Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Σήμερα πάντως μετά το βόλεϊ είπαν ότι μας περιμένουν στις 5 την Κυριακή για τον αγώνα με τον Κολοσσό...kataramenos5 έγραψε:goran 64 έγραψε:Εσύ πάλι που τα παρουσίασες & τα δύο πριν κάτι ώρες, μας έγραψες ότι παίζουμε αύριο μπάσκετ στις 5 με τον Κολοσσό ενώ παίζουμε την Κυριακή.Σαββατο παιζουμε ρε.
Λες στο μικρόφωνο να ήταν ο...MANIAKOS???
- kataramenos5
Η τρολαρουν ή κολλησαν γκορανιτιδα.goran 64 έγραψε:Σήμερα πάντως μετά το βόλεϊ είπαν ότι μας περιμένουν στις 5 την Κυριακή για τον αγώνα με τον Κολοσσό...![]()
Γκορανίτιδα? Μα αφού είπαμε ότι.............................
Ανακαλώ και απαιτώ να ανακαλέσεις κι εσύ...
Ανακαλώ και απαιτώ να ανακαλέσεις κι εσύ...
- kataramenos5
Εγω ν ανακαλεσω ?Ο κεν το χε πει .Εγω ουτε ξερω τι σημαινει αλλα για να το λεει ο γραμματιζουμενος κατι θα ξερει.
Αμα ανακαλεσει αυτος ανακαλω κι εγω.
Αμα ανακαλεσει αυτος ανακαλω κι εγω.
γκορανιτιδα ειναι συνδρομο που οταν ενας λεει κατι μπορεις να διαβασεις τα 4000 τοστ του για να βρεις ενα που να λεει το αντιθετο για να του την πεις.επισης αλλο συμπτωμα ειναι οταν λες με ευγενικο τροπο στον αλλο να ξαναδιαβασει το προηγουμενο τοστ σου που στην πραγματικοτητα ειναι ολοκληρο βιβλιο.σε πρωιμα σταδια λες μεχρι και το 'ναι' περιφραστικα.
υγ.τωρα θυμηθηκα τις μελιτζανες.που τις κοβει μικρα κυβακια και τις ξεχναει για ωρες στον ξυλοφουρνο.τι να πεις..
υγ.τωρα θυμηθηκα τις μελιτζανες.που τις κοβει μικρα κυβακια και τις ξεχναει για ωρες στον ξυλοφουρνο.τι να πεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος barlow4 την Σάβ 15 Οκτ 2016, 00:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τουλάχιστον τότε η γκορανίτιδα (τι λέει για σας ρε kat5 & simba?) είναι σύνδρομο μεν, αλλά...αυτοάνοσο δε... :ugeek:
Άλλα είναι τα χειρότερα-επικίνδυνα...π.χ. η ίωση που δεν θα αφήσει τον kat5 να απολαύσει τον Κολοσσό...
Άλλα είναι τα χειρότερα-επικίνδυνα...π.χ. η ίωση που δεν θα αφήσει τον kat5 να απολαύσει τον Κολοσσό...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Σάβ 15 Οκτ 2016, 00:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ευτυχώς λοιπόν που του λόγου μου τα έχω ξεπεράσει πια αφού είμαι μεγαλύτερος...Τώρα πλέον έχω...highlander-άματα...
- kataramenos5
goran 64 έγραψε:Τουλάχιστον τότε η γκορανίτιδα (τι λέει για σας ρε kat5 & simba?) είναι σύνδρομο μεν, αλλά...αυτοάνοσο δε... :ugeek:
Δηλαδη να ανακαλεσω τωρα δηλαδη?
kataramenos5 έγραψε:goran 64 έγραψε:Τουλάχιστον τότε η γκορανίτιδα (τι λέει για σας ρε kat5 & simba?) είναι σύνδρομο μεν, αλλά...αυτοάνοσο δε... :ugeek:![]()
![]()
Να ψαχτουμε δηλαδη
Δηλαδη να ανακαλεσω τωρα δηλαδη?
Δεν ξέρω...Είμαι "άσχετος" αφού...
- kataramenos5
Πωπωπω...Ούτε η κορακάκη τέτοιο σημάδι...
Π.Α.Ο.Κ. είσαι βρε λέμε...
Υ.Γ. "Παπουτσάκι" έπρεπε να τον πετάει κανονικά...
- kataramenos5
Καληνύχτα κι από μένα...
Υ.Γ. Καλά λες ρε συ kat5...Εδώ αυτός λέει ότι υπάρχει καλύτερο ρεβανί απ του Χοχλιούρου...
Υ.Γ. Καλά λες ρε συ kat5...Εδώ αυτός λέει ότι υπάρχει καλύτερο ρεβανί απ του Χοχλιούρου...