23. Shinji Kagawa

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Re: 23. Shinji Kagawa

Δημοσίευση από paok re niamou »

Μαζι με 5-6 ακόμα τζάμπα πιανουν θεση στην ομάδα και στερουν συμμετοχές και εμπειρίες απο δικα μας παιδιά των ακαδημιων.

Και φυσικα μεγαλωνουν το μπάτζετ χωρις λόγο στερωντας χρηματα για καλύτερες μεταγραφές.
Αλλα απο την άλλη δινουν την ευκαιρία σε κάποιους να βγαζουν προμηθειουλες ......
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δεν ξέρω αν φταίει η επιθυμία μου να τον δω να πετυχαίνει η βλέπω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Αν περιμένουμε από τον Καγκαβα να κατεβαίνει πίσω από τη σέντρα αντίπαλος με ολλανδικές ομάδες που πρεσάρουν στα 3/4 και να κάνει coast to coast νομίζω πως πρόκειται για λάθος προσδοκίες. Αν περιμενουμε key passes στο δεύτερο μισό απέναντι σε κλειστές άμυνες νομίζω ότι θα τις έχουμε.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει ξαφνικά μια μέρα του Αυγούστου με ελεύθερη μεταγραφή.
Ειδικά αν έρθει ο Τζοβίνκο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Και δεν το λέω με κακία, γιατί είμαι μεγάλος φαν του και βάζω την μεταγραφή του Ιάπωνα στο #2 της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου πίσω από του Μπερμπάτοφ.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Εγώ πάλι βλέπω σε κάτι μικρά Ματς που θα μας παίζουν ταμπούρι. Αυτός ο τζιοβινκο ο Καντουρι ο Ζιβκοβιτς και ο αντρε να κρύβουν την μπάλα και να την ψάχνουμε.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Εγώ ανάμεσα στα 2 είμαι.
Θεωρώ αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ξαφνικά μέσα στον Αύγουστο.
Αν μείνει, πιστεύω θα φανεί χρήσιμος στα ματς που παίζοντας στο μισό γήπεδο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

john4serres έγραψε:Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει ξαφνικά μια μέρα του Αυγούστου με ελεύθερη μεταγραφή.
Ειδικά αν έρθει ο Τζοβίνκο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Και δεν το λέω με κακία, γιατί είμαι μεγάλος φαν του και βάζω την μεταγραφή του Ιάπωνα στο #2 της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου πίσω από του Μπερμπάτοφ.

Δεν έχει το τεράστιο συμβόλαιο για να "ενοχλεί".
Αν ρυθμιστεί και το θέμα με τους ξένους, για πολλούς λόγους καλό θα είναι για την Ομάδα να έχει στις τάξεις της τον Κάγκβα
Miles

Δημοσίευση από Miles »

Δεν υπάρχει Κάγκβα. Ή Καγκάβα ή Καγκάουα λέγεται, δεν ξέρω πώς το προφέρουν. Στους Ιάπωνες οι λέξεις πάνε φωνήεν, σύμφωνο, φωνήεν, σύμφωνο, πέρα από τους κλασικούς φθόγγους που χρησιμοποιούν (τσ, γκ, ντ, μπ, ου κλπ.).
Πριν χρόνια με είχε σταματήσει στα Εξάρχεια Ιάπωνας πάνω σε μηχανάκι και με ρώταγε επίμονα Συνταγκάμα-Συνταγκάμα. Πέρασαν κλάσματα του δευτερολέπτου για να συνειδητοποιήσω ότι εννοούσε Σύνταγμα. Δεν μπορούν να προφέρουν σύμφωνα στη σειρά.
black death

Δημοσίευση από black death »

Κάγκαβα ειναι, απλα το δευτερο α βγαινει κοφτο.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έδωσα ιδιαίτερη προσοχή (και το γύρισα πολλές φορές πίσω) τον ίδιο όταν κλήθηκε να πει πως προφέρεται το Όνομά του. Αυτό που άκουσα, αυτό γράφω. Το όνομά μου είναι Σίτζι Κάγκβα είπε. Τουλάχιστον έτσι αποδίδεται στα ελληνικά αυτό που άκουσα. Ο τονισμός 100% στην πρώτη συλλαβή και όπως γράφει ο αδερφός παραπάνω, το δεύτερο α δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Και που εμαθες γιαπωνεζικα εσυ ρε?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Έμαθε το τέρας Αγγλικά :lol:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

:)
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!
pk77

Δημοσίευση από pk77 »

Στο 50% να αποδώσει, όσων έκανε σε Ντορντμουντ , θα είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά απο ό,τι φαίνεται απο τα ρεπορτάζ, αν και ο ίδιος δείχνει ότι το παλεύει, ο Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να τον αναστήσει
Grigorios_PAOK

Δημοσίευση από Grigorios_PAOK »

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικους εδώ μέσα.
Ο Ιαπωνας δεν είναι νεκρος για να θέλει ανασταση, ρυθμό ψάχνει, φυσική κατάσταση χτίζει αν κ είναι φιτ σε γενικές γραμμές.
Τώρα διαβάζω κάτι για προχωρημένη ηλικία και άλλα τέτοια νόστιμα που απλά γελάω...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”