Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2014-15

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Demir έγραψε:Σε σχέση με περσυ ο ΠΑΟΚ έφτιαξε κατι.., όταν τελείωσε η χρονια σαν κορμός υπήρχαν ο κλαους,κάτσε ,βιτορ ,γλυκός
Φέτος μπήκαν ρατς,φακούντο,Σκόνδρας ,Τζιόλης,γκολάσα,μακ ...και Νομποα.. Αν μπούνε τωρα άλλοι 3 και άλλοι 4 το καλοκαιρι με τον ίδιο προπονητή φυσικά,,θα υπάρχει ελπίδα..,μ
Απο ποτέ έγινε αυτοσκοπός και καταστροφή αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα δεν κατάλαβα...αλλο η ελπίδα και μάχη για να το πάρουμε και άλλο αν δεν το πάρουμε να καταστραφούμε και να φύγουν όλοι κτλ κτλ...μ
Χάσαμε στην Τρίπολη που έχουμε κερδίσει 1 φορά όλο κ όλο και έγινε πανικός....
Δεν παίζει μπάλα η ομαδα και δεν κάνει αυτοματισμούς,,,λένε... Αν βρείτε προπονητή που θα κάνει αυτοματισμούς με σαλπι,μαντουρο,Τζανδαρη και χωρίς άριστερο εξτρεμ εγώ θα παραδοθώ...
Ευτυχως ρε αδερφε, φετος βλεπω μεγαλο ρεαλισμο και εδω μεσα αλλα και στο γηπεδο.

Ο,τι ειπες, συνυπογραφω. Λενε για τη μπαλα που παιζει ο Βαζελος, αλλα δε βλεπουνε πως ειναι η ιδια ομαδα εδω και 2 χρονια.

Οι αυτοματισμοι γινονται στην προετοιμασια νομιζουν. Αν οι παιχτες δεν γνωριζουν επακριβως ο ενας το παιχνιδι του αλλου ακομα και ο Νομποα με το Νατχο να ειναι δε θα βγαλουν αυτοματισμους. Αντιθετως, αν το γνωριζουν, θα βγαλουν αυτοματισμο ακομα και ο Σναουτσνερ με τον Βιτολο ;)
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

ΜΑ κανείς δεν είπε κάτι για τη δουλειά που γίνεται από τον Άγγελο..Τρίβαμε τα μάτια μας όλοι με ΑΥΤΟΥΣ τους παίκτες που έχουμε και τώρα. Απλά αυτοί φορμαρίστηκαν, κάηκαν από τη συνεχή χρησιμοποίηση και δεν είχες να βάλεις άλλους να υπηρετήσουν το ίδιο πλάνο. Για αυτό φταίει ο Άγγελος, γιατί στην μπάλα δεν πρέπει να είσαι ψυχούλα και να στηρίζεις τα "παιδάκια" μήπως χάσουν τη δουλίτσα τους. Δε σου κάνει; ΦΕΥΓΕΙ. Δεν έχει κρίμα, δεν έχει μπας και στρώσει, δεν έχει τίποτα. Δώσε μια ευκαιρία και μετά τον μπούλο. Έδωσες ευκαιρίες σε ποιον, στον Κατσικά, που δεν έδειξε ΤΙΠΟΤΑ τόσα χρόνια και άφησες να πάει ο Μαλεζάς στον Παναιτωλικό! Και ζητάς ανανέωση του Κατσικά με ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ για την αξία του, κι αυτός σου κάνει τον καμπόσο!!!!Γιατί ρε Άγγελε τέτοια εγκλήματα, γιατί;
Demir

Δημοσίευση από Demir »

Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

buffalobill4 έγραψε:
Asimos έγραψε:Σιγα μην παρω ως παράδειγμα ομάδας τον Αστέρα Τρίπολης!!!

Επειδή με κέρδισε; Τι να το κάνω που στην επόμενη αγωιστική θα φέρει Χ με Πλατανιά και θα χάσει από τον Πανθρακικό.

Ομάδες που ξεκωλόνονται με μας δεν είναι ομάδες. Καμικάζι είναι.

Για τις χάρες συμφωνώ. Μπούλο όλοι.
Μεγαλο λαθος κανεις φιλε. Δε σου ειπα να γινεις Τριπολη.

Απλα δες, μεσα σε 5 χρονια την αναπτυξη της Τριπολης και συγκρινε την με την αναπτυξη της δικιας σου.

Βαλε μεσα στην εξισωση και τη διαφορα χρηματων που εχεις, το λαο που εχεις και πες μου εσυ αν δε σε εντυπωσιαζει το πλανο μιας Τριπολης που απο το πουθενα εφτασε να πουλαει καθε χρονο τους καλυτερους παιχτες της, να εχει σταθερο κορμο (που εσυ δεν εχεις) αλλα και να τους αντικαθιστα με καλυτερους παιχτες.

Η τετραγωνιση του κύκλου ειναι πιο ευκολη υπόθεση από το τι ομαδα πρέπει να κανει ο ΠΑΟΚ.

1. Τους παίκτες του γαυρου να πάρουμε αυριο το πρωι παρεα με Μιτσελ και Περεϊρα, πρωταθλημα δεν παιρνουμε.
2. Τον Κόκαλη μαζι με τον Μαρινακη να φέρεις για ιδιοκτήτες ομάδας, παλι δεν το σηκώνεις.
3. Αν δεν φέρεις ΚΕΔ/ΕΠΟ/SL στα νερά σου θα σε γαμάει όποιος θέλει. Επίσης καλό είναι να έχεις και τις Ευλογίες του Αρχινονού Μισέλ Πλατινί.
4. Ο Αστέρας, στην καλύτερη του χρονιά έχει 137 εισιτήρια μέσο όρο ανά εντός έδρας παιχνίδι. Ακούω πως τα συμβόλαια των παιχτών του δεν είναι ιδιαίτερα φτηνά και κανά δυο φορές που πέρασα από το χωριό τους δεν είδα ούτε μια φανέλα να κυκλοφορεί στην πιάτσα. Καυμενάκης; FP εκεί δεν παίζει;
5. Ένας Ράγιος πουλήσανε και έναν Φιλομενο μέχρι τώρα. Ο χακόμπο νομίζω ήταν ελεύθερος.
6. Χαρακτηριστικά ομάδας στον πλανήτη που να τα χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το στόχο μας, δεν υπάρχουν, γιατί πολύ απλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τα στημένα δεν συμβαίνει πουθενά. Και όπου συνέβησαν οι υπαίτιοι μπήκαν φυλακή και οι ομάδες πέσανε κατηγορίες. Εκτός από δω, που την πουστιά την λένε ήθος.

Μην ξεχνατε
klainmein

Demir έγραψε:http://www.transfermarkt.co.uk/jorge-to ... eler/58642 Τόπ
http://www.transfermarkt.co.uk/taleb-tw ... eler/60761 Φίλος γκολάσα καλός
http://www.transfermarkt.co.uk/jerome-r ... ler/127076
Και ο Ricardinho της malmo αλλα ειναι 30 ...
Νομίζεις τους έχει ακούσει/δει ποτέ ο Βρύζας;Τζάμπα παιδεύεστε παιδιά...
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Και Ντε Μπλασις φετος.

Εσυ απο ποτε εχεις να πουλησεις παιχτη?
klainmein

Asimos έγραψε: Χαρακτηριστικά ομάδας στον πλανήτη που να τα χρειαζόμαστε για να πετύχουμε το στόχο μας, δεν υπάρχουν, γιατί πολύ απλά αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τα στημένα δεν συμβαίνει πουθενά. Και όπου συνέβησαν οι υπαίτιοι μπήκαν φυλακή και οι ομάδες πέσανε κατηγορίες. Εκτός από δω, που την πουστιά την λένε ήθος.

Μην ξεχνατε

Και τι κάνει η μεγαλύτερη ομάδα της Βορείου Ελλάδος για αυτό; ΜΟΚΟ :redcard: :redcard:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

buffalobill4 έγραψε:Και Ντε Μπλασις φετος.

Εσυ απο ποτε εχεις να πουλησεις παιχτη?
Εγώ προσωπικά δεν πούλησα ποτέ παίχτη. Ο τελευταίος που πούλησε η ομάδα μου θαρρώ ήταν ο Σταφ.

Μην ξεχνάς πως έχουμε και το σύμπλεγμα ως λαός πως θα θέλαμε τα καλύτερα μας βιολιά να περνάνε όλη την καριέρα τους εδώ.
Άβαταρ μέλους
mitel

Δημοσίευση από mitel »

Σηκωστε το κεφαλι μαγκες τρωμε πολεμο απο παντου,μονο οτι φευγει ο σαββιδης δεν εχουμε ακουσει ακομα επειδη χασαμε στην τριπολη.Να μην τρωμε προλογο απο κανενα,μπαινω να διαβασω τα@#@site και ξεκινανε{Ωρα μηδεν στον ΠΑΟΚ,Μαυρα Κουτια της πτωσης,ΤΕΛΙΚΟΣ(με κεφαλαια)Ορατοτης Μηδεν,Γιατι χαθηκαν τα αποδυτηρια} και δεν ξερω γω τι διαολο αλλα.Να χαλαρωσουμε μολις τελειωσε ο πρωτος γυρος και εισαι 2 βαθμους πισω απο την κορυφη.ΟΝΕΙΡΟ λεω εγω.Πηρες ενα παιχταρα,θα κανεις 2 προσθηκες ακομα-ελπιζω και παμε... Αυτα και καλως σας βρηκα και εδω.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Ας τα κανουμε ολα εμεις σωστα Asimos και ας χασουμε οντας καλυτεροι.
Δε λεω οτι πρεπει να ζηλευουμε τη συμμορια αλλα δε μας λες και προτυπο λειτουργιας, το αντιθετο μπορει να το πει ανετα καποιος.

Υ.Γ Ο Αστερας πουλησε 2.5 μυρια τον ντεμπλασις τουλαχιστον τοσα γραφτηκαν,και ναι μπορει να ειναι πουλημενα τομαρια κατα τα λοιπα ομως μια χαρα οργανωση και αναπτυξη της ομαδας τους εχουν.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

@kleinmein Σαν ορολογία το "Μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδους" δεν με αντιπροσωπεύει γιατί έστω κι έτσι παραμένει τριτοτέταρτη δύναμη στη χώρα. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις όταν έχεις Χούντα που ελέγχει όλα τα συστήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μέχρι Δ ερασιτεχνικό.

@Μπανε

Ποιος δεν κάνει λάθη;
northend4

Δημοσίευση από northend4 »

[quote="KOSTAS54"]@ northend4
Σωστός σε όσα γράφεις αλλά συνέχισε να γράφεις για να ακούγονται φωνές σοβαρές και ψύχραιμες.
Δεν είναι λύση να τα παρατάς γιατί έτσι ακούγονται μόνο της μιας αχαρακτήριστης πλευράς.

[quote="rainmaker"]Northend υπερβάλλεις νομίζω.

Κι εγώ εξέφρασα την αντίθεσή μου με προηγούμενα άρθρα. Το παρόν δε νομίζω οτι είναι και τόσο φοβερό.

Δεν υπάρχει λόγος αποχώρησης, την ίδια ειλικρινή προσπάθεια κάνουμε.

----

Συγνώμη για το οφ-τόπικ αλλά και για το ήξεις - αφήξεις : με καθαρό μυαλό και χωρίς τον εκνευρισμό πλέον , θεωρώ ποιο σωστό να παραμένεις και καταθέτεις τα πιστεύοντα και τις τοποθετήσεις σου από το να εγκαταλείπεις. Πόσο μάλλον όταν βλέπεις ότι κάποιοι κάνουν πάρτυ, καταθέτοντας την μπαρούφα τους προς τερψιν της πάρτης τους ή της πλευράς που έχουν ταχθεί και όχι για το καλό του ΠΑΟΚ.
Ελπίζω ότι στο Paokmania θα εκλείπουν το δυνατόν περισσότερο οι τάσεις στο να δημιουργούνται διαφορετικά στρατόπεδα και σε αυτό χρειάζεται εντονότερη προσπάθεια της admin team (που θεωρώ ότι ήδη είναι τεράστια).
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

Tι σχεση εχουν οι τελευταιες 3213 σελιδες με τις Μεταγραφές χειμώνα 2014-15 ???
klainmein

Asimos έγραψε:@klainmein Σαν ορολογία το "Μεγαλύτερη ομάδα της Β. Ελλάδους" δεν με αντιπροσωπεύει γιατί έστω κι έτσι παραμένει τριτοτέταρτη δύναμη στη χώρα. Τίποτα δεν μπορείς να κάνεις όταν έχεις Χούντα που ελέγχει όλα τα συστήματα διεξαγωγής των πρωταθλημάτων μέχρι Δ ερασιτεχνικό.

@Μπανε

Ποιος δεν κάνει λάθη;
Άρα είμαστε τελείως λαλάκες που γίναμε ΠΑΟΚ και ελπίζουμε ότι ΜΙΑ ΜΕΡΑ θα πολεμήσουμε αυτο το γ@μωσύστημα και θα καθαρίσουμε το δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο, έτσι; Θα μου πεις, εδώ μαμάνε της ζωή μας οι κυβερνήσεις καθημερινά τόσα χρόνια και δεν κουνιέται φύλλο, για τον ΠΑΟΚ θα αγωνιστούμε...;Είναι αρρώστια ο ΠΑΟΚ, αλλιώς θα τον είχα βγάλει από μέσα μου και από τη ζωή μου 20 χρόνια τώρα...

ΥΓ Συγγνώμη για τα off topic. Σταματάω εδώ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Τρί 13 Ιαν 2015, 15:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Ρε εσεις ελεος με το offtopic.

Τι σχεση ολα αυτα που λετε με τις μεταγραφες.. τα παραπονα και τις διαπιστωσεις σε αλλα topic.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”