Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Στα σχέδια της άσπρης έχουν βάλει ανάποδα το έμβλημα...'Συγχαρητήρια' στους υπεύθυνους... 

- Μπαρκαρούτσος
Εντάξει μη τα παραλέμε έχει μπει όπως και οι λέξη ΠΑΟΚ με όλους τους τρόπους αλλιώς θα ήταν σαν μια γραμμή όλα.
Δεν κρέμασαν το πανό ανάποδα

Τώρα σοβαρά το λές αυτο?beyes4 έγραψε:Στα σχέδια της άσπρης έχουν βάλει ανάποδα το έμβλημα...'Συγχαρητήρια' στους υπεύθυνους...
και μαμω τις τρολιες. Θα πάω να την πάρω!
Αναποδα την σημαία την βάζαν τα πλοία ως σήμα κινδύνου και ότι κάτι πάει λάθος.
θα πάρω μια με το όνομα του ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ αλλά αντί για το 11, θα βάλω το 4 προς τιμήν του διαδικτυακού φίλου μου.
Αναποδα την σημαία την βάζαν τα πλοία ως σήμα κινδύνου και ότι κάτι πάει λάθος.
θα πάρω μια με το όνομα του ΓΚΟΥΕΡΙΝΟ αλλά αντί για το 11, θα βάλω το 4 προς τιμήν του διαδικτυακού φίλου μου.
- Μπαρκαρούτσος
Ναι ωραία φανέλαfossa έγραψε:Εντάξει μη τα παραλέμε έχει μπει όπως και οι λέξη ΠΑΟΚ με όλους τους τρόπους αλλιώς θα ήταν σαν μια γραμμή όλα.
Συλλεκτική αξία όπως τα γραμματόσημα με λάθη! Προλάβετε πριν τις αποσύρουν 

Σωστο
Όταν τη δει ο Ιβαν οτι εχει τον Δικεφαλο αναποδα, πιστευω θα δωσει εντολη για αποσυρση κ αλλαγη
Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του υπευθυνου π την ενεκρινε κ δεν το προσεξε αυτο
Όταν τη δει ο Ιβαν οτι εχει τον Δικεφαλο αναποδα, πιστευω θα δωσει εντολη για αποσυρση κ αλλαγη
Δεν θα ηθελα να ειμαι στη θεση του υπευθυνου π την ενεκρινε κ δεν το προσεξε αυτο
Διαβάζοντας την ανακοίνωση των Βορείων καταλαβαίνεις αυτό που λέμε εδώ και καιρό ότι η ΠΑΕ έχει αφήσει πίσω στα χρόνια της βλαχομαγκιας και του υπερΕΓΩ μια μεγάλη μερίδα του κόσμου που δεν μπορεί να ακολουθήσει με την καμία.
Έπρεπε να έχει το totenkopf η φανέλα για να μην κάνουν νευριασμένο ποστ στο φβ οι νορδερνερς
northerners PAOK fans στο facebook, δεν τη βάζω εδώ, υπάρχουν αυτοί που είναι καθυστερημένοι και υπάρχουν και αυτοί που δεν έχουν ξεκινήσει καν.
Για το στοχάδι σε καινούργιο μπλουζάκι συνδέσμου μας δεν είδα κανέναν να νευριάζει, οι άλλοι είδαν ανάποδο δικέφαλο μλκ μου
Για το στοχάδι σε καινούργιο μπλουζάκι συνδέσμου μας δεν είδα κανέναν να νευριάζει, οι άλλοι είδαν ανάποδο δικέφαλο μλκ μου
Κραζουνε γιατί είναι λέει ο δικέφαλος ανάποδα στη λευκή φανέλα...aivas19 έγραψε:Τι εννοεις Mingus; Ποια ανακοινωση;
Πριν 15 χρόνια μαζεύαμε λεφτά για τις προσφυγές και τώρα ψάχνουμε με το μικροσκόπιο να βρούμε κάτι να κλαφτουμε.
Πρόοδος.