Αν βάλεις κ αυτούς που έφυγαν … κλάμαjoshua έγραψε:Μακραν της δευτερης παντως η χειροτερη μεταγραφικη περιοδος των τελευταιων χρονων...6 παικτες μετα βιας ψαχνεις να βρεις προσφορα απο καποιον...
Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙ
- Μπαρκαρούτσος
bane1980 έγραψε:Η ομάδα πρέπει να ενισχυθεί στις μεταγραφές του Γεναχαχαχαχα....
Στα γραφεία δεν υπάρχει τέτοιο "topic" προφανώς... Δεν υπάρχει συζήτηση για το ρόστερ. Με τις φανέλες θα περάσουμε από το Κόφερες.
Ούτε ένας ανανέωση από όσους λήγουν.
Ούτε ένας
Ούτε ένας
εαν γίνει κατι τετοιο θα χρειαστει υπομονή για πολυ καιρο. εαν πιασει το 50% των μεταγραφων σου, είσαι 100% πετυχημενος. δε νομίζω να φτασουμε τοσο ψηλα...
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
Sent from my M2101K6G using Tapatalk
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Το καλοκαίρι φέραμε τον 32+ Κούρτιτς,τον 31+ Ολιβέιρα και ανανεώσαμε τον 31+ Καντουρί. Πήραμε και τρεις δανεικούς και ο μόνος νέος που θα μείνει είναι ο Λούκας Τέηλορ....... Κίνηση αριθμός ένα : τεχνικός διευθυντής που μπορεί να στήσει νέα ομάδα.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ας αρχίσει η ανανέωση από τον Γενάρη.
Tolaros έγραψε:Ούτε ένας ανανέωση από όσους λήγουν.
Ούτε ένας
Ας δούμε σε τι κατάσταση θα είναι ο ΙσλανδόςTolaros έγραψε:Ούτε ένας ανανέωση από όσους λήγουν.
Ούτε ένας
- Metagrafakias
Επειδη ο μονος στοχος που απεμεινε ειναι το κυπελο και 5αδα μπαινεις αλλιως να το κλεισουμε το μαγαζι η ανανεωση αρχιζει απο τον Ιανουαριο και συνεχιζεται το καλοκαιρι αλλα με ΠΛΑΝΟ!!!ποιο ειναι ενα βατο πλανο που θα γουσταρε και ο κοσμος???αποκτηση ξενων παικτων μονο αν κανουν τη διαφορα βλεπε Ζιβκοβιτς...εκει θα ριξεις χρημα επιβαλλεται λαχεια δεν υπαρχουν και δεν εχουμε δειξει οτι εχουμε και κανενα τμημα σκαουτινγκ σοβαρο...απο κει και περα Ελληνες και κυριως παικτες απο την ακαδημια σου να χτισεις κορμο με Ελληνες αλλα να εχεις και παγκο που να νιωθει...Ανανεωση μονο τον Ινγκανσον πλεον και ολοι οι αλλοι αποχωρηση ακομα και απο τον Ιανουαριο αν γινεται εκτος του Αντελινο για προφανεις λογους...Επιστρεφουν στην ομαδα Μπαλογιαννης-Διαμαντης και χτιζεις μαζι με Μιχαηλιδη και Μιχαι μετεπειτα και Λυρατζη την ομαδα πανω τους...τον ΟΦΗ τον εχουν 4ο αυτα τα 2 παιδια και παιζουν εξαιρετικα...ενεργοποιηση Τσιγγαρα ξανα στο κεντρο και ο Κουτσιας να μπει στο ροτεισον...αποκτας 2 γρηγορα χαφ ,παιζει να ειμαστε η πιο αργη ομαδα του πρωταθληματος αλλα παικταραδες αλλιως μην παρεις τπτ προτιμω να ανεβασω και τον Γιαξη η τον Σαλαμουρα απο τον να ερθει μετριοτητα...σπασιμο δανεισμου Μιτριτσα ,Ακπομ και πωληση Μουργκ και παιρνεις 2 εξτρεμ στυλ Ζιφκο αλλιως μην φενρεις τπτ...και επιτελους ενα Σεντερ φορ να βαζει γκολ μαζι με Ολιβειρα...πουλας τον αψυχο Πολωνο και προωθεις Κουτσια....
- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει, ντροπή.Μαυρο Χιονι έγραψε:Ας αρχίσει η ανανέωση από τον Γενάρη.
Τόσες αργίες έχει ο Γενάρης... Πρωτοχρονιά, Θεοφάνεια, Αγιάννη... Ντροπή σου καπιτάλα.
Θα ξεμεθάνε από τις γιορτές και θα χωνεύουν τα μελομακάρονα.
Από Φλεβάρη και βλέπουμε...
Απο Βαρέλα, Κρέσπο, Ελ Καντουρί, Μουργκ, Μπίσεσβαρ και Βιερίνια θα μπορούσε μόνο ένας να άρχιζε ατην αρχική ενδεκάδα.
Είχαμε παιχνίδια που έπαιζαν όλοι μαζί. Ε δεν είναι δύσκολο να προβλέψεις, οτι θα ήμασταν και αργοί και χωρίς δύναμη και χωρίς αυτό το απρόβλεπτο σε αντεπιθέσεις.
Απλή φυσική είναι.
Είχαμε παιχνίδια που έπαιζαν όλοι μαζί. Ε δεν είναι δύσκολο να προβλέψεις, οτι θα ήμασταν και αργοί και χωρίς δύναμη και χωρίς αυτό το απρόβλεπτο σε αντεπιθέσεις.
Απλή φυσική είναι.
Πρόσληψη σοβαρού Τεχνικού Διευθυντή αμεσα.
Είναι ο μόνος δρόμος.
Ποιος θα κάνει τις επιλογές παικτών για τον Γενάρη;
Ποιος θα κάνει επαφές με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους για να τους φέρει το καλοκαίρι;
Και γενικότερα ποιος θα στήσει την καινούργια ομάδα η οποία εκ των πραγμάτων πρέπει να στηθεί από το επόμενο καλοκαίρι;
Ο προπονητής; το scouting team; το Μαράκι;
Αυτή είναι η δουλειά τους;
Ας μη γίνει καμία κίνηση τον Γενάρη αλλά ας έρθει ένας καλός ΤΔ στον οποίον θα εκχωρηθούν πραγματικές αρμοδιότητες, θα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν θα είναι αχυρανθρωπος.
Μεχρι να γίνει αυτό εγώ προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Είναι ο μόνος δρόμος.
Ποιος θα κάνει τις επιλογές παικτών για τον Γενάρη;
Ποιος θα κάνει επαφές με παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους για να τους φέρει το καλοκαίρι;
Και γενικότερα ποιος θα στήσει την καινούργια ομάδα η οποία εκ των πραγμάτων πρέπει να στηθεί από το επόμενο καλοκαίρι;
Ο προπονητής; το scouting team; το Μαράκι;
Αυτή είναι η δουλειά τους;
Ας μη γίνει καμία κίνηση τον Γενάρη αλλά ας έρθει ένας καλός ΤΔ στον οποίον θα εκχωρηθούν πραγματικές αρμοδιότητες, θα έχει συγκεκριμένο μπάτζετ και δεν θα είναι αχυρανθρωπος.
Μεχρι να γίνει αυτό εγώ προσωπικά δεν είμαι ιδιαίτερα αισιόδοξος.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εν τω μεταξυ αν συνεχιστουν οι γκελες και δουμε καμια παραιτηση Λουτσεσκου, μετα θα μεινουν αδεια τα γραφεια στην ΠΑΕ.
Να δω ποιος θα ασχοληθει με το αγωνιστικο, που το αφησαν ξεβρακωτο στελεχιακα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να δω ποιος θα ασχοληθει με το αγωνιστικο, που το αφησαν ξεβρακωτο στελεχιακα!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια
Και τεχνικό διευθυντή δεν έχουμε ακόμα
Και τεχνικό διευθυντή δεν έχουμε ακόμα
-
Δεν θα γινει τιποτα
Εδω περασε μια μερα και η ΠΑΕ αφαντη για μια διαρροη, μια δηλωση για ολα αυτα εχθες
Σε ποια ομαδα του πλανητη δεν θα μιλουσε κανενας ??
Μονο σε μια τελειως παρατημενη
Εδω περασε μια μερα και η ΠΑΕ αφαντη για μια διαρροη, μια δηλωση για ολα αυτα εχθες
Σε ποια ομαδα του πλανητη δεν θα μιλουσε κανενας ??
Μονο σε μια τελειως παρατημενη