Λευτέρης Δούκας

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Λευτέρης Δούκας

Δημοσίευση από Gospi »

Βαλτε ενας μια σουμα τι ειπε η στελεχαρα μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Τι είπε πάλι αυτός;;
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Μέσες άκρες ότι πούλησαν τον Άγγλο πριν τους αγώνες με την κρασνονταρ διότι ήξεραν ότι ο προπονητής δε θα χρειαζόταν σέντερ φορ σ'αυτα τα ματς!!
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν δεν ειναι προσβλητικη η σταση της ΠΑΕ τότε τι ειναι?
Αλλα κατα τα λοιπα εμείς είμαστε τοξικοι, οχι αυτοι κοπριτες π νομιζουν οτι μιλαν σε φυτα σαν τα σκουλικια και τους γαυρους...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Τελικά καλύτερα να μη μιλάνε, να πέφτει το παραδάκι καθ μήνα και να το βουλώνουν! Τλχστον έτσι θα πιστεύουν κάποιοι ότι λειτουργούμε επαγγελματικά ρε παιδί μου κι απλά δε γουστάρουν την επικοινωνία! Και τώρα που καταλάβαμε ότι έχουμε να κάνουμε με επικινδυνους μλκες καλύτερα είναι;;
kos

Δημοσίευση από kos »

Ένας κάτω του μέσου όρου δεν είναι δυνατόν να χειραγωγήσει τον μέσο όρο
Αυτός που τον πρωτοεφερε ήταν πολύ κάτω του μέσου όρου, οπότε στα μάτια του έμοιαζε για επιστήμονας.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μέσες άκρες ότι πούλησαν τον Άγγλο πριν τους αγώνες με την κρασνονταρ διότι ήξεραν ότι ο προπονητής δε θα χρειαζόταν σέντερ φορ σ'αυτα τα ματς!!
...Εικόνα

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Bono.

Δημοσίευση από Bono. »

Την επόμενη φορά πριν από κανά κρίσιμο ματς, ας πουλήσουν και όλους τους τερματοφύλακες και να βγει ο Λευτεράκης μετά για να πει
"Ε καλά ρε σεις, δεν ξέραμε ότι χρειάζεται κι αυτή η θέση, μαθαίνουμε όμως απ' τα λάθη μας".

Τεσπά δεν μου φταίει αυτός για Ακπομ, για άλλα ναι, για αυτό ποιός να βγει και τι να πει και να δικαιολογήσει...
kayde

Δημοσίευση από kayde »

Οι δηλωσεις του Δουκα υπαρχουν στη κεντρικη.Σε ποιο σημειο ειπε αυτο για τον Ακπομ ?
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Στην προτελευταια ερώτηση, το άκουσα live στο αυτοκίνητο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν το παρατηρησα αλλα λογικα επειδη ειναι διαδικτυακα θα ειναι ανεβασμενο στο σαιτ του ραδιοφωνου το ηχητικο
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

Δούκα μια και μπήκαμε σε περιοδο λιτότητας και μείωσης του μπάτζετ δεν μας αδειάζεις και εσύ σιγά σιγά τη γωνιά, άιντε δημόσιο του 80 το κάναμε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Μέσες άκρες ότι πούλησαν τον Άγγλο πριν τους αγώνες με την κρασνονταρ διότι ήξεραν ότι ο προπονητής δε θα χρειαζόταν σέντερ φορ σ'αυτα τα ματς!!
"και απο την αλλη, εν τελει ειδαμε οτι ο φερειρα δεν πονταρε πολυ στο σεντερ φορ για την κρασνονταρ"

και αν κανεις ακουσει το ηχητικο ουσιαστικα ειναι μια απάντηση στο ερώτημα "καλα δεν ήταν χρήσιμος;",

κλασσικη απαντηση "να χαμε να λεγαμε"

δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο περα απο το απλα λογικο: οτι ειχε προσφορα, ειχε δεχτει (i have a dream), ειπε οκ παιζω ενα αγωνα αλλα 2 εβδομαδες ακομα (που ξεκινουσε πρωταθλημα αγγλια κτλ) δεν καθομαι σορρυ μαγκες...

εκατσε και η μλκια με τον τραυματισμο του αναπληρωματικου του τσολακ και άργησε ολη η φάση.

όπως λενε, το απλό ποδόσφαιρο έιναι και το καλύτερο. όπως και τα...απλά πράματα :)

υγ: επισης ο δουκας ειπε οτι καλυτερα αυτα την αλλη εβδομαδα στο ρεμπε ;)
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Ναι οκ. Δεν θα τον ηθελε ο προπονητης. Ο προπονητης θα λεει στα μουλωχτα «σε καθε προκριση που εκανα μου πουλουσατε και εναν παικτη εντεκαδας». Η διοικηση θα λεει θελω εξορθολογισμο και τι ωραια μαζευτηκε το μπατζετ. Ο ενας θα λεει ετσι ο αλλος αλλιως.
Την τυχη μας, του ΠΑΟΚ την τυχη την ξερουμε. Μια ασπρο μια μαυρο. Μεγαλη χαρα μεγαλη λυπη ενα τσιγαρο δρομος.
Ειχαμε την καλυτερη ομαδα ολων των εποχων ισως, και παμε για τσλ και παθαινει η μιση ομαδα χιαστους, κληρωνεσαι με Αγιαξ στο 16% πιθανοτητα, φευγει ο προπονητης σου. Τα φετινα τα εγραψα παραπανω. Τα προπερσυνα τα θυμομαστε ολοι με τον Νινο.

Κλασική περιπτωση εταιριας που ολα στραβα γινονται και α. Δεν φταιει κανενας ποτε και β. Ολα καλα ειναι, εσυ (Εγω) που λες στραβα ειναι δεν βλεπεις σωστα.

Ελπιζω με τις νεες αφιξεις στα ιατρικα τμηματα, τους νεους ανθρωπους στο προπονητικο τιμ (βαλαμε και δυο γκολ απο στημενα επιτελους) η αναδιοργανωση να περασει και στα διοικητικα κομματια.

Σε οτι αφορα εμας εγω αισθανομαι οτι μας εχουν λιγο γραμενους. Ειδικα τωρα με την αδεια τουμπα.
Gonzyland

Δημοσίευση από Gonzyland »

Τι θα πει μέσες άκρες?
Πουθενά δεν υπάρχει αυτό που γράφεις...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”