Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Re: Μεταγραφές μπάσκετ 2020-2021

Δημοσίευση από bersekeros »

Nikos 74 έγραψε:Πριν από λίγες μέρες είχα ακούσει στο ραδιόφωνο από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ ότι το φετινό μπατζετ είναι 450 χιλιάδες ευρώ.
Ούτε καν 450 χιλιάδες ευρώ. Μόλις 400 χιλιάδες ευρώ είναι το φετινό μπάτζετ.

Από απόσπασμα της συνέντευξης Τριλυράκη στη Forza, πριν καμιά δεκαριά μέρες:
Το κομμάτι της εξυγίανσης το έχουμε πετύχει στον απόλυτο βαθμό μέχρι στιγμής. Φέτος πληρώνουμε τέσσερις ομάδες. Τη φετινή και άλλες τρεις, αν πάρουμε ως βάση το μπάτζετ μας που είναι 400 χιλιάδες ευρώ. Τα χρέη σε πρώην μέλη της ομάδας ήταν 1,2 εκ. ευρώ, τώρα είναι κάτω από 300 χιλιάδες και πολύ σύντομα θα μηδενιστεί».
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εάν αυτα τα 1.2 όντως μηδενιστούν, τηνε ψήσαμε. Βέβαια και οι προμηθευτές είναι ένα άλλο μεγάλο αγκάθι για τον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

KalamarGiannis έγραψε: Η σύνθεσή μου:
1. Νέος Αμερικανός pass first player- Κατσιβελης - Μητρου Λονγκ
2. Λοβ Τερνερ Λούντζης
3. Πέτεγουεϊ Καμπεριδη Κάρτερ
4. Αμερικανό (Webber) Λινο Κουζέλογλου
5. Κακλαμανακη Μαυροκεφαλίδη
στο παραπάνω θέλεις αθλητικότητα στο 5, ΊΣΩΣ ο Αμερικανός να είναι 4,5 δυνατός και όχι Webber...βέβαια με το τριποντο του Webber συν Κάρτερ Τέρνερ Λοβ Καμπερίδη έχεις τρίποντο στο 45%, οπότε τι χρειάζεται ο σέντερ??

Για τον Μαυροκεφαλιδη (ξεκινώντας από το τέλος) αυτή τη φορά θα επιμείνω, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα,τελείωσε με το μπάσκετ σε καλό επίπεδο αυτός.
Προσπάθειες τραβηγμένες, κορμί γερασμένο,άμυνα της πλάκας.
Μακριά.
Πετεγουει και Κάρτερ μαζί, δε γίνεται, πολύ κακοί αμυντικοί και οι δύο,ειδικά αν κρατήσεις Τερνερ.
Πρέπει να παίξουμε και λίγο άμυνα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνετε όλοι έξω τον αρχηγό,δήλωσε ότι θα σταματήσει;
Οκ ο Χρυσικοπουλος, αλλά με τραγική χρονιά φέτος και λογικά θα θέλει καλό συμβόλαιο, δεν ξέρω αν αξίζει να ρισκάρουμε.
Με Κατσιβελη και με ελληνοποιημενο Μήτρου, είμαστε μια χαρά στον άσσο,δε υπάρχει λόγος να αλλαχτεί ο πολύ σημαντικός για μένα Γκριφιν,συμφωνώ όμως 100% για Κατσιβελη,δεν είναι εύκολη περίπτωση πάντως και υπάρχουν εναλλακτικές Ελλήνων που θα κάνουν τη δουλειά.
Θέλουμε μαύρο στο 5 οπωσδήποτε.
Ο Λούντζης,από που προκύπτει, είναι ελεύθερος δεν ανήκει στον βαζελο;
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

.Μαργαριτης δεν πηδαει εφημερίδα πλέον, του χρόνου μονο τιμής ένεκεν για 13ο τον κρατουσα...ίσως σταματήσει παντως...40 του χρονου...

Νόμιζα Πετεγουει καλό αμυντικο..

Λουντζης σίγουρος ειμαι θα μείνει ελεύθερος...στυλ Κονιαρη παλια
Άβαταρ μέλους
painkiller4

Δημοσίευση από painkiller4 »

ο Νίκος Ρογκαβόπουλος είναι πια εκτός ομάδας,στην αεκ καθώς αρνήθηκε να λάβει μέρος στην προπόνηση.Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το σκεπτικό πίσω από την ενέργεια του νεαρού παίκτη, το μόνο σίγουρο είναι πως -με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα- δεν νομίζω ότι έχει μέλλον εκεί πέρα.
Α παρεμπιπτόντως ακούγεται ότι έκανε εξώδικο για οφειλές 100000ευρώ...
Εγώ πάντως για να τονωθεί το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα θα ήμουν υπέρ μιας τέτοιας κίνησης νομίζω ότι το αξίζει ο συγκεκριμένος
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

obanebane έγραψε: Για τον Μαυροκεφαλιδη (ξεκινώντας από το τέλος) αυτή τη φορά θα επιμείνω, μόνο κακό μπορεί να κάνει στην ομάδα,τελείωσε με το μπάσκετ σε καλό επίπεδο αυτός.
Προσπάθειες τραβηγμένες, κορμί γερασμένο,άμυνα της πλάκας.
Μακριά.
Πετεγουει και Κάρτερ μαζί, δε γίνεται, πολύ κακοί αμυντικοί και οι δύο,ειδικά αν κρατήσεις Τερνερ.
Πρέπει να παίξουμε και λίγο άμυνα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί αφήνετε όλοι έξω τον αρχηγό,δήλωσε ότι θα σταματήσει;
Οκ ο Χρυσικοπουλος, αλλά με τραγική χρονιά φέτος και λογικά θα θέλει καλό συμβόλαιο, δεν ξέρω αν αξίζει να ρισκάρουμε.
Με Κατσιβελη και με ελληνοποιημενο Μήτρου, είμαστε μια χαρά στον άσσο,δε υπάρχει λόγος να αλλαχτεί ο πολύ σημαντικός για μένα Γκριφιν,συμφωνώ όμως 100% για Κατσιβελη,δεν είναι εύκολη περίπτωση πάντως και υπάρχουν εναλλακτικές Ελλήνων που θα κάνουν τη δουλειά.
Θέλουμε μαύρο στο 5 οπωσδήποτε.
Ο Λούντζης,από που προκύπτει, είναι ελεύθερος δεν ανήκει στον βαζελο;
Μπάνε από που προκύπτει πως ο Καρτερ και ο Πετεγουει είναι κακοί αμυντικοί? (για Πετεγουει στο 2 πάντα μιλάω)
Ο Λούντζης νομιζω εχει τριετες στην πάτρα, πάντως αν δεν είχε θα τον τσιμπούσαν οι ευρωλιγδατοι.
Χρυσικόπουλος τεράστια αναβάθμιση στο 4, Συμφωνώ για άσους και Γκρίφιν
Άβαταρ μέλους
obanebane

Είναι ελπιδοφόρος ο Ρογκαβοπουλος, μου μυρίζει πρόταση από το εξωτερικό,στυλ Χρυσικοπουλου παλιά.
Καλός είναι ο Λουντζης,αν μείνει ελεύθερος θα ήταν σούπερ για εμάς.
Διάβασα όμως τις δηλώσεις Χατζοπουλου,δε βλέπω να ανεβάζουμε μπάτζετ και είπε ότι δεν σκέφτονται Ευρώπη.
Οπότε θα είμαστε και του χρόνου στα ίδια.
Ας είναι,τουλάχιστον να ξεμπερδεύουμε οριστικά με τα χρέη και από το 2023 να μπορέσουμε να κοιτάξουμε πιο αισιόδοξα το μέλλον.
Οπότε με τρεις μόνο αλλαγές,κρατάμε το μπάτζετ χαμηλά και σώζουμε και την επόμενη σεζόν.
Έξω,Μπιτς,Νωντας και Τσαλμπουρης.
Μέσα 4αρι ξένος και Έλληνες ποιντ γκαρντ και τεσσαροπενταρι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ο Πετεγουει,δολοφόνος από έξω,όχι καλύτερος του Κάρτερ όμως.
Αμυντικά και από τη θητεία του σε εμάς και τώρα στο περιστέρι είναι κακός,ενώ έχει γρήγορα πόδια,δεν προσπαθεί ιδιαίτερα.
Αν δείτε ματς του Περιστερίου,του κάνει συνέχεια παρατηρήσεις ο προπονητής του για την άμυνα.
Άβαταρ μέλους
thomas Murg

Δημοσίευση από thomas Murg »

Για Ρογκαβόπουλο πουστιά γαυροβάζελων μυρίζομαι.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Λογικά αν θελήσουμε να κρατήσουμε τον φετινό κορμό συμπεριλαμβανομένου του Λυκογιαννη, όλοι θα θέλουν τουλάχιστον 20% αύξηση
Μη γελιόμαστε
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Μάγκες δεν ξέρω.. Όλοι οι φετινοί με ψήνουν αλλα πάλι δεν θέλω κανεναν για του χρόνου(σχεδόν) ... Ακόμα και αν ο Γκριφιν είναι σε καλή ηλικία (όπως και οι Κακλαμάνακης, Καμπεριδης) , ο δε Λοβ γίνεται 33 του χρόνου και βασίζεται πολύ σε έκρηξη. Ο Τερνερ κατά πόσο θα είναι ίδιος με το φετινό μπαμ;
Ο Κονατε θα προσθέσει εγκεφαλικοτητα στο παιχνίδι του;
Ο Μπιτς, ο Νωντας και ο Τσαλμπουρης δε το συζητάω.
Ο Μητρου είναι μικρός θα επανέλθει αλλά τον θέλω με ελληνικό διαβατήριο.
Κάρτερ θα μπορεί 10 λεπτά κι 3 τρίποντα του χρόνου που θα γίνει 36;
Ο αρχηγός πλέον δεν πηδα εφημερίδα, τιμής ενεκεν 12ος-13ος.
Είναι ρίσκο το φετινό ροστερ για του χρόνου και μεγάλη σπαζοκεφαλια για εμένα.
Να μου πεις βέβαια και οι άγνωστοι παίκτες είναι ρίσκο.
Ολα αυτά δίχως υποτίμηση στις χαρές που μας δίνει το άνωθεν σύνολο.
Για εμένα αν θέλουμε σκόρερ ας πάρουμε Γκοτσερ από έξω και Αρτις για μέση απόσταση.
Από ψηλούς ας πάρουμε Κουζελογλου αντί Τσαλμπουρη.
Ασσο ας έρθει έστω ο Ξανθοπουλος αν δεν έχουμε άλλο μπάτζετ.Ιδανικά θα ηθελα Κατσιβελη να μου δώσει και άμυνα.
Αντι Μπιτς θα βρεις εύκολα (αλήθεια ο Wiggins τι κάνει;) .
Το δύσκολο είναι αντικατάσταση Κάρτερ (συμβόλαιο/προσφορά) και Κονατε (συμβόλαιο/εκρηξη/ηλικία).
Ίσως να έπαιρνα Τεπιτς ή Πεινερς για καμμια άμυνα.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

chri5ti9 έγραψε:Όλοι οι φετινοί με ψήνουν αλλα πάλι δεν θέλω κανεναν για του χρόνου(σχεδόν)

Έκανε η πρώην μου λογαριασμό στο Paokmania;! :shock:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Λούντζη Ρογκαβόπουλο ξεχάστε τους (φαντάζομαι και ο Μουράτος θα πάρει την ευκαιρία του έστω σε Προμηθέα-ΑΕΚ-Περιστέρι). Λίνος κορίνθιε τον τελευταίο μήνα κάνει ΠΑΠΑΔΕΣ. Δεν γυρνάει. Κατσίβελης πολύ καλή λύση αλλά ο παίκτης κινείται μόνο σε ΥΓΙΕΣ οικονομικό περιβάλλον και δε ρίχνει το κασέ του. Πέτεγουει τεράστια παικτούρα. Ο hagins (ποιός po^%^$ης τον είχε προτείνει πρίν χρόνια αυτόν???) του ήρα τί σας λέει?
Άβαταρ μέλους
obanebane

Ας πάμε σε αλλαγή των 4αριων μόνο τότε και του Νωντα,εστω με τον Ξανθοπουλο.
Αν έχουμε καλές επιλογές στο 4,μπορεί να ανεβάσουμε λίγο επίπεδο και σε συνδυασμό με το δέσιμο του ροστερ (δεύτερη χρονιά ίδιοι παίχτες) να γίνει η ομάδα καλύτερη.
Αν όντως είμαστε στα 400 χιλιάρικα,μπάτζετ, άντε να πάμε στα 500 με αυτές τις αλλαγές.
Σώζουμε και την επόμενη χρονιά και κοιτάμε μπροστά.
Τώρα αν κάποιοι Αμερικανοί μας,έχουν καλύτερες προτάσεις, εμπιστοσύνη στον Λύκο και στα τεφτέρια του.
Βέβαια από την άλλη με δεδομένο ότι όλες οι ομάδες θα πάρουν ένα σεβαστό ποσό από το στοίχημα, αν τα ρίξουν στα ροστερ τους και εμείς όχι,σίγουρα θα είναι πολύ πιο δύσκολα τα πράγματα του χρόνου.
Εμπιστοσύνη στον Χατζόπουλο και βλέπουμε.
Την περσινή σεζόν που πιθανώς μας έσωσε ο κορωνοιος να μην ξανά ζήσουμε και του χρόνου τέτοια εποχή όχι μόνο να δούμε φως στο τούνελ αλλά και να βγούμε από αυτό.
Αυτή είναι η προτεραιότητα τώρα και ευτυχώς αυτός που το έχει αναλάβει,είναι αν μη τι άλλο αξιόπιστος.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Μακάρι το χανούμι να ρίξει όλα τα λεφτά να φέρει παίκτες μου παραχρόνου δεν θα υπάρχει (πάλι) αεκ στην Α1!

Εμείς δεν καταλαβαίνω γιατί να μην πάμε Ευρώπη, αν πάμε έστω στα προκριματικά. Ιδανικό θα είναι να έχουμε έστω στο 60% ίδιους παίκτες με φέτος, θα έχουμε τεράστιο αγωνιστικό πλεονέκτημα απέναντι στο μισό πρωτάθλημα και βάλε, από τα αποδυτήρια. Και εννοείται με Λυκογιάννη προπονητή ε!

Ας κάνει ο Χατζόπουλος άλλη μία ΑΜΚ και του παραχρόνου ξεκινάμε να μεγαλώνουμε ξανά σαν ομάδα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”