Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Πρίν έρθει ο Σάντος δεν δούλεψε κάνεις πραγματικά μαζί του,με την άφιξη του δασκάλου θυμάμαι πόσο πίστευε σε αυτόν και είχε δηλώσει οτι θα γίνει το καλύτερο μπακ στην Ελλάδα αλλά τραυματίστηκε και έμεινε 1.5 χρόνο έξω που είναι πολυυυυυυύς καιρός και δεν είναι εύκολο να ανέβεις..Υπομονή θέλει και όλα θα γίνουν
Hideguti έγραψε:Τοσα χρονια, φοβητσιαρης, κακομοιρης, ευθυνοφοβος. Συμπληρωνε την τριαδα χαμηλοβλεπόντων ιεροδιακόνων του ΠΑΟΚ, μαζι με Μελίσση και εναν που εφυγε δανεικος και απο οτι λενε οι κακες γλωσσες θα επιστρεψει.
Και ΞΑΦΝΙΚΑ, μα ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ, μια ενεση Καφουζονίλ, και τρια ματς κολλητα, εκ των κορυφαιων. Αναμφισβητητα. Με σβησιμο των αντιπαλων εξτρεμ και με πολυ μεστες προωθησεις. Και με μια ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΓΚΟΛΑΡΑ προχθες.
Για να δουμε λοιπον... Ποσο διαρκει το Καφουζονίλ?
αν και γενικα συμφωνω μαζι σου στα περισσοτερα ποστ σου εδω διαφωνω
αραμπατζης και μελισσης ηταν πολυ καλοι παιχτες
ειδικα ο μελισσης οταν επαιζε στον ΠΑΟΚ εμενα προσωπικα ηταν μεγαλη μου αδυναμια.ο αραμπατζης ειπαμε ειναι ενας καλος παιχτης καλος και αμυντικα και επιθετικα αλλα πουθενα δεν ξεχωριζει.
ο μελισσης πολυ γρηγορος παιχτης για κεντρικος αμυντικος με πολυ καλες επεμβασεις αλλα λιγο αδυναμος
ο μπαλαφας απλα δεν υπαρχει σαν ποδοσφαιριστης
τον διωχνουνε απο τα γιαννενα γιατι εχουν ξεσηκωθει η φιλαθλοι του πας με την αμπαλοσυνη του
Η Μπαλάφαmania εξαπλώνεται γρήγορα και έφτασε και στα Γιάννενα,άμα τον δώσουμε και σε κανένα ΟΦΗ το βλέπω να σκεπάζει σιγά-σιγά όλη τη χώρα...σαν την γρίππη των χοίρων ένα πράμα....
Pepermint έγραψε:εξακολουθεί να μην βγάζει τα φρύδια του
με αποτέλεσμα να τείνει να γίνει Καστίγιο
Νοσφεράτου με ένα φρύδι
για μπάλλα...δεν το συζητάμε καν
Δεν ξέρω αν βγάζει ή όχι τα φρύδια αλλά ξέρω ότι ο μικρός έχει @@
Θα τον βαφτίσω MVP στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.
Ο λόγος όχι για το γκολ αλλά γιατί έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει.
Να ανεβαίνει ψηλά να δοκιμάζει σουτ και ας πάει στον Ψηλορείτη.
Να βγάζει σέντρες.
Το να σπάει και τις αντίπαλες άμυνες όμως δεν το περίμενα.
Μπράβο βρε Νικόλα!
Έβγαλες μάτια καλά κάνει ο Σάντος και σε εμπιστεύεται περισσότερο απο όλους που καταπίνουν την γλώσσα τους σήμερα.
Η καλύτερη μεταγραφή πίσω γαι φέτος.
Πέρσι Σνάουτσερ φέτος εσύ.
diafono sth teleytaia protsash soy....o polonos prepei na apotelesei parelthon apo ton PAOK
η αλλαγη παιχνιδιου απο τα ματς με τη χερενφειν και μετα της ομαδας μας ειναι εμφανης...ετσι πλεον παιζουμε με δυο επιθετικα πλαγια μπακ και παρα τα αμυντικα τους προβληματα παιρνουμε το ρισκο ως ομαδα...αν συνεχισει ετσι θα αναενωσει το συμβολαιο του με την ομαδα
Ronaldo, σχετικα με τους 3 που ανεφερα. Για τον Μπαλαφα συμφωνουμε. Το οτι τυγχανει αποδοχης απο μεριδα του κοσμου, ή μαλλον πιο σωστα του φορουμ, μονο ως καλτ φαινομενο μπορω να το δω. ΠΑΟΚ εισαι ομως, οποτε το καλτ ειναι αναποσπαστο κομματι της ΠΑΟΚτσηδικης ολοτητας.
Για τον Αραμπατζη διαφωνω. Δεν μου αρεσε ουτε πριν τον τραυματισμο του, ουτε μετα. Δεν μου αρεσε ουτε επιθετικα, οπου συνεχεια παρουσιαζε ευθυνοφοβια και σεντρες στα συννεφα, ουτε αμυντικα, οπου καμποσες φορες ηταν κινδυνος θανατος (σκεψου μονο τα φετινα του κατορθωματα στον τομεα αυτο που ειναι και πιο προσφατα). Ουτε ειχε απολυτως καμια προοδο στα 2,5 χρονια του Σαντος στην ομαδα και σωστα ο Σαντος προτιμουσε τον Σναουτσνερ (περυσι). Μεχρι το ματς με την Λαρισα βεβαια, οταν και ξεκινησε ενα σερι τριων συνεχομενων πολυ καλων ματς, με ισομερή προσφορα μπρος-πισω. Μακαρι να ισχυει αυτο που αναφερει ο Ολιβαρες στην κεντρικη, οτι κατορθωσε να υπερνικησει τον μεγαλυτερο του εχθρο, τον φοβο. Κερδος για τον ΠΑΟΚ θα ειναι και μαλιστα μεγαλο, να καλυψει την θεση του δεξιου μπακ, και μαλιστα με Ελληνα. Ενα αρνητικο στην υποθεση βεβαια, ειναι με οτι με το που εκανε 3 πολυ καλα ματς, αρχισε τις συνεντευξεις, αντι να το βουλωσει, ως οφειλε. Συνεντευξεις ας δινουν ο Παύλος, ο αλλος Παύλος, ο Ιβιτς, ο Βιερινια. Ο Αραμπατζης εχει ακομα πολλα ψωμια να φαει για να δινει συνεντευξεις και να μιλαει για στοχους.
Για τον συμπαθη Χρηστο, η γνωμη μου ειναι πως εκ των τριων ηταν σαφως αυτος με την μεγαλυτερη προσφορα. Δεν τον χαρακτηρισα ομως αμπαλο. Χαμηλοβλεποντα Ιεροδιάκονο τον ειπα. Δεν διεθετε την καλως εννοουμενη ποδοσφαιρικη αλητεια που θα πρεπει να εχει ενας παικτης ενος ΠΑΟΚ που στοχευει ψηλα και δη ενας στοπερ του ΠΑΟΚ. Μην αρχισω και αναφερω τωρα Ελληνες στοπερ της ομαδας, που καποιοι απο αυτους μπορει να ηξεραν και χειροτερη μπαλα απο τον Μελισση, αλλα μες στο γηπεδο δαγκωναν. Oρθως πουληθηκε με 2 εκ ευρω, στο μεγαλυτερο κωλοπιασιμο που μπορω να θυμηθω σε μεταγραφες. Αν τωρα με τον Σαντος και τον Κοντρερας διπλα του βελτιωνοταν οσο ο Μαλεζας ή και ακομα περισσοτερο, ειναι ενα αλλο ζητημα. Εγω μιλαω για την νοοτροπια του οσο ηταν παικτης του ΠΑΟΚ.
Ο φόβος δεν έχει φύγει μόνο από τον Αραμπατζή, αλλά και από τον Ίβιτς και από τον Σορλέν και από άλλους. Η αιτία έχει ονοματεπώνυμο Βίκτορ Βιτόλο.
Ο Βίκτορας είναι σαν τον φίλο σου με το "πακέτο" που σε καλύπτει όταν παίζεις κουμάρι. Ξέρεις ότι έχεις την άνεσή σου και σε παίρνει να ρισκάρεις χωρίς να ξεβρακωθείς.
Αναστηθηκε ο Λαζαρος....Αυτο εχω να πω μονο.Καλα να εισαι , γερος να εισαι και θα πιαστουμε χερι χερι ολοι εδω κατω στο συνδεσμο και θα κανουμε κωλοτουμπες παρεα.Μιλαω μπεσα πως ολοι εδω κατω εχουμε καταχαρει για την αλλαγη αυτη κι ευχομαστε καθε φορα να εισαι γερος και να συνεχισεις ετσι