Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Δημητρης17
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
Ωραια χρόνια μου θυμησες αδερφε, να σαι καλα!!! Ημουν μολις 22, ξεγνοιαστος και ωραιος, ο Ελβις, ετσι με φωναζανε οι ντοπιοι, αλλα συναισθηματικα ανισορροπος για να αντεξω την ψιλο-τετραγωνη λογικη των Νορβηγων. Οι οποιοι ηταν πιο προσιτοι απο τις "ντιβες" Σουηδους και πολυ πιο γατες απο τους "αθωους" Φινλανδους.
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Καλησπέρα και από Λονδίνο, με φραπεδακι και full english breakfast (eggs, beans and such).
Ένα ευχαριστώ και στον Τοσκιτση, που μου θύμισε τον Πάτο και χαζευα χθες βράδυ βίντεο στο you tube.
Αν και αποκλείεται να έρθει τέτοιος παικταρας στην Ελλαδα, ή βραδινή ονειροπόληση είναι υπέροχο πράγμα!
Στάλθηκε από το Lenovo A6000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα ευχαριστώ και στον Τοσκιτση, που μου θύμισε τον Πάτο και χαζευα χθες βράδυ βίντεο στο you tube.
Αν και αποκλείεται να έρθει τέτοιος παικταρας στην Ελλαδα, ή βραδινή ονειροπόληση είναι υπέροχο πράγμα!
- Δημητρης17
Αυτο κανουμε μερικοι, ονειροπολουμε, τζαμπα ειναι!!! Ο Πατο δεν ερχεται, οσο κι αν εμεις θελουμε ή δεν θελουμε. Εγω παντως θελω!!georgedoulk2008 έγραψε:Καλησπέρα και από Λονδίνο, με φραπεδακι και full english breakfast (eggs, beans and such).
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκιαααα!!!!
Καλησπέρα Δημητρό, είχα ένα προσωπικό θεματάκι εδώ κι ένα 24άωρο, το οποίο δεν μου επέτρεψε καν να δω και τον αγώνα με Μπρυζ, αλλά ΟΚ τώρα πια...
Υ.Γ. Δημητρό, διάβασα σε άλλο topic τις απόψεις σου για την σημαία του Π.Α.Ο.Κ., συμφωνώ στα περισσότερα απ όσα γράφεις αλλά θεωρώ (προσωπικά πάντα) ότι "αδικείς" κυρίως τον Σκαρτάδο και κατά δεύτερο λόγο τον Τουρσουν, ο οποίος μπορεί να φαινόταν λιγάκι "φλωρούμπα" αλλά το έλεγε η καρδούλα του τελικά...
Μην σε φανεί περίεργο, αλλά φέτος για αρχηγούς στον Π.Α.Ο.Κ., από Έλληνες θα ήθελα μόνο τον Μαλεζά (εφ όσον μείνει φυσικά) και οι άλλοι δύο ξένοι, ο ένας ο Μάτος που μου φαίνεται σοβαρότατος επαγγελματίας κι ο δεύτερος ο αχινός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού με την ανάλογη στήριξη (το ανέφερε σε συνέντευξη του ένας παλιός Ολλανδός προπονητής του) μπορεί όντως να "παίρνει στις πλάτες του" την ομάδα ως ο 1ος όλων...
Για 4ος απ τους μέχρι στιγμής θα μου άρεσε ο Σάκχοφ, τον οποίο τον κόβω ως τώρα ως το μη ελληνικό alter ego του Τζιώλη σε σοβαρότητα...
Καλησπέρα Δημητρό, είχα ένα προσωπικό θεματάκι εδώ κι ένα 24άωρο, το οποίο δεν μου επέτρεψε καν να δω και τον αγώνα με Μπρυζ, αλλά ΟΚ τώρα πια...

Υ.Γ. Δημητρό, διάβασα σε άλλο topic τις απόψεις σου για την σημαία του Π.Α.Ο.Κ., συμφωνώ στα περισσότερα απ όσα γράφεις αλλά θεωρώ (προσωπικά πάντα) ότι "αδικείς" κυρίως τον Σκαρτάδο και κατά δεύτερο λόγο τον Τουρσουν, ο οποίος μπορεί να φαινόταν λιγάκι "φλωρούμπα" αλλά το έλεγε η καρδούλα του τελικά...

Μην σε φανεί περίεργο, αλλά φέτος για αρχηγούς στον Π.Α.Ο.Κ., από Έλληνες θα ήθελα μόνο τον Μαλεζά (εφ όσον μείνει φυσικά) και οι άλλοι δύο ξένοι, ο ένας ο Μάτος που μου φαίνεται σοβαρότατος επαγγελματίας κι ο δεύτερος ο αχινός, κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, αφού με την ανάλογη στήριξη (το ανέφερε σε συνέντευξη του ένας παλιός Ολλανδός προπονητής του) μπορεί όντως να "παίρνει στις πλάτες του" την ομάδα ως ο 1ος όλων...

Για 4ος απ τους μέχρι στιγμής θα μου άρεσε ο Σάκχοφ, τον οποίο τον κόβω ως τώρα ως το μη ελληνικό alter ego του Τζιώλη σε σοβαρότητα...

- ΑποστόληςΑ
- Kostomanolis
Re: 77.Δημήτρης Πέλκας
Τωρα τρολλαρεις η να συστισω εστω ενα google translate;RoMaN έγραψε:Ekspiriensis δεν είναι;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
- Μπαρκαρούτσος
Re: 77.Δημήτρης Πέλκας
Kostomanolis έγραψε:Τωρα τρολλαρεις η να συστισω εστω ενα google translate;RoMaN έγραψε:Ekspiriensis δεν είναι;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Trollάρω βρε..

- Μπαρκαρούτσος
- teo4giannitsa
- Μπαρκαρούτσος