buffalobill4 έγραψε:Εισαι ενας μυθος. Διδαξε μας αρχοντα πώς να μη δουλευουμε και να γινουμε πλουσιοι.
Dorian Leveque
- Παλαιολόγος
Re: 6. Dorian Leveque
- ΑποστόληςΑ
τωρα σοβαρα η ΠΑΕ δεν μπορει να καταγγειλει το συμβολαιο του...? δεν γινεται να επικαλλειται καποιος συνεχεια ''ενοχλησεις''.. 2 μηνες λεει ενοχλησεις στη γαμπα.. ειναι τρομερο.. και το αστειο ειναι οτι το ιδιο ακριβως εκανε κ στην γαλλια.. και στα φορουμ των γαλλων αν θυμαστε αυτα ακριβως λεγανε...και γελουσανε οταν τον πηραμε...
- Παλαιολόγος
Το παιδι αν δε μας δουκευει παντως εχει ψυχολογικά κ θελει βοήθεια επειτα τους τραυματισμούς.
- back in black
- ΑποστόληςΑ
Σχόλιο στο forum της Guingamp τον Μάιο, όταν έκλεινε σε μας: "Ces clubs là ne doivent pas approfondir beaucoup leurs recherches surtout. Pour filer 3 ans de contrat à Lévêque qui a du jouer 6 mois en 5 ans, il faut être presque incompétent".
Τι λέει? "Αυτά εκεί τα κλάμπ (εννοεί φυσικά τον ΠΑΟΚ) μάλλον δεν κάνουν έρευνα σε βάθος. Για να δώσεις 3 χρόνια συμβόλαιο στον Λεβέκ που έπαιξε 6 μήνες σε 5 χρόνια πρέπει να είσαι σχεδόν ανίκανος"
Τι λέει? "Αυτά εκεί τα κλάμπ (εννοεί φυσικά τον ΠΑΟΚ) μάλλον δεν κάνουν έρευνα σε βάθος. Για να δώσεις 3 χρόνια συμβόλαιο στον Λεβέκ που έπαιξε 6 μήνες σε 5 χρόνια πρέπει να είσαι σχεδόν ανίκανος"
καλά γελάμε, αλλά είναι μη σου τύχει. Και εγώ κάθομαι και πληρώνομαι εδώ και 1,5 μήνα που έχω το πόδι στο γύψο.buffalobill4 έγραψε:Εισαι ενας μυθος. Διδαξε μας αρχοντα πώς να μη δουλευουμε και να πληρωνομαστε.
Τόσο μυγιάγγιχτη γάμπα πια, δεν έχει ούτε μοσχάρι σφαγμένο και κρεμασμένο σε τσιγκέλι στο Καπάνη... 
- kataramenos5
Αμα σπαζεις το ποδι σου καθε μηνα για τα επομενα 5 χρονια μονο τοτε θα καταλαβεις το μεγαλειο του.Το ποσο τεραστιος ειναι.ABOLEYTOI έγραψε: καλά γελάμε, αλλά είναι μη σου τύχει. Και εγώ κάθομαι και πληρώνομαι εδώ και 1,5 μήνα που έχω το πόδι στο γύψο.
Σε κατι αλλες εποχες μετα την πρωτη επισκεψη των συνδεσμιτων θα ετρεχε σαν ατι.
kataramenos5 έγραψε:Σε κατι αλλες εποχες μετα την πρωτη επισκεψη των συνδεσμιτων θα ετρεχε σαν ατι.
Τι μου θυμίζεις, να ξερες...