Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
VfB v2

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2024 ΙΙΙ

Δημοσίευση από VfB v2 »

navigator11 έγραψε: Μην την ψάχνεις, φίλε. :lol:
Καλα λες. Δεν αξίζει να το ψάξει γιατί ο Τσάλοφ είναι ήδη εδώ και ετοίμος να προσφέρει. Πρόλαβε προσαρμόστηκε, έμαθε τα κατατόπια, τους συμπαίχτες, τον Λουτσέσκου, τον τρόπο παιχνίδιου και είναι έτοιμος οσο ποτέ άλλο να μπει στα παιχνίδια με την Μάλμε.

Το σκευτεται δεν τον σκευτεται, κολλάει δεν κολλάει εξαιτίας του, σημασία έχει οτι ο ΠΑΟΚ θα δώσει αυτά τα παιχνίδια είτε με παιχτές που δεν... είτε με παίχτες που θα έρθουν και θα αναγκαστούν να μπουν στα βαθιά με την πρώτη χωρίς προετοιμασία, και χωρίς χρόνο προσαρμογής ουσαστικά. Αυτό προγραμματισμός ΔΕΝ λέγεται.
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

tolis14 έγραψε:Πείτε μου για έναν παίκτη αξίας που ανήκει σε ομάδα και πήρε μεταγραφή 1 Ιουλίου και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι αργήσαμε πολύ στις μεταγραφές. Και επίσης πείτε μου, θέλετε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν όλη τη σεζόν ή παίκτες για να περάσουμε τη Μπάνια Λούκα;
Εφόσον και εμάς φορ μας λείπει:
● Ιγκορ Τιάγκο, έχει κλείσει εδώ και μισό χρόνο στην Μπρέντφορντ
● Ζίρκζι, έκλεισε στις 14 Ιουλίου με Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν να τον διεκδικούν
● Γκιρασί, έκλεισε στις 18 Ιουλίου με Ντόρτμουντ, Μπάγιερν, Ατλέτικο, Μίλαν να τον διεκδικούν

3 παίκτες με τεράστια ζήτηση από μεγάλες ομάδες, ικανές να ξοδέψουν, και που αρχίζουν τις επίσημες υποχρεώσεις τους 1 μήνα μετά από εμάς

Στάλθηκε από το SM-M336B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PablitoV2

Δημοσίευση από PablitoV2 »

danirifle έγραψε:όταν κάνεις 1 μήνα να φέρεις τον κεντζιόρα και αναγκάζεσαι να παίξεις τα προκριματικά με τον έκονγκ, αυτά παθαίνεις
αυτά που έπαθες σήμερα και τώρα ρισκάρεις με 1 γκολ διαφορά

αν έφερνες τον πολωνό 1 βδομάδα πριν, μπορεί και να έπαιζε σήμερα

η κωλυσιεργίες και η αργοπορία κάποια στιγμή θα μας στοιχίσει και θα είναι αργά για δάκρυα
Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ο Κουλιεράκης κάνει χαζό πέναλτι, έχει 4-5 λάθος πάσες.
Ο Τάισον χάνει από χαζομάρα την μπάλα και τρώμε γκολ.

Ο Εκόνγκ παρόλο που δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, σήμερα δεν έκανε το μεγάλο λάθος και στο δεύτερο ημίχρονο έκοψε κανά δύο μπάλες.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

ektoras έγραψε:Τα δεδομένα με Τσάλοφ

Η συμφωνία ΠΑΟΚ-Γάνδης για τον Ταρίκ Τισουντάλι δεν αλλάζει κάτι σχετικά με την περίπτωση του Φέντορ Τσάλοφ.

Αποδείχτηκε στη πράξη, πως η σχέση του Τσάλοφ με την ΤΣΣΚΑ, δικό της παιδί άλλωστε, είναι ιδιαίτερη και οι χειρισμοί πρέπει να είναι προσεκτικοί για να φτάσει στο τέλος η υπόθεση. Ο ΠΑΟΚ επιμένει και θέλει να τον κάνει δικό του άμεσα για να βοηθήσει κι αυτός την ομάδα στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν.

Τα δεδομένα αυτή τη στιγμή είναι ίδια με τις προηγούμενες μέρες, με τον «Δικέφαλο του Βορρά» να αναμένει ακόμη και αύριο εγγράφως την απάντηση του Ρώσου φορ στην πρόταση που του έχει καταθέσει.

Από paok24 https://www.paok24.com/podosfairo/50496 ... me-tsalof/
Άρα ένα άρθρο που δε λέει τπτ

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
tolis14

Δημοσίευση από tolis14 »

Όταν κάνω μια ερώτηση και μου απαντάτε με παραδείγματα για Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματικά σας χάνω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

gika έγραψε:
tolis14 έγραψε:Πείτε μου για έναν παίκτη αξίας που ανήκει σε ομάδα και πήρε μεταγραφή 1 Ιουλίου και θα συμφωνήσω μαζί σας ότι αργήσαμε πολύ στις μεταγραφές. Και επίσης πείτε μου, θέλετε παίκτες που θα ανεβάσουν την ομάδα και θα βοηθήσουν όλη τη σεζόν ή παίκτες για να περάσουμε τη Μπάνια Λούκα;
Κάπου διάβαζα ότι η αστον βίλα έχει ήδη δώσει 170 εκατομμύρια για μεταγραφες. Κάποιον καλό δεν θα πήρε;
Η Άστον Βίλα έφαγε 6 γκολ σε 2 ματς από το γαβρο..

Τι να σχολιασουμε...

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

danirifle έγραψε:ο τάισον και ο κουλιεράκης και ο κοτάρσκι, μπορεί να μην έκαναν καλό παιχνίδι σήμερα, αλλά κέρδισαν μόνοι τους επάξια την επιστοσύνη του προπονητή και του κόσμου

ο άλλος ο τουρίστας έχει κάνει 1 καλό παιχνίδι?
και στηρίζεσαι πάνω του σαν ομάδα?
είναι σοβαρά πράγματα αυτά?
Καλά δεν τους σταυρώνουμε για σήμερα. Αλλά φταίνε, πώς να γίνει δηλαδή; Όπως κι ο Μπάμπα στο 2-2, που η όλη αντίδρασή του στη φάση ήταν επιπέδου ημιερασιτέχνη.
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Εγω χάρηκα με την εικόνα του καμαρα, για πρώτο παιχνίδι μετά από 6 μήνες, και ντεμπούτο με νέα ομάδα τα πήγε πολύ καλά, βασικά ήταν το καλύτερο χαφ μας σήμερα. Είναι σημαντικό να γίνουν ασφαλείς επιλογές στα μεταγραφικά φέτος και μια από αυτές είναι σίγουρα ο καμαρα αλλά και ο τισουνταλι
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

tolis14 έγραψε:Όταν κάνω μια ερώτηση και μου απαντάτε με παραδείγματα για Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματικά σας χάνω.
Μα κάνεις και εσύ μία ερώτηση όπου βάζεις παραμέτρους που ξέρεις πολύ καλά πως δεν γίνεται να τηρηθούν.

Λες δεν αργήσαμε για τις μεταγραφές και το στηρίζεις στο γεγονός πως σπάνια θα δεις καλό παίκτη να παίρνει μεταγραφή 1η Ιουλίου και να έρχεται σε ομάδα του δικού μας επιπέδου.

Ε μπορώ να σου απαντήσω πως αργήσαμε για τις μεταγραφές, γιατί ξέρεις πως θέλεις φορ εδώ και 10 μήνες.
Αν δεν μπορείς να έχεις εδώ έτοιμο παίκτη 1η Ιουλίου, σημαίνει πως επί 10 μήνες δεν έκανες κάτι σωστά.

Και ναι δεν αργήσαμε έτσι γενικά και αόριστα, αργήσαμε για να κλείσουμε ένα κενό που το ξέραμε εδώ και σχεδόν ένα χρόνο και ένα ακόμα κενό που προέκυψε εδώ και 1.5 μήνα που δεν κλείνει θετικά του Μεϊτέ.

Τουλάχιστον όμως η μεταγραφή του φορ, έπρεπε να έχει ανακοινωθεί πριν καν μπει ο Ιούλιος.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Καληνύχτα σας

https://www.sdna.gr/podosfairo/942198_p ... s-medoysas

Sent from my iPad using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Patricio_4

Δημοσίευση από Patricio_4 »

tolis14 έγραψε:Όταν κάνω μια ερώτηση και μου απαντάτε με παραδείγματα για Μπάγερν, Μάντσεστερ Γιουναιτεντ και Ρεάλ Μαδρίτης, πραγματικά σας χάνω.
Ωραία λοιπόν, ας το φέρω λίγο πιο πολύ στα μέτρα μας:

● Ντέσερς: 7 Ιουλίου στην Ρέιντζερς
● Ζουτγκλα: 1 Ιουλίου στην Μπριζ
● Ναβάρο: 5 Ιουλίου στην Πόρτο
● Ντελόρτ: 1 Ιουλίου στην Ναντ
● Ντόλμπεργκ: 7 Ιουλίου στην Άντερλεχτ

Όλοι γνωστοί στο φόρουμ, άλλοι υπήρξαν στόχοι και άλλοι αντίπαλοι

renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εν τω μεταξύ πάω να γράψω ότι αυτή τη φορά ο Τζόσουα δεν θα έχει κανένα παράπονο, φέρνοντας η ομάδα δύο παίκτες με πάνω από μισό γκολ ανα 90 λεπτό...κ χωρίς να αγωνίζονται πάντα στην κορυφή.

Πόσο αθώος είμαι? :lol:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Patricio_4 έγραψε:
Ωραία λοιπόν, ας το φέρω λίγο πιο πολύ στα μέτρα μας:

● Ντέσερς: 7 Ιουλίου στην Ρέιντζερς
● Ζουτγκλα: 1 Ιουλίου στην Μπριζ
● Ναβάρο: 5 Ιουλίου στην Πόρτο
● Ντελόρτ: 1 Ιουλίου στην Ναντ
● Ντόλμπεργκ: 7 Ιουλίου στην Άντερλεχτ

Όλοι γνωστοί στο φόρουμ, άλλοι υπήρξαν στόχοι και άλλοι αντίπαλοι

Τον Τζολη που τον πας; Τον Ινγκασον; Ο ΤΤ που εκλεισε σε εμάς σήμερα;
Κακοί παίκτες είναι αυτοί;
Άβαταρ μέλους
janellsis

Δημοσίευση από janellsis »

Υπέροχη ανάλυση φίλε
GeorgiosLeeds έγραψε:Με την απόκτηση Τισουντάλι και την επικείμενη του Τσάλοφ τότε κλείσαμε στα εξτρέμ και φορ. Στα χαρτιά θα είμαστε εκπληκτικοί με τρομερές επιλογές.
Από εκεί και πέρα είναι ξεκάθαρο πως η ομάδα χρειάζεται παίκτη στα χαφ, ίσως και παίκτες. Μας λείπει ο πλέι μέικερ, αυτός που θα παίρνει την πρώτη μπάλα και θα κάνει παιχνίδι, αυτός που θα ηρεμεί το παιχνίδι. Ξεκάθαρα ο Μειτέ. Από εκεί και πέρα νομίζω πως χρειαζόμαστε αντικατάσταση του Οζντοεφ. Δεν βλέπω τι μπορεί να δώσει στο παιχνίδι εκτός από κάποιες καλές τοποθετήσεις στην περιοχή και τα γκολ με το κεφάλι.
Χαφ επειγόντως!
Leonardo10

Δημοσίευση από Leonardo10 »

Ο οζντοεφ δεν πρέπει να φύγει, μια χαρά έχει να προσφέρει, αν θες να έχεις πολλές λύσεις για γκολ όπως είχες πέρσι είναι απαραίτητος, και σήμερα από την μέση και μπροστά γέμισε την περιοχή, και ήταν καλός, ήταν κακος και είναι λογικό όταν πήγε να φέρει μπαλα από πίσω και να χτίσει παιχνίδι, αλλά ποτε δεν ήταν τέτοιος παίκτης.

Και είναι σοβαρο πλεονέκτημα μας ο οζντοεφ μπροστά στον ανταγωνισμό μας όσο και αν σας φαίνεται περίεργο, το βασικο πλεονέκτημα μας πέρσι ήταν ότι γεμίζαμε την περιοχή με πολλους παικτες, και ο οζντοεφ ήταν από τους σημαντικότερους για αυτό, δεν υπαρχει καλυτερος σκορερ από την πίσω γραμμή σαν τον οζντοεφ. Αν κάποιος πρέπει να φύγει από τα χαφ για να αντικατασταθεί εγω πιστευω είναι ο Τσιγγαρας
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”