Razvan Lucescu

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
van rooy

Re: Razvan Lucescu

Δημοσίευση από van rooy »

Έχεις δίκιο για τον Ιβιτς τον είχα ξεχάσει.

Ήταν άλλωστε ο προπονητής που έστρωσε την ομάδα μας και έθεσε τις βάσεις για την περαταίρω εξέλιξη μας σε νταμπλούχους. Οι παίκτες που είχαν έρθει επι εποχής Ιβιτς πρωταγωνίστησαν μετέπειτα στην κατάκτηση τίτλων.

Επειδή μιλάμε για μεταγραφές, θα ήθελα να παρατηρήσω ότι πρέπει να θυμόμαστε την φιλοσοφία τόσο του προπονητή μας όσο και της διοίκησης γενικότερα.

Όλοι μας γνωρίζουμε τις παθογένειες σε αυτό το κομμάτι , όπως μεταγραφές που διεκπεραιώνονται στο τέλος της μεταγραφικής περιόδου , προσέγγιση ανέφικτων μεταγραφικών στόχων, διοικητική κωλυσιεργία, μεταγραφές χωρίς λογική μακριά απο το αγωνιστικό πλάνο κτλ.

Όλοι μας επίσης θυμόμαστε ότι ο προπονητής μας επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Σάκχοφ και Κάνιας οι οποίοι έφυγαν απο την ομάδα , ο προπονητής μας δεν αρέσκεται σε πολλές αλλαγές. Αρέσκεται να προσθέτει σταδιακά παίκτες στο ρόστερ όπως σταδιακά τους προσθέτει και στο αγωνιστικό του πλάνο.

Επιθυμία όλων μας είναι να δούμε παίκτες σε κομβικές θέσεις με σύγχρονα χαρακτηριστικά , όμως για μένα το πιο σημαντικό απο όλα τα χαρακτηριστικά στην διεκδίκηση τίτλων είναι πρωτίστως κατά πόσο αντέχει ψυχολογικά ένας παίκτης στον πρωταθλητισμό και κατά πόσο αρνείται την ήττα και πόσο αντέχει να σηκωθεί όταν η ομάδα βουλιάζει.

Είμαι λάτρης της ολλανδικής σχολής ποδοσφαίρου όμως τα πρωταθλήματα τα κερδίζουν αυτοί που ζουν μόνο για αυτό, τρέφονται απο αυτό. Τέτοιους παίκτες θέλω να δω στον ΠΑΟΚ.

Στην ομάδα μας αυτό το στοιχείο το βλέπω στον Βιερίνια , στον Κρέσπο και τελευταία στον Ίνγκασσον.

υγ. Αγαπημένη μου θέση είναι τα δεξιά μπακ και τα παλιά 7αρια. Ο Λύρατζης μου αρέσει πάρα πολύ για την τεράστια ηρεμία και ψυχραιμία που βγάζει στα ματς. Μάρκαρε τον Παγετ, και όποιον έχει αναλάβει να μαρκάρει κάνοντας λες και είναι 30 χρονών και έχοντας φάει τα ματς με το κουτάλι.

Σίγουρα λείπουν στοιχεία απο το παιχνίδι αλλά μου αρέσει πολύ η νοτροοπία.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά νομίζω ωραιοποιουμε λίγο την πραγματικότητα λόγω της "Ευρώπης".

Δηλαδή του Κόνφερενς που φτιάχτηκε ακριβώς για ομάδες του επιπέδου μας. Γιατί δεν νομίζω να περνάγαμε όμιλο Αϊντχόφεν, Γρανάδα, Ομόνοια το φθινόπωρο, μπορεί ούτε πλέι οφ Αυγούστου.

Let's hold our horses γιατί η χρονιά πολύ άνετα τελειώνει με μόνο δεύτερη θέση κ 15-20 βαθμούς διαφορά από γαύρο.

Και καλό είναι να μην κάνουμε όνειρα για ανάλογες πορείες του χρόνου με την παλιοσειρα συν Ολιβέιρα συν καναδυο κουρτιτσ. Γιατί αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, μην περιμένετε πολλά.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Delete
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

PAOKevolution έγραψε:Μείνε για πάντα εδώ Στρατηγέ! Κανένας άλλος σαν εσένα!
Κι αφου περασανε τα παιχνιδια με τη Μαρσειγ μπορουμε να θεσουμε το μεγαλο ερωτημα:
Θα μεινει?
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Patron έγραψε:Αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά νομίζω ωραιοποιουμε λίγο την πραγματικότητα λόγω της "Ευρώπης".

Δηλαδή του Κόνφερενς που φτιάχτηκε ακριβώς για ομάδες του επιπέδου μας. Γιατί δεν νομίζω να περνάγαμε όμιλο Αϊντχόφεν, Γρανάδα, Ομόνοια το φθινόπωρο, μπορεί ούτε πλέι οφ Αυγούστου.

Let's hold our horses γιατί η χρονιά πολύ άνετα τελειώνει με μόνο δεύτερη θέση κ 15-20 βαθμούς διαφορά από γαύρο.

Και καλό είναι να μην κάνουμε όνειρα για ανάλογες πορείες του χρόνου με την παλιοσειρα συν Ολιβέιρα συν καναδυο κουρτιτσ. Γιατί αυτό θα γίνει το καλοκαίρι, μην περιμένετε πολλά.
Πάντως η τετράδα του conference εμένα μου μοιάζει πιο δυνατή από του Europa
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

kataramenos5 έγραψε:
PAOKevolution έγραψε:Μείνε για πάντα εδώ Στρατηγέ! Κανένας άλλος σαν εσένα!
Κι αφου περασανε τα παιχνιδια με τη Μαρσειγ μπορουμε να θεσουμε το μεγαλο ερωτημα:
Θα μεινει?
Αν τον θέλει ο Σαββίδης θα μείνει
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ποιος Σαββιδης?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Patron έγραψε:Αδιαμφισβήτητα ο καλύτερος προπονητής που θα μπορούσαμε να έχουμε, αλλά νομίζω ωραιοποιουμε λίγο την πραγματικότητα λόγω της "Ευρώπης".

Το confidence από ένα σημείο και έπειτα δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα το Γιουρόπα.
Αυτή τη στιγμή η τετράδα στην μια διοργάνωση είναι Λέστερ,Ρόμα, Μαρσέιγ, Φέγενορντ και στην άλλη Λειψία, Ρέιντζερς, Γουέστ Χαμ και Άιντραχτ.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

kataramenos5 έγραψε:Ποιος Σαββιδης?
Αυτός που είναι υπεύθυνος κ αποφασιζει για την ομάδα. Ξέρεις κανέναν άλλον
renegade

Ναι αλλά ποιος είναι υπεύθυνος και αποφασίζει για την ομάδα?
renegade

Άβαταρ μέλους
pxp920

Δημοσίευση από pxp920 »

Τα εχουμε ξαναπει, ευκολα GOAT προπονητης και ελπιζω να μας φερει πολλες χαρες ακομα
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Το πρώτο κι σημαντικοτερο κομμάτι τις φετινής μας πορείας τελείωσε. Το γεγονός ότι παίξαμε Απρίλιο σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, είναι μια τεράστια επιτυχία. Ακούω από διάφορους κυρίως εκτός αλλά κι μερικούς εντος της Παοκτσιδικης οικογένειας να καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια να υποβιβασουν τον τρίτο την τάξη ευρωπαϊκό θεσμό, αγνοώντας επιδεικτικά ότι επί σειρά ετών ΤΡΕΙΣ ήταν οι κυρίαρχες ευρωπαϊκές διοργανώσεις της Ουεφα. Ενώ όπως πολύ εύστοχα σχολίασαν μερικοί φίλοι πιο πάνω η τετράδα του conference δεν έχει να ζηλέψει ΤΙΠΟΤΑ από του Europa. Τώρα ο εξαιρετικός προπονητής μας έχει ένα πολύ δύσκολο έργο μπροστά του. Η τωρινή ομάδα του ΠΑΟΚ αγωνίζεται σχεδόν με δέκα παιδιά των οποίων το επαγγελματικό μέλλον στην ομάδα μας είναι αβέβαιο. Πρόκειται για ένα πολύ μεγάλο αριθμό. Κι ενώ η Ευρώπη έως τώρα λειτουργούσε κι λίγο σαν μια βαλβίδα εκτόνωσης αλλά κι σαν σημείο αναφοράς για τους δεσμούς στο γκρουπ, τώρα οι ποδοσφαιριστές ενδομυχα θα έχουν βάλει πλώρη για την επόμενη μέρα. Πολύ σωστά ο Λουτσεσκου μίλησε για λίγες αλλαγές. Βλέπει αυτό που οι περισσότεροι από εσάς αγνοειτε επιδεικτικά. Ότι η ομοψυχία και οι δεσμοί στο γκρουπ κρέμονται από μια κλωστή. Η πίστη των ίδιων των παικτών σε αυτό που φτιάξανε θα δοκιμαστεί γιατί δεν γνωρίζουν πόσοι από αυτούς θα συνεχίσουν μαζί. Και είναι πολύ λογικό να ζητήσουν διαβεβαιώσεις. Το συμβάν με τον ζαμπα είναι χαρακτηριστικό , κι ο Λουτσεσκου αντέδρασε άμεσα. Κανένας πάνω από το γκρουπ και ότι θέλετε το παίρνετε μέσα από το γκρουπ. Αυτή την φορά η μαγιά υπάρχει, ελπίζω κι εύχομαι να μην έχουμε καμία γελοία επανάληψη αυτών που ζήσαμε με τους κανιας σαχωφ. Ο προπονητής πρέπει να στηριχθεί στο πλάνο που έχει ο ίδιος στο μυαλό του, κι όχι σε αυτό που φαντάζονται μερικοί πως έχει.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Δλδ δεν ξέρει αυτός που πηρε αήττητο πρωτάθλημα στα χρόνια του Βαγγέλα. Δεν ξέρει αυτός που πήγε στους 8 κ για λεπτομέρειες στους 4 Ευρωπαϊκής διοργάνωσης δίχως φορ , με Μπίσεσβαρ, βιειρινια κ λυρατζη αλλά ξέρουμε εμείς πόσο πρεπει να αλλάξει κ σε ποιες θέσεις η ομάδα.
Οκ λογικό
lkosmid

Δημοσίευση από lkosmid »

Στρατηγέ, σ' ευχαριστώ για ότι πέτυχες φέτος και ας μην έχει τελειώσει η σαιζόν ακόμη!
Κατάφερες με μια ομάδα με τρομερές ελλείψεις και ακόμα πιο λειψό ρόστερ για ευρωπαϊκούς αγώνες να μας φτάσεις στους 8 του ECL και να αποκλειστούμε στις λεπτομέρειες απο τη Μαρσέιγ με τον Mandanda MVP της, σε μια χρονιά που θεωρούνταν απο πολλούς χαμένη...
Ήδη εκπλήρωσες τις προσδοκίες που είχε δημιουργήσει η επιστροφή σου πέρσυ!
Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα είχες καταφέρει αν δεν έφευγες στην πρώτη σου θητεία, ακόμα και χωρίς Σάκχοφ και Κάνιας...
Πιστεύω πως έμαθες και μάθαμε πολλά απο τότε!
Τα καλύτερα έρχονται!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”