Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
aquila έγραψε:Προς μοντς κυριως. Τελικα ο swordfire έφαγε μπαν μόνιμο; Κι αν ναι για ποιο λογο; Εχει γράψει κατι αλλο περα απο αυτα που υπαρχουν στο τοπικ του αγωνα με το γαυρο το οποίο εχει σβηστεί;
Ναι είναι μόνιμο διότι:
Dinos_Liverpool έγραψε:
Swordfire έγραψε:καλα ρε κανενας δεν ειδε οτι ο γαυρος ηταν καλυτερος μας??? ειναι δυνατον να μην κοιταμε την καμπουρα μας ???Το πεναλτυ που ζητανε με τον φορτουνη ειναι ή δεν ειναι???Οτι μετα το 1-0 ο πελκας κρυβοταν απο την μπαλα , οτι τα λαθη σε κοντινες πασες απο τσιμιροτ χαριση ειναι πανω απο 15 , οτι ο μυστα ανθεμα με αν εβγαλε 3 σωστες σεντρες ,οτι μιλιβογεβιτς - κασαμι εχουν παρει το κεντρο και απο το 15' εβγαζαν φασεις ευκολα δεν τα ειδε κανεις ??? Και για να καταλαβω οταν στελνουμε σε παιχτες , προπονητες , παραγωντες οσο *ουνια και να ειναι γυαλινα μπουκαλια περιμενεις να δικαιοθεις απο οποια αδικια σου εχει γινει??? Αυτα ειναι καραγκιοζηλικια, ο γαυρος εχει κανει οργια , εχουμε δει παπουτσεληδες , εχουμε δει σφαγες . Αν θελεις να τον χτυπησεις δεν το κανεις με αυτο τον τροπο . Ο ΠΑΟΚ φτιαχτηκε για αλλη μια φορα με λαθος τροπο και αυτο πληρωνει τωρα .εχθες ολο το κεντρο απαρτιζοταν απο 23 χρονους ε οκ , ή ειμαστε μπαρτσελονα η΄ η ομαδα σχεδιαστηκε για να ΜΗΝ κανει πρωταθλητισμο.
Δεν το καταλαβα ρε στοκερ γιατι δεν μπορεις να κανεις κριτικη σε ποδοσφαιιρικη βαση?
Για 87 λεπτα ειδαμε μπαλα .
Εάν νομίζεις ότι μπορείς να παίζεις και συ με τα νεύρα μας, δεν κατάλαβες καθόλου καλά. Αν και παλιό μέλος, μπορείς να συνεχίζεις να σχολιάζεις σε σπορτντογκόσκυλα, γαζέλες και λοιπές πατσαβούρες. Είδες παιχνίδι για 87 λεπτά... και πέναλτι στον βουτούνη!
Τέλος από δω μέσα!
Είναι δυνατόν να είδε παιχνίδι μέχρι το '87 από μία ομάδα που με το στανιό την έβαζε στην περιοχή μας το @ρχίδι ο Παπάς;
Κατ αρχας να πω οτι κι εγω σ αυτο το παιχνιδι ειδα διαιτητή που εκανε αυτο ακριβως που λες και ειμαι ανθρωπος που δυσκολα θα μιλησει για διαιτησια. Τωρα ομως με καθαρό μυαλο και νηφαλιότητα δε νομιζεις οτι η αποφαση ειναι λιγο τραβηγμένη απο τα μαλλιά;
Περα απο το γεγονος οτι κι ο swordfire παραδέχτηκε οτι ο διαιτητής μας αδίκησε εγω θα σταθώ στο γεγονος οτι ουσιαστικα έφαγε μπαν επειδη είπε τη γνωμη του. Μπορει η γνωμη του να αποκλίνει απο αυτο που πιστεύουμε οι περισσότεροι αλλα αυτο δεν ειναι και το νοημα ενος φορουμ; Η κατάθεση απόψεων και η συζητηση γυρω απο αυτες; Αν οι αντίθετες απόψεις μπαναρονται σε τι βάση θα γινει συζητηση; Και πως καποιο αλλο μέλος θα τολμήσει μελλοντικά να εκφράσει τους προβληματισμούς του υπό τον φόβο του να αποβληθεί μόνιμα;
Γνωμη μου ειναι οτι τετοιες αποφασεις μονο σε υπερβολική ομογενοποίηση και εντέλει σε μαρασμό το φορουμ μπορουν να οδηγήσουν.
Καταλαβαινω οτι το φορουμ ειναι οπαδικό καταλαβαινω οτι υπαρχει παντα ο κίνδυνος να παρεισφρήσουν άτομα που θελουν απλα να τρολλαρουν κτλ αλλα νομιζω οτι αυτους μπορει καποιος να τους διακρίνει σχετικα ευκολα.
Έριξα μια ματια σε προηγούμενα ποστ του και εκτος του οτι ειναι πολυ παλιό μέλος δεν εχω δει να τρολλαρει συστηματικά η κατ επανάληψη. Σε καποια μαλιστα εξ αυτών φαινεται να εχει κανονίσει και συναντήσεις με μέλη πραγμα το οποίο ειναι ενδειξη οτι πολυ δυσκολα θα ειναι "αλλόθρησκος".
Αλλωστε υπήρξαν απαντήσεις στα λεγόμενα του. Οι απόψεις του καθενός κρίνονται μεσα στο φορουμ απο αυτους που το διαβάζουν. Απόψεις που στερούνται επιχειρημάτων δε μπορουν να σταθούν και ως εκ τούτου δεν αποτελούν κίνδυνο αποσυσπείρωσης. Αν παλι υπαρχουν επιχειρήματα δε θα πρεπει αυτα να εκτεθούν ώστε ο καθενας να κρίνει τι ειναι σωστο κ τι λαθος;
Τελος παντων το μαχαίρι κ το καρπούζι στους μοντς.
για μενα πρεπει να μαθουμε να ξεχωριζουμε τα πραγματα.οπως το οτι χ,ψ παιχτης δεν μπορει να αλλαξει πασα δε θα αποποιουσε τον τουντορ των ευθυνων του για το συστημα που επελεξε, οπως το οτι η ομαδα εχει 2 θλασεις σε καθε προπονηση δεν αναιρει τα αγωνιστικα και εξωαγωνστικα λαθη του ιβαν ολα αυτα τα χρονια, ετσι και το οτι ο παππας μονο με τα χερια δεν επιασε τη μπαλα να τη στησει εξω απο την περιοχη μας, δεν αναιρει οτι οι δικοι μας δεν μπορεσαν να κανουν 2η συνεχομενη σωστη πασα.και οχι, δε φταιει ο εκνευρισμος, δεν ειναι η εξαιρεση φετος, ειναι ο κανονας.
καθε μηνα τρωμε και ενα σκαλωμα με καποιον:τη μια φταιει ο τουντορ,την αλλη ο τζαβελλας,την αλλη ο διαιτητης,την αλλη ο ιβαν,την αλλη η μεσημβρια,την αλλη ο κοντονης,την αλλη η Θ4 και ζηταμε την κεφαλη επι πινακι εδω και τωρα.να φταινε ολα απο λιγο,ως κλασικοι ελληνες λιγοι το εχουν κατα νου.οι περισσοτεροι νομιζουν οτι βρηκαν τον εχθρο,τη ριζα του κακου που αν καρατομηθει θα αλλαξουν ολα μεμιας,με ενα μαγικο τροπο.
το να γινει μονιμο μπαν σε καποιον που ειπε την αποψη του (την οποια ποδοσφαιρικα ενστερνιζομαι αλλα οχι τοσο μονομπαντα,ο swordfire εφτασε στο αντιθετο σημειο), χωρις να βρισει,κρινοντας κατα βαση με αγωνιστικα κριτηρια μου φαινεται λιγο too much.καταλαβαινω οτι ηταν πολυς ο εκνευρισμος εκεινες τις ημερες, κι εγω ο ιδιος επιτηδες δεν σχολιασα το ματς γιατι περαν των προφανων εμετικων που συνεβησαν, σκαλωσα σε ενα σημειολογικο συμβαν το οποιο ηξερα οτι αν το ανεφερα θα σχολιαζομουν ασχημα, αλλα θεωρω το μονιμο για τετοιο λογο υπερβολη.
Βλέπω τα φάουλ στους αγώνες:
1. Θρήνος - ΠΑΟ 3-1: 21-21(!)
2. ΑΕΚ - Θρήνος 1-0: 17-13
Στο πρωτάθλημα που παίξαμε αρκετά καλά, μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού, τα φάουλ ήταν 15-19.
Και ξαφνικά έρχεται το κύπελλο και τα φάουλ είναι 31-12.
Στον ΑΕΚ - Θρήνος, ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σ' εμάς, στο πρωτάθλημα, δεν τους απέβαλε, ως όφειλε. Απέβαλε έναν, πολύ σωστά, ΜΕΤΑ την αποβολή του δικού μας παίκτη.
Στο κύπελλο πάλι δεν απέβαλε τον Μιλιβόγιεβιτς, αντίθετα, απέβαλε τον Μακ, που δεν άντεξε άλλο. Σ' εκείνο τον αγώνα οι δικοί μας δεν μπορούσαν να παίξουν καλά, βλέποντας το κοράκι να τους πηδάει από την αρχή.
Με τεντωμένα νεύρα λοιπόν έρχεται κάποιος και λέει ότι έπαιξε καλύτερα ο Θρήνος. Ή είσαι γαύρος ή άσχετος από ποδόσφαιρο. Αλλά μην πάιζεις με τα νεύρα μας. Ειδικά στον αγώνα κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει κριτική αγώνα.
ΑποστόληςΑ έγραψε:Βλέπω τα φάουλ στους αγώνες:
1. Θρήνος - ΠΑΟ 3-1: 21-21(!)
2. ΑΕΚ - Θρήνος 1-0: 17-13
Στο πρωτάθλημα που παίξαμε αρκετά καλά, μέχρι την περιοχή του Ολυμπιακού, τα φάουλ ήταν 15-19.
Και ξαφνικά έρχεται το κύπελλο και τα φάουλ είναι 31-12.
Στον ΑΕΚ - Θρήνος, ο διαιτητής απέβαλε δύο παίκτες του Ολυμπιακού. Σ' εμάς, στο πρωτάθλημα, δεν τους απέβαλε, ως όφειλε. Απέβαλε έναν, πολύ σωστά, ΜΕΤΑ την αποβολή του δικού μας παίκτη.
Στο κύπελλο πάλι δεν απέβαλε τον Μιλιβόγιεβιτς, αντίθετα, απέβαλε τον Μακ, που δεν άντεξε άλλο. Σ' εκείνο τον αγώνα οι δικοί μας δεν μπορούσαν να παίξουν καλά, βλέποντας το κοράκι να τους πηδάει από την αρχή.
Με τεντωμένα νεύρα λοιπόν έρχεται κάποιος και λέει ότι έπαιξε καλύτερα ο Θρήνος. Ή είσαι γαύρος ή άσχετος από ποδόσφαιρο. Αλλά μην πάιζεις με τα νεύρα μας. Ειδικά στον αγώνα κυπέλλου δεν μπορεί να γίνει κριτική αγώνα.
αποστολη σε εκτιμω πολυ γιατι εχεις αποδειξει επανειλημμενα οτι μπορεις να κανεις κουβεντα, αλλα προσωπικα το θεωρω και λιγο δικαιολογια οσον αφορα το κομματι των παιχτων το 'δεν μπορει να γινει κριτικη'.οσο κριτικη κανω στον παππα,τοσο θα κανω και στους δικους μας.θεωρω πως μπορω να διακρινω αν οι κοτσανες ηταν λαθη εκνευρισμου ή λαθη κατσαπλιοσυνης,ειδικα απο τη στιγμη που γινονται καθε αγωνιστικη και εχω επαρκες δειγμα.προσωπικα να πω την αληθεια η σφαγη μου φανηκε πολυ μεγαλυτερη στο καραϊσκακη.εκει ηταν κοκκινες καρφωτες και νωρις στον αγωνα.εδω μιλαμε για σπρωξιμο συνεχες αλλα οχι του τυπου 'πηρα την κατασταση στα χερια μου' (δε μιλαω για το πεναλτι για ηταν σχεδον στο 90').ειναι αλλιως για εναν παιχτη να ξερει οτι σφυριζονται ευκολα φαουλ κατα αντιπαλων, οποτε ξερει πως να προφυλαχτει και αλλο να ξερει οτι ο αντιπαλος επρεπε να παιζει με 9 παιχτες και αντιθετα εφαγε πρωτος αυτος.ο παιχτης παραπανω ειναι τεραστιο πλεονεκτημα, το ευκολο φαουλ μπορει να το καταπιει εν μερει
Τυπικά δεν έχει κάνει λάθος ο swordfish. Αλλά αν είναι να γράφεις κάτι που προκαλεί πολλά μέλη (και δικαίως), ώστε να αρχίσουν αντεγκλίσεις και όλα τα παρόμοια, καλόν είναι να αποφεύγεται.
Εγώ θυμάμαι, όταν έβλεπα τον αγώνα, ότι χοροπηδούσα από αγανάκτηση όταν έδωσε το φάουλ στον Πεφτούνη. Το να ισχυρίζεσαι όμως ότι είναι πέναλτυ, είναι δημοκρατικό ΟΚ, αλλά σε ένα οπαδικό φόρουμ θα επιφέρει τέτοια ανακατωσούρα που δεν επιτρέπεται. Αυτός είναι ο λόγος άλλωστε που δεν επιτρέπεται η εγγραφή μη ΠΑΟΚτσήδων.
Είναι, είναι...Πολύ καλά του 'ξηγήθηκε το αλάνι ο Ιβάν...Άντε να πάει του χρόνου στον πουστόγ@υρο με Βουτούνη και Σκυλ-έγιε να ησυχάσουμε όλοι μας πια...
Υ.Γ. Sorry για το off topic αλλά ο από πάνω ρώτησε και είπα να πω την άποψη μου...
Υ.Γ.2 Δηλώνω ευθαρσώς ότι ΠΡΟΤΥΠΟ MOY στο forum είναι πλέον Ο MANIAKOS!!! Σιγά να μην κάτσω να σκάσω...αφού!!!
goran 64 έγραψε:Είναι, είναι...Πολύ καλά του 'ξηγήθηκε το αλάνι ο Ιβάν...Άντε να πάει του χρόνου στον πουστόγ@υρο με Βουτούνη και Σκυλ-έγιε να ησυχάσουμε όλοι μας πια...
μαλιστα,σημερα 15/3 ειναι καταπτυστες οι δηλωσεις του,καλα του ξηγηθηκε ο ιβαν και να παει και στον πουστογ@υρο του χρονου.ας κανουμε ενα flashback μια εβδομαδα πριν σχετικα με τις δηλωσεις του ΙΤ και τις φημες περι αποχωρησης του
..."θα βελτιωθούν κι άλλο όμως" είπε κάποια στιγμή...
Ο Μαλεζάς δεν βελτιώθηκε με Κοντρέρας δίπλα του;;;
Δείτε μην χάσουμε ξανά το δάσος ρε σεις...31 χρόνια το ίδιο κάνουμε πλην μίας τριετίας!!!
Αυτούς τους δύο μάλλον περίμενε όχι τόσο αφελείς σήμερα!!! Μπορούσαν να το έχουν κλειδώσει το ματς μετά το 0-1 ρε συ πιλότε, δεν το έκαναν και τους έχει νεύρα!!! Πρώτη φορά είναι μήπως ή φοβάσαι ότι τους αδικεί;;;
Το αποτέλεσμα δεν δείχνει να έχουν βελτιωθεί από το καλοκαίρι έως τώρα;;;
Θεωρώ ότι είναι τα μεγαλύτερα πουλέν του, το ξέρουν όλοι τους μέσα στην ομάδα, και τους "τα λέει στην νύφη να τα ακούει η πεθερά"... ...πολύ πιθανά...
Ειδικά αναφέροντας αυτούς τους χτυπάει περισσότερο στον αντρικό εγωισμό τους, αφού κι οι ίδιοι ξέρουν πόσο "ντουγάνια" είναι οι συγκεκριμένοι, παρ ότι πολυδιαφημισμένοι...
Πάτε καλά ρε σεις;;; Τόση εμπάθεια;;; Ντροπή ρε, προπονητής του Π.Α.Ο.Κ. είναι, όχι του πουστόγ@υρου!!
Ντροπή σας να τα λέτε για τον προπονητή του Π.Α.Ο.Κ.!!! Να τα λέτε για του πουστόγ@υρου αυτά, ειδικά τόσο "άσκεφτα" (;;;)...!!!
Μερικοί πάντως κάνετε θαρρείς και θα βάλετε κανένα 100ευρω στο παντελόνι αν φύγει ο Τούντορ!!!
Μπορεί και 200ευρω δηλαδή...
Ίσως και 300ευρω ακόμα...
Λευτεριά στους οπαδούς του Π.Α.Ο.Κ. μας...
Κάντε επιτέλους κάποιον απ αυτούς προπονητή στην ομάδα μήπως ησυχάσουμε κάποτε...
@ Περίπτερε, τον θεσμό του προπονητή του Π.Α.Ο.Κ. στηρίζω, πάρτο χαμπάρι επιτέλους!!! Και επισημαίνω-καυτηριάζω την κακή-λάθος νοοτροπία μας να μην κάνουμε ούτε μια στάλα υπομονή και να είμαστε προπονητοφάγοι ως παντελώς άσχετοι-άμπαλοι οπαδοί!!!
Υ.Γ. 2...Τον Τούντορ ευχαρίστως τον έκανα γαμπρό μου!!! Είναι ΑΝΤΡΑΣ και ΔΟΥΛΕΥΤΑΡΑΣ αδιαπραγμάτευτα!!! Αν είχα κόρη και αγαπιόντουσαν του την έδινα άνετα μαζί με την ευχή μου φίλε!!!
κι εδω ξεκιναει το καλο, τα σχολια μετα τις δηλωσεις σαββα
Και που τα λέει ρε πιλότε ποιον εκθέτει αν όχι τον ίδιο του τον εαυτό;;; Έπεσε στην παγίδα του Τούντορα με φαίνεται αυτός ο αιώνιος γραφικός-γελοίος και μας κάνει και διαφήμιση για την αξιοκρατία και την δικαιοσύνη που διέπει ακόμα και τον Κροάτη προπονητή της ομάδας μας...
Άρα, αφού παραδέχεσαι κι εσύ ότι Πάνθραξ και Καλλονή είναι καλύτεροι απ τον Π.Α.Ο.Κ. (αν κρίνω με τα "καλά ημίχρονα" που αναφέρεις για την κάθε ομάδα) τότε γιατί ξεσκίζεις τον ΠΟΡΠΟΝΗΤΗ του Π.Α.Ο.Κ., ακόμα και για τις συγκρίσεις που κάνει των παικτών μας με κάποιους του πουστόγ@υρου;;;
goran 64 έγραψε:Εντελώς πληροφοριακά και για να λυθούν κάποια προβληματάκια (σίγουρα όμως χωρίς να θέλω να γίνω καθόλου "σασταλεγάκιας") που έχουν να κάνουν με τις απόψεις μου περί του πρώην προπονητή του Π.Α.Ο.Κ., έψαξα και βρήκα τα posts μου με την κριτική μου στον Ίγκορ Τούντορ για παράδειγμα στον αγώνα στην Τρίπολη στις 1-11-2015, αλλά και πριν και μετά τον αγώνα με την Κρασνοντάρ στην μακρινή Ρωσία στις 5-11-2015 !!!
Σημειώνω-επισημαίνω λοιπόν για κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, ότι αυτή η κριτική βρίσκεται στις σελίδες 138-141 και 143 και 147-148 και 152 του 1ου topic "Igor Tudor" και...όσοι πιστοί προσέλθετε!!!
Εκεί γύρω φυσικά (σελίδες από 133 έως 153 του ίδιου topic) μπορείτε να ανακαλύψετε-διαβάσετε και ενδιαφέρουσες κριτικές άλλων συμφορουμιτών μας την ίδια εποχή για τον Ίγκορ Τούντορ...
Τελικά είναι πολλές φορές πάρα πολύ καλό και χρήσιμο το ότι τα γραπτά μένουν...
Καληνύχτα σας και ες αύριον με υγεία όλοι μας...
Ααα, και για όσους παρακολουθούν (γενικότερα) υπάρχει κι αυτό για μεγαλύτερη ακόμα ενημέρωση...Αξίζει να το δει κανείς!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 15 Μαρ 2016, 18:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
οντως αλλαζει ολοκληρωτικα το νοημα αυτο το υγ.οτι να 'ναι.εισαι κωλοτουμπας και εθισμενος με τα ποστ, πατα φρενο και φιλτραρε αυτα που γραφεις.εχεις σεβαστο μεριδιο ευθυνης για την ολο και χειροτερη εικονα του φορουμ.σχολιαζεις ακατασχετα,πολλες φορες χωρις εμφανη σχετικοτητα με το τοπικ και θες να γινεσαι ειτε για καλο ειτε για κακο λογο το επικεντρο.ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ προκειται να αλλαξεις τον κοσμο, ΔΕΝ προκειται να επηρεασεις κανεναν.πες τη γνωμη σου απλα,λιτα, απεριττα και αν εχεις αντιλογο απαντα σε κοσμια πλαισια και παντα ον τοπικ.