44. Anderson Esiti
Re: 24. Anderson Esiti
Ναι γιατι αυτο εδειξε μεσα στον αγιαξ που τον καταπιε
ΥΓ - το να ξαναλες το ΧΑΦΑΡΑ με αυτο τον τροπο για να με ειρωνευτεις δε σε τιμαει
ΥΓ - το να ξαναλες το ΧΑΦΑΡΑ με αυτο τον τροπο για να με ειρωνευτεις δε σε τιμαει
Προφανως βλεπουμε τα πραγματα διαφορετικα γιατι εγω την ιδια αποψη ειχα και στο παιχνιδι στο αμστερνταμ.Εγω τον ειδα αορατο ,εσυ τον ειδες να τους καταπινει.
Υ.Γ Οσο για το αν ειναι ειρωνεια καποιος να επαναλαμβανει τη δικη σου υπερβολη, προφανως και αυτο το βλεπουμε διαφορετικα.
Υ.Γ Οσο για το αν ειναι ειρωνεια καποιος να επαναλαμβανει τη δικη σου υπερβολη, προφανως και αυτο το βλεπουμε διαφορετικα.
ρε συ ντιμ..που τα ειδες ολα αυτα;
ο Εσιτι μεσα στον αγιαξ ειχε 1/6 κερδισμενες μονομαχιες, τι εννοεις τους καταπιε;
ο Εσιτι μεσα στον αγιαξ ειχε 1/6 κερδισμενες μονομαχιες, τι εννοεις τους καταπιε;
Μια ομαδα που εχει ως αιχμη του δορατος τον αξονα της, εκανε σχεδον ολες τις επιθεσεις απο τα πλαγια. Τζος προφανως βλεπουμε αλλιως το ποδοσφαιρο
Δεν το θυμάσαι καλά το παιχνίδι . Ο Άγιαξ είχε βγάλει τουλάχιστον 4-5 κάθετες key passes στον χώρο ευθύνης του που έσωσαν άλλοι τελευταία στιγμή.
- invincible
Τουλάχιστον ο Εσιτι πληρώνεται και παίζει... άλλοι πληρώνονται και περιμένουμε 2 χρόνια και ακόμη δεν είναι έτοιμοι... Ο ΠΑΟΚ με τον Εσίτι έκανε τουλάχιστον ένα τεράστιο βήμα στις μεταγραφές φέτος... Κατάφερε και έφερε παίχτη που έστω για 30 λεπτά τουλάχιστον μπορεί και παίζει βασικός... Σιγα σιγά βελτιωνόμαστε... Δεν γίνετε όλα απότομα με την μία...
- ΑποστόληςΑ
Αυτό.chrisg4 έγραψε:Καμία σοβαρή ομάδα δεν ξεκινάει ένα παιχνίδι με δύο χαφ που στο 60 πρέπει να τα κάνεις αλλαγή και τα δύο.
Μέχρι να φτιάξει η φυσική κατάστασή του ο Esiti θα πρέπει να βλέπει πάγκο. Ευτυχώς με τον Άρη θα έχουμε διαθέσιμους και τον Αουγκούστο και τον Μαροκινό. Χτες ο Εσίτι έπαιξε αναγκαστικά, γιατί οι άλλοι προέρχονταν από τραυματισμούς.
Δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό και φοβάμαι ότι Εσίτι εκτός εντεκάδας θα δούμε μόνο αν επιστρέψει έτοιμος ο Βερνμπλουμ. Ο προπονητής θέλει καθαρόαιμο κόφτη -ειδικά σε ντέρμπι- και δεν έχουμε άλλον να παίξει αυτό το ρόλο. Το θέμα είναι αφού έχει διαγνωστεί το πρόβλημα, να βγαίνει αλλαγή στο 55 και όχι στο 65 αφού πρώτα θα μας έχει κοστίσει το περπάτημα του.ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτό.chrisg4 έγραψε:Καμία σοβαρή ομάδα δεν ξεκινάει ένα παιχνίδι με δύο χαφ που στο 60 πρέπει να τα κάνεις αλλαγή και τα δύο.
Μέχρι να φτιάξει η φυσική κατάστασή του ο Esiti θα πρέπει να βλέπει πάγκο. Ευτυχώς με τον Άρη θα έχουμε διαθέσιμους και τον Αουγκούστο και τον Μαροκινό. Χτες ο Εσίτι έπαιξε αναγκαστικά, γιατί οι άλλοι προέρχονταν από τραυματισμούς.
- ΑποστόληςΑ
Αν ξαναβάλει τον Εσίτι πριν βελτιωθεί η φυσική του κατάσταση θα είναι έγκλημα.
Το αν ειναι καθαροαιμος κοφτης χωραει κουβεντα.Οταν με το καλο γυρισει ο Μαουριτσιο και ειναι καλα νομιζω πως ο βραζιλιανος θα παει στο 6 διδυμο με καποιον εκ των Αουγκουστο-Μισιτς.
Ως τώρα αυτό που εντοπίζω εγώ ως σημαντικότερο πρόβλημα -το οποίο φαινόταν και στα παλιότερα video που είναι ανεβασμένα στο youtube από τη Gent- είναι η νοοτροπία και η αντίληψη. Παρ'ότι φαίνεται να γνωρίζει ότι δεν κατέχει το box-to-box και διατείνεται ότι ο ρόλος του είναι να κόβει και να πασάρει στον play maker, διαρκώς τον βλέπεις να κρατάει τη μπάλα, να προσπαθεί να την κουβαλήσει -παρόλο που έχει συμπαίκτη ελεύθερο- και τέλος να την χάνει. Δυστυχώς γι'αυτόν το ποδόσφαιρο δεν είναι το άθλημα που έπαιζε στις αλάνες στη Νιγηρία. Άλλο συχνό λάθος που κάνει είναι να μην έχει σωστή αντίληψη της θέσης της μπάλας όταν είναι δίπλα στα πόδια του με αποτέλεσμα να κάνει άθλια κοντρόλ όπως π.χ. αυτό από το οποίο προέκυψε το 2ο γκολ του Ατρομήτου.
Η φυσική κατάσταση διορθώνεται, 25 χρονών είναι. Για τα παραπάνω δεν ξέρω σ'αυτή την ηλικία.
Συμπερασματικά προς το παρόν Σάκχοφ λέω και κλαίω. Μακάρι να διαψευστώ.
Η φυσική κατάσταση διορθώνεται, 25 χρονών είναι. Για τα παραπάνω δεν ξέρω σ'αυτή την ηλικία.
Συμπερασματικά προς το παρόν Σάκχοφ λέω και κλαίω. Μακάρι να διαψευστώ.