Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 III
Γενικά δανεικοί και ΠΑΟΚ είναι ένα στόρυ με συντριπτικό ποσοστό αποτυχίας επί εποχής Ιβάν.
Αν δεν κάνω λάθος, ο μοναδικός δανεικός που παρέμεινε στην ομάδα μετά τη λήξη του δανεισμού είναι ο Σάστρε.
Και η λίστα είναι πολύ μεγάλη.
Αν δεν κάνω λάθος, ο μοναδικός δανεικός που παρέμεινε στην ομάδα μετά τη λήξη του δανεισμού είναι ο Σάστρε.
Και η λίστα είναι πολύ μεγάλη.
Ο Ντεκαπαζ απέναντι στον Μπισεσβαρ φαίνεται από άλλον πλανήτη...
- sourmenetes
- Moderator
Χαλαρώστε λίγο κάποιοι!
Το έχετε ξεσκίσει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το έχετε ξεσκίσει..
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν θελει καποιος να ειναι αισιοδοξος παντως, και αν θελει να παραβλεψει τις επικοινωνιακες ανορθογραφιες ( αντικαταστατης του Τσολακ ενα εξτρεμ, το δεκαρι που βλεπουμε τωρα και αυτο εξτρεμ κλπ) μπορει να σκεφτει οτι με τα οσα γινανε και τα οσα ειδανε στην προετοιμασια, μπορει εν δυναμη να αλλαξανε τοσο οι στοχοι σε παικτες οσο και σε αγωνιστικη φιλοδοφια ομαδας. Μενει να το δουμε.
Μεχρι τοτε περα απο την δικαιολογημενη γκρινια ας ελπισουμε οτι οι ποδοσφαιρανθρωποι που εχουμε εχουν ενα γενικοτερο πλανο (και για την φετινη χρονια) που εμεις δεν μπορουμε να δουμε ακομη.
Ας παραμεινουμε αισιοδοξοι λοιπον.
Μεχρι τοτε περα απο την δικαιολογημενη γκρινια ας ελπισουμε οτι οι ποδοσφαιρανθρωποι που εχουμε εχουν ενα γενικοτερο πλανο (και για την φετινη χρονια) που εμεις δεν μπορουμε να δουμε ακομη.
Ας παραμεινουμε αισιοδοξοι λοιπον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 09 Ιούλ 2022, 07:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αυτό πια να παίρνουμε 10αρι και να τον βάζουμε αριστερά και αυτόν που παίζει αριστερά να θέλουμε να τον πάρουμε για 10αρι...με ξεπερνάει...
Άσε αυτόν που πήραμε για φορ αλλά μόνο φορ δεν παίζει..
Τελικά τι γίνεται;
Τελικά τι γίνεται;
Αυτό ακριβώς αναρωτιέμαι κι εγώ. Οκ ούτε προπονητης είμαι, ούτε ποδοσφαιρανθρωπος για να έχω βαθειά γνώση, αλλά ρε γαμώτο γιατί παιρνεις παιχτες που αγωνίζονται σε συγκεκριμένη θέση και με το στανιό θέλουμε να τους βάζουμε διαφορετική.
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπάρτσα και Σίτυ επί Πεπ....
Οι θέσεις είναι μόνο για τους δημοσιογράφους...
Οι θέσεις είναι μόνο για τους δημοσιογράφους...
Παικτικα δε νομίζω να βρει κάποιος να πει κάτι.
Το επίπεδο της Serie A στην Βραζιλία είναι υψηλοτατο και το να είσαι σημαντικός σε μια ομάδα όπως η Santos με προπονητή τον Σαμπαολι δεν είναι και λίγο.
Από την άλλη δεν είναι παράλογο να προβληματιζεται κάποιος από:
Α) Την πτωτική πορεία των τελευταίων 2 ετών
Β) Τα σημάδια έλλειψης επαγγελματισμου που δείχνει ο παίχτης
Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι την αγορά της Βραζιλίας την παίζει στα δάκτυλα ο Μποτο. Για να κάνει κίνηση για τον παίχτη θεωρώ ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις από άτομα που εμπιστεύεται όσον αφορά τον επαγγελματισμο του παίκτη.
Παντως δεν θεωρώ παράλογο να υπάρχει ένας λελογισμενος προβληματισμος, ξαναλεω όχι για τα αγωνιστικά προσόντα αλλά για τα έξω αγωνιστικά θεματακια που φαίνονται να υπάρχουν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το επίπεδο της Serie A στην Βραζιλία είναι υψηλοτατο και το να είσαι σημαντικός σε μια ομάδα όπως η Santos με προπονητή τον Σαμπαολι δεν είναι και λίγο.
Από την άλλη δεν είναι παράλογο να προβληματιζεται κάποιος από:
Α) Την πτωτική πορεία των τελευταίων 2 ετών
Β) Τα σημάδια έλλειψης επαγγελματισμου που δείχνει ο παίχτης
Σε κάθε περίπτωση το σίγουρο είναι ότι την αγορά της Βραζιλίας την παίζει στα δάκτυλα ο Μποτο. Για να κάνει κίνηση για τον παίχτη θεωρώ ότι έχει πάρει διαβεβαιώσεις από άτομα που εμπιστεύεται όσον αφορά τον επαγγελματισμο του παίκτη.
Παντως δεν θεωρώ παράλογο να υπάρχει ένας λελογισμενος προβληματισμος, ξαναλεω όχι για τα αγωνιστικά προσόντα αλλά για τα έξω αγωνιστικά θεματακια που φαίνονται να υπάρχουν.
Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτό που βλέπω είναι ότι πάμε σε ένα στυλ παιχνιδιού Κλοπ .Ανελέητο πρεσάρισμα , ταχύτητα , κάλυψη χώρων ,γρήγορα ανεβάσματα ,οβερλαπ , ψευτοεννιάρι .Εκεί κολλάει και ο Σοτέλδο .Όπου Φιρμίνιο = Μπράντον . Σημαντική η θέση του Φελίπε και τον 2 από πίσω Ζίφκο - Σοτέλδο .
Εμενα δεν με ενοχλουν τοσο οι θεσεις αλλα ρε παιδια σοβαρα τωρα το θεμα του υψους παραειναι εντονο νομιζω.Επιπλεον παραδοξο ο προπονητης Λουτσεσκου.Οκ κερδιζει τη πιεση στη πρωτη μπαλα της αντιπαλης ομαδας, αλλα σαν να εχουν μαζευτει αρκετοι ''ατιθασοι'' ποδοσφαιρικα παικτες.Ο Ναρει πλεον μοιαζει οαση τακτικης προσηλωσης.Δεν ξερω πραγματικα,νομιζω το εγραψε και αλλος φιλος.Αυτο που μοιαζει να στηνεται η που θα αποθεωθει η που θα αποτυχει παταγωδως,μεση οδο δεν βλεπω και δεν μπορω να κανω και καμια προβλεψη.
-
Το αισιόδοξο είναι ότι τον είχε ο Σαμπαολι και τον έχει στην εθνική ο Πεκερμαν που είναι και αυτός σοβαρός προπονητής . Φαίνεται ότι έχει απορρίψει την Σαν Πάολο και έρχεται σε εμάς . Να δούμε.
-
Επίσης το παιδί είναι παντρεμένος λένε οι γραφές.Μην έκανε μαλακίες στην Τίγκρε για να φύγει.
Ναι ρε φιλεAthens έγραψε:Αυτό πια να παίρνουμε 10αρι και να τον βάζουμε αριστερά και αυτόν που παίζει αριστερά να θέλουμε να τον πάρουμε για 10αρι...με ξεπερνάει...
Τελικά τι γίνεται;

Αν υπάρχει χρήμα πάνε δωστα στον Τεγιο και κλείνεις με τη θέση.
Δώστου 1 καθαρό και έχεις παίχτη για 3 χρόνια.
1 μεικτά έπαιρνε στη Μπέτις.
Δεν έχει πρόταση από Λα Λίγκα μόνο από Τουρκία προς το παρόν.
Δώστου 1 καθαρό και έχεις παίχτη για 3 χρόνια.
1 μεικτά έπαιρνε στη Μπέτις.
Δεν έχει πρόταση από Λα Λίγκα μόνο από Τουρκία προς το παρόν.
+1926gergeo4 έγραψε:Διάβασα τα τελευταία σχόλια και πραγματικά απορώ τι παιχτες θέλετε....Μπενζεμα,κροος κτλ δυστηχώς δε μπορούμε να φέρουμε.Σε καθε παίχτη που παίρνουμε το μεγαλύτερο ποσοστό των σχολιων είναι ειρωνικά και χλευαστικά..Παραλληλα συνήθως από τους ιδιους διαβαζουμε διθυραμβικα σχόλια για παίχτες αλλων που και μόνο στο ακουσμα για μας θα μιζεριαζαν και θα χλευαζαν....Πρέπει λίγο να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα παιδια και όλα κρινονται στο χορτάρι και ποτε πριν.