34. Tarik Tissoudali

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
DamoN

Re: 34. Tarik Tissoudali

Δημοσίευση από DamoN »

Αν ο Τσαλοφ έπαθε θλάση και ο ταρικ φεύγει δανεικός στην λίστα της Ευρώπης έχεις μόνο Μπράντον χωρίς αλλαγή .
Ποσο ΠΑΟΚ η φάση από 4 διαθέσιμους να μην έχεις αλλαγή για τα ματς με τους ρουμάνους ;
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Γιατί χωρίς αλλαγή;
Μπορεί να επιλέξει να βάλει στην λίστα τον Σαματα
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Κοίταξε είναι περίεργη η φάση.
Πήραμε 4 παίχτες και θεωρητικά θα βάζαμε τους 3.
Πελκας λογικά με Ζιβκο τραυματία θα μπει
Χαφ λογικά θα βάλεις έναν γιατί και το Καμαρα στο 10 δουλεύει και γιατί έχουν μείνει 3 (Καμαρα ,Οζντοεφ ,Σβαμπ ) Μετά την ανακοίνωση της σημερινης αποστολής εγώ βλέπω προβάδισμα Μειτε , που μέσα μου το πίστευα ούτως ή άλλως .
Ο Βιετεσκα λογικά θα έμπαινε πριν από αυτό για να κάνει 3αδα με Κεντζιορα ,μιχαηλιδη αφού τον κόλεϊ δεν τον πολυ βλέπει ο Ρασβαν .
Τώρα περιπλέκονται πολύ τα πράγματα
deathmassious

Δημοσίευση από deathmassious »

Θλάση α' βαθμού συνήθως είναι 10 μέρες έξω.
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Οπότε χωρίς προπόνηση οριακά προλαβαίνει τον αγώνα ;
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ, αυτή η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι πάντα έδινα τα δυνατά μου γι’ αυτό το υπέροχο κλαμπ, μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να δείξω πλήρως τις δυνατότητές μου, αλλά πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για το κλαμπ κι εμένα να αποχωρήσω με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα επιστρέψω πιο δυνατός και στοχεύω να παίξω στην αγαπημένη μου θέση την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά την οικογένεια του ΠΑΟΚ με όλη μου την καρδιά για την υποστήριξή της. Ακόμη και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ με όλη μου την καρδιά. Ευχαριστώ για όλα, Ταρίκ Τισουντάλι».
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Φέραμε δύο σέντερ μπακ το καλοκαίρι, φέραμε σέντερ μπακ και τον χειμώνα.

Φέραμε τισουνταλι το καλοκαίρι, τον δίνουμε τον χειμώνα.

Ανανεώνουμε Μουργκ, τον έχουμε βασικό μισή χρόνια και μετά τον δίνουμε δανεικό τον χειμώνα.

Είμαστε ομάδα για γελια. Για γέλια.
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Ότι δεν έπαιξες στην αγαπημένη σου θέση (ποια είναι αλήθεια;) είναι όντως ευθύνη του προπονητή. Αν όμως σ' εκείνη τη θέση έδειχνες στις προπονήσεις ότι είσαι σχολή Ντεσπόντοφ στη βρώμικη δουλειά, κατανοώ απόλυτα τον προπονητή γιατί δεν σε έβαζε - η απάντηση εν μέρει δόθηκε σήμερα, δηλαδή πόσους σοφτ παίχτες θα έχουμε εκεί;
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Φέραμε δύο σέντερ μπακ το καλοκαίρι, φέραμε σέντερ μπακ και τον χειμώνα.

Ανανεώνουμε Μουργκ, τον έχουμε βασικό μισή χρόνια και μετά τον δίνουμε δανεικό τον χειμώνα.

Σχεδιασμός επιπέδου Δράσης Αρδαμερίου!
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Φέραμε δύο σέντερ μπακ το καλοκαίρι, φέραμε σέντερ μπακ και τον χειμώνα.

Αδιανοητα πραματα
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Maezono Masakiyo έγραψε:«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ, αυτή η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι πάντα έδινα τα δυνατά μου γι’ αυτό το υπέροχο κλαμπ, μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να δείξω πλήρως τις δυνατότητές μου, αλλά πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για το κλαμπ κι εμένα να αποχωρήσω με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κατά τη διάρκεια αυτή της περιόδου, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά, θα επιστρέψω πιο δυνατός και στοχεύω να παίξω στην αγαπημένη μου θέση την επόμενη σεζόν. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά την οικογένεια του ΠΑΟΚ με όλη μου την καρδιά για την υποστήριξή της. Ακόμη και από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, θα υποστηρίζω τον ΠΑΟΚ με όλη μου την καρδιά. Ευχαριστώ για όλα, Ταρίκ Τισουντάλι».
Μακάρι να γυρίσεις καλύτερος απ' ότι έφυγες!
cocaine

Δημοσίευση από cocaine »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
Maezono Masakiyo έγραψε:«Αγαπητή οικογένεια του ΠΑΟΚ, αυτή η σεζόν δεν εξελίχθηκε όπως ελπίζαμε. Θέλω να γνωρίζετε ότι πάντα έδινα τα δυνατά μου γι’ αυτό το υπέροχο κλαμπ, μέσα κι έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Μετανιώνω που δεν μπόρεσα να δείξω πλήρως τις δυνατότητές μου, αλλά πιστεύω ότι ήταν η καλύτερη απόφαση για το κλαμπ κι εμένα να αποχωρήσω με δανεισμό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μακάρι να γυρίσεις καλύτερος απ' ότι έφυγες!

Η θέση είναι αυτή του Taison. Σε όλη την καριέρα του παίζει αριστερά με ανάποδο πόδι ή δεύτερος επιθετικός πίσω από τον Σέντερ φορ. Εμείς τον κάναμε 9αρι. Σε έναν αγώνα μόνο σαν αλλαγή με το Τσαλωφ που το γύρισε σε 4-4-2 και έκαναν άνω κάτω την αμυνα και ισοφαρίσαμε (δεν θυμάμαι τον αγώνα).
cocaine

Δημοσίευση από cocaine »

aivas19 έγραψε:

Αδιανοητα πραματα
Ο Μουργκ έπεσε ψυχολογικά όταν τον άφησε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας ήθελε να φύγει.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Σχεδιασμός Α.Ο. Αστέρας Μαγούλας!
Κάποιοι εκεί στην ομάδα τρώνε με χρυσά κουτάλια και μεις είμαστε σε κλινικά πρόθυρα κατάρρευσης!
Αυτό βέβαια είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν έχεις πρόεδρο αόρατο και τον ακούς μια φορά τον μήνα από viber και messenger που πραγματικά πιστεύω εκείνη τη στιγμή όλοι τους είναι με τα κινητά στο χέρι και ούτε καν δίνουν σημασία τι τους λέει!
Όσο για τον Tissou ο άνθρωπος είπε αυτό που όλοι βροντοφωνάζουμε στο τόπικ του προπονητή, ότι τους ξενερώνει όλους βάζοντάς τους σε λάθος θέσεις, κάνοντάς τους εσφαλμένη διαχείριση, δίνοντάς τους αλλοπρόσαλλες αρμοδιότητες και γενικά βλέπεις παίχτες που έρχονται με αριθμούς και περγαμηνές και καταλήγουν στον ΠΑΟΚ παλτά ολκής! Ο Μουργκ έφυγε τις προάλλες με πλήρη απαξίωση και με το που μπήκε αλλαγή έβαλε και γκολ, ο Τζίμας έφυγε παγκίτης και τώρα σαρώνει τον ποδοσφαιρικό χρηματιστηριακό πλανήτη, ο Τσάλοφ ήρθε με εκπληκτικούς αριθμούς και εδώ μεταμορφώθηκε σε μετριότητα δείχνοντας μάλιστα και σημάδια απόλυτου ξενερώματος, ο Ντεσπότοφ και αυτός τα ίδια, ενώ είναι παιχταράς πλέον τον βλέπεις να μην μπορεί να κάνει τα βασικά και πόσοι άλλοι παίχτες! ΚΑΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ στραβό και αυτό έχει ονοματεπώνυμο όσο και να προσπαθούμε με νύχια και με δόντια να τον δικαιολογήσουμε....
Miles

Δημοσίευση από Miles »

cocaine έγραψε:
aivas19 έγραψε:

Αδιανοητα πραματα
Ο Μουργκ έπεσε ψυχολογικά όταν τον άφησε εκτός Ευρωπαϊκής λίστας ήθελε να φύγει.
Αν εννοείς ότι ο ίδιος ήθελε να φύγει, ναι φάνηκε τώρα πόσο ήθελε να φύγει, με το ζόρι.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Roster”