Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Εγώ σε αυτό το τόπικ θα γράφω 1 παίκτη μόνο! Τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Βιτάλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρώ πως αν ήταν δυνατόν ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ θα ερωτευόταν την ιδιοσυγκρασία μας και την οπαδική μας ταυτότητα. Άσε που είναι τσαμπουκάς και υπερπαικταράς.

- Μπαρκαρούτσος
Δεν είναι αρκετά ακριβός ο Vidal για τον Π.Α.Ο.Κ.;;
Οκ, ίσως του χρόνου να 'ναι πιο εφικτός, αλλά αυτό το καλοκαίρι..δεν...

ίσως το πιο ολοκληρωμένο χαφ στον κόσμοPhotis έγραψε:Εγώ σε αυτό το τόπικ θα γράφω 1 παίκτη μόνο! Τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Βιτάλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρώ πως αν ήταν δυνατόν ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ θα ερωτευόταν την ιδιοσυγκρασία μας και την οπαδική μας ταυτότητα. Άσε που είναι τσαμπουκάς και υπερπαικταράς.
υπάρχουν πολύ λίγοι σαν αυτόν
και δεν είναι υπερβολή
-
κοστολογειται γυρω στα 40 μυρια, και 5 παιρνει τον χρονοRoMaN έγραψε:Δεν είναι αρκετά ακριβός ο Vidal για τον Π.Α.Ο.Κ.;;![]()
Photis έγραψε:Εγώ σε αυτό το τόπικ θα γράφω 1 παίκτη μόνο! Τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Βιτάλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρώ πως αν ήταν δυνατόν ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ θα ερωτευόταν την ιδιοσυγκρασία μας και την οπαδική μας ταυτότητα. Άσε που είναι τσαμπουκάς και υπερπαικταράς.
Κάτι σαν αυτόν εννοούσα όταν είχα γράψει πριν λίγες μέρες
Βέβαια τώρα που το ψιλοέψαξα, υπάρχει και μια πιο φθηνή εναλλακτική από τον Vidal...χαφάρα και αυτός...προϊόν Μπόλονι φυσικά...με τον Ρουμάνο θα είχαμε παραπάνω πιθανότητες να τον φέρουμε...Γκερμάν ψάξ' τοhitman έγραψε:Δεν ξέρω πως λέγεται αυτός ο παίκτης, αλλά θα πρέπει να έχει τον απόλυτο συνδυασμό των χαρακτηριστικών του Πάμπλο ( όταν ήρθε ) και του Λάζαρ ( κυρίως από άποψη φυσικών προσόντων ).
Έναν τέτοιο χρειαζόμαστε το καλοκαίρι..

Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτή τη δημοσίευση.
Photis έγραψε:Εγώ σε αυτό το τόπικ θα γράφω 1 παίκτη μόνο! Τον αντικαταστάτη του Πάμπλο Γκαρσία. Κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρο Βιτάλ. Ο συγκεκριμένος παίκτης θεωρώ πως αν ήταν δυνατόν ποτέ να έρθει στον ΠΑΟΚ θα ερωτευόταν την ιδιοσυγκρασία μας και την οπαδική μας ταυτότητα. Άσε που είναι τσαμπουκάς και υπερπαικταράς.
+5πολυ ωραιος
δΥΣΤΥΧΩς και λεω δυστυχως γιατι θα πρεπει να τον αντικαταστησεις ο Παυλαρας σε ποιοτητα εκει ειναι.....περσι με τοτεναμ ο ενας χαφαρος ηταν ο μοντριτς που επαιρνε ολο το παιχνιδι της τοτεναμ ο αλλος ηταν ο Παμπλο......
Μια καλη κινηση για μενα θα ταν και ο λουτσο γκονζαλες, βασικος βεβαια ακομα
Πηγαίνω σχεδόν σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Πανιωνίου, καθώς μένω Νέα Σμύρνη και για τον Κολοβό έχω να πω αυτό που λένε όλοι οι Πανιώνιοι. Έχει καλή τεχνική κατάρτιση που του επιτρέπει να κάνει κάποιες φάσεις. Παίζει όμως συνεχώς με πλάτη, με τον κώλο θα έλεγα και δεν έχει τη δύναμη και την ταχύτητα για να φύγει μπροστά σε ανοιχτό γήπεδο. Σήμερα μάλιστα λέγανε που είναι ο ΠΑΟΚ να πάρουμε κανα φράγο για αυτόν πριν τον πάρουνε χαμπάρι ότι δεν είναι για πολλά.teod1980 έγραψε:ΚΟΛΟΒΟ από πανιώνιο
Μεγάλο παιχνίδι σήμερα έκανε ο Σκόνδρας που είναι μπακάρα. Τα πάντα όλα, δυνάμεις, τρίπλα, γκάζι, σταθερότητα, μυαλό. Μια πλευρά μόνος του ήταν. Πολύ θα τον ήθελα, αν και έχουμε και εμείς νιάτα στη θέση. Για να δούμε.

τον γουτα τον ελεγα απο την αρχη της σεζον....MANIAKOS έγραψε:εχει δει κανεις το γουτα της πανοπουλος εφσι
ειναι ενα παιδακι απο Θασο...
- DigitalFan
Aπό Ξάνθη θα 'θελα μόνο έναν! Πέτρος ΜάνταλοςMANIAKOS έγραψε:εχει δει κανεις το γουτα της πανοπουλος εφσι
Θα ήθελα το δεκάρι που εκτέλεσε το φάουλ
[youtube]_BcgIjQgyRE[/youtube]

[youtube]_BcgIjQgyRE[/youtube]