Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III

Δημοσίευση από pagotatzis »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:.....αντε τωρα να πει καποιος οτι εχει αδικο σε αυτα που λεει ο καρπουζας!!!!
.......απο. Εμενα ειναι ναι σε ολα!!!!!!

ΥΓ ρε τι "" φιλοσοφους"" βγαζει ο εξωτικος και μαγευτικος .Επταλοφος... :shock:
...φτασαμε να.ζηλευουμε και εμεις οι Τουμπαιοι!.λογοτεχνες!!!! :D :D :D
Δλδ εσύ θες να μας πεις ότι κατάλαβες τι γράφει ;

:lol:

Βρε φέρτε παίχτες λέμε
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Έρχεται πρόταση για Αγκουστο λέει το paok24
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Τι μέρα ζούμε.....
Κάτι κάνει τελικά αυτός ο Πορτογάλος
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Blackgr4 έγραψε:
gika έγραψε:
Εγώ λέω ότι ούτε ο Ιβαν είναι χαζός, ούτε οι Λουτσεσκου και Μποτο αυτοί που υπόσχονται πολλά για να μη χαλάσει το παραμύθι.

Ο Ιβαν όταν ήθελε να πάρει πρωτάθλημα το πήρε. Έφτιαξε το καλύτερο ρόστερ, του το κλέψανε μια, οχυρώθηκε τη δεύτερη και το πήρε.

Μετά ακολούθησαν πολλά. Θες πιέσεις, θες πολυιδιοκτησιες, θες πανδημίες και φήμες για αρρώστιες, θες τον πόλεμο. Βάλε στις αιτίες ότι θες.

Η ουσία είναι μια.

Εδώ και τρία χρόνια η ιστορία αρχιζει και τελειώνει στο sustainability.

Παίκτες με αγορά, να παίξουν καλά σε εμάς 2-3 χρόνια με σκοπό να φύγουν με τα ίδια ή περισσότερα από όσα ήρθαν. Ταυτόχρονα μικρό συμβόλαιο ώστε το ρόστερ να μπορεί να πληρώνεται από τα έσοδα της ΠΑΕ. Ο Ιβαν θα βάζει το χέρι στην τσεπη για τμήματα υποδομής, και γενικότερα έργα υποδομών όπως προπονητικό και γήπεδο.

Αν έκανε δυο υπερβάσεις αυτές ήταν σε προπονητή και ΤΔ, ελπίζοντας πως με τοπ επαγγελματίες μέσα στην ομάδα θα μειώσει το ρίσκο που έρχεται μαζί με τις φθηνές επιλογές.

Ξέρει πολύ καλά ότι δεν θα πάρει πρωτάθλημα. Όχι άμεσα.

Αλλά πιστεύει πως αν αυτοί οι επαγγελματίες αποδώσουν, κι η ομάδα αρχίσει να ρολάρει, να κάνει καλές ευρωπαϊκές πορείες και να πουλάει ακριβά, θα μπορέσει οργανικά να ανεβάσει το μπατζετ διατηρώντας το sustainability. Και ίσως κάποτε το μπατζετ να φτάσει τόσο ψηλά ώστε να κυνηγάμε πράγματι πρωτάθλημα.

Ή ίσως όταν η νέα τούμπα θα είναι έτοιμη, να κάνει ένα ντου όπως πριν 3-4 χρόνια και να μας χαρίσει ένα ακόμα πρωτάθλημα.

Όλα τ αλλά είναι να χαμε να λέγαμε.
Αδερφέ, οι υποθέσεις που κάνεις, είναι απόλυτα δεκτές ως σενάρια, αλλά δυστυχώς δεν επιβεβαιώνονται από καμία επίσημη πλευρά.
1) Ξέρει ο Ιβάν πως δεν θα πάρει πρωτάθλημα (όχι άμεσα όπως το γράφεις) αλλά αφήνει τον Γκαγκάτση να μιλήσει για πρωταθλητισμό πριν 1 μήνα στη συνέντευξη τύπου για το γήπεδο;
2) Λες εδώ και τρία χρόνια όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο sustainability.
Γιατί λοιπόν μίλησε και ΠΈΡΣΙ και ο ίδιος αλλά και ο Ράζβαν για αήττητο πρωτάθλημα;
3) Λες πως οι καλοί επαγγελματίες μπορεί να φέρουν καλές Ευρωπαϊκές πορείες.
Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από το φετινό κάζο για το ότι οι καλοί επαγγελματίες δεν φτάνουν αλλά χρειάζεσαι και σοβαρό ρόστερ;

Φαντάζομαι πως νιώθεις την ανάγκη να αιτιολογήσεις (ίσως και δικαιολογήσεις) τις εντελώς παράλογες και παρορμητικές κινήσεις του Ιβάν, αλλά η ιστορία δεν σε δικαιώνει.
Οι ίδιες του οι πράξεις δεν σε δικαιώνουν.
Ακόμα και το sustainability, έχει πολλές πλευρές ανάλυσης. Λες δηλαδή στον Μπότο πως το μπάτζετ του θα προέρχεται από τις πωλήσεις, αλλά εντελώς βολικά ξεχνάς πως 6 μήνες πριν έρθει ο Μπότο έβγαλες πάνω από 20 εκατομμύρια από πωλήσεις τα οποία δεν έπεσαν ΠΟΤΈ για αγορές..
1. Ναι ο Ιβάν ξέρει ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, όπως το ξέρουμε και εγώ και εσύ και ο.. Γκαγκάτσης. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ιβάν άλλαξε την οικονομική πολιτική, αλλά τι θα έβγαινε να ζητήσει από τους υφιστάμενους; Θα έλεγε "Παιδιά, τώρα που θα ξοδεύουμε λιγότερα δεν περιμένω και τίποτα από το αγωνιστικό"; Ουδέποτε. Ο Ιβάν σαν σωστός ιδιοκτήτης θα έλεγε "Παιδιά, ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και έχετε λιγότερα χρήματα να διαχειριστείτε, αλλά απαιτώ από εσάς να μην πέσει η ποιότητα της ομάδας". Μετά είναι δουλειά του Μπότο, του Λουτσέσκου και του Γκαγκάτση, να βρουν πως θα το κάνουν αυτό πράξη.

Όταν βγαίνει ο Γκαγκάτσης να μιλήσει στον κόσμο, όταν το αφεντικό του του έχει ζητήσει πρωταθλητισμό, αυτό θα επικοινωνήσει και αυτός στον κόσμο. Για αυτό ακούσαμε το "ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη πάντα θα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό".

Και τι θα έβγαινε να πει ο Γκαγκάτσης; Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη; Να χαλαρώσει μετά μέχρι και ο τελευταίος μέσα στην ομάδα; Όταν μιλάει σε εμάς, δεν τον ακούμε μόνο εμείς.

2. Ο Ράζβαν έκανε λάθος πέρσυ που έθεσε τον πήχη τόσο ψηλά και το καταλάβε και ο ίδιος. Το παραδέχτηκε δημόσια και φέτος ακολουθεί διαφορετική φιλοσοφία.

3. Έγραψα ότι ο Ιβάν πιστεύει ότι έχοντας καλούς επαγγελματίες στην κορυφή, θα καταφέρει να μειώσει το ρίσκο που έρχεται αυτόματα όταν προσεγγίζεις φθηνότερους παίκτες. Ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες να φέρει έναν παίκτη των 400 χιλιάδων που θα παίζει σαν παίκτης του εκατομμυρίου, ο Μπότο ή ο Ρέμπε; Ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει ένα σύνολο παικτών και να τους κάνει ομάδα με ψυχολογία "ή εμείς ή κανείς", ο Ράζβαν ή ο κάθε προπονητής του 300άρικου;

Με δεδομένο μπάτζετ, και το δίλημμα να είναι Μπότο + Ράζβαν - 2 μεγάλα συμβόλαια, ή κάποιος Ρέμπε με κάποιον Κορμπεράν και 2 μεγάλα συμβόλαια παραπάνω, ο Ιβάν θεωρεί πως η πρώτη επιλογή θα έχει καλύτερα αποτελέσματα μακροχρόνια.

Για το τελευταίο που αναφέρεις, κανείς δεν είπε στον Μπότο πως ότι χρήμα προέρχεται από τις κινήσεις θα πηγαίνει αυτόματα για αγορές. Χοντρικά θα πω, πως εισητήρια + τηλεοπτικά + χορηγίες + ευρώπη + ότι μέρος των πωλήσεων απαιτείται θα πηγαίνει για να καλυφθούν τα συμβόλαια του ρόστερ και τα λειτουργικά έξοδα της παε. Ότι περισσεύει από πωλήσεις θα μπορεί να επανεπενδύεται όπου θεωρούμε ότι υπάρχει ευκαιρία. Ακόμα κι αν έχουμε απόθεμα στο ταμείο δεν σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να το ξοδέψουμε τώρα. Σημαίνει πως αν μας βγει πχ ο Ντάντας πρέπει να έχουμε τα χρήματα διαθέσιμα για να τον κάνουμε δικό μας.

Φέτος που χάθηκε η ευρώπη, μια χαρά θα φανούν χρήσιμα τα χρήματα που δεν επενδύθηκαν από τις "20 εκατομμύρια πωλήσεις".

Το θέμα που προσπαθείς να θέσεις, είναι το ότι δεν γουστάρεις sustainability με Ιβάν Σαββίδη πρόεδρο. Άλλο πράγμα το έχω δισεκατομμυριούχο πρόεδρο, άλλο το έχω διοίκηση πρωτοδικείου και διαχειρίζομαι τα έσοδα. Αυτό με ενοχλεί και μένα και το έχω γράψει εκατό φορές - αλλά ο Ιβάν είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι σήμερα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό ούτε μια στιγμή.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

abc_o_ karpouzas έγραψε: εχεις καιρο να πας σε οφθαλμιατρο ε??

απο που προκυπτει οτι η ομαδα πρεπει ...ΤΩΡΑ... να ενισχυθει ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ και οχι σε θαθος 2ετιας απο την στιγμη που τα φερνει ολα τουμπα...

ποιον θα θελατε απο οσους εχουν ερθει στους ...αλλους..και θα ησασταν ευχαριστημενοι...

απο ποιον τρομαζουμε...απο τον βερσαλικο?? τον ιτουρμπε??τον σποραρ?σπαρορ??πως τον λενε??

ολοι παιξανε και τους ειδαμε...ποιος σας τρομαξε??

σταματισε το μυαλο ολων σας στον αποκλεισμο....γινοντα και τετοια...
Προκυπτει απο το οτι ΦΕΤΟΣ ειναι που πρεπει να βγεις μινιμουμ 2ος, και οχι του χρονου και του παραχρονου. Γιατι ΦΕΤΟΣ και ΜΟΝΟ φετος ο 2ος βγαινει CL και ο 3ος EL. Θα μπουμε ομιλους απο το μονοπατι των μη πρωταθλητων; Οχι σου λεω εγω. Με τιποτα. Εχω ομως δυο ζωες αντι για μια για να μπω EL (που ειναι σημαντικα παραπανω λεφτα απο το ECL) και τρεις ζωες για να μπω ECL. Γιατι στραβες, παντα μπορουν να γινουν (Σλοβαν, Εστερσουντ, Λεφσκι). Τρεις στραβες ομως; Η μηπως θεωρεις αδιαφορα τα εσοδα της Ευρωπης; Ή ειναι μαλακες οι αλλοι 3 που τα σκασαν φετος για μεταγραφες (καλες-κακες δεν με ενδιαφερει, ειναι ομως αντικειμενικα ξεκαθαρο πως και οι 3 τους εκαναν μεταγραφες μετα απο χρονια "οικονομιας")

Και καλο ειναι να λεμε πως κανεις δεν μας τρομαξε, αλλα περσι τερματισες σχεδον ισοβαθμος με Ρουλη και Βαζελο. Και αυτη τη στιγμη εχεις 1 φορ, τον Μπισεσβαρ σαν αριστερο εξτρεμ, και τον Καργα σαν βασικο CB για το επομενο 3μηνο+ και σαν 1η αλλαγη μετα απο εκει. Μακαρι ο Κουτσιας να σου βγει Χααλαντ, και μακαρι ο Κουαλιατα να βγει Vicente στα αριστερα και ο Καργας Κοστακουρτα που απλα ειχε αγχος. Το θεμα ειναι ποσο ρεαλιστικο ειναι αυτο και ποσο πιο δεμενη ομαδα θα παρουσιασουν αυτοι μεχρι να συνελθουμε εμεις.

Αν πραγματικα πιστευεις οτι η ομαδα ειναι ολοκληρωμενη και δε θελει ΚΑΜΙΑ προσθηκη για το καλοκαιρι, νομιζω οτι αλλος θελει οφθαλμιατρο καρπουζα μου. Δεν εχεις ποσοτικο προβλημα στην ομαδα. Να δεχθω (αν και διαφωνω) πως δεν εχεις ουτε ποιοτικο προβλημα στην ομαδα. Αλλα δεν μπορω με τιποτα να δεχθω πως δεν βλεπεις πως η ομαδα εχει ροστερ με κενα σε συγκεκριμενες θεσεις
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Mitsospaoki4 έγραψε:Έρχεται πρόταση για Αγκουστο λέει το paok24
πω πω πω
γεμίζει το ταμείο σήμερα λέμε
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Μόλις φύγουν αυτά τα παιδιά από την Βραζιλία.
Μήπως έχουμε και άλλες ανακατατάξεις στην ομάδα.
Ήδη έχει βγεί και άλλο όνομα εκτός Κούρτιτς και Αγκούστο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

icue έγραψε:Και παμε και για τριτο με Μουργκ. Ο πιο δυσκολος θα ειναι ο Νινουα, μαλλον τον βλεπω ελευθερο. Ο Λαμπρου ολο και καπου στην Ολλανδια θα βρει ομαδα.

Ναι ο Νινουα πιάνει χώρο στο μπάτζετ με 200 χιλιάρικα μισθό.
Θα πέσει έξω η επιχείρηση.
Συνεχίστε.
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Μπάνε βλέπω σκοπτικο ύφος.
Δεν πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα από τα λιμα;
Άβαταρ μέλους
iasoiako

Δημοσίευση από iasoiako »

Ελπίζω να μην ισχύει, αλλά αυτός ο Καστάνης άφησε μια εντύπωση για δανεισμό του Τσιγγάρα.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
Ούτε 5% δε δίνω

Να φύγουν και αυτοί οι δύο που είναι κακά παιδιά να δούμε με ποιους θα παίζουμε μετά στο κέντρο

Δεκάρι έτσι κι αλλιώς δεν έχουμε επιθετικό το ίδιο όλα καλά παιδιά χαλαρά
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

gika έγραψε:
1. Ναι ο Ιβάν ξέρει ότι δεν πάμε για πρωτάθλημα, όπως το ξέρουμε και εγώ και εσύ και ο.. Γκαγκάτσης. Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Ο Ιβάν άλλαξε την οικονομική πολιτική, αλλά τι θα έβγαινε να ζητήσει από τους υφιστάμενους; Θα έλεγε "Παιδιά, τώρα που θα ξοδεύουμε λιγότερα δεν περιμένω και τίποτα από το αγωνιστικό"; Ουδέποτε. Ο Ιβάν σαν σωστός ιδιοκτήτης θα έλεγε "Παιδιά, ξέρω πως οι καιροί είναι δύσκολοι και έχετε λιγότερα χρήματα να διαχειριστείτε, αλλά απαιτώ από εσάς να μην πέσει η ποιότητα της ομάδας". Μετά είναι δουλειά του Μπότο, του Λουτσέσκου και του Γκαγκάτση, να βρουν πως θα το κάνουν αυτό πράξη.

Όταν βγαίνει ο Γκαγκάτσης να μιλήσει στον κόσμο, όταν το αφεντικό του του έχει ζητήσει πρωταθλητισμό, αυτό θα επικοινωνήσει και αυτός στον κόσμο. Για αυτό ακούσαμε το "ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη πάντα θα έχει στόχο τον πρωταθλητισμό".

Και τι θα έβγαινε να πει ο Γκαγκάτσης; Στόχος η έξοδος στην Ευρώπη; Να χαλαρώσει μετά μέχρι και ο τελευταίος μέσα στην ομάδα; Όταν μιλάει σε εμάς, δεν τον ακούμε μόνο εμείς.

2. Ο Ράζβαν έκανε λάθος πέρσυ που έθεσε τον πήχη τόσο ψηλά και το καταλάβε και ο ίδιος. Το παραδέχτηκε δημόσια και φέτος ακολουθεί διαφορετική φιλοσοφία.

3. Έγραψα ότι ο Ιβάν πιστεύει ότι έχοντας καλούς επαγγελματίες στην κορυφή, θα καταφέρει να μειώσει το ρίσκο που έρχεται αυτόματα όταν προσεγγίζεις φθηνότερους παίκτες. Ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες να φέρει έναν παίκτη των 400 χιλιάδων που θα παίζει σαν παίκτης του εκατομμυρίου, ο Μπότο ή ο Ρέμπε; Ποιος έχει καλύτερες πιθανότητες να πάρει ένα σύνολο παικτών και να τους κάνει ομάδα με ψυχολογία "ή εμείς ή κανείς", ο Ράζβαν ή ο κάθε προπονητής του 300άρικου;

Με δεδομένο μπάτζετ, και το δίλημμα να είναι Μπότο + Ράζβαν - 2 μεγάλα συμβόλαια, ή κάποιος Ρέμπε με κάποιον Κορμπεράν και 2 μεγάλα συμβόλαια παραπάνω, ο Ιβάν θεωρεί πως η πρώτη επιλογή θα έχει καλύτερα αποτελέσματα μακροχρόνια.

Για το τελευταίο που αναφέρεις, κανείς δεν είπε στον Μπότο πως ότι χρήμα προέρχεται από τις κινήσεις θα πηγαίνει αυτόματα για αγορές. Χοντρικά θα πω, πως εισητήρια + τηλεοπτικά + χορηγίες + ευρώπη + ότι μέρος των πωλήσεων απαιτείται θα πηγαίνει για να καλυφθούν τα συμβόλαια του ρόστερ και τα λειτουργικά έξοδα της παε. Ότι περισσεύει από πωλήσεις θα μπορεί να επανεπενδύεται όπου θεωρούμε ότι υπάρχει ευκαιρία. Ακόμα κι αν έχουμε απόθεμα στο ταμείο δεν σημαίνει πως πρέπει ντε και καλά να το ξοδέψουμε τώρα. Σημαίνει πως αν μας βγει πχ ο Ντάντας πρέπει να έχουμε τα χρήματα διαθέσιμα για να τον κάνουμε δικό μας.

Φέτος που χάθηκε η ευρώπη, μια χαρά θα φανούν χρήσιμα τα χρήματα που δεν επενδύθηκαν από τις "20 εκατομμύρια πωλήσεις".

Το θέμα που προσπαθείς να θέσεις, είναι το ότι δεν γουστάρεις sustainability με Ιβάν Σαββίδη πρόεδρο. Άλλο πράγμα το έχω δισεκατομμυριούχο πρόεδρο, άλλο το έχω διοίκηση πρωτοδικείου και διαχειρίζομαι τα έσοδα. Αυτό με ενοχλεί και μένα και το έχω γράψει εκατό φορές - αλλά ο Ιβάν είναι ότι καλύτερο έχει συμβεί στην ομάδα από την μέρα που γεννήθηκα μέχρι σήμερα και δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό ούτε μια στιγμή.
1. Ok ας πούμε πως αυτό που γράφεις ισχύει και έχει λογική. Πρέπει να μιλήσει για πρωταθλητισμό γιατί αν δεν το κάνει θα "χαλαρώσουν" όλοι. Λες και αν χαλαρώσουν, θα τερματίσουν στο -40 συμπληρώνω εγώ, αλλά τεσπα, πάμε παρακάτω.
Διαφωνείς πως εφόσον τέθηκε ο στόχος του πρωταθλητισμού, πρέπει να κριθούν με βάση αυτόν;
Προσωπικά δεν ξέρω με ποιον άλλο τρόπο κρίνονται οι ποδοσφαιρικές ομάδες αν όχι με τους στόχους που θέτουν.

2. Οι στόχοι πέρσι τέθηκαν και από τον ιδιοκτήτη και από τον προπονητή. Φέτος ΕΠΊΣΗΜΑ από το στόμα του Μάκη.
Είτε διαφωνεί, είτε συμφωνεί, ο Λουτσέσκου ΔΕΝ μπορεί πλέον να μας επηρεάσει σε κάτι. Ο κόσμος περιμένει πρωταθλητισμό, όπως ακριβώς είπε ο Γκαγκάτσης.

3. Δεν ξέρω τι πιστεύει ο Ιβάν. Δεν είμαι στο μυαλό του. Ξέρω πως είναι τουλάχιστον ουτοπικό, να ελπίζεις πως μπορείς από τη μια στιγμή στην άλλη να καταφέρεις και να ρίξεις το μπάτζετ και να είσαι ίσα βάρκα ίσα νερά και να προκρίνεσαι στα προκριματικά και να κάνεις πρωταθλητισμό.
Δεν είμαι 100% σίγουρος πως ο Ιβάν το καταλαβαίνει αυτό. Αλήθεια σου λέω.

Το να κρίνουμε αυτά που βλέπουμε, ειδικά όταν η ομάδα δεν πάει καλά, δεν πιστεύω πως μας κάνει να ξεχνάμε τα όσα έχει προσφέρει ο Ιβάν. Τουλάχιστον εγώ, δεν παίζει να κάνω κάτι τέτοιο.
Κουράστηκα όμως να βλέπω να αλλάζουν τα πλάνα σαν τα πουκάμισα, η ομάδα να πέφτει και σε απόδοση και σε επίπεδο ποιότητας και οι ίδιοι να μιλάνε στον κόσμο με "ξύλινη" γλώσσα χωρίς να αλλάζουν το οτιδήποτε.
Νιώθω σαν να με κοροϊδεύουν. Αυτό εννοώ.

Αν ΔΕΝ με κοροϊδεύουν, όσο θέτουν στόχους που δεν τους πιάνουν, θα με βρίσκουν απέναντι τους.
Γιατί επαναλαμβάνω, εμένα το ΜΌΝΟ που με νοιάζει πραγματικά, είναι να πηγαίνει καλά η ομάδα που υποστηρίζω από μωρό παιδί.
Ούτε η τσέπη του Ιβάν, ούτε οι μισθοί των γύρω γύρω, ούτε ο Ράζβαν, ούτε ο Μπότο, ούτε κανείς άλλος.
Μόνο ο ΠΑΟΚ με νοιάζει και ελπίζω να σε κάλυψα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

nunies4 έγραψε:Μπάνε βλέπω σκοπτικο ύφος.
Δεν πρέπει να απαλλαγεί η ομάδα από τα λιμα;

Να φύγουν όλοι στα @@ μου ,με έχουν ξενερώσει, πρώτος να φύγει ο Λουτσεσκου που κατέβασε αυτό το συνονθύλευμα με τους Βουλγαρους.
Χάσαμε τον πιο σημαντικό στόχο από ομάδα που δεν έκανε ούτε μια αλλαγή στο πρώτο ματς γιατί δεν είχε να κάνει.
Η απόλυτη ξεφτίλα.
Να φύγουν τα βαρίδια μας και μετά να πάρουμε τα @@,ΜΑΣ οπως κάθε χρόνο,τέσσερα συναπτά έτη,σερί.
Τέλος πάντων,δεν υπάρχει σωτηρία όχι για τον ΠΑΟΚ αλλά για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Πάλι φέτος θα χαρούμε μπαλαρα,γούστα τρελά στην σουπερλιγκα.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

DimitrisS έγραψε:Πιστευετε οτι με φυγη και Κουρτιτς και Αουγκουστο, θα παρουμε 6αρο8αρι;
Όχι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”