Ιβάν Σαββίδης VI

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
beyes4

Re: Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από beyes4 »

Τελικά έγιναν μηνύσεις σ αυτους που αποκάλεσαν τον ΠΑΟΚ συμμορία; ή το αποδεχόμαστε;
Αυτή είναι η πραγματική ΝΤΡΟΠΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ.

Τελικά όντως η ΠΑΕ άλλαξε τακτική και έκανε στροφή 180 μοιρών.Γυρισε από το άλλο πλευρό.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gpap5 έγραψε:
george188 έγραψε:Αν υπηρχε εναλλακτικη δεν θα εβαζαν τον κουγια. ...
συνεργαζόμενος με τον Κούγια, γίνεσαι σαν και αυτούς που στέκεσαι τόσα χρόνια απέναντι.
Γίνεσαι σαν και αυτούς, που τόσα χρόνια πολεμάς να νικήσεις.
Γίνεσαι ίδιος με αυτούς.

Εγώ να δεχθώ την υπόθεση πως όλοι οι υπόλοιποι δικηγόροι του πλανήτη Γη είναι άχρηστοι, και πως ο μοναδικός δικηγόρος που μπορεί να σε βοηθήσει είναι ο Κούγιας.
Δεν συνεργάζεσαι ως ΠΑΕ μαζί του. Βάζεις ένας άλλον δικηγόρο να συνεργαστεί μαζί του.

Δεν γίνεσαι σαν και αυτούς.
Διότι ο σωστός οπαδός της ομάδος, δεν επιθυμεί να γίνει σαν και αυτούς.

Διαβάζω εδώ μέσα τοποθετήσεις ''για το καλό της ομάδος, θα συνεργαστώ και με τον διάολο''.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε πχ και οι γαύροι για τις βουτιές του Αλεξανδρή και του Γιαννακόπουλου.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε πχ και οι βάζελοι και οι αεκτσίδες για τους δικούς τους στρουθοκαμηλισμούς.
Κάτι περίπου τέτοια, λένε και τα αριανά για να δικαιολογήσουν τις ''συνεργασίες'' τους με τους αθηναίζους.
Έφτασε στο σημείο ο οπαδός του ΠΑΟΚ, να λέει το ίδιο;
Κατάφεραν να φτάσουν τον οπαδό του ΠΑΟΚ στο σημείο να λέει το ίδιο;

Το περσινό πρωτάθλημα που πήραμε, ήταν το πιο γουστιόζικο πρωτάθλημα που θυμάμαι να παίρνει ομάδα, μακράν καλύτερο από εκείνο της μεγάλης Λάρισας πριν δεκαετίες.
Και ήταν η δική μου ομάδα που το πήρε.
Δεν θα το αντάλλαζα με κανένα πρωτάθλημα που πήραν οι γαύροι με πέναλντι μούφα, οι βάζελοι με εξοργιστική διαιτησία, οι αεκτσίδες με ομάδες δορυφόρους. Με κανένα.

Η επιλογή Κούγια είναι λάθος.
Ακόμη και αν δικαιωθούμε (προσωπικά πιστεύω ο Κούγιας θα μας καρφώσει πισώπλατα, όντας ένας από αυτούς που μισούν ότι ο ΠΑΟΚ εκφράζει), θα είναι πλήγμα για την υπερηφάνεια μας.

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.
Δεν θα θυσίαζα ποτέ την υπερηφάνεια μου, για μία νίκη. Ποτέ.
Αδερφέ παρακολουθώ τα σχόλια σου εδώ και μέρες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου αν και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά με το ύφος και τον τόνο που χρησιμοποιείς.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να είσαι λίγο πιο ήρεμος. Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να λέει στους άλλους τι σημαίνει να είσαι "σωστός οπαδός του ΠΑΟΚ" ούτε να χαρακτηρίζει τους υπόλοιπους λέγοντας τους πως έγιναν σαν τους κάτω επειδή ο Σαββίδης αποφάσισε να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου με τον Κούγια.
Τα έγραψες, οκ δεκτά, πάρτο όμως λίγο πιο χαλαρά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, αυτό πάει both ways.
Γιατί έχουμε διαβάσει και ότι όποιος δεν γουστάρει Κούγια είναι καρπαζοεισπρακτορας, κοιτάει τα αστρα ή το πρόβλημα είναι ότι "μας χαλάει την αισθητική".

Edit: εσχάτως γυρνάμε και το άλλο μάγουλο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PAOK_Antarctica την Σάβ 04 Ιαν 2025, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
iremidynami 4+

Δημοσίευση από iremidynami 4+ »

Γνωστό σε όλους το ποιόν του Κούγια.
Γλίτσα σιχαμερη.
ΟΜΩΣ Κατά τη γνώμη μου, πολυ καλα έπραξε ο ιβαν
Γ@μησ@ εγώ ηθικό πλεονέκτημα αν είναι νά με στήνουν κάθε 2 χρόνια κι να χάνω τον ύπνο μου με τα τομαρια του ΠΟΚ.

Οποιος θελει μπορεί να γυρίζει και το άλλο μάγουλο.εγω δεν ανήκω σε αυτήν την κατηγορία.
Ευτυχώς ο ιβαν δείχνει να άλλαξε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ροτα.

Σεβαστές όλες οι απόψεις, αλλα Εχουμε πόλεμο, ειναι ώρα συσπείρωσης κ οχι διχόνοιας.
gpap5

Δημοσίευση από gpap5 »

Blackgr4 έγραψε:
Αδερφέ παρακολουθώ τα σχόλια σου εδώ και μέρες. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις απόψεις σου αν και διαφωνώ κάθετα και οριζόντια, αλλά με το ύφος και τον τόνο που χρησιμοποιείς.
Προσπάθησε σε παρακαλώ να είσαι λίγο πιο ήρεμος. Κανείς μας δεν έχει δικαίωμα να λέει στους άλλους τι σημαίνει να είσαι "σωστός οπαδός του ΠΑΟΚ" ούτε να χαρακτηρίζει τους υπόλοιπους λέγοντας τους πως έγιναν σαν τους κάτω επειδή ο Σαββίδης αποφάσισε να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου με τον Κούγια.
Τα έγραψες, οκ δεκτά, πάρτο όμως λίγο πιο χαλαρά για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.
μακριά απο εμένα τα "παοκόμετρα", δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος και στις τάξεις του υπήρχαν και υπάρχουν οπαδοί διαφορετικών προσεγγίσεων.

Μία όμως κοινή συνισταμένη υπήρχε και υπάρχει και εύχομαι να συνεχίζει να υπάρχει μέσα στις τάξεις των οπαδών της ομάδος:
η αηδία μας, η χλεύη μας για όσα αποδέχονται και ξεπουλάνε οι οπαδοί των άλλων για μια κάλπικη νίκη, για ένα κάλπικο τίτλο.
Τους χλευάζουμε όταν εκείνοι πανηγυρίζουν ένα κάλπικο τίτλο, δεν τους υπολογίζουμε, δεν τους αποδεχόμαστε.
Αυτό μας διαφοροποιούσε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό τους εκνευρίζει σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιλογή Κούγια, μπορεί να οφείλεται στην ανικανότητα εξεύρεσης άλλων εναλλακτικών, αλλα δεν παύει να είναι μια επιλογή που διχάζει.

Όχι στο αν ο Κούγιας είναι εχθρός μας ή όχι, εχθρός της εως σήμερα στάσης των οπαδών μας απέναντι στην διαφθορά, την διαπλοκή που αυτός εκφράζει (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο) - αυτό το θεωρώ δεδομένο, ουδείς δεν υποστηρίζει πως ΠΑΟΚ και Κούγιας συνάδουν ούτε στο ελάχιστο, ακομη και εκείνοι που δεν τους χαλάει η επιλογή Κούγια.

Η επιλογή διχάζει στο αν τελικά θα αισθανθούμε "νικητές" μετά την λήξη της υπόθεσης.
Αν αύριο έρθει ο "νικητής της υπόθεσης" Κούγιας στην Τούμπα, θα τον χειροκροτήσουμε;
Αν ο Κούγιας μας καρφώσει πισώπλατα, θα τα βάλουμε με αυτόν ή με εκείνους που το επέλεξαν;

Ήρεμα τα γράφω, μακριά τα παοκόμετρα απο εμένα.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

Ποιος ειναι ο καλπικος τιτλος; Που προσπαθουν παλι να σε ριξουν κατηγορια και προσπαθεις να αμυνθεις; Γραψε: προτιμω να μας ριξουν για τα επεισοδια (που δεν εγιναν) απο το να προσλαβουμε τον Κουγια, γιατι στην ουσια αυτο λες

ΥΓ: η προσληψη Κουγια δεν εξασφαλιζει την μη τιμωρια
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

gpap5 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:
μακριά απο εμένα τα "παοκόμετρα", δεν μπαίνω ποτέ σε τέτοιες συζητήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι τεράστιος σύλλογος και στις τάξεις του υπήρχαν και υπάρχουν οπαδοί διαφορετικών προσεγγίσεων.

Μία όμως κοινή συνισταμένη υπήρχε και υπάρχει και εύχομαι να συνεχίζει να υπάρχει μέσα στις τάξεις των οπαδών της ομάδος:
η αηδία μας, η χλεύη μας για όσα αποδέχονται και ξεπουλάνε οι οπαδοί των άλλων για μια κάλπικη νίκη, για ένα κάλπικο τίτλο.
Τους χλευάζουμε όταν εκείνοι πανηγυρίζουν ένα κάλπικο τίτλο, δεν τους υπολογίζουμε, δεν τους αποδεχόμαστε.
Αυτό μας διαφοροποιούσε όλα αυτά τα χρόνια, αυτό τους εκνευρίζει σε εμάς όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιλογή Κούγια, μπορεί να οφείλεται στην ανικανότητα εξεύρεσης άλλων εναλλακτικών, αλλα δεν παύει να είναι μια επιλογή που διχάζει.

Όχι στο αν ο Κούγιας είναι εχθρός μας ή όχι, εχθρός της εως σήμερα στάσης των οπαδών μας απέναντι στην διαφθορά, την διαπλοκή που αυτός εκφράζει (όχι μόνο στο ποδόσφαιρο) - αυτό το θεωρώ δεδομένο, ουδείς δεν υποστηρίζει πως ΠΑΟΚ και Κούγιας συνάδουν ούτε στο ελάχιστο, ακομη και εκείνοι που δεν τους χαλάει η επιλογή Κούγια.

Η επιλογή διχάζει στο αν τελικά θα αισθανθούμε "νικητές" μετά την λήξη της υπόθεσης.
Αν αύριο έρθει ο "νικητής της υπόθεσης" Κούγιας στην Τούμπα, θα τον χειροκροτήσουμε;
Αν ο Κούγιας μας καρφώσει πισώπλατα, θα τα βάλουμε με αυτόν ή με εκείνους που το επέλεξαν;

Αν θες να είναι μακριά από εσένα τα ΠΑΟΚόμετρα, τότε μην αναφέρεις ξανά το πως θα έπρεπε να είναι ο σωστός οπαδός και το πως "καταντήσαμε".
Ακόμα και σε αυτό το σχόλιο ,πας να βγάλεις τον οπαδό του ΠΑΟΚ που θεωρεί σωστή κίνηση την πρόσληψη Κούγια για την υπεράσπιση του Λουτσέσκου, ίσο και όμοιο με τους οπαδούς των ομάδων που πανηγύριζαν τους κάλπικους τίτλους.
Ενημερωτικά απλά να σου πω πως ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορώ να πιάσω τον συνειρμό σου.
Δεν βλέπω καμία σχέση στα παραδείγματα που θέτεις.

Καμία επιλογή δεν διχάζει. Οι άνθρωποι διχάζουν. Όταν νομίζεις πως έχεις λόγο για τα πάντα και η άποψη σου πρέπει να μετράει, παύεις να ενδιαφέρεσαι για τον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του και ασχολείσαι μόνο με την άποψη σου.
Ο Ιβάν αποφάσισε πως ο Κούγιας είναι ο ιδανικότερος για να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου και να ανατρέψει την απόφαση σκάνδαλο.
Δεν τον έβαλε στη ΠΑΕ, δεν τον όρισε αντιπρόεδρο, δεν πήρε μετοχές, δεν έχει καμία σχέση με τον οργανισμό ΠΑΟΚ πέρα από την υπεράσπιση Λουτσέσκου σε αυτή την υπόθεση. Νέτα σκέτα.

Όλα τα υπόλοιπα περί αξιών, ηθικής, συμμαχίες με διαβόλους και ξεπουλήματα, στα δικά μου μάτια, είναι μέχρι και ύποπτα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

aivas19 έγραψε:Ποιος ειναι ο καλπικος τιτλος; Που προσπαθουν παλι να σε ριξουν κατηγορια και προσπαθεις να αμυνθεις; Γραψε: προτιμω να μας ριξουν για τα επεισοδια (που δεν εγιναν) απο το να προσλαβουμε τον Κουγια, γιατι στην ουσια αυτο λες

ΥΓ: η προσληψη Κουγια δεν εξασφαλιζει την μη τιμωρια

Έτσι.
Ποιοι είναι οι κάλπικοι τίτλοι μας και τι σχέση έχουν με εμάς.
Πλάκα μας κάνεις έτσι.

Ρε τι γράφουμε εδώ μέσα.
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Blackgr4 έγραψε:
gpap5 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε:

Αν θες να είναι μακριά από εσένα τα ΠΑΟΚόμετρα, τότε μην αναφέρεις ξανά το πως θα έπρεπε να είναι ο σωστός οπαδός και το πως "καταντήσαμε".
Ακόμα και σε αυτό το σχόλιο ,πας να βγάλεις τον οπαδό του ΠΑΟΚ που θεωρεί σωστή κίνηση την πρόσληψη Κούγια για την υπεράσπιση του Λουτσέσκου, ίσο και όμοιο με τους οπαδούς των ομάδων που πανηγύριζαν τους κάλπικους τίτλους.
Ενημερωτικά απλά να σου πω πως ούτε κατά προσέγγιση δεν μπορώ να πιάσω τον συνειρμό σου.
Δεν βλέπω καμία σχέση στα παραδείγματα που θέτεις.

Καμία επιλογή δεν διχάζει. Οι άνθρωποι διχάζουν. Όταν νομίζεις πως έχεις λόγο για τα πάντα και η άποψη σου πρέπει να μετράει, παύεις να ενδιαφέρεσαι για τον ΠΑΟΚ και τον ιδιοκτήτη του και ασχολείσαι μόνο με την άποψη σου.
Ο Ιβάν αποφάσισε πως ο Κούγιας είναι ο ιδανικότερος για να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου και να ανατρέψει την απόφαση σκάνδαλο.
Δεν τον έβαλε στη ΠΑΕ, δεν τον όρισε αντιπρόεδρο, δεν πήρε μετοχές, δεν έχει καμία σχέση με τον οργανισμό ΠΑΟΚ πέρα από την υπεράσπιση Λουτσέσκου σε αυτή την υπόθεση. Νέτα σκέτα.

Όλα τα υπόλοιπα περί αξιών, ηθικής, συμμαχίες με διαβόλους και ξεπουλήματα, στα δικά μου μάτια, είναι μέχρι και ύποπτα.

Και σε μένα.

Συμφωνώ μαζί σου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Blackgr4 έγραψε: Ο Ιβάν αποφάσισε πως ο Κούγιας είναι ο ιδανικότερος για να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου και να ανατρέψει την απόφαση σκάνδαλο.
.
Δικαιωμα του αλλα οχι απαραιτητα σωστο,οχι απαραιτητα συμφωνο με τη ηθικη πολλων ΠΑΟΚτσηδων που λεει δε φιλαω εκει που εφτυνα οποιο και να ναι το κοστος.
Και στο παρελθόν επελεξε να συμμαχήσει με αλασκουζο και γατουλη .Τις θυμαστε τις αγκαλιτσες αλλα και τ αποτελεσματα.Οταν αγκαλιαζεις το βουρκο δυσκολα θα βγεις καθαρος.
Και παλι δικαιωμα του λεω αλλα μη περιμενετε να συμφωνησουμε ολοι επειδη εκανε αυτη την επιλογη. ο Ιβαν.
Άβαταρ μέλους
Eagle1980

Δημοσίευση από Eagle1980 »

Όπως πήρα Μαντί και τώρα είναι διακριθέντας με την ομάδα έτσι πήρα και Κούγια , ο ανθρωπός ςίναι μισθοφόρος ελευθερος επαγγελματίας και απο τους καλύτερους στο τομέα του. Δεν έχω κάνει επίσης κάτι παράνομο για να μας βοηθήσει , προσπαθουμε να κάνουμε κάποιους να δικάσουν τα αυτονόητα οτι είναι αθώος ο Λουτσε ως προς τον ΚΑΠ ,Βαση αυτα που έχουμε ισχυριστει και δει πλέον.
constantinooo

Δημοσίευση από constantinooo »

kataramenos5 έγραψε:
Blackgr4 έγραψε: Ο Ιβάν αποφάσισε πως ο Κούγιας είναι ο ιδανικότερος για να υπερασπιστεί τον Λουτσέσκου και να ανατρέψει την απόφαση σκάνδαλο.
.
Δικαιωμα του αλλα οχι απαραιτητα σωστο,οχι απαραιτητα συμφωνο με τη ηθικη πολλων ΠΑΟΚτσηδων που λεει δε φιλαω εκει που εφτυνα οποιο και να ναι το κοστος.
Και στο παρελθόν επελεξε να συμμαχήσει με αλασκουζο και γατουλη .Τις θυμαστε τις αγκαλιτσες αλλα και τ αποτελεσματα.Οταν αγκαλιαζεις το βουρκο δυσκολα θα βγεις καθαρος.
Και παλι δικαιωμα του λεω αλλα μη περιμενετε να συμφωνησουμε ολοι επειδη εκανε αυτη την επιλογη. ο Ιβαν.
Δυστυχώς πλέον κάποιοι υποστηρίζουν τον Σαββίδη και όχι τον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

kataramenos5 έγραψε:
.
Μα δεν ζήτησε κανείς να συμφωνήσετε με κάτι. Το μόνο που είπα στον φίλο, ήταν να αφήσει στην άκρη τους χαρακτηρισμούς προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ γενικότερα. Αν διαφωνείς εδώ είμαστε να το συζητήσουμε.

Επειδή βέβαια έχω και εγώ άποψη όπως και εσύ, ε η δικιά μου είναι πως αρκετά από τα "ψαγμένα" σχόλια περί ηθικής και ιστορίας, τα βλέπω μέχρι και ύποπτα. Ειδικά όταν προέρχονται από άτομα που δεν έβλεπα εδώ μέσα εδώ και χρόνια. Αυτή είναι η άποψη μου, που προφανώς δεν σημαίνει πως είναι σωστή.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Ιβάν Σαββίδης VI

Δημοσίευση από aivas19 »

constantinooo έγραψε:
kataramenos5 έγραψε:
.
Δυστυχώς πλέον κάποιοι υποστηρίζουν τον Σαββίδη και όχι τον ΠΑΟΚ
Εικόνα

ΥΓ: ο black λεει να σταματησουν τα ΠΑΟΚομετρα και ο αλλος γραφει αυτο
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Δημοσίευση από VfB v2 »

kataramenos5 έγραψε:
.
Ρε συ κατ, δεν λέμε ολοι να συμφωνούμε. Υπάρχει άνθρωπος που να ήθελε να συνδεθεί το όνομα του συγκεκριμένου με τον ΠΑΟΚ; Σεβαστείτε και αποδεχτείτε την επιλογή του ιδιοκτήτη όμως να μην διχαζόμαστε μεταξύ μας. Σωστά η λάθος έτσι έκρινε και τέλος. Πάμε παρακάτω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”