PAPA TSIBIKOS έγραψε:Την μείωση μισθού που του πρότεινε ο Ιβάν την δέχτηκε![]()
![]()
Η ιστορια θα δειξει παντος πρωσοπικα ειναι ο μονος που ειχε α@@@@@@ και δεν παρατισε την ομαδα γιρισε και προσπαθεισε για επενδητηnikolasf έγραψε:Δαμανακη..
Βρύζας=
1. Αμεσος υπέυθυνος της έλευσης Δώνη και των συνεπειών της .....
2. Οσους προπονητές ή πάικτες έχει φέρει ή εισηγηθεί = μούφα
3. Αμεσος υπέυθυνος της ανεφ λόγου εκρίζωσης οποιασδήποτε επιλογής του Ζαγωράκη (καλής ή κακής)
4. Αμεσος υπέυθυνος της κατάληξης της υπόθεσης Πάυλου Γκαρσία κλπ κλπ κλπ
Ο τυχόν τεχνοκράτης μπορεί να πεις θα έχει το ακαταλόγηστο... αλλά σίγουρα δεν θα έχει "προσωπικούς λόγους"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Αν καταλαβάινεις τα παραπάνω καλώς ... Αν όμως όχι μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις... δεν θα αλλάξει τπτ!!!!
Ισχύει το υστερόγραφό μου!!!!souniotis έγραψε:Η ιστορια θα δειξει παντος πρωσοπικα ειναι ο μονος που ειχε α@@@@@@ και δεν παρατισε την ομαδα γιρισε και προσπαθεισε για επενδητηnikolasf έγραψε:Δαμανακη..
Βρύζας=
1. Αμεσος υπέυθυνος της έλευσης Δώνη και των συνεπειών της .....
2. Οσους προπονητές ή πάικτες έχει φέρει ή εισηγηθεί = μούφα
3. Αμεσος υπέυθυνος της ανεφ λόγου εκρίζωσης οποιασδήποτε επιλογής του Ζαγωράκη (καλής ή κακής)
4. Αμεσος υπέυθυνος της κατάληξης της υπόθεσης Πάυλου Γκαρσία κλπ κλπ κλπ
Ο τυχόν τεχνοκράτης μπορεί να πεις θα έχει το ακαταλόγηστο... αλλά σίγουρα δεν θα έχει "προσωπικούς λόγους"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. Αν καταλαβάινεις τα παραπάνω καλώς ... Αν όμως όχι μην μπεις στον κόπο να μου απαντήσεις... δεν θα αλλάξει τπτ!!!!
για τον δωνη ηταν οτι καλητερο εκεινη την εποχη ο λασλο ζητουσε ποσοστα αν θημασε
λινο κοντρερας γκαρσια σαλπι κατσουρανη ολοι παλτα;;;;
αφου ο ζαγορ την εκανε επρεπε να περασει την γραμμη του
για γκαρσια εχεις αδικο μονος του εφυγε με αυτα που ζητουσε εσυ αν ειχες 1 υπαληλο που εχει ολο απετησεις τη θα εκανες
εκανε λαθη αλλα οχι και να τον απαξηονετε τοσο