Το λες και κοντη ψυχωσηprist64 έγραψε:Σ' αυτο το χωριο λενε και μια παροιμια.
Στου "κοντου"την πορτα,όσο θελεις βροντα.
![]()
ΥΓ Ο Γρηγορης πρεπει να πηγε για μπόουλινγκ
παλι θα την πληρωσουν οι κορινες.
![]()
Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
-
Dimg4
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
+1926Dimg4 έγραψε:Το λες και κοντη ψυχωσηprist64 έγραψε:Σ' αυτο το χωριο λενε και μια παροιμια.
Στου "κοντου"την πορτα,όσο θελεις βροντα.
![]()
ΥΓ Ο Γρηγορης πρεπει να πηγε για μπόουλινγκ
παλι θα την πληρωσουν οι κορινες.
![]()
-
sakoulepsu_teen
Kαποιος δηλώνει 50+ μετά 6μήνες 20+ και δείχνει ιδιαιτερη ευαισθησία για τον Κουασιμώδο της Αριστοτέλους , τέλος κόψτε τις μαλακίες που γράφεται για τη Θεσσαλονίκη ορισμένοι ........
Επεξεργάστηκε.Εδώ μιλάμε κόσμια και δεν προσβάλλουμε.Odi.
Επεξεργάστηκε.Εδώ μιλάμε κόσμια και δεν προσβάλλουμε.Odi.
-
Μπαρκαρούτσος
- Ekatnetworkltd
.......Ομόνοια και Πειραιά, το Σύνταγμα και τη Βουλή, τη μπασταρδούπολη αυτή,
Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
Sent from my iPhone 6s plus using Tapatalk
Αθήνα γαμημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει.
- Ekatnetworkltd
Ρέ εσύ Πέτρο της φάτσες πώς της βάζεις από tapatalk;Από πληκτρολόγιο;
Προς μοντς κυριως. Τελικα ο swordfire έφαγε μπαν μόνιμο; Κι αν ναι για ποιο λογο; Εχει γράψει κατι αλλο περα απο αυτα που υπαρχουν στο τοπικ του αγωνα με το γαυρο το οποίο εχει σβηστεί;
Για λίγο ήρεμα! Μιλάτε πιο όμορφα για μια ιστορική πόλη παρακαλώ πολύ!

Ναι, έχω αποθηκεύσει κιόλας κάτι mrgreen κτλEkatnetworkltd έγραψε:Ρέ εσύ Πέτρο της φάτσες πώς της βάζεις από tapatalk;Από πληκτρολόγιο;
- Ekatnetworkltd
Αυτό έχω σκεφτή και εγώ,μίλα
Καλά θα το βρώ μόνος μου
Καλά θα το βρώ μόνος μου
- Dinos_Liverpool
Ναι είναι μόνιμο διότι:aquila έγραψε:Προς μοντς κυριως. Τελικα ο swordfire έφαγε μπαν μόνιμο; Κι αν ναι για ποιο λογο; Εχει γράψει κατι αλλο περα απο αυτα που υπαρχουν στο τοπικ του αγωνα με το γαυρο το οποίο εχει σβηστεί;
Είναι δυνατόν να είδε παιχνίδι μέχρι το '87 από μία ομάδα που με το στανιό την έβαζε στην περιοχή μας το @ρχίδι ο Παπάς;Dinos_Liverpool έγραψε:Εάν νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις και συ με τα νεύρα μας, δεν κατάλαβες καθόλου καλά. Αν και παλιό μέλος, μπορείς να συνεχίζεις να σχολιάζεις σε σπορτντογκόσκυλα, γαζέλες και λοιπές πατσαβούρες. Είδες παιχνίδι για 87 λεπτά... και πέναλτι στον βουτούνη!Swordfire έγραψε:καλα ρε κανενας δεν ειδε οτι ο γαυρος ηταν καλυτερος μας??? ειναι δυνατον να μην κοιταμε την καμπουρα μας ???Το πεναλτυ που ζητανε με τον φορτουνη ειναι ή δεν ειναι???Οτι μετα το 1-0 ο πελκας κρυβοταν απο την μπαλα , οτι τα λαθη σε κοντινες πασες απο τσιμιροτ χαριση ειναι πανω απο 15 , οτι ο μυστα ανθεμα με αν εβγαλε 3 σωστες σεντρες ,οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο και απο το 15' εβγαζαν φασεις ευκολα δεν τα ειδε κανεις ??? Και για να καταλαβω οταν στελνουμε σε παιχτες , προπονητες , παραγωντες οσο *ουνια και να ειναι γυαλινα μπουκαλια περιμενεις να δικαιοθεις απο οποια αδικια σου εχει γινει??? Αυτα ειναι καραγκιοζηλικια, ο γαυρος εχει κανει οργια , εχουμε δει παπουτσεληδες , εχουμε δει σφαγες . Αν θελεις να τον χτυπησεις δεν το κανεις με αυτο τον τροπο . Ο ΠΑΟΚ φτιαχτηκε για αλλη μια φορα με λαθος τροπο και αυτο πληρωνει τωρα .εχθες ολο το κεντρο απαρτιζοταν απο 23 χρονους ε οκ , ή ειμαστε μπαρτσελονα η΄ η ομαδα σχεδιαστηκε για να ΜΗΝ κανει πρωταθλητισμο.
Δεν το καταλαβα ρε στοκερ γιατι δεν μπορεις να κανεις κριτικη σε ποδοσφαιιρικη βαση?
Για 87 λεπτα ειδαμε μπαλα .
Τέλος από δω μέσα!
Κατ αρχας να πω οτι κι εγω σ αυτο το παιχνιδι ειδα διαιτητή που εκανε αυτο ακριβως που λες και ειμαι ανθρωπος που δυσκολα θα μιλησει για διαιτησια. Τωρα ομως με καθαρό μυαλο και νηφαλιότητα δε νομιζεις οτι η αποφαση ειναι λιγο τραβηγμένη απο τα μαλλιά;
Περα απο το γεγονος οτι κι ο swordfire παραδέχτηκε οτι ο διαιτητής μας αδίκησε εγω θα σταθώ στο γεγονος οτι ουσιαστικα έφαγε μπαν επειδη είπε τη γνωμη του. Μπορει η γνωμη του να αποκλίνει απο αυτο που πιστεύουμε οι περισσότεροι αλλα αυτο δεν ειναι και το νοημα ενος φορουμ; Η κατάθεση απόψεων και η συζητηση γυρω απο αυτες; Αν οι αντίθετες απόψεις μπαναρονται σε τι βάση θα γινει συζητηση; Και πως καποιο αλλο μέλος θα τολμήσει μελλοντικά να εκφράσει τους προβληματισμούς του υπό τον φόβο του να αποβληθεί μόνιμα;
Γνωμη μου ειναι οτι τετοιες αποφασεις μονο σε υπερβολική ομογενοποίηση και εντέλει σε μαρασμό το φορουμ μπορουν να οδηγήσουν.
Καταλαβαινω οτι το φορουμ ειναι οπαδικό καταλαβαινω οτι υπαρχει παντα ο κίνδυνος να παρεισφρήσουν άτομα που θελουν απλα να τρολλαρουν κτλ αλλα νομιζω οτι αυτους μπορει καποιος να τους διακρίνει σχετικα ευκολα.
Έριξα μια ματια σε προηγούμενα ποστ του και εκτος του οτι ειναι πολυ παλιό μέλος δεν εχω δει να τρολλαρει συστηματικά η κατ επανάληψη. Σε καποια μαλιστα εξ αυτών φαινεται να εχει κανονίσει και συναντήσεις με μέλη πραγμα το οποίο ειναι ενδειξη οτι πολυ δυσκολα θα ειναι "αλλόθρησκος".
Αλλωστε υπήρξαν απαντήσεις στα λεγόμενα του. Οι απόψεις του καθενός κρίνονται μεσα στο φορουμ απο αυτους που το διαβάζουν. Απόψεις που στερούνται επιχειρημάτων δε μπορουν να σταθούν και ως εκ τούτου δεν αποτελούν κίνδυνο αποσυσπείρωσης. Αν παλι υπαρχουν επιχειρήματα δε θα πρεπει αυτα να εκτεθούν ώστε ο καθενας να κρίνει τι ειναι σωστο κ τι λαθος;
Τελος παντων το μαχαίρι κ το καρπούζι στους μοντς.
Περα απο το γεγονος οτι κι ο swordfire παραδέχτηκε οτι ο διαιτητής μας αδίκησε εγω θα σταθώ στο γεγονος οτι ουσιαστικα έφαγε μπαν επειδη είπε τη γνωμη του. Μπορει η γνωμη του να αποκλίνει απο αυτο που πιστεύουμε οι περισσότεροι αλλα αυτο δεν ειναι και το νοημα ενος φορουμ; Η κατάθεση απόψεων και η συζητηση γυρω απο αυτες; Αν οι αντίθετες απόψεις μπαναρονται σε τι βάση θα γινει συζητηση; Και πως καποιο αλλο μέλος θα τολμήσει μελλοντικά να εκφράσει τους προβληματισμούς του υπό τον φόβο του να αποβληθεί μόνιμα;
Γνωμη μου ειναι οτι τετοιες αποφασεις μονο σε υπερβολική ομογενοποίηση και εντέλει σε μαρασμό το φορουμ μπορουν να οδηγήσουν.
Καταλαβαινω οτι το φορουμ ειναι οπαδικό καταλαβαινω οτι υπαρχει παντα ο κίνδυνος να παρεισφρήσουν άτομα που θελουν απλα να τρολλαρουν κτλ αλλα νομιζω οτι αυτους μπορει καποιος να τους διακρίνει σχετικα ευκολα.
Έριξα μια ματια σε προηγούμενα ποστ του και εκτος του οτι ειναι πολυ παλιό μέλος δεν εχω δει να τρολλαρει συστηματικά η κατ επανάληψη. Σε καποια μαλιστα εξ αυτών φαινεται να εχει κανονίσει και συναντήσεις με μέλη πραγμα το οποίο ειναι ενδειξη οτι πολυ δυσκολα θα ειναι "αλλόθρησκος".
Αλλωστε υπήρξαν απαντήσεις στα λεγόμενα του. Οι απόψεις του καθενός κρίνονται μεσα στο φορουμ απο αυτους που το διαβάζουν. Απόψεις που στερούνται επιχειρημάτων δε μπορουν να σταθούν και ως εκ τούτου δεν αποτελούν κίνδυνο αποσυσπείρωσης. Αν παλι υπαρχουν επιχειρήματα δε θα πρεπει αυτα να εκτεθούν ώστε ο καθενας να κρίνει τι ειναι σωστο κ τι λαθος;
Τελος παντων το μαχαίρι κ το καρπούζι στους μοντς.
για μενα πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα πραγματα.οπως το οτι χ,ψ παιχτης δεν μπορει να αλλαξει πασα δε θα αποποιουσε τον τουντορ των ευθυνων του για το συστημα που επελεξε, οπως το οτι η ομαδα εχει 2 θλασεις σε καθε προπονηση δεν αναιρει τα αγωνιστικα και εξωαγωνστικα λαθη του ιβαν ολα αυτα τα χρονια, ετσι και το οτι ο παππας μονο με τα χερια δεν επιασε τη μπαλα να τη στησει εξω απο την περιοχη μας, δεν αναιρει οτι οι δικοι μας δεν μπορεσαν να κανουν 2η συνεχομενη σωστη πασα.και οχι, δε φταιει ο εκνευρισμος, δεν ειναι η εξαιρεση φετος, ειναι ο κανονας.
καθε μηνα τρωμε και ενα σκαλωμα με καποιον:τη μια φταιει ο τουντορ,την αλλη ο τζαβελλας,την αλλη ο διαιτητης,την αλλη ο ιβαν,την αλλη η μεσημβρια,την αλλη ο κοντονης,την αλλη η Θ4 και ζηταμε την κεφαλη επι πινακι εδω και τωρα.να φταινε ολα απο λιγο,ως κλασικοι ελληνες λιγοι το εχουν κατα νου.οι περισσοτεροι νομιζουν οτι βρηκαν τον εχθρο,τη ριζα του κακου που αν καρατομηθει θα αλλαξουν ολα μεμιας,με ενα μαγικο τροπο.
το να γινει μονιμο μπαν σε καποιον που ειπε την αποψη του (την οποια ποδοσφαιρικα ενστερνιζομαι αλλα οχι τοσο μονομπαντα,ο swordfire εφτασε στο αντιθετο σημειο), χωρις να βρισει,κρινοντας κατα βαση με αγωνιστικα κριτηρια μου φαινεται λιγο too much.καταλαβαινω οτι ηταν πολυς ο εκνευρισμος εκεινες τις ημερες, κι εγω ο ιδιος επιτηδες δεν σχολιασα το ματς γιατι περαν των προφανων εμετικων που συνεβησαν, σκαλωσα σε ενα σημειολογικο συμβαν το οποιο ηξερα οτι αν το ανεφερα θα σχολιαζομουν ασχημα, αλλα θεωρω το μονιμο για τετοιο λογο υπερβολη.
καθε μηνα τρωμε και ενα σκαλωμα με καποιον:τη μια φταιει ο τουντορ,την αλλη ο τζαβελλας,την αλλη ο διαιτητης,την αλλη ο ιβαν,την αλλη η μεσημβρια,την αλλη ο κοντονης,την αλλη η Θ4 και ζηταμε την κεφαλη επι πινακι εδω και τωρα.να φταινε ολα απο λιγο,ως κλασικοι ελληνες λιγοι το εχουν κατα νου.οι περισσοτεροι νομιζουν οτι βρηκαν τον εχθρο,τη ριζα του κακου που αν καρατομηθει θα αλλαξουν ολα μεμιας,με ενα μαγικο τροπο.
το να γινει μονιμο μπαν σε καποιον που ειπε την αποψη του (την οποια ποδοσφαιρικα ενστερνιζομαι αλλα οχι τοσο μονομπαντα,ο swordfire εφτασε στο αντιθετο σημειο), χωρις να βρισει,κρινοντας κατα βαση με αγωνιστικα κριτηρια μου φαινεται λιγο too much.καταλαβαινω οτι ηταν πολυς ο εκνευρισμος εκεινες τις ημερες, κι εγω ο ιδιος επιτηδες δεν σχολιασα το ματς γιατι περαν των προφανων εμετικων που συνεβησαν, σκαλωσα σε ενα σημειολογικο συμβαν το οποιο ηξερα οτι αν το ανεφερα θα σχολιαζομουν ασχημα, αλλα θεωρω το μονιμο για τετοιο λογο υπερβολη.
- ΑποστόληςΑ
Βλέπω τα φάουλ στους αγώνες:
1. Θρήνος - ΠΑΟ 3-1: 21-21(!)
2. ΑΕΚ - Θρήνος 1-0: 17-13
Στο πρωτάθλημα που παίξαμε αρκετά καλά, μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού, τα φάουλ ήταν 15-19.
Και ξαφνικά έρχεται το κύπελλο και τα φάουλ είναι 31-12.
Στον ΑΕΚ - Θρήνος, ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σ' εμάς, στο πρωτάθλημα, δεν τους απέβαλε, ως όφειλε. Απέβαλε έναν, πολύ σωστά, ΜΕΤΑ την αποβολή του δικού μας παίκτη.
Στο κύπελλο πάλι δεν απέβαλε τον Μιλιβόγιεβιτς, αντίθετα, απέβαλε τον Μακ, που δεν άντεξε άλλο. Σ' εκείνο τον αγώνα οι δικοί μας δεν μπορούσαν να παίξουν καλά, βλέποντας το κοράκι να τους πηδάει από την αρχή.
Με τεντωμένα νεύρα λοιπόν έρχεται κάποιος και λέει ότι έπαιξε καλύτερα ο Θρήνος. Ή είσαι γαύρος ή άσχετος από ποδόσφαιρο. Αλλά μην πάιζεις με τα νεύρα μας. Ειδικά στον αγώνα κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει κριτική αγώνα.
Στο πρωτάθλημα που παίξαμε αρκετά καλά, μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού, τα φάουλ ήταν 15-19.
Στον ΑΕΚ - Θρήνος, ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σ' εμάς, στο πρωτάθλημα, δεν τους απέβαλε, ως όφειλε. Απέβαλε έναν, πολύ σωστά, ΜΕΤΑ την αποβολή του δικού μας παίκτη.
Στο κύπελλο πάλι δεν απέβαλε τον Μιλιβόγιεβιτς, αντίθετα, απέβαλε τον Μακ, που δεν άντεξε άλλο. Σ' εκείνο τον αγώνα οι δικοί μας δεν μπορούσαν να παίξουν καλά, βλέποντας το κοράκι να τους πηδάει από την αρχή.
Με τεντωμένα νεύρα λοιπόν έρχεται κάποιος και λέει ότι έπαιξε καλύτερα ο Θρήνος. Ή είσαι γαύρος ή άσχετος από ποδόσφαιρο. Αλλά μην πάιζεις με τα νεύρα μας. Ειδικά στον αγώνα κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει κριτική αγώνα.
αποστολη σε εκτιμω πολυ γιατι εχεις αποδειξει επανειλημμενα οτι μπορεις να κανεις κουβεντα, αλλα προσωπικα το θεωρω και λιγο δικαιολογια οσον αφορα το κομματι των παιχτων το 'δεν μπορει να γινει κριτικη'.οσο κριτικη κανω στον παππα,τοσο θα κανω και στους δικους μας.θεωρω πως μπορω να διακρινω αν οι κοτσανες ηταν λαθη εκνευρισμου ή λαθη κατσαπλιοσυνης,ειδικα απο τη στιγμη που γινονται καθε αγωνιστικη και εχω επαρκες δειγμα.προσωπικα να πω την αληθεια η σφαγη μου φανηκε πολυ μεγαλυτερη στο καραϊσκακη.εκει ηταν κοκκινες καρφωτες και νωρις στον αγωνα.εδω μιλαμε για σπρωξιμο συνεχες αλλα οχι του τυπου 'πηρα την κατασταση στα χερια μου' (δε μιλαω για το πεναλτι για ηταν σχεδον στο 90').ειναι αλλιως για εναν παιχτη να ξερει οτι σφυριζονται ευκολα φαουλ κατα αντιπαλων, οποτε ξερει πως να προφυλαχτει και αλλο να ξερει οτι ο αντιπαλος επρεπε να παιζει με 9 παιχτες και αντιθετα εφαγε πρωτος αυτος.ο παιχτης παραπανω ειναι τεραστιο πλεονεκτημα, το ευκολο φαουλ μπορει να το καταπιει εν μερειΑποστόληςΑ έγραψε:Βλέπω τα φάουλ στους αγώνες: