27. Magomed Ozdoev
-
Re: 27. Magomed Ozdoev
Δεν υπαρχει ΠΑΟΚτσης σημερα που να μην συγχυστηκε με την εμφανιση του.
Αθλιος
Αθλιος
Ποια τελευταια παιχνιδια; 2.5 μηνες ετσι ειναι! Για αυτο δεν ειναι η φυσικη κατασταση, εχει θολωσει το μυαλο του, νευρα, καμια συγκεντρωση καμια ψυχραιμια, κακη τακτικη προσηλωση. Ισως ειναι λογω Ρωσίας οπως ειπε καποιος, δεν ξερω.
- figurehead4
Αυτό ρε γαμώ δεν είναι θόλωμα απλό, είναι σαν ναρκωμενος. Τόσες μαλακίες δεν έχει κάνει παίχτης σε ένα ματς. Χωρίς πίεση τα περισσότερα. Απιστευτο
εμένα μου φαίνεται θέμα κακού χαρακτήρα
με το που έχασε τη σιγουριά της 11άδας, άρχισε να μη βλέπεται
εύχομαι να πέφτω έξω
με το που έχασε τη σιγουριά της 11άδας, άρχισε να μη βλέπεται
εύχομαι να πέφτω έξω
Σημερα ηταν με διαφορα ο χειρότερος παικτης.
Ποτε δεν φημιζόταν για τα μαρκαρίσματα αλλα σημερα πραγματικα περπατουσε.
Γενικα μαλλον ειναι παικτης για να παιζει 8αροδεκαρι οπως ο Σακχοφ παλαιότερα, ή για 4-3-3. για τα σουτ και στημερα καθως μπουκαρει ως κρυφος φορ.
Αλλα οταν δεν σου δινει αυτο το στοιχειο, ειναι ο πιο αχρηστος παικτης του γηπεδου.
Ποτε δεν φημιζόταν για τα μαρκαρίσματα αλλα σημερα πραγματικα περπατουσε.
Γενικα μαλλον ειναι παικτης για να παιζει 8αροδεκαρι οπως ο Σακχοφ παλαιότερα, ή για 4-3-3. για τα σουτ και στημερα καθως μπουκαρει ως κρυφος φορ.
Αλλα οταν δεν σου δινει αυτο το στοιχειο, ειναι ο πιο αχρηστος παικτης του γηπεδου.
Εαν συνεχίσει έτσι βλέπω το καλοκαίρι να τίθεται ζήτημα. Ετσι και αλλιώς μπαίνει στον τελευταίο χρόνο συμβολαίου. Κάκιστος το τελευταίο διάστημα.
Σκια του εαυτου του
Δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα αυτη την περιοδο απλα δεν βλεπεται, σε εκνευριστικο βαθμο
Δεν ξερω για ποιο λογο, αλλα αυτη την περιοδο απλα δεν βλεπεται, σε εκνευριστικο βαθμο
Φοβάμαι αυτό που λέει ο danirifle...γιατί κι εγώ αυτό βλέπω ως πιο πιθανή εξήγηση
. Μακάρι να κάνουμε λάθος.
. Μακάρι να κάνουμε λάθος.
Νομίζω ότι είναι βαθειά θρησκευόμενος μουσουλμάνος. Μήπως τον έχει επηρεάσει η εξαντλητική νηστεία για το ραμαζάνι; Είναι σκιά του εαυτού του.
Δυστυχώς μείναμε μόνο με 2 αξιόπιστα και αξιόμαχα χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν που είναι γεμάτο με ντέρμπυ και παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων.
Δυστυχώς μείναμε μόνο με 2 αξιόπιστα και αξιόμαχα χαφ για το υπόλοιπο της σεζόν που είναι γεμάτο με ντέρμπυ και παιχνίδια υψηλών απαιτήσεων.
Δεν ξέρω τι φταίει, ούτε με νοιάζει βασικά. Παίρνει 1 εκατομμύριο το χρόνο και δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι Σλίβκα και ιστορίες.
Φτάνει με τις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Ομάδα είμαστε, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Έτσι και αλλιώς δεν κουμπώνει δίπλα στον Μεϊτέ, ομάδα να τον πάρει θα βρεθεί, άρα ανοίγει σχετικά πιο εύκολα ο δρόμος για να πάρουμε ένα διαφορετικού τύπου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ.
Φτάνει με τις δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες. Ομάδα είμαστε, όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα.
Έτσι και αλλιώς δεν κουμπώνει δίπλα στον Μεϊτέ, ομάδα να τον πάρει θα βρεθεί, άρα ανοίγει σχετικά πιο εύκολα ο δρόμος για να πάρουμε ένα διαφορετικού τύπου χαφ δίπλα στον Μεϊτέ.
Ο ποδοσφαιριστής στην Καραγιομρουκ είχα ακούσει ότι έπαιρνε 500χιλ. Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος αυτό;Blackgr4 έγραψε:Δεν ξέρω τι φταίει, ούτε με νοιάζει βασικά. Παίρνει 1 εκατομμύριο το χρόνο και δεν μπορεί να διαχειριστεί κάτι Σλίβκα και ιστορίες.
Πρέπει να ανέβεις αδερφέ . Από το ματς με την ντιναμο εκτός και μέχρι σήμερα είσαι άλλος παίχτης .
- WeWillRockYou
Σοβαρό ζήτημα το ντε φορμάρισμα του.
Είναι απαραίτητο να ανέβει τώρα στην τελική ευθεία.
Είναι απαραίτητο να ανέβει τώρα στην τελική ευθεία.