλλα δυσκολα το βλεπω να φευηγει απο διπλο δυστυχως
Θα χαρεις? Αυτο που γινεται τωρα ειναι κατα του ΠΑΟΚ! Αντε να χαιροσουν αν επαιζε ο Αρης με μια μικρη ομαδα αλλα τωρα παιζει με αντιπαλο μας αρα δε βλεπω το λογο!hasio_john έγραψε:Αν και θα χαρώ αν χάσουν τα σκουλήκια , ΑΛΛΑ με τέτοια πέναλτι είναι φανερό πως θα κυλίσει το πρωτάθλημα!![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jpm4_neo την Σάβ 11 Σεπ 2010, 19:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- ilias4_koufalia
Ενταξει και μεις ονειρευομαστε τιτλους
ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- hasio_john
Αν ποτέ στην ζωή μου ψιλοχαρώ έστω και ελάχιστα επειδή το σκουλήκι θα φέρει θετικό αποτέλεσμα , τότε είμαι σίγουρος πως ένα μεγάλο παλιρροιακό κύμα θα σκεπάσει όλο τον πλανήτη!!! Πλάκα με κάνεις ρε αδερφέ??jpm4_neo έγραψε:Θα χαρεις? Αυτο που γινεται τωρα ειναι κατα του ΠΑΟΚ! Αντε να χαιροσουν αν επαιζε ο Αρης με μια μικρη ομαδα αλλα τωρα παιζει με αντιπαλο μας αρα δε βλεπω το λογο!hasio_john έγραψε:Αν και θα χαρώ αν χάσουν τα σκουλήκια , ΑΛΛΑ με τέτοια πέναλτι είναι φανερό πως θα κυλίσει το πρωτάθλημα!![]()
Όσο για τον βάζελο , στα π@παρια μου που θα έχει στο πλευρό του τα κοράκια .., το μόνο σίγουρο είναι πως θα γευτεί τα Παοκτσίδικα σπερματοζωάρια όταν θα παίξει μαζί μας !! (μέσα ή έξω!!) Όσο για τον Δαλούκα, ας τολμήσει να έρθει στο Ναό και να κάνει τα ίδια ... θα δει πόσο ωραία θα ηχεί η σφυρίχτρα του μέσα από την κ@λοτρυπίδα του!!!
- ΑποστόληςΑ
Αδερφέ μακάρι να μας σφυρίζουν όλοι οι διαιτητές φέτος όπως μας σφύριζε ο Δαλούκας πέρσυ.,hasio_john έγραψε:!) Όσο για τον Δαλούκα, ας τολμήσει να έρθει στο Ναό και να κάνει τα ίδια ... θα δει πόσο ωραία θα ηχεί η σφυρίχτρα του μέσα από την κ@λοτρυπίδα του!!!
50αρίσια και χωρίς να ενδίδει σε θεατρινισμούς απ'όσο θυμάμαι.
Ε?
Ο δαλουκας μας εσφαξε με το βαμβακι δυο φορες στο καραιταβλι περσι και εσυ λες μας επαιξε καλα? Επειδη νικησαμε δε σημαινει οτι δεν ηταν προκλητικος.
Ο δαλουκας μας εσφαξε με το βαμβακι δυο φορες στο καραιταβλι περσι και εσυ λες μας επαιξε καλα? Επειδη νικησαμε δε σημαινει οτι δεν ηταν προκλητικος.