Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
-
panpangr77
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εγώ θα πω μακάρι να κλείσει ένας σέντερ φορ μέχρι αύριο ,μακάρι να είναι ο Ολιβέιρα ,ταιριάζει απόλυτα με ότι άλλο έχουμε σε παίκτες και με ότι επιλέξει ο Λουτσε .
Ξέρει κανείς αυτός πότε λήγει το συμβόλαιο του ,κάποτε νομίζω τον θελαμε,ίδιο γραφείο με Ολιβέιρα
https://www.transfermarkt.co.uk/alejand ... ler/188853
Ξέρει κανείς αυτός πότε λήγει το συμβόλαιο του ,κάποτε νομίζω τον θελαμε,ίδιο γραφείο με Ολιβέιρα
- FreeWatcher
Prijovic 402 ματς 151 γκολΓκουερινο έγραψε:Ωπα ωπα τα μπουζουκια, λιγο φρενο παιδια. 2 χρονια γεματα και 3 σεζον ηταν εδω ο Πριγιο μην κανουμε εκπτωσεις για να φαινονται πολλα τα νουμερα. Σαφως κι εβαλε πολλα γκολ αλλα μονο εδω τα εβαλε και ηταν και 4 χρονια μικροτερος. ΣΤην υπολοιπη καριερα του εκτος ΠΑΟΚ τα ιδια νουμερα με Ολιβειρα εχει (1 γκολ ανα 3 ματς)FreeWatcher έγραψε:Για τον Πριγιοβιτς ειμαι σκεπτικός λόγω χαρακτήρα αλλα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι Πριγιοβιτς με 56 γκολ σε 1.5 χρόνο στον ΠΑΟΚ κιολας!!!!joshua έγραψε:Αλήθεια ποιον να διαλεξεισ τον Ολιβειρα των 26 γκολ στη κουλα η τον Πριγιοβιτσ των 21 στην Ιτιχαντ?
Ο Ολιβειρα 56 γκολ δεν θα κανει σε ολη την 15ετη επαγγελματική του καριερα!!!!
Oliveira 329 ματς 84 γκολ
Μη λεμε κ οτι θεμε....
Κ μην κολλατε στον πριγιοβιτς θελουμε φορ που να παστελωνει αλλιως θα χασουμε ακομα μια χρονια!!!
Φιλε να αφησει λεφτα Αμερικης για ΠΑΟΚ πολυ δυσκολαpanpangr77 έγραψε:Εγώ θα πω μακάρι να κλείσει ένας σέντερ φορ μέχρι αύριο ,μακάρι να είναι ο Ολιβέιρα ,ταιριάζει απόλυτα με ότι άλλο έχουμε σε παίκτες και με ότι επιλέξει ο Λουτσε .
Ο πριγιο βέβαια έπαιζε και β Τουρκίας αν δεν κάνω λάθος, ενώ ο Ολιβέιρα β Αγγλίας . Ε μια διαφορά υπάρχει.
Αλλά όπως ξαναείπα δεν είναι καν αυτό το θέμα
Άσε που είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί είναι άλλο στυλ παίκτες.
Ο πριγιο στα άκρα δεν παίζει με την καμία
Ο Ολιβέιρα είδαμε και στην Κούλα ότι τραβιέται συχνά. Και έχει σαφώς καλύτερη τριπλα
Αλλά όπως ξαναείπα δεν είναι καν αυτό το θέμα
Άσε που είναι λάθος αυτή η σύγκριση γιατί είναι άλλο στυλ παίκτες.
Ο πριγιο στα άκρα δεν παίζει με την καμία
Ο Ολιβέιρα είδαμε και στην Κούλα ότι τραβιέται συχνά. Και έχει σαφώς καλύτερη τριπλα
- black_star_ninja
Το ναρκοσαιτ γράφει οτι ο Καμίλο Μεγιαδα έρχεται Ελλάδα για καποιον απο τους μεγάλους.
- ΑποστόληςΑ
Prijovic 402 ματς 151 γκολFreeWatcher έγραψε:[quote="Γκουερινο"Ωπα ωπα τα μπουζουκια, λιγο φρενο παιδια. 2 χρονια γεματα και 3 σεζον ηταν εδω ο Πριγιο μην κανουμε εκπτωσεις για να φαινονται πολλα τα νουμερα. Σαφως κι εβαλε πολλα γκολ αλλα μονο εδω τα εβαλε και ηταν και 4 χρονια μικροτερος. ΣΤην υπολοιπη καριερα του εκτος ΠΑΟΚ τα ιδια νουμερα με Ολιβειρα εχει (1 γκολ ανα 3 ματς)FreeWatcher έγραψε:Για τον Πριγιοβιτς ειμαι σκεπτικός λόγω χαρακτήρα αλλα η απαντηση στην ερωτηση σου ειναι Πριγιοβιτς με 56 γκολ σε 1.5 χρόνο στον ΠΑΟΚ κιολας!!!!joshua έγραψε:Αλήθεια ποιον να διαλεξεισ τον Ολιβειρα των 26 γκολ στη κουλα η τον Πριγιοβιτσ των 21 στην Ιτιχαντ?
Ο Ολιβειρα 56 γκολ δεν θα κανει σε ολη την 15ετη επαγγελματική του καριερα!!!!
Μη λεμε κ οτι θεμε....
Κ μην κολλατε στον πριγιοβιτς θελουμε φορ που να παστελωνει αλλιως θα χασουμε ακομα μια χρονια!!![/quote]
Καμία σχέση βέβαια η δυσκολία των πρωταθλημάτων που έπαιξε ο ένας με τον άλλο
Ξαναδιαβασε αυτο που εγραψα και βαλε μετα τα νουμερα σωστα πανω σε αυτο που εγραψαFreeWatcher έγραψε:Prijovic 402 ματς 151 γκολΓκουερινο έγραψε:
Ωπα ωπα τα μπουζουκια, λιγο φρενο παιδια. 2 χρονια γεματα και 3 σεζον ηταν εδω ο Πριγιο μην κανουμε εκπτωσεις για να φαινονται πολλα τα νουμερα. Σαφως κι εβαλε πολλα γκολ αλλα μονο εδω τα εβαλε και ηταν και 4 χρονια μικροτερος. ΣΤην υπολοιπη καριερα του εκτος ΠΑΟΚ τα ιδια νουμερα με Ολιβειρα εχει (1 γκολ ανα 3 ματς)
Μη λεμε κ οτι θεμε....
Κ μην κολλατε στον πριγιοβιτς θελουμε φορ που να παστελωνει αλλιως θα χασουμε ακομα μια χρονια!!!
Καλά η αλήθεια είναι ότι αν ο Ολιβέιρα έκανε καριέρα σε β τούρκιας κ Λέγκια λογικά θα είχε αλλά 50 -60..
- sourmenetes
- Moderator
Επειδή ο καθένας θα σου πει μια εκδοχή ότι θες. Πίστεψε.bersekeros έγραψε:Οκ!
Άρα την ευθύνη των μεταγραφικών επιλογών την έχει ο Λουτσέσκου αποκλειστικά.
Καταλαβαίνω λάθος;
Γιατί αν ο σύλλογος προτείνει ονόματα και ο προπονητής δεν θέλει,
λέει ότι δεν θέλω κανέναν από τη λίστα.
Ή θέλω κάποιον άλλο, που δεν είναι στη λίστα.
Εγώ αυτό θέλω να ξέρω.
Ποιός παίρνει την τελική απόφαση και ποιός έχει την τελική ευθύνη φέτος για τις μεταγραφές, από τη στιγμή που δεν υπάρχει Τεχνικός Διευθυντης!
Κάνεις δεν ξέρει απόλυτα, θεωρώ.
Εγώ ξέρω ότι τον θέλει ο λουτσεσκου
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Όταν λέω αυτό ξέρω σημαίνει ότι είναι κάτι σαν πληροφορία.analog έγραψε:Εκτίμηση ή πληροφορία ;sourmenetes έγραψε:Ο. Λουτσεσκου έχει ζητήσει ολιβειρα.
Εγώ αυτό ξέρω.
Αυτό δε σημαίνει ότι είναι απόλυτο γιατί σε όλες τις ομάδες όλοι κάτι μαθαίνουν.
Απλά αυτό που ξέρω εγώ το άκουσα και από 1-2 σημεία ακόμα.
Μάλιστα κατανοητό.
Ίδωμεν λοιπόν. Μακάρι ο παίκτης να βγάλει μάτια.
Ίδωμεν λοιπόν. Μακάρι ο παίκτης να βγάλει μάτια.
- buffalobill4
Καλά και τι θες να πούνε οι κύκλοι και τα τετράγωνα της παε; "ο λουτσεσκου βέβαια δεν τον θέλει αλλά εμείς θα τον φέρουμε";
- Shivaspace
πολύ χαζόφατσα ρε παιδιά ο Ολιβέιρα για γραφείο τελετών.. είχαμε τον Κμέρντσικ που ήταν ταμάμ για τον ρόλο. τώρα ο Πορτογάλος ούτε τα στεφάνια δεν είναι να κουβαλάει, ούτε να βράζει τα κόλλυβα. κάνουμε ότι περνάει απ το χέρι μας να τον ξενερώσουμε τον Αντρίγια 
+41926Parolos έγραψε:Ότι δηλαδή αν η κουλα έπαιρνε τον Τσέχο τώρα όπως μιλάμε, τον αγόραζε, θα λέγαμε ότι εντάξει τους κοροιδεψαμε πήραμε εμείς τον καλό τους τζάμπα και πήραν αυτοί το παλτό τον Κμερντσικ?
Είπαμε να χρυσωσουμε το χάπι αλλά κάπου μέτρο.
Έπαιρναν τον Ολιβέιρα πριν 2 χρόνια με 1 μύριο, και είχαμε Πριγιοβιτς Ακπομ και Σβιντερφσκι και γελούσαμε με τα χάλια τους και τον καβούρια.
ΥΓ: Κι ο μπακακης καλό μπακακι είναι μήπως να τον πάρουμε για δίδυμο με Τευλορ δεξιά. Παίχτης που δε φαινόταν επειδή ήταν καφενείο η κουλα γι αυτό. Αλλιώς είναι ανώτερος από Μάτος και Βιειρινια.
ΥΓ2: Όταν χάνεις τον Πέλκα και τον Ακπομ πριν το κρισιμότερο ματς της δεκαετίας, για 1 εκατομμύριο.. και την επόμενη χρονιά το δίνεις απλόχερα για Ολιβέιρα. Μόνο εμείς αυτά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk