Ευχαριστώ για την επιβεβαίωσηGospi έγραψε:Αν ημουν ο Λουτσεσκο και ο Μποτο και ειχαμε εισηγηθει την αγορα Σαστρε ως μπακ απ δεξι μπακ, θα αισθανομουν παραξενα...giapas έγραψε:Αν ήμουν στους 2-3 στην αρχη που έκραζαν λουτσεσκου που στην αρχή επελεξε βιερινια αντί σαστρε, θα αισθανόμουν παράξενα..
Που να βρεθεί το φιλότιμο όμως
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
Re: Levski Sofia - ΠΑΟΚ 21/7 20:00,NovaSports2HD
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Πέμ 21 Ιούλ 2022, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι μεταγραφές, αυτό το χάλι δεν ξέρω αν διορθώνεται..
-
Δώστε στον Αουγκούστο 1,5εκ είναι ο επόμενος ηγέτης μας
Και ποιον να φέρει?xrisitsapa έγραψε:Δώστε στον Αουγκούστο 1,5εκ είναι ο επόμενος ηγέτης μας
Βρε τραβα απο δε ρεgiapas έγραψε:Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι γράφεις ασυναρτησίες. Ξέρεις, πιο τίμιο είναι να κάνεις τη πάπια και να μη πεις τίποτα από τη στιγμή που δεν έχεις τα άντερα να παραδεχτείς ότι λάθος εκραζεςGospi έγραψε:Αν ημουν ο Λουτσεσκο και ο Μποτο και ειχαμε εισηγηθει την αγορα Σαστρε ως μπακ απ δεξι μπακ, θα αισθανομουν παραξενα...giapas έγραψε:Αν ήμουν στους 2-3 στην αρχη που έκραζαν λουτσεσκου που στην αρχή επελεξε βιερινια αντί σαστρε, θα αισθανόμουν παράξενα..
Που να βρεθεί το φιλότιμο όμως
εγω εκανα λαθος και οχι αυτοι π μας φορτωσαν τον Σαστρε [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Ρε τι πλακα εχεις
Μαγκες αλλου φιλαρακι.
Αντε γιατι εχεις μεγαλη γλωσσα για τυπος χωρις σοβαρη αποψη.
Ο Μπραντον κορυφή...... Θα το βάλει με κεφαλιά και θα σπάσει η γκαντεμια 

Νταξ. Είναι και το πρώτο παιχνίδι της χρονιάς. Φάγαμε φτηνά γκολ. Ας βάλουμε κι εμεις ένα τέτοιο να το διεκδικήσουμε στην τούμπα.
-
Είναι σοκαριστικό ότι δεν έχουμε κάνει μισή φάση στο Β ημίχρονο
- hasio_john
Μια σέντρα ρε σωστή, μια.... Έλεος!
Εντωμεταξύ ολόκληρο 2ο ημίχρονο και έχουμε ΜΗΔΈΝ ευκαιρίες, ένα μηδενικό απέναντι σε μια ομάδα β κατηγορίας.
Εντωμεταξύ ολόκληρο 2ο ημίχρονο και έχουμε ΜΗΔΈΝ ευκαιρίες, ένα μηδενικό απέναντι σε μια ομάδα β κατηγορίας.
Απο τα χειροτερα παιχνιδια που εχω δει στην ζωη μου