Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
aivas19

Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από aivas19 »

Dragon κατσε εδω που εισαι, το φορουμ σε χρειαζεται
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από gergeo4 »

κάποια accounts κάνουν μπαμ ότι έγιναν από οπαδούς άλλων ομάδων΄και γεμίζουν το φόρουμ με μίρλα οδηγώντας σε τσακωμούς :(
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dragon έγραψε:Την παρασκευη αν κ δεν έθιξα κανέναν , που πριν δεν με προσεβαλε , την ώρα που κάποια προφίλ με ειρωνευτηκαν κ με αποκάλεσαν μέχρι μουνοπανο κ καραγκιόζη κάποιος διαχειριστής αποφάσισε να με αποκλείσει μέχρι σήμερα την ίδια ώρα που κράτησε , εκτός ενός αν δεν κάνω λάθος , του υπόλοιπους που είχαν διαφορετική άποψη από την δική μου κ είχαν κατά τη γνώμη πιο έντονο υφος (κάποιοι σαν τον φαρμακοποιό που ο λόγος τους είναι σχεδον συμπλεγματικος μια χαρά συνέχισαν) Δεν έχω προσβαλει κανέναν ποτε όλα τα χρόνια που δεν με έθιξε προσωπικα κ θα το δείτε ψάχνοντας όλα τα post μου.

Αν έχετε διάθεση δείτε κ τα ποστ των ατόμων που είχα αντιπαράθεση κ θα δείτε ποιος έχει κάνει επάγγελμα τις προσβολές.

Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι ίσως υπάρχει προτίμηση να ακουγονται οι κραυγές κ οι αφορισμοί ( δεν μιλάω για απόψεις) κατά του Λουτσέσκου κ ίσως δεν βοηθούσα πολυ εκείνη τη μέρα.
Κρίμα γιατί πραγματικα σε ολα τα νηματα τα χρόνια που γράφω ή τα ακόμα περισσοτερα που διαβάζω είχα απίστευτη εμπιστοσύνη στους διαχειριστές.
Μπορεί να αποφασίσατε να γίνετε ισαποστακηδες ή λειτουργείτε με την αστεία θεωρία των δυο άκρων ή κάνοντας τον ποντιο πιλατο , δίχως λόγο κατά την άποψη μου.
Θεωρώ πως δεν παραβιασα κάποιον κανόνα του forum την ώρα που ίσως θα έπρεπε οι διαχειριστές να προστατευουν την κουβεντα από τυπους που φτάνουν να αποκαλούν τους άλλους μουνοπανα.
Αν κ εφόσον η διάθεση του παοκμανια είναι να κρατάει "ίσες αποστάσεις" ανεξάρτητα με τις συμπεριφορές τοτε δυστυχώς θα μείνετε/μείνουμε με αυτούς κ μόνο που ίσως άθελά σας προστατευετε .

Κ στα email που έστειλα δεν έλαβα καμιά απάντηση βέβαια κ δεν έχει κ νόημα κάποια πλεον.

Ευχαριστώ για το ασπρόμαυρο ταξίδι τα προηγουμενα χρονια .
Δυστυχώς μετά το δρόμο που ακολουθεί πλέον το φόρουμ δυσκολα θα τα ξαναπουμε.

ΠΑΟΚ στα ευκολα ΠΑΟΚΑΡΑ στα δυσκολα
Καλησπέρα αδελφέ,

Το email σου το είδαμε αλλά δεν πρόλαβα να απαντήσω και επειδή εγώ έριξα το μπαν σου απαντάω.

Υπηρχε μια αντιπαραθεση μεταξύ κάποιων μελών. Ήσουνα μέσα και υπήρχε κάτι επίμαχο.
Για αυτό το λόγο έπεσε μπαν 3μερο σε σένα και άλλους 3 - 4.

Από κει και πέρα ξέφυγε ένα μπαν που το θυμάμαι καλά και έπεσε ένα μεγάλο μπαν σε μέλος που ξέφυγε εντελώς και αποκάλεσε με αισχρό τρόπο.

Καμία διάθεση για να φιμωθεί η άποψη σου ήταν καθαρά λόγω μιας αντιπαράθεσης.

Δυστυχώς όταν. Έχουμε τέτοια αποτελέσματα τα ποστ είναι 100αδες και κάτι μπορεί να ξεφύγει. Ειδικά ήταν μιλάμε για εργάσιμες ώρες και προφανώς δεν υπάρχει πολυτελεία χρόνου για αναλύσεις.

Εδώ να μείνεις να συνεχίσουμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Sourmenetes να σου πω την αλήθεια ότι μόνο από εσένα δεν περίμενα το ban ( σε θεωρώ έξυπνο κ δίκαιο κ συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται) .
Από την άλλη χαίρομαι που ηρθε από εσένα γιατί νιωθω οτι δεν υπάρχει δόλος.
Θα το αφήσουμε στην άκρη λοιπόν ως μια άτυχη στιγμή.
Ευχαριστώ aivas19 k george4
serres60

Δημοσίευση από serres60 »

Όσοι έχουν δεχθεί άδικα μπαν θα πρέπει να λαμβάνουν μια κάρτα out of jail σαν τη Μονόπολη για μελλοντική χρήση.
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Dragon να κάτσεις και να γράφεις την άποψή σου κανονικά.
Αν έγινε ένα λάθος άστο, και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

dragon έγραψε:Sourmenetes να σου πω την αλήθεια ότι μόνο από εσένα δεν περίμενα το ban ( σε θεωρώ έξυπνο κ δίκαιο κ συνήθως οι απόψεις μας ταυτίζονται) .
Από την άλλη χαίρομαι που ηρθε από εσένα γιατί νιωθω οτι δεν υπάρχει δόλος.
Θα το αφήσουμε στην άκρη λοιπόν ως μια άτυχη στιγμή.
Ευχαριστώ aivas19 k george4
Αδελφέ κάτι ειπώθηκε το θυμάμαι πολύ καλά.

Δεν το έριξα αέρα.
Ισως ειρωνεία, δε θυμάμαι ξεκάθαρα αλλά κατι ήταν.

Τεσπα.

Πάμε να το γυρίσουμε!

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

serres60 έγραψε:Όσοι έχουν δεχθεί άδικα μπαν θα πρέπει να λαμβάνουν μια κάρτα out of jail σαν τη Μονόπολη για μελλοντική χρήση.
Κλαιω
Pellaios

Δημοσίευση από Pellaios »

Πραγματικά μου φαίνεται απίστευτο το έτος 2022 να μαλώνουμε για τον προπονητή του ΠΑΟΚ. Θα μπορούσα να δεχτώ μια αντιπαράθεση σε ιδεολογικό επίπεδο (πχ εάν ο προπονητής εκφράζει κάποιες ιδέες και έχει μία στάση ζωής που είναι αντίθετες με την γενικότερη φιλοσοφία του παοκτσηδικου οργανισμού) αλλά σε τεχνικό επίπεδο πραγματικά θεωρούμε ότι έχουμε την επάρκεια να απαιτούμε παραιτήσεις και διωγμούς;;;;
Πολλές φορές έχω γράψει για τεχνικά θέματα, με τις λίγες και όποιες γνώσεις έχω και φυσικά διαβάζω ποστ με αντίθετες απόψεις όσο αιχμηρές και αντίθετες να είναι από την δική μου, χωρίς ποτέ όμως να κρίνω τον συνφορουμιτη. Θα κρίνω την άποψη του αλλά ποτέ δεν θα κρίνω τον χαρακτήρα του, αυτό είναι δικός του λογαριασμός.
Εδώ μέσα προφανώς και μπαίνω για να διαβάζω τα νέα της ομάδας μου αλλά και όλες ανεξαιρέτως τις απόψεις που κυκλοφορούν στην πιάτσα για αυτήν. Με αυτήν την οπτική φυσικά και επιθυμώ στο φόρουμ να γράφουν όσο το δυνατόν περισσότεροι. Εάν υπάρχουν κάποιοι που δολιως μπαίνουν στο φόρουμ για να διασπείρουν καινά δαιμόνια (δεν το ξέρω ούτε το λέω αλλά αν υποθέσουμε ότι υπάρχουν...) αυτούς τους θέλω περισσότερο στο φόρουμ καθώς όπως λέει και η θεωρία κράτα κοντά σου τους εχθρούς και όχι τους φίλους σου...
Για να είμαι και ον τοπικ. Ο ραζβαν και ο μποτο είναι επαγγελματίες, πολύ γνωστοί στον χώρο τους που κάποιοι πολύ σοβαροί επιχειρηματίες τους έχουν επιλέξει και τους χρυσοπληρωνουν για να κάνουν μία δουλειά. Το να ακούμε ανθρώπους που στη ζωή τους δεν τους έχουν κεράσει ούτε καν φραπέ κσι κρουασάν για να προπονησουν την γυναικεία ομάδα των άσπρων χωμάτων να ουρλιάζουν και να τους λένε άχρηστους και αμπαλους.... και εμείς να είμαστε τα προβατα και αυτοί τα κριαρια.....ε όχι παιδιά... δεν θα πάρουμε.....

.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

dragon έγραψε:Την παρασκευη αν κ δεν έθιξα κανέναν , που πριν δεν με προσεβαλε , την ώρα που κάποια προφίλ με ειρωνευτηκαν κ με αποκάλεσαν μέχρι μουνοπανο κ καραγκιόζη κάποιος διαχειριστής αποφάσισε να με αποκλείσει μέχρι σήμερα την ίδια ώρα που κράτησε , εκτός ενός αν δεν κάνω λάθος , του υπόλοιπους που είχαν διαφορετική άποψη από την δική μου κ είχαν κατά τη γνώμη πιο έντονο υφος (κάποιοι σαν τον φαρμακοποιό που ο λόγος τους είναι σχεδον συμπλεγματικος μια χαρά συνέχισαν) Δεν έχω προσβαλει κανέναν ποτε όλα τα χρόνια που δεν με έθιξε προσωπικα κ θα το δείτε ψάχνοντας όλα τα post μου.

Αν έχετε διάθεση δείτε κ τα ποστ των ατόμων που είχα αντιπαράθεση κ θα δείτε ποιος έχει κάνει επάγγελμα τις προσβολές.

Το μόνο που μπορώ να διακρίνω είναι ότι ίσως υπάρχει προτίμηση να ακουγονται οι κραυγές κ οι αφορισμοί ( δεν μιλάω για απόψεις) κατά του Λουτσέσκου κ ίσως δεν βοηθούσα πολυ εκείνη τη μέρα.
Κρίμα γιατί πραγματικα σε ολα τα νηματα τα χρόνια που γράφω ή τα ακόμα περισσοτερα που διαβάζω είχα απίστευτη εμπιστοσύνη στους διαχειριστές.
Μπορεί να αποφασίσατε να γίνετε ισαποστακηδες ή λειτουργείτε με την αστεία θεωρία των δυο άκρων ή κάνοντας τον ποντιο πιλατο , δίχως λόγο κατά την άποψη μου.
Θεωρώ πως δεν παραβιασα κάποιον κανόνα του forum την ώρα που ίσως θα έπρεπε οι διαχειριστές να προστατευουν την κουβεντα από τυπους που φτάνουν να αποκαλούν τους άλλους μουνοπανα.
Αν κ εφόσον η διάθεση του παοκμανια είναι να κρατάει "ίσες αποστάσεις" ανεξάρτητα με τις συμπεριφορές τοτε δυστυχώς θα μείνετε/μείνουμε με αυτούς κ μόνο που ίσως άθελά σας προστατευετε .

Κ στα email που έστειλα δεν έλαβα καμιά απάντηση βέβαια κ δεν έχει κ νόημα κάποια πλεον.

Καταρχήν καλησπέρα.

1) επειδή στο ποστ σου αναφέρεσαι σε άτομα που σε έβρισαν χυδαία (μ...πανο) αλλά ονοματιζεις μόνο εμένα, δημιουργείται στον κάθε συμφορουμιτη η αισθηση ότι εγώ σε αποκάλεσα έτσι, είναι αντρικιο να το διευκρινήσεις.

2) έχεις την (σωστή) απαίτηση να μην αλληλοχαρακτηριζομαστε και την ιδια στιγμη με αποκαλεις "συμπλεγματικο" γιατί δεν έχω την ίδια άποψη με σένα για τον Ρουμανο. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές από τη δική σου στον βωμό του μεγάλου ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε σαουριδακια να ακολουθουμε άκριτα και πειθηνια γραμμές. Συμπλέγματα κουβαλούν όσοι δεν κατάφεραν να μας κάνουν έτσι.

4) αν θεωρείς ότι άδικα μπαναριστηκες, βρες τα με τον Μοντ. Αν πάλι θεωρεις ότι έπρεπε να μπαναριστουν κι άλλοι και γουστάρεις, αναφορά και τέλος. Το να μυξοκλαις δε σε τιμά. Ούτε να χαιρετάς τόσο εύκολα το κορυφαίο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ για 1 μπαν. Κι εμείς μπαναριστηκαμε και ίσως άδικα (α, ρε κοπρόσκυλο Τζαβέλα-ντροπή του ΠΑΟΚ) αλλά είμαστε εδώ.

5) Μόνο πρόκριση.
τσιριγωτης

Δημοσίευση από τσιριγωτης »

Ωραίος
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Τέλος και μείνετε ον τοπικ.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

dragon έγραψε: Ευχαριστώ για το ασπρόμαυρο ταξίδι τα προηγουμενα χρονια .
Παλικάρι δεν ξέρω αν έτυχε ποτέ να διαφωνήσουμε ή να τσακωθούμε, αλλά λίγη σημασία έχει. Η (υγιής) διαφωνία είναι η βάση κάθε συζήτησης. Το ότι έχεις φάει ban μην το βλέπεις αρνητικά. Θα σου μόνο το: welcome to the club.
Επίσης μην περιμένεις από κάθε mod να κρίνει λες και είναι αδέκαστος δικαστής. Δεν γίνεται. Άνθρωποι είμαστε. Είπες κάτι εσύ, είπα κάτι εγώ και άναψε η κουβέντα. Συμβαίνει πάντοτε όπου υπάρχει πάθος και το ποδόσφαιρο είναι από τα μεγαλύτερα.
Προπαντός μην κάνεις τη χάρη (σε κάποιους) και φύγεις. Εδώ θα είσαι πάντα κι ας διαφωνούμε κάθε μέρα. Από τις διαφωνίες μπορεί πάντα να προκύψει κάτι καλό.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Sorry για το off -topic. Ειλικρινά νόμιζα ότι ήμουν στο τόπικ "Προβλήματα και λύσεις για το Forum"
(άμα περνάς τα 40...)
Άβαταρ μέλους
toumba5

Δημοσίευση από toumba5 »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:

Καταρχήν καλησπέρα.

1) επειδή στο ποστ σου αναφέρεσαι σε άτομα που σε έβρισαν χυδαία (μ...πανο) αλλά ονοματιζεις μόνο εμένα, δημιουργείται στον κάθε συμφορουμιτη η αισθηση ότι εγώ σε αποκάλεσα έτσι, είναι αντρικιο να το διευκρινήσεις.

2) έχεις την (σωστή) απαίτηση να μην αλληλοχαρακτηριζομαστε και την ιδια στιγμη με αποκαλεις "συμπλεγματικο" γιατί δεν έχω την ίδια άποψη με σένα για τον Ρουμανο. Μάθε λοιπόν ότι υπάρχουν και άλλες απόψεις και μάλιστα πολύ διαφορετικές από τη δική σου στον βωμό του μεγάλου ΠΑΟΚ γιατί πολύ απλά δεν είμαστε σαουριδακια να ακολουθουμε άκριτα και πειθηνια γραμμές. Συμπλέγματα κουβαλούν όσοι δεν κατάφεραν να μας κάνουν έτσι.

4) αν θεωρείς ότι άδικα μπαναριστηκες, βρες τα με τον Μοντ. Αν πάλι θεωρεις ότι έπρεπε να μπαναριστουν κι άλλοι και γουστάρεις, αναφορά και τέλος. Το να μυξοκλαις δε σε τιμά. Ούτε να χαιρετάς τόσο εύκολα το κορυφαίο φόρουμ των οπαδών του ΠΑΟΚ για 1 μπαν. Κι εμείς μπαναριστηκαμε και ίσως άδικα (α, ρε κοπρόσκυλο Τζαβέλα-ντροπή του ΠΑΟΚ) αλλά είμαστε εδώ.

5) Μόνο πρόκριση.
ωραιος να γραφεις πιο συχνα.....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”