Ποια ματιά μας ρε φίλε;;;Totem_pk έγραψε:Πάλι βγάζουμε τα μάτια μας πάλι. Κατεβάστε το το μαμημενο.
Τι άλλο να κανει η Τούμπα;; εκκλησία είναι
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ποια ματιά μας ρε φίλε;;;Totem_pk έγραψε:Πάλι βγάζουμε τα μάτια μας πάλι. Κατεβάστε το το μαμημενο.
Τι μπούρδες ειναι αυτες.. Τι μπραβο μας..falconakis έγραψε:Εαν καταφέρουμε να χάσουμε κι άλλο ματς στα χαρτιά για ένα πανό μετά το ένα ρολό μπράβο μας!!!!
![]()
![]()
![]()
Πλάκα κάνεις; Ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα.Hayate έγραψε:Να μην κατεβει κανένα πανό.. Να αποχωρήσουν και να φάνε αυτοι - 3 ειναι το σωστό
DimitrisS έγραψε:Ρε άντε σοβαρευτείτε που το γυρνάτε πάλι σε εμάς!!!! Έχουμε παίξει με πανό στον Πειραιά που εύχεται θάνατο στην οικογένεια του Ιβάν.
με ποια αιτιολογια;ΑποστόληςΑ έγραψε:Πλάκα κάνεις; Ο διαιτητής θα διακόψει τον αγώνα.Hayate έγραψε:Να μην κατεβει κανένα πανό.. Να αποχωρήσουν και να φάνε αυτοι - 3 ειναι το σωστό
"Μαρι-Narcos" έγραφε... τώρα ο διαιτητής κάτι με λέει πως το διέκοψε για άλλο λόγο, γιου νόου τώρα...DimitrisS έγραψε:Αν κατεβάσαμε το πανό, εγώ θα πω κρίμα. Με μια επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω τι έγραφε.