Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από pilotos »

Αυτό το πράγμα ο Ανέστης το έκανε 4 φορές...
Ούτε ΚΑΝ αναφέρθηκε... Βαριέμαι να κάτσω να ψάξω τις άλλες 3, αλλά γνωρίζετε πως τιμωρείται η έξοδος του τερματοφύλακα με την μπάλα στα χέρια εκτός μεγ. περιοχής.
Σε όλες τις φάσεις η κερκίδα ΠΑΟΚ, διαμαρτυρήθηκε γιατί ήταν ΠΟΛΥ ΕΜΦΑΝΕΣ ότι έβγαινε εκτός περιοχής με την μπάλα στα χέρια!

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pilotos την Παρ 12 Μάιος 2017, 19:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Pastor_of_Muppets

Δημοσίευση από Pastor_of_Muppets »

sic-4 έγραψε:δεν ειχα δει τη δικη τους γραμμη οταν εκανα τη δικη μου αλλα ψιλοσωστη ειναι κι η δικη τους
Με ασπρο ειναι η γραμμη του cosmote και μπλε η αποκλιση απο τη δικη μου

edit: αυτοι ομως κλεβουν ενα frame γιατι εχουν τη φαση παγωμενη πριν φυγει η μπαλα απο το ποδι. Βεβαια η αληθεια ειναι πως στη συγκεκριμενη φαση αυτο το ενα frame δεν "κοστιζει" και τοσο μια και ειναι μικρη η κινηση του Ενρικε

Εικόνα

Επειδή το έψαξα και εγώ νωρίτερα με τόσο ζάλισμα από όλους, το photoshop είναι το εργαλείο που μας βοηθάει και για τον υπολογισμό.
Η μικρή περιοχή έχει μήκος 5.5μ και άλλα 5.5μ είναι ως το σημείο του πέναλτυ που μας κάνει 11μ.
Μικραίνοντας 5 φορές το μήκος από το βελάκι των 5.5μ καλύπτεται η απόσταση του offside.
1.1μ λοιπόν.

Εικόναposted imagecertificity.com
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Κι επειδή οι παίκτες του ΠΑΟΚ, δεν είναι μάνταλοι να πέφτουν σαν μπαλαρίνες όπως έκανε ο πιο άσχημος παίκτης της μεσογείου στον προημιτελικό με τον Πλατανιά στο ΟΑΚΑ, για πείτε μου ρε ντερβίσια. Αυτό που κάνει ο Τσιγκρίνσκι, αν έπεφτε ο Τζάλμα, είναι πέναλτυ ή δεν είναι;
Δεν λέω αν θα το σφύριζε, γιατί είναι βέβαιο ότι ο κομίνης, δεν θα το σφύριζε. Για δείτε το πόδι του ουκρανού...
Εικόνα

Εικόνα

Να σας πω ΤΙ θα έλεγαν και οι τηλεκριτικοί για να μην τρώτε πρόλογο, αν ήταν "αναποδα οι παίκτες" και έπεφτε ο παίκτης της ΑΕΚ. "Φαίνεται εμφανώς ότι ο παίκτης του ΠΑΟΚ, βρίσκει το πόδι του παίκτη της ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να τον ρίχνει στο έδαφος. Πέναλτυ και κίτρινη κάρτα", πολύ ορθά έπραξε ο διαιτητής."

ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΤΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ , με τον...ΕΥΝΟΗΜΕΝΟ ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
Jairo

Δημοσίευση από Jairo »

Εσείς που έχετε χρόνο και μπορείτε να το κάνετε, ποστάρετε όπου μπορείτε και αυτή την φωτό που έιχε ανεβάσει ο
Sick Bastard !

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Είναι τόσο βίαιο το μαρκάρισμα του Κρεσπουρα στον παίκτη της κουλας που για να τον τραβήξει ίπταται με τη βοήθεια του αέρα και του Θεού να τον ρίξει κάτω.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Pilotos το ανέφερα κι εγώ στους γύρω μου, μετά τους πανηγυρισμούς, ότι αν έπεφτε ο Τζαλμά τότε θα κέρδιζε πέναλτυ.
Μπράβο του που το συνέχισε και βάλαμε το γκολ.

Τώρα το τι θα συνέβαινε αν ήταν αλλιώς τα πράγματα είναι τελείως υποθετική συζήτηση.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Εδώ ο άλλος στο βόλεϊ έπιασε με το λαιμό του τον παίκτη του οσφπ και εσείς μιλάτε για τον Κρεσπο;
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Θα σπαμαρω φωτογραφιες σε οτι αρθρο εχει να κανει με ΠΑΟΚ και τελικο. Τα χω παρει με τους καριοληδες πολυ ασχημα.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Χαίρομαι παιδιά, έτσι πρέπει.
Ώρες ώρες βαριέσαι να λες τα ίδια και τα ίδια στην εικονική πραγματικότητα του Matrix που πάνε να σου πουλήσουν και όχι μόνο όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα.

Γιατί όπως πόσταρε σήμερα κιόλας ο τεράστιος Νίκολας Νάσσιμ Τάλεμπ:
https://twitter.com/Cernovich/status/862789754118692864
The single best way to take down the oligarchy is by aggessively and relentlessly attacking its propaganda engine.
δεν έχω να προσθέσω τίποτε.

Και το σχετικό άρθρο οδηγός:
How To Fight The Establishment Propaganda Machine And Win
https://medium.com/@caityjohnstone/how-to-fight-the-establishment-propaganda-machine-and-win-449f94e1d40b
Αξίζει να το εμπεδώσουμε όλοι και όπως λέει στο τέλος Have fun with it!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
trouman

Δημοσίευση από trouman »

eorptol1 έγραψε:Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ουστ...
Άβαταρ μέλους
ο τζο ο νάγκμπε

Δημοσίευση από ο τζο ο νάγκμπε »

Μπα, είναι η νέα γραμμή "εμείς δεν τα χουμε με τον ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη τα χουμε, και να μην βάζει ο Σαββίδης μπροστά τον ΠΑΟΚ" και τέτοια. Κλασικές συνταγές. Εδώ θα μαστε να τα δούμε.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

eorptol1 έγραψε:Άρχισε τις κολοτουμπες ο κουλης; έβαλε τον κικιλια να πει ότι τιμάει τον ΠΑΟΚ δεν ασχολείται με τα αθλητικά κλπ....

Όπως λέει κι ο θυμόσοφος Ελληνικός λαός: Να σε κάψω Ιβάνη, να σ αλείψω λάδι!!!! :x :twisted: :evil:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Καλά ο Κούλης σε κάνα μήνα μέσα θα υμνεί τον Ιβάν και θα ζητήσει και συνάντηση μαζί του για να "λυθεί" η παρεξήγηση! :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Σάβ 13 Μάιος 2017, 01:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”