PAOKheads&Metalheads
- Kostas_Peraia4
Re: PAOKheads&Metalheads
Σημερα ερχεται νεο τραγουδι απο τους Metallica.Ακουστε ενα μικρο δειγμα
[youtube]mHWXmEX7nT8[/youtube]
[youtube]mHWXmEX7nT8[/youtube]
- Kostas_Peraia4
Μολις ακουσα το τραγουδι
Ενταξει μαγκες,ετοιμαστειτε για τον καλυτερο δισκο των Μetallica απο το 1991!!!
Το κομματι θυμιζει εντονα Maiden

Eξπερματωστε ελευθερα
[youtube]JFAcOnhcpGA[/youtube]
Ενταξει μαγκες,ετοιμαστειτε για τον καλυτερο δισκο των Μetallica απο το 1991!!!
Το κομματι θυμιζει εντονα Maiden
Eξπερματωστε ελευθερα
[youtube]JFAcOnhcpGA[/youtube]
Μου μυρίζει marketing η τρελή ομοιότητα με Maiden! Έδωσαν και στους haters κάτι για να ασχολούνται
Γενικά το κομμάτι είναι μια κιθαριστική πανδαισία. Φαίνεται ότι ο δίσκος φτιάχτηκε με τη διάθεση στα ύψη. Θα βγάλουν δισκάρα!
- Kostas_Peraia4
Αν το hardwired ηταν ο δυναμιτης του αλμπουμ και το Moth into Flame το hit-ακι,το Atlas,Rise ειναι μακραν οτι πιο αξιολογο καθαρα μουσικα.Ενταξει μετα απο τα 3 πρωτα κομματια,η προσμονη και οι προσδοκιες ειναι στα υψη
- back in black
Διαβάζοντας διάφορα σχόλια για το Atlas Rise, βλέπω ότι πολύς κόσμος "δυσκολεύεται" να διαθέσει πάνω από 3-3,5 λεπτά για να ακούσει ένα μουσικό κομμάτι... απογοήτευση σκέτη...
- Kostas_Peraia4
Eιναι οντως δυκολο κομματι ως προς την δομη του.Θυμιζει εντονα ''δυσκολο'' τραγουδι εποχης and Justice for all.Αλλα χιλιες φορες προτιμω να γραφουν ''δυσκολα'' τραγουδια,παρα thrashιες σαν το fight fire with fire ή το hit the lights ας πουμε.
Εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια, αρκεί βέβαια να έχουν ποικιλία. Κάποιοι τα θέλουν όλα fast-food! Δεν ξέρω, η ποιότητα στο metal νιώθω πως είναι συνυφασμένη με τα μεγάλα σε διάρκεια κομμάτια.
- Kostas_Peraia4
Ενταξει δεν νομιζω πως ειναι ετσι.Υπαρχουν και μικρα κομματια που ειναι αριστουργηματα.Πιστευω πως δεν εχει να κανει τοσο με την διαρκεια τους,αλλα κυριως με την δομη του.Ας πουμε ποιος μπορει να πει οτι δεν ειναι highlight το the trooper ή το blackened ?
Τα μεγάλα κομμάτια μου φαίνονται -να το πω- πιο μεγαλειώδη! Και δίνουν τη δυνατότητα σε ένα συγκρότημα που έχει αρετές να τις ξεδιπλώσει!
Εν τω μεταξύ, κάτι ακόμη με αφορμή τα νέα τραγούδια των Metallica,
Εγώ τους Maiden δεν τους συμπάθησα ποτέ και δεν έχω ούτε καν 1 cd τους στη δισκοθήκη μου. Ούτε μια φορά δεν μου πέρασε από το μυαλό να μπω σε κάποιο κομμάτι τους και να γράψω από κάτω κάποιο αρνητικό ή κοροϊδευτικό σχόλιο του στυλ "3 κιθάρες και ακούγεται μόνο το μπάσο".
Εν τω μεταξύ, κάτι ακόμη με αφορμή τα νέα τραγούδια των Metallica,
Εγώ τους Maiden δεν τους συμπάθησα ποτέ και δεν έχω ούτε καν 1 cd τους στη δισκοθήκη μου. Ούτε μια φορά δεν μου πέρασε από το μυαλό να μπω σε κάποιο κομμάτι τους και να γράψω από κάτω κάποιο αρνητικό ή κοροϊδευτικό σχόλιο του στυλ "3 κιθάρες και ακούγεται μόνο το μπάσο".
Μόλις άκουσα τον Ατλα. Είναι κοπυ/παστε παλιοι Μεταλλικα. Αυτό που θα περίμενα παραπάνω είναι να δω καινούριες φόρμες, μία νέα πρόταση. Αντ'αυτού παίζουν πολύ εκ του ασφαλούς. Το άκουσα ευχάριστα το κομμάτι αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας για να είμαι ειλικρινής. Όχι επειδή το κομμάτι είναι κακό, αλλά επειδή από Μετάλλικα έχω μεγαλύτερες "απαιτήσεις".
ΥΓ. Εννοείται το Μαύρο είναι το καλύτερο άλμπουμ!
ΥΓ. Εννοείται το Μαύρο είναι το καλύτερο άλμπουμ!