Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ
Γκαρας τελος. Ερχεται Παπαδημητριου(συμφωνα με τ ραδιοφωνο). Καλος ειναι;
- painkiller4
Καλώς ήρθες στην ΠΑΟΚΑΡΑ! ! ! 
Φέρτε και ένα ακραίο παιχταρά μακάρι να ναι ο Φακούντο Κόντε αν και είναι πολύ δύσκολο λόγω υψηλού κασέ.

Φέρτε και ένα ακραίο παιχταρά μακάρι να ναι ο Φακούντο Κόντε αν και είναι πολύ δύσκολο λόγω υψηλού κασέ.
Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διεθνή κεντρικό, Παναγιώτη Πελεκούδα, για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Ο έμπειρος αθλητής, συμφώνησε με την διοίκηση του τμήματος και θα βρίσκεται στην ομάδα των πρωταθλητών, υπό τις οδηγίες του Χόρχε Ελγκέτα, στην προσπάθεια για μια καλή ευρωπαϊκή πορεία και την κατάκτηση του 4ου πρωταθλήματος στην Ελλάδα.
Για τη μεταγραφή του, στους Πρωταθλητές Ελλάδος, ο Παναγιώτης Πελεκούδας δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι στους πρωταθλητές Ελλάδας. Είναι τεράστια πρόκληση για μένα. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, έτσι ώστε να καταφέρουμε την κατάκτηση των στόχων που πρόκειται να θέσει η ομάδα για την επόμενη χρονιά!
Ευχαριστώ όσους με στήριξαν, την οικογένειά μου, και τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ που μου δίνουν την ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλότερο επίπεδο”.
Η καριέρα του…
Ο διεθνής με την Εθνική Ομάδα κεντρικός, ύψους 2,04 μ., είναι γεννημένος στις 08 Νοεμβρίου 1989 στην Πάτρα.
Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ε.Α. Πατρών (2000-05) και στην συνέχεια αγωνίστηκε με τα χρώματα της Παναχαϊκής (2005-09). Ακολούθησε η ομάδα της Λαμίας (2009-11) για να έρθει η μεταγραφή του στον Ηρακλή (2011-12), ομάδα με την οποία αναδείχτηκε πρωταθλητής και κυπελλούχος Ελλάδος.
Την επόμενη αγωνιστική περίοδο μετακομίζει στην Ιταλία για λογαριασμό της Ραβέννα (2012-13), για να επιστρέψει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Φοίνικα Σύρου (2013-14) και τον Ολυμπιακό (2014). Από το 2015 αγωνιζόταν στην ομάδα (υπήρξε αρχηγός) του Παμβοχαϊκού.
Κλείσαμε Θάνο Παπαδημητρίου αντι γκαρα και πελεκουδα αντι Ανδρεάδη λενε τωρα στην εκπομπη του ΠΑΟΚ24........
Υγ: εγω τον Αχιλλέα Παπαδημητρίου ηθελα.....

- john4serres
Καλώς τον και τον Πελεκούδα.
Καλός είναι παιδιά;
Λογίζεται για βάθος ρόστερ ή στους βασικούς;
Καλός είναι παιδιά;
Λογίζεται για βάθος ρόστερ ή στους βασικούς;
Καλώς ήρθανε και οι δύο! !!! Πάμε για γούστα και του χρόνου!!!
Άποψη για Πελεκουδα και Παπαδημητρίου?
Άποψη για Πελεκουδα και Παπαδημητρίου?
- GiorgosAtha
Ξέρουμε πότε θα βγει η απόφαση για 5ο ξένο ή περιμένουνε πως θα πάνε οι διαπραγματευσεις του gay?
Δεν μπορώ να καταλάβω την κατάσταση με τον Γκαρα.
Ο πασαδορος στα βιντεο φαίνεται ταλαντούχος και σε εξαιρετική φόρμα. Καλός και εξελιξιμος ο Πελεκουδας. Θα μείνε ο Σμαραγδης? Χρειάζομαστε κι'αλλους κεντρικούς.
Αν πραγματικά στοχεύουμε στη διάκριση στο Champions League όπως είχε ειπωθεί από τους Προεδρους ΑΣ και ΤΑΠ, ο τελευταίος ξένος πρέπει να είναι επιπέδου Conte.
Αν υπάρξει και 5ος ξένος και αρνητική εξέλιξη με τον Γκομεζ, ο Lee και ο Αγκαμεζ θα ήταν εξαιρετικές προσθήκες.
Ο πασαδορος στα βιντεο φαίνεται ταλαντούχος και σε εξαιρετική φόρμα. Καλός και εξελιξιμος ο Πελεκουδας. Θα μείνε ο Σμαραγδης? Χρειάζομαστε κι'αλλους κεντρικούς.
Αν πραγματικά στοχεύουμε στη διάκριση στο Champions League όπως είχε ειπωθεί από τους Προεδρους ΑΣ και ΤΑΠ, ο τελευταίος ξένος πρέπει να είναι επιπέδου Conte.
Αν υπάρξει και 5ος ξένος και αρνητική εξέλιξη με τον Γκομεζ, ο Lee και ο Αγκαμεζ θα ήταν εξαιρετικές προσθήκες.
- john4serres
Το Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συνεργασία με τον έμπειρο λίμπερο, Θάνο Παπαδημητρίου.
Ο Θάνος Παπαδημητρίου (ύψος 1,84 μ.) γεννήθηκε στις 04 Αυγούστου 1983 στην Κατερίνη. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για μια τριετία (2010-13) και επιστρέφει μετά από 4 χρόνια στον Δικέφαλο, καθώς συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του Τ.Α.Π., με σκοπό να βοηθήσει στην προσπάθεια της ομάδας για την κατάκτηση όλων των στόχων στην αγωνιστική περίοδο 2017-18.
Σχετικά με την επιστροφή του στον ΠΑΟΚ, ο ίδιος δήλωσε:
“Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ. Θα δώσω ότι μπορώ προκειμένου η ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους στη νέα σεζόν. Ευχαριστώ τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε”.
Η πορεία του…
Ο έμπειρος αθλητής ξεκίνησε την ενασχόλησή του με το άθλημα της πετοσφαίρισης από τον Αρχέλαο Κατερίνης το 1994, όπου παρέμεινε έως την περίοδο 2005-06, με έναν ενδιάμεσο σταθμό στην ομάδα της Α.Ε. Κομοτηνής (2003-04). Ακολουθεί η Νίκη Αιγινίου (2006-08), ο Απόλλων Καλαμαριάς (2008-10), ο ΠΑΟΚ (2010-13), ο Φοίνικας Σύρου (2013-14), η Α.Ε.Κ. (2014-15), ο Ηρακλής (2015-16), ο Ηρακλής Χαλκίδας (2016-17) και ο Παμβοχαϊκός (2017).
- thanos-xanthi
με Παπαδημητριου λιμπερο αντι για Γκαρα, μιλαμε οτι αποδυναμωνομαστε στη θεση του λιμπερο
χειροτερες υποδοχες και απο Γκαρα, και απο Κωνσταντινιδη και απο Δαριδη αλλα και απο Ζηση
παντως αν δε μπορεις να εξασφαλισεις το συμβολαιο του λιμπερο, για να εχεις καλη υποδοχη, μετα νομιζω ειναι καπως περιεργο να ονειρευομαστε Κοντε για ακραιο
χειροτερες υποδοχες και απο Γκαρα, και απο Κωνσταντινιδη και απο Δαριδη αλλα και απο Ζηση
παντως αν δε μπορεις να εξασφαλισεις το συμβολαιο του λιμπερο, για να εχεις καλη υποδοχη, μετα νομιζω ειναι καπως περιεργο να ονειρευομαστε Κοντε για ακραιο
pyrgioths έγραψε:Κλείσαμε Θάνο Παπαδημητρίου αντι γκαρα και πελεκουδα αντι Ανδρεάδη λενε τωρα στην εκπομπη του ΠΑΟΚ24........
Πόσο συμφωνώ με το Υ.Γ. σου.... Μας ακύρωσε πέρσι για να μείνει στο εξωτερικό και μάλλον το σταματήσαμε εκεί...
Τώρα για τον Θάνο μετά την τριετή θητεία του στον ΠΑΟΚ δεν τον παρακολούθησα άρα δεν έχω και άποψη.. Τώρα τι άλλο παίχτηκε με Γκαρά ποιος ξέρει για 5 χαρτιά αποκλείεται να χάλασε το deal...
Στους Κεντρικούς πας με τον αρχηγό Παντακίδη, Τακουρίδη, Πελεκούδα και περιμένεις την απόφαση για τον αριθμό ξένων.... Αν γίνουν 5 που αυτό περιμένουν θα κινηθούν για ξένο κεντρικό...
Tι ισχυει για Σακογλου, Σωτηριου, Κωνσταντινιδη; Ξερει κανεις;
Ο Παπαδοπουλος εχει συμβολαιο αν θυμαμαι καλα.
Πασαδοροι: Βαλκιερς, Τερζης
Ακραιοι: Σαφρανοβιτς, Παπαδοπουλος, Σωτηριου(;)
Διαγωνιοι: Γκομεζ, Σακογλου(;)
Κεντρικοι: Τακουριδης, Παντακιδης, Πελεκουδας
Λιμπερο: Παπαδημητριου, Κωνσταντινιδης(;)
Περιμενουμε σιγουρα εναν μπομπερ ακραιο.
Για λιμπερο παντως, ισως προοριζεται ο Κων/νιδης για βασικος;
Ο Παπαδοπουλος εχει συμβολαιο αν θυμαμαι καλα.
Πασαδοροι: Βαλκιερς, Τερζης
Ακραιοι: Σαφρανοβιτς, Παπαδοπουλος, Σωτηριου(;)
Διαγωνιοι: Γκομεζ, Σακογλου(;)
Κεντρικοι: Τακουριδης, Παντακιδης, Πελεκουδας
Λιμπερο: Παπαδημητριου, Κωνσταντινιδης(;)
Περιμενουμε σιγουρα εναν μπομπερ ακραιο.
Για λιμπερο παντως, ισως προοριζεται ο Κων/νιδης για βασικος;
Για Σακόγλου και Σωτηρίου ούτε γνωρίζω, ούτε έχει βγει κάτι προς τα έξω... Παπαδόπουλος και Κωνσταντινίδης συνεχίζουν κανονικά...
- PaokPatraG4
Λοιπόν χωρίς να θέλω να το παίξω ειδήμονας αλλά τυγχάνει να μου αρέσει το βόλλεϋ και παρακολουθώ αρκετά ο Κων/νιδης έχει απίστευτες αντιδράσεις σε άμυνα και υποδοχή και ο Θάνος έχει εμπειρία και σταθερότητα...Δεν ξέρω τι έχει γίνει με Γκαρα αλλά πιστεύω θα είμαστε καλά σε άμυνα και υποδοχή με Κων/νιδη και Θάνο... Ευχαριστουμε πολύ Δημήτρη ήσουν παλικαρος και τα έδινες όλα....Καλή συνέχεια στην καριέρα σου...Αναμονή 5ου ξένου(Lee) και ακραίου τύπου Facundo Conte και ίσως διαγωνίου εάν δεν επανέλθει πλήρως ο Harry Gomez....