70.Γιώργος Κούτσιας

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
ΚΩΣΤΑΣ2019

Re: 70.Γιώργος Κούτσιας

Δημοσίευση από ΚΩΣΤΑΣ2019 »

Λεμεσος4 έγραψε:Δηλαδη ποτε ειδατε τον Κουτσια να παιζει για να τον κρινουμε; Ουτε περσι με τις επιλογες εκτρωμα δεν τον εβαζε. Μεχρι τειλορ εξτρεμ ειδαμε!!!!! Ευκαιριες πηρε ο Ζαμπα!!! με το καλημερα. Ο Κουτσιας εβλεπε τα φορ να παραπαιουν τον Μπισε να παιζει μεχρι να λυποθυμησει και τον προπονητη να τον περιφρονει. Τον εχει σταυρωσει δεκα φορες χειροτερα απο Ουαρντα που εκει ειχε μια δικαιολογια. Οταν δεν σε πιστευει ο προπονητης σου οσο παιχτης και να εισαι δεν μπορεις να παιξεις μπαλα. Μιλαμε για μωρο 18 χρονων.
Τον βλέπαμε στον ΠΑΟΚ Β
εκεί που έβγαζε όλη την αλαζονεία του και τον κακό του χαρακτήρα.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Aυτα για τον Κουτσια βγαινουν απο την ομαδα και το κλαμπ απο πολλες μεριες και απο ολους τους ΑΡΔ ακομα και αυτους που γλυφουν τα ελληνακια για γνωστους λογους.

Το οτι θελετε μερικοι να αρνηθητε την πραγματικότητα γιατι δεν σας αρεσει ειναι δικο σας προβλημα.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Βγαίνουν από την ΠΑΕ;
ΟΚ. Δώσε λινκ.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Να μας πουν την πηγή τα παιδιά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Ελπίζω να μην ακολουθήσει πορεια σιαμπανη
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Αν ισχύουν όσα λέγονται, ο Κούτσιας δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του Εμπαπέ και πάνω από τον ΠΑΟΚ και πρέπει να παραδειγματιστεί από τα παιδιά των ακαδημιών που σήμερα έχουν θέση και στην ενδεκάδα π.χ. Λύρατζης που είχε φθάσει μέχρι πώλησης, έμεινε, έκανε επιπλέον δουλειά μόνος του και έφθασε και στην Εθνική ομάδα.
Αλλά και το προπονητικό γκρουπ που εισπράττει 1,8 εκατομμύρια τον χρόνο δεν μπορεί ελαφρά τη καρδία να μην υπολογίζει ένα παίκτη με προοπτικές που πρόσφατα στους Μεσογειακούς έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και πέτυχε δύο γκολ κόντρα σε Πορτογαλία η οποία έχει σήμερα πολλούς νέους στην ομάδα μας. Οι ακαδημίες κοστίζουν ένα πακτωλό χρημάτων στον μεγαλομέτοχο και κάθε παίκτης με προοπτική δεν μπορεί να χάνεται.
Υποχρέωση αμφοτέρων των πλευρών είναι να βάλουν νερό στο κρασί τους, να βρεθεί η χρυσή τομή και ο παίκτης να ενσωματωθεί άμεσα. Αν δεν υπολογίζεται για φέτος και μόνο, κάτι που βλέποντας τον Τσόλακ είναι μη παραδεκτό, να ανανεωθεί το συμβόλαιο και να πάει δανεικός με ρήτρα συμμετοχών.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Βγαίνουν από την ΠΑΕ;
ΟΚ. Δώσε λινκ.
Tα ειπαν πολλαπλες φορες οι 24 τις τελευταιες μερες. Οτι αυτα τα μυνηματα βγαινουν μεσα απο την ομαδα. Οπως ξερουμε αυτοι μεταφερουν αυτα που τους λενε και επισης οπως ξερουμε αυτοι ειναι προκατηλειμενοι ΥΠΕΡ των μικρων Ελληνων.

Εγω δε θα κρινω τι ακριβως ειναι το προβλημα με το μυαλο του Κουτσια βασισμενος σε φημες. Αλλα το οτι υπαρχει θεμα δεν ειναι φημη. Και δεν ειναι θεμα οτι καποιος συγκεκριμενος εχει προβλημα μαζι του πχ ενας προπονητης. Απο οτι βγαινει ολοι συμφωνουν οτι υπαρχει θεμα.

Και τριτον, αυτο συμβαδιζει με αυτα που ειδα εγω στο γηπεδο στα λιγα λεπτα που πηρε. Το μυαλο του ηταν πως θα εντιπωσιασει και δε του βγηκε ουτε μια κινηση.

Δε μιλαμε για περιπτωση που μιλαμε για φωτια επιδη υπαρχει καπνος, μιλαμε για 5 διαφορετικους καπνους.

Εσεις θα μου πειτε γιατι ειναι τοσο δυσκολο να πιστεψετε οτι ενας ποδοσφαιριστης εχει θεματα?
Aspromavros aetos

Δημοσίευση από Aspromavros aetos »

Κανένας πάνω από την ομάδα, αν ισχύουν τα παραπάνω στο καλό να πάει, με τέτοια μυαλά που έχει σε λίγα χρόνια θα παίζει συμπαίκτης με τον Κυριάκο Σαββίδη.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Σε ποια θέση θα παίξει??
Ύψος 1,80 με το ζόρι.
Εξτρέμ δεν είναι με τίποτα.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Τέτοιες μπαλαδόφατσες δεν πρέπει να λείπουν από το τεχνικό τιμ του Πεπ.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Σερραιε, σεμνά.
Είναι από τις σπάνιες φορές που σχολιάζω αρνητικά παίχτη μας και δει των ακαδημιών.
Ο συγκεκριμένος Μ έχει εξοργίσει με την εικόνα του με Β και Κ19, με την αλαζονεία του και το εγωιστικό παιχνίδι.
Προσβάλλει και τους προπονητές του και τους συμπαίχτες του.
Παρακολουθώ τις ακαδημίες από Κ9 + ...
και δεν δέχομαι να με προσβάλεις.

Υπόψη έχω δει στο εφηβικό από Παράσχο και μέχρι σήμερα.

Είσαι πολύ μικρός.

Σημ. Επισημαίνω ότι μου είσαι εξαιρετικά συμπαθής.
Άβαταρ μέλους
Мир

Δημοσίευση από Мир »

Που να τον αντιπαθούσες κιόλας.
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Δε ξέρω τι έγινε με το μικρό και για να πω την αλήθεια ούτε και με ενδιαφέρει. Για μένα η υπόθεση "Έλληνας ποδοσφαιριστής" είναι χαμένη ιστορία, όχι λόγω έλλειψης ικανοτήτων αλλά λόγω κακής νοοτροπίας.
Εγωισμός, μεγαλομανία, αλαζονεία, έπαρση κι τεμπελιά είναι τα στοιχεία που κληρονομούν τα νέα παιδιά από τους γονείς τους. Και σε συνδιασμό με την έλλειψη πολιτισμού που διακρίνει τη σημερινή κοινωνία φτιάχνουν ένα μείγμα αποτυχημένων ανθρώπων.
Το πρόβλημα είναι πρωτίστως κοινωνικό κι αντανακλάται στο ποδόσφαιρο και στους Έλληνες ποδοσφαιριστές.
ΚΩΣΤΑΣ2019

Мир έγραψε:Που να τον αντιπαθούσες κιόλας.
Στον Σερραίο αναφερομουν και δεν νομίζω ότι είπα κάτι κακό
Άβαταρ μέλους
zissos

Δημοσίευση από zissos »

Εγώ τον Κούτσια μια φορά τον είδα να παίζειμ σε ένα ματς πέρσι, με τον Καγκάβα πολύ φρέσκο ακόμα στην ομάδα, όταν υπήρχαν και οι ανάλογες προσδοκίες. Το ματς ήταν είτε κύπελλο, είτε φιλικό, δεν μπορώ να θυμηθώ, θυμάμαι όμως ότι σε μια επίθεση βρέθηκε ο Κούτσιας με την μπάλα λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή με τον Καγκάβα στο ημικύκλιο και έναν αμυντικό ανάμεσα τους. Αντί να κάνει 1-2 με τον Ιάπωνα και να βάλει το πιο εύκολο γκολ της ζωής του, έκανε μια δύο τσαπατσούλικες τρίπλες και την σούταρε με δύναμη άουτ, νομίζω. Για κάποιον που γίνεται τόσος ντόρος και τον έβλεπα πρώτη φορά, απογοητεύτηκα, να πω την αλήθεια. Δεν θέλω να εκφέρω άλλη άποψη για τον παίχτη, δεν τον έχω παρακολουθήσει καθόλου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”