Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021
Τα παιδιά του ήταν Βαρελα,Βιερινια ,ο Μπισε ήταν αρκετά πίσω.
Αυτό θυμάμαι.
Αυτό θυμάμαι.
-
Luigi Vampa
Απ τον πάγκο ερχόταν συνέχεια ο Μπισεσβαρ, προς το τέλος ήταν τόσο καλός που αναγκάστηκε να τον ξεκινάει
Για τις μεταγραφές του Γιώργη, δε γράφει κανένας όμως.
Θέλω να δω κάτι ΛΑΙΜΑΙ.
Θέλω να δω κάτι ΛΑΙΜΑΙ.
Γιατί το ρωτάς; Να δεις αν θα τον θάψει ο Λούτσε;obanebane έγραψε:Για γράψτε μου για να δω κάτι,ποιους παίχτες από το ροστερ που ανήκει στην ομάδα εφέρε ο Γιώργης κατά τη γνώμη σας.
Νομίζω μόνο ο Αουγκούστο έμεινε. Τον Εσίτι δεν τον μετράω, όπως θα έρθει θα φύγει ξανά. Τον Πολωνό δεν ξέρω ποιος τον έφερε, αλλά κι αυτόν τον θεωρώ πουλημένο (με την καλή έννοια
Ρε μαγκες για Πονσε δεν σας ψηνει; Ρωσια παιζει ας κανει τα κουμαντα ο Ιβαν να τον φερει.
Miles έγραψε:Γιατί το ρωτάς; Να δεις αν θα τον θάψει ο Λούτσε;obanebane έγραψε:Για γράψτε μου για να δω κάτι,ποιους παίχτες από το ροστερ που ανήκει στην ομάδα εφέρε ο Γιώργης κατά τη γνώμη σας.![]()
Νομίζω μόνο ο Αουγκούστο έμεινε. Τον Εσίτι δεν τον μετράω, όπως θα έρθει θα φύγει ξανά. Τον Πολωνό δεν ξέρω ποιος τον έφερε, αλλά κι αυτόν τον θεωρώ πουλημένο (με την καλή έννοια).
Αγκουστο,Εσιτι,Σφιντερσκι είναι οι σίγουροι.
Ζαμπα που γυρίζει τον Γενάρη του 2022.
Υπάρχει κάποιος άλλος;
Μια χαρά βασικός ήταν τη χρονιά του νταμπλ, και βασικός φυσικά στο ματς της χρονιάς με γαύρο στην Τούμπα.Luigi Vampa έγραψε:Απ τον πάγκο ερχόταν συνέχεια ο Μπισεσβαρ, προς το τέλος ήταν τόσο καλός που αναγκάστηκε να τον ξεκινάει
Τον Σβιντερσκι ο Μιχελ δεν τον έφερε;
Ο Εσίτι επίσης δεν ξέρω αν ήταν του γιωργη...
Τα βραζιλιανάκια, και οι βερν, χατσε είναι του γιώργη
Υγ. λάθος μου, από το ρόστερ λέτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Napoli4 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 23:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Luigi Vampa
-
Luigi Vampa
Δίκιο έχεις 26 ματς βασικοςMiles έγραψε:Μια χαρά βασικός ήταν τη χρονιά του νταμπλ, και βασικός φυσικά στο ματς της χρονιάς με γαύρο στην Τούμπα.Luigi Vampa έγραψε:Απ τον πάγκο ερχόταν συνέχεια ο Μπισεσβαρ, προς το τέλος ήταν τόσο καλός που αναγκάστηκε να τον ξεκινάει
Ελεύθερος χαφ είναι και εκεινος ο βραζιλιάνος της γκροζνι που θρλαμε πριν φύγει ο λουτσος ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 27 Μάιος 2021, 23:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Θεωρώ ότι από εκείνο το γκαντέμικο καλοκαίρι, με Εσίτι τελευταία μεταγραφή, ο γιος δεν ξανασχολήθηκε με μεταγραφές.Luigi Vampa έγραψε:Νινουα;
Napoli4 έγραψε:Τον Σβιντερσκι ο Μιχελ δεν τον έφερε;
Τον Σφιντερσκι έχει πει ο Κωστικος σε live σχολιασμό αγώνα,ότι τον έφερε ο Γιώργης.
- PAOKevolution
Ο Longo ο οποίος ήταν δίπλα στον Ραζβαν κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας είπε πως: Ειλικρινά, όχι. Ήταν μια φανταστική περίοδος, όμως αυτά είναι παρελθόν. Τώρα είναι ένα νέο πρότζεκτ, ο ΠΑΟΚ πρέπει να κοιτάει μπροστά και να δημιουργήσει ένα νέο γκρουπ. Ξέρω ότι υπάρχουν ακόμα παίκτες από τη δική μας περίοδο αλλά και νέοι που δεν δούλεψαν με τον Λουτσέσκου και τώρα τους δίνεται η ευκαιρία να δουλέψουν μαζί του και να πετύχουν σπουδαία πράγματα». Νομίζω μας δίνει να καταλάβουμε πως όπως ο Ιβάν άφησε το συναίσθημα και τον προσέλαβε, έτσι θα κάνει κι αυτός και δε θα κρατήσει τους παλιούς επειδή κάποτε ήταν παίκτες του. Το καλύτερο από κοινού για τον ΠΑΟΚ!