Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Στην εικονα που εχεις βαλει η μπαλα ειναι στον αερα,εχει φυγει ηδη απο το ποδι,να μην κανουμε το ασπρο μαυρο.
Ηταν οφσαιντ τελος.
Ηταν οφσαιντ τελος.
Και πέναλτι και οφ σαιντ ήταν αυτά πάνε μαζί..... Πακέτο
Συμφωνώ. Την έβαλα για να δείξω την δυσκολία της φάσης αφού μερικά κλάσματα του δευτερολέπτου αφού φέυγει η μπάλα ο παίχτης καλύπτεται. Ο επόπτης την πάτησε αφού δεν είδε εγκαίρως την μπαλια νομίζω, και όχι 3-4 μέτρα οφσάιντ και τέτοια που λένε... Σόρυ που δεν διευκρίνισα
ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ οφ τόπικ, αλλά εμπίπτει στην κατηγορία προπαγάνδα και ΜΜΕ :
Το παράδοξο της Ελλάδος:
Να κατηγορεί αρχηγός κόμματος επιχειρηματίες για διαπλοκή με την κυβέρνηση, και μέσα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, πρωτοσέλιδο δικών του συμφερόντων (αν οχι ιδιοκτησίας, γκουχ γκουχ), να αναφέρει πως με παρέμβαση του ίδιου του πολιτικού αρχηγού, εκβιάστηκαν τράπεζες ώστε να ακυρώσουν μια επιχειρηματική συμφωνία του εν λόγω "διαπλεκόμενου".
Σκυλιά της λάσπης
Το παράδοξο της Ελλάδος:
Να κατηγορεί αρχηγός κόμματος επιχειρηματίες για διαπλοκή με την κυβέρνηση, και μέσα ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, πρωτοσέλιδο δικών του συμφερόντων (αν οχι ιδιοκτησίας, γκουχ γκουχ), να αναφέρει πως με παρέμβαση του ίδιου του πολιτικού αρχηγού, εκβιάστηκαν τράπεζες ώστε να ακυρώσουν μια επιχειρηματική συμφωνία του εν λόγω "διαπλεκόμενου".
Σκυλιά της λάσπης
Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θέλω τον παο δυνατό..... Η γνωστή χιλιοπαιγμενη ατάκα που λέγανε για μας, όλοι μαζί λοιπόν να λέμε εμείς τον παο τον θέλουμε δυνατό (τεταοτοπεμπτο)
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
eorptol1 έγραψε:Δεν ξέρω τι λέτε εσείς αλλά θέλω τον παο δυνατό..... Η γνωστή χιλιοπαιγμενη ατάκα που λέγανε για μας, όλοι μαζί λοιπόν να λέμε εμείς τον παο τον θέλουμε δυνατό (τεταοτοπεμπτο)
Οχι να πουμε για το αλλο το ρητο, οτι δηθεν για να παρει ο ΠΑΟΚ πρωταθλημα πρεπει να ειναι ο ρουλης και η γρια δυνατοι...

- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
rainmaker έγραψε:ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ οφ τόπικ, αλλά εμπίπτει στην κατηγορία προπαγάνδα και ΜΜΕ :
Το παράδοξο της Ελλάδος:
Σκυλιά της λάσπης
Ισχύει;
Τι να ισχύει; Σημερινο πρωτοσέλιδο των παραπολιτικων
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
το είδα,αν ισχύει η πληροφορία ή αν ονειρεύονται όρθια τα λαμόγια ρωτάω...
Α σόρρυ λαθος.
Τι να πω; Βγάζεις άκρη με τη χαβούζα και τα αλαξοκωλικια της;
Είτε ισχύει είτε όχι πάντως ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο συρφετός του
Τι να πω; Βγάζεις άκρη με τη χαβούζα και τα αλαξοκωλικια της;
Είτε ισχύει είτε όχι πάντως ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ και ο συρφετός του
λεει ο νικος δημου..
"Διανοούμενος είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί (συνήθως μάταια) να κάνει τις ιδέες του πράξη. Ο Έλληνας διανοούμενος είναι αυτός που προσπαθεί να βρει ιδέες για να δικαιολογήσει τις πράξεις του."
* οπου διανοουμενος βαλε πολιτικος.
σε καθε εκλογικη αναμετρηση αυτη η χωρα αποδεικνυει πως παντει υπαρχει και πιο γελοιος πρωθυπουργος απο τον προηγουμενο.Παπανδρεου,Μητσοτακης,Εβερτ,σημητης,Γαπ,καραμανλης,Σαμαρας,Τσιπρας και μετα Κουλης.τι διαολο γινεται.
τρεμω για τον μετα τον κουλη.δε χωρανε καν προγνωστικα.στα παντα χωρανε εκτος απο αυτο.
Ειναι σαν παιχνιδι με πιστες.ο τελευταιος αρχηγος θα ειναι αρθροποδο και παλι θα εχει ψηφοφορους.
υγ.ο Κουλης που θα προσελκυσει επενδυσεις
"Διανοούμενος είναι ο άνθρωπος που προσπαθεί (συνήθως μάταια) να κάνει τις ιδέες του πράξη. Ο Έλληνας διανοούμενος είναι αυτός που προσπαθεί να βρει ιδέες για να δικαιολογήσει τις πράξεις του."
* οπου διανοουμενος βαλε πολιτικος.
σε καθε εκλογικη αναμετρηση αυτη η χωρα αποδεικνυει πως παντει υπαρχει και πιο γελοιος πρωθυπουργος απο τον προηγουμενο.Παπανδρεου,Μητσοτακης,Εβερτ,σημητης,Γαπ,καραμανλης,Σαμαρας,Τσιπρας και μετα Κουλης.τι διαολο γινεται.
τρεμω για τον μετα τον κουλη.δε χωρανε καν προγνωστικα.στα παντα χωρανε εκτος απο αυτο.
Ειναι σαν παιχνιδι με πιστες.ο τελευταιος αρχηγος θα ειναι αρθροποδο και παλι θα εχει ψηφοφορους.
υγ.ο Κουλης που θα προσελκυσει επενδυσεις

- navigator11