Razvan Lucescu IV

marsantos

Re: Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από marsantos »

Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Αφού ξέρουμε ότι έχουμε προβλημα όταν ο αντίπαλος προσεγγίζει ετσι τα ματς, γιατί πρέπει να παίζουμε αυτό που θελει ο αντίπαλος;
Οκ απέναντι στον αρη έτσι θα ειναι η μορφή γιατί θέλουμε οπωσδήποτε νίκη.
Σήμερα γιατί να μην δώσουμε εμείς τη μπάλα στους άλλους. Γιατί πρέπει να είμαστε εμείς ψηλά και οι άλλοι να περιμένουν; Θα πει κάποιος αυτό είναι το στυλ μας δεν μπορούμε να παίξουμε αλλιώς. Μα στη Φρανκφούρτη γιατί παίξαμε αλλιώς; Θα πει κάποιος η Φρανκφούρτη δε θα καθόταν πίσω. Ας καναμε ότι με την άεκ. Γιόμα αυτοί; Γιόμα και εμείς. Και ας χαμηλωναμε στα μέτρα Ας δειχναμε ότι και το 0-0 μας κάνει. Και θα βλέπαμε τι θα μας έδινε το ματς. Κάποιοι κατηγορούν τον Ρασβαν ότι δεν έχει τακτική ευελιξία. Εμένα αυτό δε με χαλάει. Ίσα μου αρέσει που παίζει παντού και πάντα το ίδιο. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι δεν έχει ευελιξία στην προσέγγιση των αγώνων. Εδώ η Σίτι και η Ρεαλ, υπάρχουν αγώνες που κάθονται πίσω να ζυγισουν τον αντίπαλο και περιμένουν την κατάλληλη στιγμή. Το ματς σήμερα ήταν τέτοιο. Έπρεπε να περιμένουμε. Δεν έδειξαν αυτοί ότι μπορούν να δημιουργήσουν. Και το κυριότερο, επρεπε να περιμένουμε γιατί η οι παίκτες δεν είναι σε καλή κατάσταση. Τα κοντρόλ, οι περιστροφές και οι αργές αντιδράσεις μαρτυρούν κάτι τέτοιο. Η Ντιναμο πήρε όλες τις κόντρες. Έβγαιναν πρωτοι στις διεκδικήσεις Ήταν πιο αλερτ σε όλα τους.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Snoufel, μα δεν αφαιρώ από τα θετικά του Ραζβαν κάτι.

Προφανώς και υπάρχουν πράγματα που κάνει σωστά. Τα έγραψα και παραπάνω.

Δεν μπορεί όμως να φταίει πάντα μόνο το ρόστερ τρία χρόνια σερί που χάνονται όλα τα κρίσιμα ματς και οι στόχοι.

Και ναι, δεν έχουμε φορ αλλά φέτος έχουμε με διαφορά του δεύτερου τα καλύτερα και πιο αποδοτικά επιθετικά χάφ του πρωταθλήματος.

Το ρόστερ είναι πολύ καλό φέτος, εγώ το πιστεύω.

Πρόπερσι και πέρσι που πίστευα ότι δεν ήταν το έλεγα.
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

markos4 έγραψε:Και να αφήσεις έξω τον Ζιφκο;
Αυτός δεν θα ξενερώσει;
Ο Ζιλε μπορει να μπει καλλιστα στο 70 και να προσφερει πολυ περισσοτερο..
Αυτη την στιγμη ο Βουλγαρος θεωρω οτι ειναι καλυτερα να ξεκιναει αυτος βασικος και
μετα να μπαινει ο Σερβος..
Το αντιστροφο δλδ απο αυτο που γινεται..
Ειναι παιχταραδες και οι δυο και παιζουν στην ιδια θεση..
Κατανοω οτι ειναι δυσκολο να διαλεξεις,αλλα απο αυτα που εχουμε δει ως τωρα ο Ντεσπο αποδιδει
καλυτερα απο την αρχη..
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

JohnDag έγραψε:Snoufel, μα δεν αφαιρώ από τα θετικά του Ραζβαν κάτι.

Δεν μπορεί όμως να φταίει πάντα μόνο το ρόστερ τρία χρόνια σερί που χάνονται όλα τα κρίσιμα ματς και οι στόχοι.

Και ναι, δεν έχουμε φορ αλλά φέτος έχουμε με διαφορά του δεύτερου τα καλύτερα και πιο αποδοτικά επιθετικά χάφ του πρωταθλήματος.

Άσε τις προηγούμενες χρονιές μεγάλη συζήτηση και δεν έχει και νόημα τώρα

Φέτος όμως δεν έχω προσωπικά να του προσαψω κάτι. Η ομάδα έχει τρυπήσει ταβάνι και ότι και να λέμε για τους υπόλοιπους 10 που παίζουν όταν δεν υπάρχει φορ μέσα να κάνει δουλειά με την αντίπαλη άμυνα προκοπή δε θα δούμε
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Fair enough. Καταλαβαίνω πως το λες και πως το βλέπεις.

Για μένα ενώ έχει πολλά θετικά ο προπονητής έχει και κάποια συγκεκριμένα αρνητικά τα οποία δυστυχώς (στα δικά μου ματια) επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο εδώ και δυόμιση χρόνια. Ανεξαρτήτως ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση δεν τελείωσε η χρόνια ακόμα, έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό με τους Κροάτες και την μάχη του πρωταθλήματος.

Μακάρι να τα καταφέρει φέτος κι εγώ εδώ θα είμαι να τον αποθεώσω.
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

Amsterdamer_87 έγραψε:Ελπιζω να καταλαβες οτι επρεπε να ξεκινησεις με τον Τζιμα σε θεση Φορ και τον Ντεσποτοφ βασικο..
Διατηρω τις επιφυλαξεις μου πανω σε αυτο π γραφεις
Εδω δεν το εχει καταλαβει ολη την χρονια οτι ο Τζιμας επρεπε να εχει παρει περισσοτερο χρονο στα ποδια του, λες να το καταλαβε τωρα?
Κ να το καταλαβε θα το παραδεχτει?
Με τιποτα, λεω εγω
Εδω τον εκανε αλλαγη στο ημιχρονο με τη Λαμια
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

JohnDag έγραψε:Fair enough. Καταλαβαίνω πως το λες και πως το βλέπεις.

Για μένα ενώ έχει πολλά θετικά ο προπονητής έχει και κάποια συγκεκριμένα αρνητικά τα οποία δυστυχώς (στα δικά μου ματια) επαναλαμβάνονται κάθε χρόνο εδώ και δυόμιση χρόνια. Ανεξαρτήτως ρόστερ.

Σε κάθε περίπτωση δεν τελείωσε η χρόνια ακόμα, έχουμε μπροστά μας τον επαναληπτικό με τους Κροάτες και την μάχη του πρωταθλήματος.

Μακάρι να τα καταφέρει φέτος κι εγώ εδώ θα είμαι να τον αποθεώσω.
Εγώ δε πιστεύω ότι θα "καταφέρει" κάτι έξτρα όπως το εννοείς. Σύντομα θα αρχίσουν τα ντερμπι σερί και εκεί χωρίς φορ και με πρώτη αλλαγή τον Σβάμπ στο κέντρο δεν...

Έχει γίνει και το μπέρδεμα με τα στόπερ...
Άβαταρ μέλους
Special 4

Δημοσίευση από Special 4 »

theo-drama έγραψε:
theo-drama έγραψε:Εάν μου επιτρέπει ο κύριος spesiai4,μπορω
να κάνω μια παράθεση,για τον κύριο Λουτσεσκου.
Προφανώς κ πρέπει να πάρω το οκέι του.

Το ξαναρωτάω κ απάντηση δεν παίρνω.

Σου απαντησα παραπανω
Δεν ξερω αν το ειδες
Αναμενω ευχαριστως αγαπητε συνοπαδε, την παραθεση π ηθελες να γραψεις για τον Λουτσεσκου κ δεν χρειαζεται να ξαναρωτησεις αν σου επιτρεπω ή οχι, να γραψεις την αποψη σου
Η αποψη ειναι ελευθερη κ ετσι πρεπει να διατυπωνεται
Ελευθερα
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Εγώ πάλι θεωρω ότι αν κλείσει μια τριετία με πρόεδρο τον Ιβαν και προπονητή τον Ραζβαν των 1.8Μ τον χρόνο (διότι ναι από προπονητή που πληρώνεις τόσο έχεις απαιτήσεις) με 0 τίτλους τότε στα δικά μου μάτια θα μιλάμε για μια αποτυχημένη τριετία.

Με όχι αποκλειστική ευθύνη του Ραζβαν (προφανώς) αλλά με ξεκάθαρο μερίδιο και δικό του.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Δημοσίευση από AlxNeapoli1 »

sn0ufel4 έγραψε:Ότι και να πούμε τέτοια ματς χωρίς φορ δε τα κερδίζεις

Ακόμα μια ομάδα που βάζει τρία χαφ και πίνουμε θάλασσα. Προσεχώς επανάληψη την Κυριακή
Ακριβως. Και δυστυχως δεν εχουμε plan b
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

Special 4 έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Ελπιζω να καταλαβες οτι επρεπε να ξεκινησεις με τον Τζιμα σε θεση Φορ και τον Ντεσποτοφ βασικο..
Διατηρω τις επιφυλαξεις μου πανω σε αυτο π γραφεις
Εδω δεν το εχει καταλαβει ολη την χρονια οτι ο Τζιμας επρεπε να εχει παρει περισσοτερο χρονο στα ποδια του, λες να το καταλαβε τωρα?
Κ να το καταλαβε θα το παραδεχτει?
Με τιποτα, λεω εγω
Εδω τον εκανε αλλαγη στο ημιχρονο με τη Λαμια
Αυτο με τη Λαμια ειναι οτι πιο ανεξηγητο που εχει κανει.
Άβαταρ μέλους
AlxNeapoli1

JohnDag έγραψε:Εγώ πάλι θεωρω ότι αν κλείσει μια τριετία με πρόεδρο τον Ιβαν και προπονητή τον Ραζβαν των 1.8Μ τον χρόνο (διότι ναι από προπονητή που πληρώνεις τόσο έχεις απαιτήσεις) με 0 τίτλους τότε στα δικά μου μάτια θα μιλάμε για μια αποτυχημένη τριετία.

Με όχι αποκλειστική ευθύνη του Ραζβαν (προφανώς) αλλά με ξεκάθαρο μερίδιο και δικό του.

Ας ελπίσουμε ότι κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί.
Διαφωνω σε αυτο, τα λεφτα δε σου εγγυωνται τιτλο. Μας εχει πρωτους και θα δειξει αν το παλεψει ως το τελος.
Εαν υπαρξει καταρρευση οπως πρεπει τοτε σηκωνει συζητηση.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:
JohnDag έγραψε:Snoufel, μα δεν αφαιρώ από τα θετικά του Ραζβαν κάτι.

Άσε τις προηγούμενες χρονιές μεγάλη συζήτηση και δεν έχει και νόημα τώρα

Φέτος όμως δεν έχω προσωπικά να του προσαψω κάτι. Η ομάδα έχει τρυπήσει ταβάνι και ότι και να λέμε για τους υπόλοιπους 10 που παίζουν όταν δεν υπάρχει φορ μέσα να κάνει δουλειά με την αντίπαλη άμυνα προκοπή δε θα δούμε
Θα ήθελα πολύ να μάθω γιατί η ομάδα φέτος τρύπησε ταβάνι.
Αν θεωρείς ότι, το ότι κατάφερε να χάσει μόλις τρεις βαθμούς από τους μικρομεσαίους είναι τρύπημα ταβανιού ενώ την ίδια στιγμή είναι στο μείον 5 από πέρυσι με τους αντιπάλους της πεντάδας... επέτρεψε μου να έχω αντίθετη γνώμη
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Γιατί τρύπησε ταβάνι? Γιατί πέρσι με χειρότερο ροστερ αλλά με φορ ήσουν εκτός Ευρώπης στο τελικό κυπέλλου και πάλεψες στα πλευ οφ για δύο παιχνίδια

Φέτος έχεις "καθαρά νούμερα" την καλύτερη επίθεση κ την καλύτερη άμυνα απέναντι σε αντιπάλους ανώτερους των περσινών βγήκες πρώτος στον όμιλο σου αποκλειστικες επειδή γαμηθηκε ο διας από το κύπελλο και θα παλέψεις για το πρωτάθλημα

Τι παραπάνω ήθελες? Με αυτή τη τριάδα φορ και με Σβάμπ πρώτη αλλαγή στα χαφ ξαναλέω
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Razvan Lucescu IV

Δημοσίευση από JohnDag »

Δεν αποκλείστηκες μόνο γιατί γαμηθηκε ο Δίας στο κύπελλο. Προφανώς και ήσουν και άτυχος αλλά ο ημιτελικός είχε δυο ματς, όχι ένα.

Στο πρώτο, λοιπον, κατέβασες αναπληρωματικούς και το έχασες μέσα στην έδρα σου.

Για να παίξεις με βασικούς με τον γαύρο από τον όποιον και να έχανες (όπως και έγινε) δεν θα παθαινες και καμία καταστροφή βαθμολογικά με 13 ματς να απομένουν μέχρι το τέλος. Όπως και δεν έπαθες.

Να τα λέμε όλα ειπαμε. Και τα θετικά αλλά και τα αρνητικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος JohnDag την Παρ 08 Μαρ 2024, 01:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”