Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
pxp920

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2018

Δημοσίευση από pxp920 »

Bibras Natcho, εναν κεντρικο αμυντικο και εναν επιθετικο και ειμαστε κομπλε!
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

παικταρα ο Νατχο αλλα πολυ χαλια ανασταλτικα...με Μαουριτσιο και Νατχο ο ΠΑΟΚ στο κεντρο μονο με Βαλέ θα κοβει...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Hermann έγραψε:Ασχετο αλλα μιας που λεμε για Νατχο: πως γινεται καποιος να ειναι και εβραιος και μουσουλμανος ρε παιδια; Ο εβραιος περα απο εθνικο δεν περιλαμβανει και τον θρησκευτικο προσανατολισμο;
Άντε Γιώργη φερτον τον παικταρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Παρ 18 Μάιος 2018, 16:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Athens έγραψε:παικταρα ο Νατχο αλλα πολυ χαλια ανασταλτικα...με Μαουριτσιο και Νατχο ο ΠΑΟΚ στο κεντρο μονο με Βαλέ θα κοβει...
1)Ας παρουν την μπαλα πρωτα οι αντιπαλοι και μετα θα ξαναμιλησουμε.
2)Δε νομιζω οτι ο νατχο ειναι τοσο κακος αμυντικα, οσο λετε καποιοι.Θα λεγα τουλαχιστον τσιμιροτ.
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

O Nάτχο είναι παίκτης υψηλού επιπέδου και αμυντικά και επιθετικά εξίσου και είμαστε τυχεροι που παίκτες αυτού του επιπέδου ( Βιειρινια,Νάτχο) περάσαν απο την ομάδα και δεθήκαν( κάποιοι λίγο,κάποιοι πολύ) δίνοντας μας την δυνατότητα να τους φέρουμε τώρα. Τώρα που η κλάση τους απέχει κατά πολύ από την σούπαλίγκα και υπό άλλες συνθήκες θα ήταν δύσκολο να έρθουν. Προφανώς παίζει ρόλο οτι πληρώνουμε καλά,απλά βάζουν νερό στο κρασί τους..
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Οτι θα συζηταμε αν ο Νατχο κανει για τον ΠΑΟΚ......μου θυμιζει καποιους μεσα εδω που παντα κατι στραβο θα εβρισκαν οταν ηταν να γυρισει ο Βιερινια
Ελπιζω το παθημα να εγινε μαθημα σε ολους μας....
Δεν θα υπαρχει καλυτερο δυδυμο απο τους Νατχο Μαουριτσιο
Φερε και τον Παπαδοπουλο στα στοπερ και εισαι κομπλε
Με τοσους καλους παικτες που εχουμε + τους δανεικους δεν μας λειπει τιποτα
Πλακα θα κανουμε στην Ελλαδα

Νατχο- Παπαδοπουλο και τελος.....
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Το πάθημα δεν θα γίνει ποτέ μάθημα,είναι γνωστό αυτό.
Άβαταρ μέλους
Petros1988

Δημοσίευση από Petros1988 »

Άμα έρθει ο Νατχο στο θέμα δημιουργίας η ομάδα θα κανεί απτά χαφ 10 τελικες θα κρύβουμε τη μπάλα!
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Ok , την γνωμη μας λέμε εδώ, ρε παίδες...Έχουμε εμπιστοσύνη στον Λου για την τελική επιλογή.
Aureliano Buendia έγραψε:Ως προς το θέμα μας τώρα, πολύ ωραίος παίκτης ο Νάτχο, αλλά έχω δύο ενστάσεις.
α) μου μοιάζει αρκετά με τον Μαουρίτσιο. Ξέρω ότι με Λουτσέσκου δύσκολα θα δούμε αμυντικό χαφ σκυλί δίπλα στον Μαουρίτσιο, αλλά και πάλι πρέπει να υπάρχει κάποιος δυναμικός χαφ που να αποπνέει φόβο, με έφεση στο μαρκάρισμα και πολλά τρεξίματα. Όχι ο Νάτχο, δηλαδής.
β) με εκνευρίζει λίγο αυτή η αγαπημένη συνήθεια ανακύκλωσης παλαιών ονομάτων.
Αυτό!
Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Aggresive και διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπολοίπους.
Έτυχε να δω 2 ευρωπαϊκούς αγώνες της Τσσκα. Ο Νατχο έπαιζε 8αρι με καθαρά aggresive αμ. μέσο πίσω του και η εικόνα που σχημάτισα ήταν ότι δεν έτρεχε και πολύ!

Γιοχανσον! Κάτι τέτοιο θέλουμε.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

kastrakis έγραψε:Ok , την γνωμη μας λέμε εδώ, ρε παίδες...Έχουμε εμπιστοσύνη στον Λου για την τελική επιλογή.
Aureliano Buendia έγραψε:Ως προς το θέμα μας τώρα, πολύ ωραίος παίκτης ο Νάτχο, αλλά έχω δύο ενστάσεις.
α) μου μοιάζει αρκετά με τον Μαουρίτσιο. Ξέρω ότι με Λουτσέσκου δύσκολα θα δούμε αμυντικό χαφ σκυλί δίπλα στον Μαουρίτσιο, αλλά και πάλι πρέπει να υπάρχει κάποιος δυναμικός χαφ που να αποπνέει φόβο, με έφεση στο μαρκάρισμα και πολλά τρεξίματα. Όχι ο Νάτχο, δηλαδής.
β) με εκνευρίζει λίγο αυτή η αγαπημένη συνήθεια ανακύκλωσης παλαιών ονομάτων.
Αυτό!
Ο άνθρωπος το είπε καθαρά. Aggresive και διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπολοίπους.
Έτυχε να δω 2 ευρωπαϊκούς αγώνες της Τσσκα. Ο Νατχο έπαιζε 8αρι με καθαρά aggresive αμ. μέσο πίσω του και η εικόνα που σχημάτισα ήταν ότι δεν έτρεχε και πολύ!

Γιοχανσον! Κάτι τέτοιο θέλουμε.
Αυτός που περιγράφεις ακούει στο όνομα Wernbloom...Σκληρός αμυντικός μέσος (τρώει αρκετές κίτρινες), πολύ καλό σουτ από μακρινή και μέση απόσταση, καλός στο ψηλό παιχνίδι και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ....Διεθνής Σουηδός με πάρα πολλές συμμετοχές, το μόνο αρνητικό είναι ότι επιστρέφει 31 Ιουλίου μετά από τραυματισμό στο Ισχίο...
maceio

Δημοσίευση από maceio »

desperando έγραψε:
Hermann έγραψε:Ασχετο αλλα μιας που λεμε για Νατχο: πως γινεται καποιος να ειναι και εβραιος και μουσουλμανος ρε παιδια; Ο εβραιος περα απο εθνικο δεν περιλαμβανει και τον θρησκευτικο προσανατολισμο;
Άντε Γιώργη φερτον τον παικταρα
ισραηλινος ειναι - και οι παλαιστινιοι στα χαρτια ισραηλινοι ειναι
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Ποιο πάθημα και μάθημα και χαζομάρες; Για όνομα του θεού, λίγο κράτει με τις άτοπες αναλογίες.
Η συντριπτική πλειονότητα και του φόρουμ και του κόσμου επιθυμούσε διακαώς την επιστροφή Αντελίνο, όπως την επιθυμούσε και ο ίδιος, όπως τη γυρόφερνε και ο Σαββίδης.
Να μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για τον ποιοτικότερο παίκτη των πάρα πολλών τελευταίων ετών που πέρασε από την Τούμπα και έναν παίκτη που συνδέθηκε τρελά με ομάδα και κόσμο.
Μηδενικές αναλογίες το θέμα Νάτχο, που δεν είναι καν θέμα, κουβέντα να γίνεται.
Απλώς έπεσε ένα όνομα από δημοσιογράφους στο τραπέζι και κάνουμε χαβαλοσυζήτηση.
Δεν υπάρχει καμία εκπεφρασμένη επιθυμία απόκτησης του Νάτχο από προπονητή ή ΠΑΕ.
Όσο για το ότι θέλουμε Νάτχο και Κυριάκο και κλείσαμε, πράγματι, μόνο αυτούς θέλουμε, να τραυματιστούν Μάτος, Αντελίνο, Πρίγιοβιτς, να παίζουμε με βασικούς τον Κρέσπο στο πλάι και τον Κουλούρη στην κορυφή
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

O Νατχο δεν είναι Άραβας ή Παλαιστίνιος. Είναι Κιρκάσιος στην καταγωγή και η φυλή του μετανάστευσε εκεί από κάποιο μέρος της Σοβ. Ένωσης, νομίζω.

Γι αυτο άλλωστε παίζει και στην εθνική Ισραηλ.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Ο ΠΑΟΚ που ΕΓΩ θα ήθελα να δω του χρόνου. Ναι, ξέρω ότι πολλά από αυτά δε γίνονται, αλλά δικαιούμαι να ονειρεύομαι.
-----------------------ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

ΒΙΕΡΙΝΙΑ--------------ΠΕΛΚΑΣ----------------(Μεταγραφή, όπως ορίζεται από despe παρακάτω)

---------------ΝΑΤΧΟ----------ΜΑΟΥΡΙΣΙΟ

ΣΤΑΦΥΛΙΔΗΣ-----ΚΥΡ.ΠΑΠ-----ΒΑΡΕΛΑ--------ΜΑΤΟΣ

----------------------ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ
desperando έγραψε:Από την απέναντι πλευρά θέλω έναν λουκας με @@.
Εναν παικταρα ο οποίος να μπορεί να σταθεί και μόνος του μπροστά αν χρειαστεί, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να πάρω επιπλέον παίκτη στο φορ και μεγαλώνω επικίνδυνα το ρόστερ μου.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

νατχο κλεινεις γιατι ανεβαζει ενα επιπεδο πανω τον κεντρο σου,δεν τοσ υζηταμε
απο εκει και περα παιρνεις και κοφτη που να ξερει μπαλα,αλλα να ειναι κοφτης

και ειαι κομπλε στο κεντρο

ε θα χρειαστει καποια αποδεσμευση ισως αν κλεισεις νατχο

αλλα το να λεμε τωρα πως ειμαστε κομπλε εκει και δεν τονχρειαζομαστε ειναι υπερβολη
διοτι ο παιχτης αυτος ειναι για μεγαλα κλαμπς και εδειχνε ακομα και οτα η ομαδα ητανσ κορποχωρι ασυνδετο
σκεψου τωρα που εχουμε αρχη μεση και τελος ποσο πανω θα ανεβασει τον ΠΑΟΚ

κλεισε νατχο με συνοπτικες διαδικασιες

θα χρειαστει να την κοπανησουν παραπανω απο δυο φορες αν θελουν να δουν.. πρωταθλημα οπως μονο αυτοι ξερουν :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Παλαιολόγος την Παρ 18 Μάιος 2018, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”