23. Shinji Kagawa
- paok re niamou
Re: 23. Shinji Kagawa
Μαζι με 5-6 ακόμα τζάμπα πιανουν θεση στην ομάδα και στερουν συμμετοχές και εμπειρίες απο δικα μας παιδιά των ακαδημιων.
Και φυσικα μεγαλωνουν το μπάτζετ χωρις λόγο στερωντας χρηματα για καλύτερες μεταγραφές.
Αλλα απο την άλλη δινουν την ευκαιρία σε κάποιους να βγαζουν προμηθειουλες ......
Και φυσικα μεγαλωνουν το μπάτζετ χωρις λόγο στερωντας χρηματα για καλύτερες μεταγραφές.
Αλλα απο την άλλη δινουν την ευκαιρία σε κάποιους να βγαζουν προμηθειουλες ......
Δεν ξέρω αν φταίει η επιθυμία μου να τον δω να πετυχαίνει η βλέπω κάτι διαφορετικό από τους υπόλοιπους. Αν περιμένουμε από τον Καγκαβα να κατεβαίνει πίσω από τη σέντρα αντίπαλος με ολλανδικές ομάδες που πρεσάρουν στα 3/4 και να κάνει coast to coast νομίζω πως πρόκειται για λάθος προσδοκίες. Αν περιμενουμε key passes στο δεύτερο μισό απέναντι σε κλειστές άμυνες νομίζω ότι θα τις έχουμε.
- john4serres
Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει ξαφνικά μια μέρα του Αυγούστου με ελεύθερη μεταγραφή.
Ειδικά αν έρθει ο Τζοβίνκο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.
Και δεν το λέω με κακία, γιατί είμαι μεγάλος φαν του και βάζω την μεταγραφή του Ιάπωνα στο #2 της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου πίσω από του Μπερμπάτοφ.
Και δεν το λέω με κακία, γιατί είμαι μεγάλος φαν του και βάζω την μεταγραφή του Ιάπωνα στο #2 της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου πίσω από του Μπερμπάτοφ.
Εγώ πάλι βλέπω σε κάτι μικρά Ματς που θα μας παίζουν ταμπούρι. Αυτός ο τζιοβινκο ο Καντουρι ο Ζιβκοβιτς και ο αντρε να κρύβουν την μπάλα και να την ψάχνουμε.
Εγώ ανάμεσα στα 2 είμαι.
Θεωρώ αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ξαφνικά μέσα στον Αύγουστο.
Αν μείνει, πιστεύω θα φανεί χρήσιμος στα ματς που παίζοντας στο μισό γήπεδο.
Θεωρώ αρκετά πιθανό να αποχωρήσει ξαφνικά μέσα στον Αύγουστο.
Αν μείνει, πιστεύω θα φανεί χρήσιμος στα ματς που παίζοντας στο μισό γήπεδο.
john4serres έγραψε:Έχω ένα κακό προαίσθημα ότι ο παίκτης θα αποχωρήσει ξαφνικά μια μέρα του Αυγούστου με ελεύθερη μεταγραφή.
Δεν έχει το τεράστιο συμβόλαιο για να "ενοχλεί".
Αν ρυθμιστεί και το θέμα με τους ξένους, για πολλούς λόγους καλό θα είναι για την Ομάδα να έχει στις τάξεις της τον Κάγκβα
Δεν υπάρχει Κάγκβα. Ή Καγκάβα ή Καγκάουα λέγεται, δεν ξέρω πώς το προφέρουν. Στους Ιάπωνες οι λέξεις πάνε φωνήεν, σύμφωνο, φωνήεν, σύμφωνο, πέρα από τους κλασικούς φθόγγους που χρησιμοποιούν (τσ, γκ, ντ, μπ, ου κλπ.).
Πριν χρόνια με είχε σταματήσει στα Εξάρχεια Ιάπωνας πάνω σε μηχανάκι και με ρώταγε επίμονα Συνταγκάμα-Συνταγκάμα. Πέρασαν κλάσματα του δευτερολέπτου για να συνειδητοποιήσω ότι εννοούσε Σύνταγμα. Δεν μπορούν να προφέρουν σύμφωνα στη σειρά.
Πριν χρόνια με είχε σταματήσει στα Εξάρχεια Ιάπωνας πάνω σε μηχανάκι και με ρώταγε επίμονα Συνταγκάμα-Συνταγκάμα. Πέρασαν κλάσματα του δευτερολέπτου για να συνειδητοποιήσω ότι εννοούσε Σύνταγμα. Δεν μπορούν να προφέρουν σύμφωνα στη σειρά.
-
Έδωσα ιδιαίτερη προσοχή (και το γύρισα πολλές φορές πίσω) τον ίδιο όταν κλήθηκε να πει πως προφέρεται το Όνομά του. Αυτό που άκουσα, αυτό γράφω. Το όνομά μου είναι Σίτζι Κάγκβα είπε. Τουλάχιστον έτσι αποδίδεται στα ελληνικά αυτό που άκουσα. Ο τονισμός 100% στην πρώτη συλλαβή και όπως γράφει ο αδερφός παραπάνω, το δεύτερο α δεν ακούστηκε σχεδόν καθόλου.
- kataramenos5
Τι ωραία εικόνα να πορώνεται ένας παίκτης με τόσες παραστάσεις με μια νίκη στην προπόνηση! Ανέβασε κι άλλο εντάσεις παιχταρα και πάμε να τα μησουμεγα όλα!
Στο 50% να αποδώσει, όσων έκανε σε Ντορντμουντ , θα είναι μεγάλη βοήθεια, αλλά απο ό,τι φαίνεται απο τα ρεπορτάζ, αν και ο ίδιος δείχνει ότι το παλεύει, ο Λουτσέσκου δεν έχει καταφέρει να τον αναστήσει
-
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω μερικους εδώ μέσα.
Ο Ιαπωνας δεν είναι νεκρος για να θέλει ανασταση, ρυθμό ψάχνει, φυσική κατάσταση χτίζει αν κ είναι φιτ σε γενικές γραμμές.
Τώρα διαβάζω κάτι για προχωρημένη ηλικία και άλλα τέτοια νόστιμα που απλά γελάω...
Ο Ιαπωνας δεν είναι νεκρος για να θέλει ανασταση, ρυθμό ψάχνει, φυσική κατάσταση χτίζει αν κ είναι φιτ σε γενικές γραμμές.
Τώρα διαβάζω κάτι για προχωρημένη ηλικία και άλλα τέτοια νόστιμα που απλά γελάω...