Κ εγώ αυτό είπα σε εκείνο το κόρνερ. Η γαμωμπαλα ξαναχτύπησε σε αυτόν.Shivaspace έγραψε:πάρε τουλάχιστον το κόρνερ στο τέλος της παράτασης..να λήξει ο αγώνας, α ρε ντεσποτα
77. Kiril Despodov
Re: 77. Kiril Despodov
- TylerDurden
Δε θα κράξω για πέναλτι, όσο κακό και να ήταν. Αρκεί να γίνει καλύτερος σε αυτά.
Κατά τα άλλα, κομβική η παρουσία του και σήμερα.
Κατά τα άλλα, κομβική η παρουσία του και σήμερα.
Ακόμα και τα πλασέ σου φεύγουν με 100χλμ και βρήκες την στιγμή να κάνεις αυτό το χτύπημα; Γιατί ρε Κιριλ;
Κρατα ρε την μπάλα και πάρε ένα κόρνερ , αν είναι δυνατόν !! Αυτά έκανε ο Κουτσιανικούλης ..
Πολλές φορές στο ποδοσφαιρο οι καλύτεροι στον αγώνα γίνονται μοιραίοι στα πέναλτι
Αλλά ρε γμτ 3 ευκαιρίες ;;;;; Ποσο ΠΑΟΚ ;
Αλλά ρε γμτ 3 ευκαιρίες ;;;;; Ποσο ΠΑΟΚ ;
- ΑποστόληςΑ
- figurehead4
Πέναλτι έχουν χάσει και οι καλύτεροι. Ήμουν σίγουρος πως θα το κάρφωσες που φώναζαν Βούλγαροι όλη την ώρα για να τους δείξεις τα βουλγαρικα αρχίδια σου. Κριμα
Αλλά εκεί στο κόρνερ ρε Κιριλ κράτα την, σβήστι ρε γαμώ το
Αλλά εκεί στο κόρνερ ρε Κιριλ κράτα την, σβήστι ρε γαμώ το
Απο τα μεγαλυτερα λαθη του ματς σημερα.Demir έγραψε:Κρατα ρε την μπάλα και πάρε ένα κόρνερ , αν είναι δυνατόν !! ..
Ειχε πολλα σκληρα μαθηματα για πολλούς αποψε το ματς. Ελπιζω οταν συνέλθουν να τα καταλάβουν και να γινουν καλυτεροι και πιο ώριμοι.
Είμαι εναντίον των υπερφίαλων δηλώσεων
Μισώ τα ΘΑ
ΘΑ νικήσουμε
ΘΑ πάρουμε νταμπλ
ΘΑ ΤΟ πανυγηρίσω με Βουλγαρική σημαία
Πρώτα πράττουμε και μετά μιλάμε
Παραμένεις το πουλέν μου
Μισώ τα ΘΑ
ΘΑ νικήσουμε
ΘΑ πάρουμε νταμπλ
ΘΑ ΤΟ πανυγηρίσω με Βουλγαρική σημαία
Πρώτα πράττουμε και μετά μιλάμε
Παραμένεις το πουλέν μου
Τελευταίο σχόλιο για σήμερα. Δεν γνώριζα τη σειρά των εκτελεστών και σε κάθε χτύπημα ψιλοδαγκωνόμουν. Μέσα στη θολούρα μου δεν μπορούσα να σκεφτώ ποιός είναι ο πέμπτος και μόλις σε είδα, αισθάνθηκα μια ασφάλεια, μια αίσθηση του σωστού. Αυτό το έχεις κερδίσει. Όσοι χάσατε πέναλτι οφείλετε να πάρετε πάνω σας την ομάδα την Κυριακή σε ένα πλέον πολύ δύσκολο ματς.(εξαιρείται ο Samatta).
-
Leonardo10
Μην δείχνετε με το δάχτυλο όλα αυτά αν κράτησε την μπαλα κτλπ είναι υποθέσεις, ένας θεός ήξερε αν το κρατούσε και αλλο το παιχνίδι. Στον αντίποδα σας λέω και εγω ότι αν δεν έμπαινε μπορει να μην έβαζες και 2ο γκολ και δεν ξέρει κανεις το θα γινόταν, ούτε για το πέναλτι δεν χρειάζεται να υπε αναλύουμε ούτε για τον ντεσποντοφ ουτε για τον σαματα ούτε για τον κανέναν, είναι ειδικές καταστάσεις που αν θέλει να σε τιμωρήσει το ποδόσφαιρο και η τυχη θα το κάνει. Και γω με την ίδια λογική να τα ρίξω στον σαματα μπήκα αλλά, το ξανασκέφτηκα
-
VfB v2
γιατί παλικαράκι στην τελευταία κατοχή μας δεν πήγες με την μπάλα τσούκου τσούκου να κάνεις τον μαλάκα στο κόρνερ. Γιατί αγοράκι μου; Ντράπηκες;
δεν ξέρω τι και γιατί, μπορεί ο σαμάτα, μπορεί η κακιά μας η μοίρα αλλά στο τέλος, είναι θέμα επιλογής το να πας και να φάς το χρόνο στο κόρνερ. και να κοιτάξεις να κερδίσεις και ένα.
θεωρώ ότι ήταν η στιγμή που γκρεμίζεις ότι καλό χτίζεις σε ένα αγώνα μέσα.
και εκεί περιμένω από το κύριλλο να είναι πιο συνεπής.
για εμένα το μάτς το έχασε, δυστυχώς, αυτός σήμερα.
θεωρώ ότι ήταν η στιγμή που γκρεμίζεις ότι καλό χτίζεις σε ένα αγώνα μέσα.
και εκεί περιμένω από το κύριλλο να είναι πιο συνεπής.
για εμένα το μάτς το έχασε, δυστυχώς, αυτός σήμερα.