Μεταγραφές καλοκαιριού III
- thanos-xanthi
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού III
χαφ με ταχυτητα, εξτρεμ, πλαγια μπακ
οχι αλλους 30φευγα, οχι αλλα βαριδια
οχι αλλους 30φευγα, οχι αλλα βαριδια
Όλα καλά δεν είναι.PAOKevolution έγραψε:Όλα καλά. Φέρτε απλώς ένα δεξί Μπακ. Ή έστω στείλτε σπίτι του τον Σοάρες.
Θα μπούμε στον δρόμο μας
Ενώ ήθελες βασικό δεξί μπακ έφερες έναν που αυτή την στιγμή είναι χειρότερος από τον Σοαρες (τουλάχιστον αυτό δείχνει η επιλογή του προπονητή).
Αριστερά τον λυπήθηκε η ψυχή μου σήμερα τον Αντελινο, τι να κάνουμε ο χρόνος είναι αμείλικτος.
Και στο 10 η μόνη σταθερά αυτή την στιγμή (κι αυτό λέει πολλά) είναι ο Μπισε.
Μεταγραφές και άμεσα, δεν υπάρχει εύκολη κλήρωση/εύκολη ομάδα στην Ευρώπη.
Εκτός αν δεν μας ενδιαφέρει οπότε πάσο.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τραγικοί απλά...μην ξεχάσουμε να ανανεώσουμε τον Πασχαλάκη και τον Μπισεσβαρ, τιμής ένεκεν. Αργοκουρουτες που μας κάνουν πλάκα τα χωριά στην Ευρώπη. Ένας στην ΠΑΕ που να ξέρει ποδόσφαιρο υπάρχει;;
-
Μπαρκαρούτσος
Πάρτε 1, 2, 4, 10 παίκτες, μόνο μη πάρετε τερματοφύλακα και χάσει ο Πασχαλάκης τη θέση του ε.
Τον #Goldkeeper λέω.
Που πριν έρθει ο Lucescu λέγαμε (τουλάχιστον εμείς εδώ) ότι θέλουμε ΤΩΡΑ τερματοφύλακα για ΒΑΣΙΚΟ, αλλά μόλις ήθρε ο Lucescu σταμάτησαν όλα αυτά.
Τον #Goldkeeper λέω.
Που πριν έρθει ο Lucescu λέγαμε (τουλάχιστον εμείς εδώ) ότι θέλουμε ΤΩΡΑ τερματοφύλακα για ΒΑΣΙΚΟ, αλλά μόλις ήθρε ο Lucescu σταμάτησαν όλα αυτά.
Το εχουμε δει το εργο...Υπομονη τωρα δεκα μερες να δουμε τι θα γινει στον επαναλειπτικο και μετα βλεπουμε...
Άμα είναι να φέρουμε πάντως μέτριους ας φέρουμε έναν και καλό (Cuellar).
Αν και βλέπω κάνα ανφολοου.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν και βλέπω κάνα ανφολοου.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
''ο προπονητης ειπε πως δεν χρειαζομαστε τερματοφυλακα, δεν χρειαζεται να συζητησουμε κατι''
Βασικό αριστερό μπακ! Βασικό.
Πάλεψτε για ένα γρήγορο 8αρι και ένα αριστερό εξτρέμ οπωσδήποτε!
Για το τέρμα δε λέω κάτι. Θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με αυτους
Πάλεψτε για ένα γρήγορο 8αρι και ένα αριστερό εξτρέμ οπωσδήποτε!
Για το τέρμα δε λέω κάτι. Θα ζήσουμε και θα πεθάνουμε με αυτους
- PAOK_Antarctica
Οι κινήσεις μας στις μεταγραφές ως τώρα πάντως δεν είναι κινήσεις ομάδας που απελευθερώθηκε από το FFP και πήρε και 8 μύρια από πώληση.
Ο ΠΑΟΚ πονάει στη θέση 10 που οι Καγκαβα και Μπισε ειναι πρωην ποδοσφαιριστές. Προσωπικά εκεί θα ήθελα τον Ζιβκοβιτς και να παρουμε και μια ακομη εξτρεμαρα με ταχύτητα. Με Καντουρι στα πλάγια ούτε την Μποεμιανς δεν περνάς. Κρίμα, που θα πω εγώ τα έλεγα, αλλα θα το πω: ομαδα παλαιμάχων που κρατά τα σαπακια και πουλα τα νιάτα - κάτι σαν τη χώρα μας δηλαδή γενικά.
Σήμερα καταλάβαμε το ποσό τέλεια ρολαρε ο σχεδιασμός.
Φτάσαμε να βγάλουμε από την ναφθαλίνη μέχρι και τον Μπισεσβαρ.
Ελπίζω να καταλάβουν κάποια στιγμή πως ο προπονητής δεν είναι θαυματοποιος, γιατί έχω την αίσθηση ότι περιμένουν να κάνει τον Ροντριγκο Καφου και τον Εσιτι Μακελελε.
Φτάσαμε να βγάλουμε από την ναφθαλίνη μέχρι και τον Μπισεσβαρ.
Ελπίζω να καταλάβουν κάποια στιγμή πως ο προπονητής δεν είναι θαυματοποιος, γιατί έχω την αίσθηση ότι περιμένουν να κάνει τον Ροντριγκο Καφου και τον Εσιτι Μακελελε.
-
Μπαρκαρούτσος
Δεν πειράζει, έχουμε άλλες 20κάτι μέρες για να κάνουμε μεταγραφές. ΠΑΟΚ είσαι.
Θα χάσουμε τα λεφτά της Ευρώπης και θα σκουπίζουμε τα δάκρυά μας με τις κοτσίδες του Πασχαλάκη...
Θα χάσουμε τα λεφτά της Ευρώπης και θα σκουπίζουμε τα δάκρυά μας με τις κοτσίδες του Πασχαλάκη...
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Τερματοφύλακα κλάσης-Στόπερ-αριστερό μπακ- Δεξί μπακ- 2 χαφ με έστω υποφερτή ταχύτητα ( Είχαμε τους δρομείς Schwab και Esiti,μας ήρθε και ο Σλοβενος),Επιτελικό χαφ και εξτρεμ άμεσα!Αλλιώς οι -26 πέρσυ θα μας φαίνονται όνειρο και η Ευρωπαϊκή πτώση στο ranking της UEFA θα είναι με σπασμένα φρένα