Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022 ΙΙ

Δημοσίευση από obanebane »

Parolos έγραψε:
obanebane έγραψε:Έχω δώσει τέτοια δείγματα εδώ μέσα οτι θεωρώ την άποψη μου απόλυτη;
Τέλος πάντων,ας μη το συνεχίσω δεν έχει νόημα.
Μισό λεπτό.
Δεν έχω σχολιάσει καμιά μεταγραφή έως τώρα αρνητικά.
Και λέω μια κουβέντα για Κάργα.

Ε δεν θεωρώ ότι είναι καλή κίνηση. Ο Μαλεζάς που ήταν 4ο-5ο στόπερ θέλει 10 Καργες στην καθησια.

Διαφωνούμε οπότε, μακάρι να έχεις δίκιο και στα ματς που θα χρειαστεί να είναι τίμιος.

Αφού μου απάντησες πριν ρε συ.
Και προφανώς θα σου πω για το Θεό ρε Μπάνε μετά από 12 χρόνια. Τι θα σου πω με το σεις και με το σας θα μιλάμε?

ΥΓ: Όλοι είμαστε κάπως , γι αυτό απέχω κι από το φόρουμ, εκτός φυσικά από την αστυνόμευση που έχει κουράσει (όχι τους μοντς), και τα σου είπα μου είπες του φόρουμ. Πλέον την πέφτει ο ένας στον άλλον συνεχώς. Ευτυχώς έχω γλιτώσει με τα 1-2 αραιά ποστ, ε μην το πλατιασουμε.

Αγωνιστικά μακάρι να πάνε όλα καλά.
Ευρώπη και δεύτερη θέση (όπως και δηποτε) έστω και σε ισοβαθμία, το αγόραζα από τώρα άμα μου το έδινες.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
[/quote]

Μα εγώ δεν έχω νευριάσει ούτε παρεξηγώ τον τρόπο που μου έγραψες.
Απλά σκαλωσα λίγο με τον Ζιφκο και δεν μπορώ να πιάσω το νόημα αυτών που γράφεις.
Δεν έγραψα με επιχειρήματα τη συμφωνία μου για Κάργα και την διαφωνία μου για την ανανέωση Ζιφκο;
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Μακάρι για Νταντάς θα πω εγώ .. τρομερή περίπτωση .. Γενικά ο Μποτο έχει φάει κόλλημα με Κουαλιατα Κοταρσκι Νταντάς και Αντρε Φρανκο εδώ και καιρό..
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Καλά είναι να έχουν ένα γιατρό στο δωμάτιο αν τυχόν πρέπει να πουν στον Ραζβάν πως δεν ανανεώνει ο Μπίσε, πάντως...
Άβαταρ μέλους
Λεμεσος4

Δημοσίευση από Λεμεσος4 »

Νομιζω οτι καποιοι γκρινιάζουν χωρις να εχουν δει καν τον Καργα. Στο Καραϊσκάκη ηταν κορυφαιος στο Χαριλάου το ιδιο μαζι μας στον αερα ειδικα απίστευτος. Καθαριζε τα παντα. Μπροστα παλι ανικητος. Αυτο που δεν ξερω ειναι την ικανότητα του στο τσουκου τσουκου παιχνιδι που παιζει ο Ρουμάνος απο πισω. Καποιος που τον ειδε ας μας πει. Νομιζω καποιοι κανετε πολυ σκληρη κριτική και χωρις να στηριζεστε κάπου. Περσι ηταν απο τα καλύτερα Μπακ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

[youtube]bIDHNLImnKU[/youtube]

[youtube]m4RfceuIBjs[/youtube]

[youtube]nJ5yegloOA4[/youtube]
Άβαταρ μέλους
Logistis

Δημοσίευση από Logistis »

Logistis έγραψε:Μου προκαλει μεγαλο ενθουσιασμό η φημολογία για Νταντας. Ειναι της λογικης Μποτο. 6-8αρι. Τον ειδα στον αγωνα U21 εθνικων πορτογαλιας-ελλαδας. Κεντουσε στο κεντρο. Εφτιαχνε παιχνιδι, εκοβε, ασταματητο τρεξιμο, κολουσε τη μπαλα, πολυ καλες επαφες με την μπαλα, καλα στημενα. Παικταράς με τεραστιες προοπτικές.
Στον ιδιο αγωνα επαιζε και ο Τσιγγαρας ως 6αρι. Ειχε μεγαλη διαφορά η εικόνα που έβγαζαν οι δυο παίκτες παίζοντας στην ουσία στην ίδια θέση. Χωρίς να θέλω να πω ότι η διαφορά οφειλόταν αποκλειστικά και μόνο στις ικανότητες των δυο παικτών. Προφανώς παίζουν τεράστιο ρόλο και το επίπεδο των συμπαικτών και η τακτική και το στήσιμο της κάθε ομάδας.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Αυτός ο Νταντας είναι στυλ Μπαρελα;
Όχι ότι θα έρθει, έτσι για την κουβέντα.
Τζιμπαρε καρτέλα για τον Κάργα δεν έχει, John;
kos

Δημοσίευση από kos »

Anthimox έγραψε:Αν τον πάρουμε τελικά, ενδιαφέρον θα έχει και το καθεστώς απόκτησης.
Η Μπενφίκα ψάχνεται να τον δανείσει.
Θα τον αγοράσουμε; Αν τον δανειστούμε θα έχουμε φυσιολογική ρήτρα αγοράς;

Άλλη μία κίνηση με υψηλό ταβάνι και μεγάλο ρίσκο.
Μάλλον χαιρετά ο Αύγουστος...
Από τις 26 συμμετοχές στην προτελευταία ομάδα του πρωταθλήματος ξεκίνησε στο 32% των αγώνων.

Να τον δώσει δανεικό που και γιατί?

Έχει τον ίδιο μάνατζερ με Φελίπε σοάρες.
Θα έρθει και σε καλή τιμή.

Έχει και ένα 20χρονο στόπερ ο μάνατζερ.....
EugenePAOKI

Δημοσίευση από EugenePAOKI »

Εγώ πάντως που είχα δει τον Ντάντας με την εθνική της Πορτογαλίας κ21 στον αγώνα με την Ελλάδα είδα έναν μέσο μοντέρνο, που μοιράζει ωραία την μπάλα. Τον ψάχνανε συνεχώς οι συμπαίκτες του. Άκρως ενδιαφέρουσα περίπτωση. Το θέμα είναι σε τι θέση θα ταιριάζει να παίζει περισσότερο. Εγώ θα τον χαρακτήριζα 8-10αρι
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τα πράγματα είναι απλά.
Αποχώρηση Ντουγκλας, άφιξη Νταντας.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

8-) 8-) 8-) 8-)
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τα πράγματα είναι απλά.
Αποχώρηση Τσόλακ, άφιξη .... ;)
Fs06

Δημοσίευση από Fs06 »

makispaspartou έγραψε:Μακάρι για Νταντάς θα πω εγώ .. τρομερή περίπτωση .. Γενικά ο Μποτο έχει φάει κόλλημα με Κουαλιατα Κοταρσκι Νταντάς και Αντρε Φρανκο εδώ και καιρό..
Συμφωνώ απόλυτα. Δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φέρει και Αντρέ Φράνκο!! Του αρέσουν πολύ οι τεχνίτες παίκτες. Άλλωστε το χει δηλώσει κιόλας. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα!
kosths BXL

Δημοσίευση από kosths BXL »

ποο ρε μαγκες μακαρι να φερουμε νταντας...μεγαλη καψουρα....μαζι με τον φελιπε με προετοιμασια μακραν το πιο τουμπανο κεντρο στην ελλαδα...τσιγγαρας σοαρες νταντας και κουρτιτς....πολυ καλοοοο
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

gergeo4 έγραψε:8-) 8-) 8-) 8-)
Κάτι ξέρεις εσύ
Λέγε :p
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”