Θεόδωρος Ζαγοράκης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης

Δημοσίευση από ronaldo »

D.A.A.T. έγραψε: Η ομαδα εχει κανει προεργασεια σε προπονητη(ως εκει που δεν φανταζομαστε) και παικτες ΕΑΝ ερθουν οι Αραβες..Σε αντιθεση περιπτωση ,ο θεος βοηθος

καλα αυτο ειναι ανεκδοτο παλι
παλι δεν εχουμε λεφτα??
περασαμε στους ομιλους του ουεφα και παλι δεν εχουμε λεφτα??

ποιοι αραβες μωρε..
κοροιδευομαστε μεταξυ μας μου φαινεται
υπαρχει μια στο δισεκατομυριο να ερθουν οι αραβες??

και αν ερθουν γιατι να τους θελουμε?
το πλεον σιγουρο ειναι να θελουν να κανουν διαφημιση αυτοι οπως και τοσοι αλλοι που εχουν ακουστει την τελευταια δεκαετια
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ronaldo έγραψε: το πλεον σιγουρο ειναι να θελουν να κανουν διαφημιση αυτοι οπως και τοσοι αλλοι που εχουν ακουστει την τελευταια δεκαετια
αν και εχω δηλωσει εξαρχης οτι δεν πιστευω να γινει κατι το μονο που δεν μπορω να πω ειναι οτι κανουν διαφημιση...αν εκαναν διαφημιση δεν θα ακουγαμε τπτ αλλο απο το ονομα τους ολο αυτον τον καιρο οχι σαν τωρα που δεν ξερουμε καν τι γινεται... :ugeek:
Άβαταρ μέλους
interad

Δημοσίευση από interad »

gate4mitsos έγραψε:Αδερφε Interad δες βιντεο της εναρξης απο το βαζελος-βιγιαρεαλ...Επισης στο παιχνιδι με την μπαρτσα ειχανε πανω απο 5 λειζερ,μπηκε ατομο κατα τη διαρκεια του αγωνα και εκανε τροχαδην μεσα στο γηπεδο,πεταχτηκε πυρσος με στυλο στον βαλντεζ,αλλοι 3 πυρσοι πεσανε στον αγωνιστικο χωρο και αλλα πολλα...Αυτο ελειπε να μην φανε τιμωρια...

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ
ναι ρε μαζί σου...

απλά το κεκλεισμένων των θυρών υπάρχει σαν τιμωρία... αυτό λέω...
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

Sera4 έγραψε:
ronaldo έγραψε: το πλεον σιγουρο ειναι να θελουν να κανουν διαφημιση αυτοι οπως και τοσοι αλλοι που εχουν ακουστει την τελευταια δεκαετια
αν και εχω δηλωσει εξαρχης οτι δεν πιστευω να γινει κατι το μονο που δεν μπορω να πω ειναι οτι κανουν διαφημιση...αν εκαναν διαφημιση δεν θα ακουγαμε τπτ αλλο απο το ονομα τους ολο αυτον τον καιρο οχι σαν τωρα που δεν ξερουμε καν τι γινεται... :ugeek:

αντε να δουμε τι θα γινει και με αυτους..αν και οπως λες και εσυ δυσκολα να γινει κατι
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

interad έγραψε:απλά το κεκλεισμένων των θυρών υπάρχει σαν τιμωρία... αυτό λέω...
Ε ναι ενταξει αυτο ελειπε να μην υπηρχε τιμωρια εδρας,απλα εννοουσα πως με δυσκολια τιμωρειται η εδρα και ολα ειναι παιχνιδια των αρδ..
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ε κοιτα να δεις μητσο αμα σκεφτεις οτι η κροτιδα στον εποπτη ανετα μπορει να γραφτηκε σαν ''δολοφονικη'' ενεργεια κατα του εποπτη(ολοι ξερουμε πως τα βλεπουν τα πραγματα οι εξω) αυτη τη στιγμη απεχουμε ενα κλικ απο το κεκλεισμενων...εδω ο αλλος ο αθεοφοβος σημειωσε τα κερακια ναι αν ειναι δυνατον... :ugeek:
niks

Δημοσίευση από niks »

νομιζω πριν τον πρωτο αγωνα εδω ειχε ζητηθεί από την ΟΥΕΦΑ να μην ανταλλαξουμε εισητήρια,
δεν πρεπει να ήταν απόφαση των Κροατων να μην ερθουν
σε αυτη την περιπτωση οποιαδήποτε κινηση μας να ζητησουμε εισητήρια πιθανόν θα μας "εξασφάλιζε" το κεκλεισμένων ακόμα και για ψύλλου πήδημα
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

τι τραβάς και εσύ ρε θόδωρε

http://www.cosmo.gr/Celebrities/300115.html

Μετά την είδηση του διαζυγίου της Δήμητρας Αιγινίτη και του Αντώνη Σρόιτερ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο τους, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκε πως ευθύνεται η άρνηση της Δήμητρας Αιγινίτη να αφαιρέσει ένα τατουάζ που είχε (ένα Ζ, το αρχικό του επιθέτου του Θοδωρή Ζαγοράκη), κάτι που προκάλεσε αρκετούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή TV Weekend και τη δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, η Δήμητρα Αιγινίτη ξεκαθάρισε πως το σενάριο του τατουάζ είναι "παντελώς άκυρο".

"Δεν υπάρχει κανένα Ζ. Είναι κρίμα και άδικο να μπλεχτούν άνευ λόγου άλλες οικογένειες. Δεν έχω γράμματα επάνω μου. Από τατουάζ έχω ένα δελφίνι, έναν αετό, μια παπαρούνα, ένα πολικό αστέρι και μια λατινική ρήση", προσέθεσε
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Καλή η ανακοίνωση πρόεδρε.. επιτέλους.. είχαμε βαρεθεί να μας πιάνει ο κάθε τυχάρπαστος στο στόμα του... :nairepaok:

ΥΓ: Ελπίζω να είναι απλά φήμες (κείμενο που αναπαρήγαγε το gazzeta) οτι το όνομά σου είναι στις λίστες της έρευνας του ΣΔΟΕ, δίπλα σε ονόματα γλειώδων παραγόντων και ποδοσφαιριστών...
Άβαταρ μέλους
Pegasus

Δημοσίευση από Pegasus »

γκαζέτα . Η γάτα σε ηλεκτρονική μορφή.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αιγινίτη: Μην μπλέκετε το Ζαγοράκη στο χωρισμό
Cosmo.gr

Μετά την είδηση του διαζυγίου της Δήμητρας Αιγινίτη και του Αντώνη Σρόιτερ, τέσσερις μόλις μήνες μετά το γάμο τους, πολλά είναι τα σενάρια που έχουν ακουστεί.

Μεταξύ άλλων, ακούστηκε πως ευθύνεται η άρνηση της Δήμητρας Αιγινίτη να αφαιρέσει ένα τατουάζ που είχε (ένα Ζ, το αρχικό του επιθέτου του Θοδωρή Ζαγοράκη), κάτι που προκάλεσε αρκετούς καυγάδες ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή TV Weekend και τη δημοσιογράφο Κλεοπάτρα Πατλάκη, η Δήμητρα Αιγινίτη ξεκαθάρισε πως το σενάριο του τατουάζ είναι "παντελώς άκυρο".

"Δεν υπάρχει κανένα Ζ. Είναι κρίμα και άδικο να μπλεχτούν άνευ λόγου άλλες οικογένειες. Δεν έχω γράμματα επάνω μου. Από τατουάζ έχω ένα δελφίνι, έναν αετό, μια παπαρούνα, ένα πολικό αστέρι και μια λατινική ρήση", προσέθεσε.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Τα μυαλά μου μαρμελάδα κυδώνιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Άβαταρ μέλους
Federacion

Δημοσίευση από Federacion »

Petm έγραψε: Από τατουάζ έχω ένα δελφίνι, έναν αετό, μια παπαρούνα, ένα πολικό αστέρι και μια λατινική ρήση", προσέθεσε
Ζικέφαλο;
staurostoumpa

Δημοσίευση από staurostoumpa »

'βαλτε φωτια στο χωρισμο'...καποτε σε αυτο το θρεντ νομιζες οτι αναγιγνωσκεις κατι απο την προς κορινθιους...μεχρι και αυτο ειναι ενα δειγμα καταπτωσης προεδραρα.εδω στο μεγαλο παοκτσηδικο φορουμ ελαλησα εν τη ερημο λοιπον προεδρε προ 2ετιας,σαν μια απλη δημοκρατικη εκφραση αποψης κυρ τοτορη,χονδρικα να προσεξεις το επικοινωνιακο σου κομματι και να επιλεξεις τον δρομο της απολυτης ειλικρινειας και απλοτητας,συγκρουομενος οποτε χρειαζεται με τους οπαδους και τα προσωπικα συμφεροντα καποιων φιλων σου.Τα λαθοι που εχεις κανει βεβαια ειναι πολλα και βαρια,αλλα εγω δεν ειμαι απο αυτους που θα λιθοβολησουν,αυτοι που λιθοβολουν ειναι οι ιδιοι,τα ιδια αμορφωτα,αεργα ζωντανα που σε ειχαν ανακυρηξει αγιατολαχ και ιερη αγελαδα.Θα μου πεις τι σου ηρθε βραδιατικα και τα θυμασαι ολα αυτα...εμενα τιποτα απλος ακουω και γω λιγο τελευταια εκεινα τα ραδιοκυματα επικινδυνων συχνοτητων,καινε εγκεφαλους και βλεπω το ξεχεσμα πια παει συννεφο,ενω και η συνολικη προσπαθεια που ξεκινησε προ τριετιας βαδιζει σε σκοτεινα μονοπατια.νομιζω ειναι κριμα...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

free4 έγραψε:Αιγινίτη: Μην μπλέκετε το Ζαγοράκη στο χωρισμό
Cosmo.gr

"Δεν υπάρχει κανένα Ζ. Είναι κρίμα και άδικο να μπλεχτούν άνευ λόγου άλλες οικογένειες. Δεν έχω γράμματα επάνω μου. Από τατουάζ έχω ένα δελφίνι, έναν αετό, μια παπαρούνα, ένα πολικό αστέρι και μια λατινική ρήση", προσέθεσε.

Κώδικας: Επιλογή όλων

Τα μυαλά μου μαρμελάδα κυδώνιιιιιιιιιιιιιιιιιι

:roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

Z όπως Zorro είναι!
Μπορεί και ο Ψωμιάδης να ναι
:opaokara:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”