aivas19 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:40 Αν θέλουν τον ανταλλάσσουμε με Τσάλοφ. Win/Win φάση (για μας, αυτοί lose/lose)
Razvan Lucescu VI
Re: Razvan Lucescu VI
Και μιλάμε για πραφιτ
- These users thanked the author Equalizer for the post (total 4):
- navigator11, Ally Samagoal, wpgoalkeeper, aivas19
Θα είναι πολύ δύσκολη η μετά- Λουτσέσκου εποχή.
Ο ΠΑΟΚ λογικά θα υποφέρει μέχρι να βρει τον δρόμο του.
Ο ΠΑΟΚ λογικά θα υποφέρει μέχρι να βρει τον δρόμο του.
- These users thanked the author Nastoff for the post (total 7):
- nunies4, renegade, leomatos88, NIKOS1972, Ally Samagoal, Psaras, wpgoalkeeper
Big brain timeaivas19 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:40 Αν θέλουν τον ανταλλάσσουμε με Τσάλοφ. Win/Win φάση (για μας, αυτοί lose/lose)
-
Dimitrisou
Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 9):
- obanebane, st4this, navigator11, paok apo epilogi, Dimitris_L4, Maklaz, Ally Samagoal, wpgoalkeeper, Gregk19262000
αμα έφευγε την επομενη του παιχνιδιού με τον βαζέλο θα έλεγα σωστά έπραξαν...τωρα το θεωρώ άστοχο....καλύτερα να έχουν μια χρονια να δουλέψουν την αλλαγή πάρα τωρα στα γρήγορα και με αλλαγές παιχτών και παιχνιδι σε ενα μήνα σχεδόν. και αμα κάτσει καμία στραβή να φανε ηδη το πέσιμο για την αλλαγή προπονητή...
- Shivaspace
ενώ με τον Λουτσέσκου στα προκριματικά δαγκώνουμε
- These users thanked the author Shivaspace for the post:
- yakel
- navigator11
Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- These users thanked the author navigator11 for the post (total 10):
- Dimitris_L4, Dimitrisou, Maklaz, Mica, PAOK DreXleR, Ally Samagoal, Psaras, wpgoalkeeper, aivas19, Gregk19262000
-
Dimitrisou
Ε είπα να πω και γω την μλκια μουnavigator11 έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:56Σιγά που θα αντέξουμε τόσο. Σοβαρέψου, αδερφέDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..![]()
- These users thanked the author Dimitrisou for the post (total 6):
- Maklaz, navigator11, PAOK DreXleR, Ally Samagoal, aivas19, Gregk19262000
- Σουριναμέζος
Όλα αυτά τα πρέπει να μείνει (ή δεν πρέπει να φύγει) γιατί ξεκινάει η προετοιμασία σε μια βδομάδα, γιατί δεν έχουν βρει ακόμα προπονητή, γιατί δεν μπορούν να βρουν καλύτερο, γιατί έχουν γίνει πολλές αλλαγές μαζεμένες, κτλ για εμένα είναι παπαριές.
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός προπονητής και ότι μπορεί να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στον σύλλογο. Αν η διοίκηση δεν πιστεύει αυτό ακριβώς τότε πρέπει να πάει σε αλλαγή.
Εγώ δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι 100-0 με την παραμονή του Ραζβάν.
Ο Λουτσέσκου πρέπει να μείνει αν η διοίκηση θεωρεί ότι είναι ο ιδανικός προπονητής και ότι μπορεί να συνεχίσει να φέρνει επιτυχίες στον σύλλογο. Αν η διοίκηση δεν πιστεύει αυτό ακριβώς τότε πρέπει να πάει σε αλλαγή.
Εγώ δεν χρειάζεται να πω ότι είμαι 100-0 με την παραμονή του Ραζβάν.
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post (total 5):
- navigator11, wpgoalkeeper, Apil44, aivas19, Andrew R
- Shivaspace
αφού ρε Σουριναμέζε με το που έφυγε..αυτοεξορίστηκες στον Απ. Λεμεσού με την μία, πως να μην είσαι 100-0 
- These users thanked the author Shivaspace for the post (total 5):
- Σουριναμέζος, Kabamaru11, Ally Samagoal, rockcity4, aivas19
Κατά την γνώμη μου ενδεχόμενη απόλυση Λουτσέσκου θα είναι απλά μια πολύ κακή απόφαση με ποδοσφαιρικά κριτήρια.
Από κει και πέρα, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να το κάνει, η σωστή στιγμή θα ήταν με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας αντί να τραβάει αυτή η ιστορία τόσες εβδομάδες, κάτι ταπεινωτικό τόσο για τον Ραζβάν όσο και για τον ΠΑΟΚ.
Αν φύγει, μακάρι ο αντικαταστάτης του να είναι προπονητάρα γιατί χρειαζόμαστε μια καλή σεζόν.
Από κει και πέρα, ακόμα κι αν ο ΠΑΟΚ ήθελε να το κάνει, η σωστή στιγμή θα ήταν με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της ομάδας αντί να τραβάει αυτή η ιστορία τόσες εβδομάδες, κάτι ταπεινωτικό τόσο για τον Ραζβάν όσο και για τον ΠΑΟΚ.
Αν φύγει, μακάρι ο αντικαταστάτης του να είναι προπονητάρα γιατί χρειαζόμαστε μια καλή σεζόν.
- These users thanked the author paokspren for the post:
- Ορτζονικίδης
- Σουριναμέζος
Ο Βασιλόπουλος λέει επικοινώνησε με τον Λουτσέσκου και μεταφέρει :
«Θα σας πως όσα έχω πει και στις συνεντεύξεις που έδωσα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα έτος. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για τη νέα σεζόν, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση για όλα αυτά και δεν ασχολούμαι με όσα κυκλοφορούν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Έχω μιλήσει τόσο με τον Λέο Μάτος, όσο και με τον Αντρέ Βιεϊρίνια για το πως θα οργανώσουμε τον ΠΑΟΚ. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους ρόλους τους και καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν. Έχουμε πολλά να οργανώσουμε, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σκοπεύω να το τιμήσω».
«Θα σας πως όσα έχω πει και στις συνεντεύξεις που έδωσα, έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ για ακόμα ένα έτος. Στόχος μου είναι να ετοιμάσω την ομάδα για τη νέα σεζόν, εκτός κι αν ο ΠΑΟΚ αποφασίσει κάτι διαφορετικό. Δεν έχω καμία απολύτως ενημέρωση για όλα αυτά και δεν ασχολούμαι με όσα κυκλοφορούν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:
«Έχω μιλήσει τόσο με τον Λέο Μάτος, όσο και με τον Αντρέ Βιεϊρίνια για το πως θα οργανώσουμε τον ΠΑΟΚ. Τους εύχομαι καλή σταδιοδρομία στους ρόλους τους και καλή επιτυχία στο έργο που ανέλαβαν. Έχουμε πολλά να οργανώσουμε, έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και σκοπεύω να το τιμήσω».
- These users thanked the author Σουριναμέζος for the post:
- Ορτζονικίδης
Δεν μου αρέσουν οι δηλώσεις. Αφήνουν εκτός κάδρου τον Ιβάν και μόνο αναίμακτο διαζύγιο δεν δείχνουν. Χωρια που δίνει στεγνά την ιδιοκτησία για την οποια απόφαση δείχνοντας ότι παρακάμπτουν τον Λέο και τον Αντρέ
Τι εννοείς, να περιμένουμε δύο ματς? Ε, όχι, είναι πολλά, καλύτερα κράξιμο από το πρώτο εικοσάλεπτοDimitrisou έγραψε: Τρί 09 Ιουν 2026, 21:49 Πάντως παιδιά αν τα αλλάξουμε όλα θα πρέπει και εμείς να είμαστε προετοιμασμένοι ότι στην αρχή τουλάχιστον θα εχουμε σκαμπανεβάσματα...μην αρχίσουμε το κράξιμο από τα πρώτα δύο ματς..
- These users thanked the author GEOL for the post (total 2):
- navigator11, Dimitrisou