Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από goran 64 »

Λευτεριά στην αντίθετη (οπαδική ακόμα ακόμα) άποψη βρε σεις...Τι δεν καταλαβαίνετε;;; :roll:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τυπικά δεν έχει κάνει λάθος ο swordfish. Αλλά αν είναι να γράφεις κάτι που προκαλεί πολλά μέλη (και δικαίως), ώστε να αρχίσουν αντεγκλίσεις και όλα τα παρόμοια, καλόν είναι να αποφεύγεται.
Εγώ θυμάμαι, όταν έβλεπα τον αγώνα, ότι χοροπηδούσα από αγανάκτηση όταν έδωσε το φάουλ στον Πεφτούνη. Το να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι πέναλτυ, είναι δημοκρατικό ΟΚ, αλλά σε ένα οπαδικό φόρουμ θα επιφέρει τέτοια ανακατωσούρα που δεν επιτρέπεται. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που δεν επιτρέπεται η εγγραφή μη ΠΑΟΚτσήδων.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ααααα, αυτό το τελευταίο δεν το γνώριζα!!! Sorry... :oops:

Υ.Γ. Έλεγα κι εγώ...είναι ποτέ δυνατόν;;; :roll:
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Τελικά με τις δηλώσεις που έκανε ο τουντορ ΕΊΝΑΙ για φτύσιμο;
Μάλλον είναι, γι'αυτο και τον έδιωξε ο Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Είναι, είναι...Πολύ καλά του 'ξηγήθηκε το αλάνι ο Ιβάν...Άντε να πάει του χρόνου στον πουστόγ@υρο με Βουτούνη και Σκυλ-έγιε να ησυχάσουμε όλοι μας πια... :x

Υ.Γ. Sorry για το off topic αλλά ο από πάνω ρώτησε και είπα να πω την άποψη μου... :roll:

Υ.Γ.2 Δηλώνω ευθαρσώς ότι ΠΡΟΤΥΠΟ MOY στο forum είναι πλέον Ο MANIAKOS!!!
Σιγά να μην κάτσω να σκάσω...αφού!!!
giannina4

Δημοσίευση από giannina4 »

goran 64 έγραψε:Είναι, είναι...Πολύ καλά του 'ξηγήθηκε το αλάνι ο Ιβάν...Άντε να πάει του χρόνου στον πουστόγ@υρο με Βουτούνη και Σκυλ-έγιε να ησυχάσουμε όλοι μας πια... :x
μαλιστα,σημερα 15/3 ειναι καταπτυστες οι δηλωσεις του,καλα του ξηγηθηκε ο ιβαν και να παει και στον πουστογ@υρο του χρονου.ας κανουμε ενα flashback μια εβδομαδα πριν σχετικα με τις δηλωσεις του ΙΤ και τις φημες περι αποχωρησης του
"Σκορπίζει ομίχλη" ρε συ πιλότε, ΤΩΡΑ ΕΤΣΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, τι δεν καταλαβαίνεις ρε φίλε;;;
..."θα βελτιωθούν κι άλλο όμως" είπε κάποια στιγμή...
Ο Μαλεζάς δεν βελτιώθηκε με Κοντρέρας δίπλα του;;;
Δείτε μην χάσουμε ξανά το δάσος ρε σεις...31 χρόνια το ίδιο κάνουμε πλην μίας τριετίας!!!
Αυτούς τους δύο μάλλον περίμενε όχι τόσο αφελείς σήμερα!!! Μπορούσαν να το έχουν κλειδώσει το ματς μετά το 0-1 ρε συ πιλότε, δεν το έκαναν και τους έχει νεύρα!!! Πρώτη φορά είναι μήπως ή φοβάσαι ότι τους αδικεί;;;
Το αποτέλεσμα δεν δείχνει να έχουν βελτιωθεί από το καλοκαίρι έως τώρα;;;
Θεωρώ ότι είναι τα μεγαλύτερα πουλέν του, το ξέρουν όλοι τους μέσα στην ομάδα, και τους "τα λέει στην νύφη να τα ακούει η πεθερά"... ;) ...πολύ πιθανά... :)
Ειδικά αναφέροντας αυτούς τους χτυπάει περισσότερο στον αντρικό εγωισμό τους, αφού κι οι ίδιοι ξέρουν πόσο "ντουγάνια" είναι οι συγκεκριμένοι, παρ ότι πολυδιαφημισμένοι... ;)
Πάτε καλά ρε σεις;;; Τόση εμπάθεια;;; Ντροπή ρε, προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. είναι, όχι του πουστόγ@υρου!!
Ντροπή σας να τα λέτε για τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.!!! Να τα λέτε για του πουστόγ@υρου αυτά, ειδικά τόσο "άσκεφτα" (;;;)...!!!
Μερικοί πάντως κάνετε θαρρείς και θα βάλετε κανένα 100ευρω στο παντελόνι αν φύγει ο Τούντορ!!! :)
Μπορεί και 200ευρω δηλαδή... :)
Ίσως και 300ευρω ακόμα... :oops:
Λευτεριά στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Κάντε επιτέλους κάποιον απ αυτούς προπονητή στην ομάδα μήπως ησυχάσουμε κάποτε... :roll:
@ Περίπτερε, τον θεσμό του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. στηρίζω, πάρτο χαμπάρι επιτέλους!!! Και επισημαίνω-καυτηριάζω την κακή-λάθος νοοτροπία μας να μην κάνουμε ούτε μια στάλα υπομονή και να είμαστε προπονητοφάγοι ως παντελώς άσχετοι-άμπαλοι οπαδοί!!!
Υ.Γ. 2...Τον Τούντορ ευχαρίστως τον έκανα γαμπρό μου!!! Είναι ΑΝΤΡΑΣ και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ αδιαπραγμάτευτα!!! Αν είχα κόρη και αγαπιόντουσαν του την έδινα άνετα μαζί με την ευχή μου φίλε!!! ;)
κι εδω ξεκιναει το καλο, τα σχολια μετα τις δηλωσεις σαββα
Και που τα λέει ρε πιλότε ποιον εκθέτει αν όχι τον ίδιο του τον εαυτό;;; Έπεσε στην παγίδα του Τούντορα με φαίνεται αυτός ο αιώνιος γραφικός-γελοίος και μας κάνει και διαφήμιση για την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη που διέπει ακόμα και τον Κροάτη προπονητή της ομάδας μας... ;)
Άρα, αφού παραδέχεσαι κι εσύ ότι Πάνθραξ και Καλλονή είναι καλύτεροι απ τον Π.Α.Ο.Κ. (αν κρίνω με τα "καλά ημίχρονα" που αναφέρεις για την κάθε ομάδα) τότε γιατί ξεσκίζεις τον ΠΟΡΠΟΝΗΤΗ του Π.Α.Ο.Κ., ακόμα και για τις συγκρίσεις που κάνει των παικτών μας με κάποιους του πουστόγ@υρου;;;
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μου αρέσει να με ("παρ")"ακολουθούν"...

Ένσταση όμως: Δεν αναφέρεται πουθενά ( :oops: & :( ) το Υ.Γ. μου 2:

ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο MANIAKOS !!! :o :o :o

Ε και λοιπόν;;; ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ τώρα...
:P :P :P
Άβαταρ μέλους
goran 64

goran 64 έγραψε:Εντελώς πληροφοριακά και για να λυθούν κάποια προβληματάκια (σίγουρα όμως χωρίς να θέλω να γίνω καθόλου "σασταλεγάκιας") που έχουν να κάνουν με τις απόψεις μου περί του πρώην προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., έψαξα και βρήκα τα posts μου με την κριτική μου στον Ίγκορ Τούντορ για παράδειγμα στον αγώνα στην Τρίπολη στις 1-11-2015, αλλά και πριν και μετά τον αγώνα με την Κρασνοντάρ στην μακρινή Ρωσία στις 5-11-2015 !!! :?

Σημειώνω-επισημαίνω λοιπόν για κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, ότι αυτή η κριτική βρίσκεται στις σελίδες 138-141 και 143 και 147-148 και 152 του 1ου topic "Igor Tudor" και...όσοι πιστοί προσέλθετε!!! :shock:

Εκεί γύρω φυσικά (σελίδες από 133 έως 153 του ίδιου topic) μπορείτε να ανακαλύψετε-διαβάσετε και ενδιαφέρουσες κριτικές άλλων συμφορουμιτών μας την ίδια εποχή για τον Ίγκορ Τούντορ... :o

Τελικά είναι πολλές φορές πάρα πολύ καλό και χρήσιμο το ότι τα γραπτά μένουν... ;)

Καληνύχτα σας και ες αύριον με υγεία όλοι μας... 8-)
Ααα, και για όσους παρακολουθούν (γενικότερα) υπάρχει κι αυτό για μεγαλύτερη ακόμα ενημέρωση...Αξίζει να το δει κανείς!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 15 Μαρ 2016, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giannina4

οντως αλλαζει ολοκληρωτικα το νοημα αυτο το υγ.οτι να 'ναι.εισαι κωλοτουμπας και εθισμενος με τα ποστ, πατα φρενο και φιλτραρε αυτα που γραφεις.εχεις σεβαστο μεριδιο ευθυνης για την ολο και χειροτερη εικονα του φορουμ.σχολιαζεις ακατασχετα,πολλες φορες χωρις εμφανη σχετικοτητα με το τοπικ και θες να γινεσαι ειτε για καλο ειτε για κακο λογο το επικεντρο.ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον κοσμο, ΔΕΝ προκειται να επηρεασεις κανεναν.πες τη γνωμη σου απλα,λιτα, απεριττα και αν εχεις αντιλογο απαντα σε κοσμια πλαισια και παντα ον τοπικ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Το θέμα Τούντορ έχει τελειώσει, προχωράμε...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

pilotos έγραψε:Το θέμα Τούντορ έχει τελειώσει, προχωράμε...

SM-G920F
Άβαταρ μέλους
goran 64

Τώρα προσωπικά δέχτηκα επίθεση από Γιάννενα μεριά ή κάνω πάλι λάθος;;; :?

Άποψη σου φίλε μου για το τι είμαι προσωπικά, σεβαστή κι ας την καταθέτεις εν μέσω χαρακτηρισμών που δεν αρμόζουν σε forum και φυσικά δεν την ενστερνίζομαι!!!

Το τι θα κάνω όμως ή δεν θα κάνω είναι καθαρά δικός μου λογαριασμός, δεν σου πέφτει κανένας λόγος και να κοιτάς καλύτερα το τι θα κάνεις εσύ σε παρακαλώ πολύ!!!

Όσο για το ότι υποβαθμίζω την αισθητική του forum, πιστεύω ότι η άποψη σου δεν είναι και η αντικειμενικότερη, ειδικά όταν αφορά προσωπικά εμένα!!! ;)
giannina4

Odi έγραψε:
pilotos έγραψε:Το θέμα Τούντορ έχει τελειώσει, προχωράμε...

SM-G920F
odi ,προφανως και δεν εκανα τα quote για το θεμα τουντορ καθεαυτο.ηθελα να καταδειξω οτι για ακομα μια φορα,μεσα σε ελαχιστο χρονικο διαστημα, ο γκοραν κανει στροφη 180 μοιρων στην αποψη του κι αφου πρωτα ειχε βομβαρδισει το φορουμ με σωρεια δεκαδων ποστ υποστηριζοντας λυσσαλεα τη προηγουμενη αποψη, κατηγορωντας συμφορουμιτες που τολμησαν να εχουν αντιθετη γνωμη ως αλλοθρησκους και ΑΡΔοστημενους ή ειρωνευομενος καποιους αλλους.αυτο, περαν του αλλοπροσαλλου του χαρακτηρος αν οντως αλλαζει γνωμη (που αμφιβαλλω) , στα φορουμ και οχι μονο ονομαζεται attention whore.τον ανθρωπο δεν τον πιανεις πουθενα, μια ετσι μια γιουβετσι, αλλα σε καθε περιπτωση τσακωμοι,ειρωνιες και δασκαλιστικο υφος.ο κομπος κοντευει στο χτενι.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ναι το κατάλαβα,απλά ας περιορίσουμε τις προσωπικές αντιπαραθέσεις..Έχουν υπάρξει πάρα πολλές τελευταία..Από την μεριά σου το επισήμανες,ο goran απάντησε, οπότε ας τελειώσει εδώ το θέμα..Μην ξεχειλώσει.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

giannina4 έγραψε: ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον κοσμο, ΔΕΝ προκειται να επηρεασεις κανεναν.
Διαφωνώ πλήρως.
Και τον ΠΑΟΚ θα αλλάξεις και τον κόσμο θα αλλάξεις και θα επηρεάσεις πολλούς. Όλοι το κάνουμε σε πολύ μικρό ή σε μεγαλύτερο βαθμό.
Εκτός κι αν υπάρχει κανείς εδώ μέσα που ακόμη πιστεύει π.χ. ότι υπάρχει κοκκινοντυμένος παππούλης που μοιράζει δώρα στα καλά παιδιά τα Χριστούγεννα (ό,τι πίστευε δηλαδή όταν ήταν πέντε χρονών) και δεν έχει επηρεαστεί η άποψή του από τότε.

Με ποιό τρόπο το προσπαθεί κανείς είναι άλλη ιστορία και δεν είμαι και ο κατάλληλος για να την πω. :oops:

ΥΓ: Ο Γκόραν, όταν λέει ότι «πρότυπό του θα είναι πλέον ο MANIAKOS», εννοεί ότι θα τρολάρει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”