PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV
ΠΑΟΚ - Γαύρος κάπου στην διάρκεια του πρωταθλήματος με τηλεοπτική κάλυψη από το ΠΑΟΚ TV το οποίο θα είναι και αυτό που θα δείχνει τα video του VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, εκεί όπου θα πάρει το μάθημα όσον έχει διδάξει τόσες δεκαετίες. Να είστε έτοιμοι για την ντροπιαστικότερη σελίδα της ντροπιαστικής τους ιστορίας όπου δεν θα υπάρχει κανένα μέσο να μπορεί να αποδειχθεί ότι σφαγιάστηκαν.
Προσπάθησα να αγοράσω για έναν θείο πριν λίγο και δεν περνάνε οι συναλλαγές. Δοκίμασα με VISA, Mastercard και Masterpass και τίποτα. Μήπως είναι down κάτι αυτή τη στιγμή και γι αυτό αργεί και η επιβεβαίωση;kalamata4 έγραψε:Έκανα εγγραφή και πληρωμή, μια ώρα μετά και ενώ η τράπεζα έχει επιβεβαιώσει την κίνηση η κατάσταση στο paoktv ειναι pending... Φανταστείτε τι έχει να γίνει αύριο τις τελευταίες ώρες πριν το ματς.
SunAce16 έγραψε:ΠΑΟΚ - Γαύρος κάπου στην διάρκεια του πρωταθλήματος με τηλεοπτική κάλυψη από το ΠΑΟΚ TV το οποίο θα είναι και αυτό που θα δείχνει τα video του VAR για τις αμφισβητούμενες φάσεις του αγώνα, εκεί όπου θα πάρει το μάθημα όσον έχει διδάξει τόσες δεκαετίες. Να είστε έτοιμοι για την ντροπιαστικότερη σελίδα της ντροπιαστικής τους ιστορίας όπου δεν θα υπάρχει κανένα μέσο να μπορεί να αποδειχθεί ότι σφαγιάστηκαν.
Τι μαλακιες γράφετε ρε,δε μπορώ να διαβάζω ηλιθιότητες.
sourmenetes έγραψε:Η λογικη λεει οτι θα φτασει 50 εκτος και αν ειμαστε τοσο της τελευταιας στιγμης..
Αν πιασει 50 νομιζω ειναι καλα για πρωτη φορα.
Πάνω από 50 θα πάει,ο Έλληνας είναι σε όλα της τελευταίας στιγμής,το θέμα είναι αν είναι αρκετά και τι στόχο έχουν βάλει.
Και γω μολις τωρα το παλεψα 2 φορες και μου εστειλαν μνμ ότι η συναλλαγή μου απετυχε τοσο την 1η οσο κ τη 2η φορα.
Κανω 1η φορα αγορά απο ίντερνετ και ας ειμαι 39 ετων αλλα και σκραπας απο τεχνολογια.
Μου φανηκε ευκολη διαδικασια αλλα αποτελεσμα μηδέν
Βγαζει αποτυχια απο τραπεζα Πειραιώς ( αν ειναι δυνατον
)
Την πληρωμη την κανω απο χρεωστικη alphabank
Τι παιζει?
Εγγραφη στο PAOKTV εγινε επιτυχώς
Κανω 1η φορα αγορά απο ίντερνετ και ας ειμαι 39 ετων αλλα και σκραπας απο τεχνολογια.
Μου φανηκε ευκολη διαδικασια αλλα αποτελεσμα μηδέν
Βγαζει αποτυχια απο τραπεζα Πειραιώς ( αν ειναι δυνατον

Την πληρωμη την κανω απο χρεωστικη alphabank
Τι παιζει?
Εγγραφη στο PAOKTV εγινε επιτυχώς
Προσπαθήστε πάλι παιδιά,λογικά αφού το γράφουν πολλοί θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα.
Κάποια στιγμή θα διορθωθεί.
Κάποια στιγμή θα διορθωθεί.
επειδη ξερουμε πως ειμαστε ολοι της τελευταιας στιγμης, καλο ειναι απο το πρωι να γραφτουν οσοι μπορουν, εχω εδω και δυο ημερες που γραφτηκα, μακαρι να βγαλουν συνδρομη για ολη την χρονια. 22000 για την ωρα σε ενα οχι και τοσο εμπορικο παιχνιδι ειναι καλα, γιατι αυτο το νουμερο την ημερα του αγωνα μπορει ανετα να διπλασιαστει, ευχομαι να ξεπερασουμε τις 50000
gomaros,αν είχε αποφασιστεί ότι θα μεταδοθούν όλα μας τα παιχνίδια από το paoktv, θα είχαν δώσει τη δυνατότητα να πληρώσουμε για όλα τα ματς.
πιστεύω πως μετά τα 2 πρώτα εντός αφού θα ξέρουν και που βρισκόμαστε με διαφημίσεις κλπ θα βγει και το πακετάκι. Αν τα πρώτα ματς πάνε καλά απο θεατές και ενδιαφερθούν και αρκετές εταιρίες να διαφημιστούν θα μπορούν να δώσουν πακέτα σε καλές τιμές. μετά ας αυξήσουν και την τιμή για το μεμονωμένο να βγάλουμε απο τους αλλόθρησκους.
ελπίζω αυτή η εταιρία να κάνει καλά τη δουλειά της και να μην υπάρξει ούτε ενα πειρατικό λινκ ώστε να αναγκαστούν και αλλόθρησκοι να τα σκάνε...
θέλω να δω αν ερτ μερτ κολονοβα δείξουν το τρίλεπτο με τις φάσεις ή θα μας κάνουν εμπάργκο

ελπίζω αυτή η εταιρία να κάνει καλά τη δουλειά της και να μην υπάρξει ούτε ενα πειρατικό λινκ ώστε να αναγκαστούν και αλλόθρησκοι να τα σκάνε...
θέλω να δω αν ερτ μερτ κολονοβα δείξουν το τρίλεπτο με τις φάσεις ή θα μας κάνουν εμπάργκο
- PAOK_NORTH_ARMY
Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς να μη μπορεί να κάνει εγγραφή από κινητό? Έχω iphone 5s. Πηγαίνω στο watch now, με κατευθύνει στην νέα σελίδα και από εκεί και έπειτα δε μπορώ να κάνω καμία ενέργεια, ότι και να πατήσω δε το πιάνει. Το έχω ήδη αγοράσει μέσω χρεωστικής στο λάπτοπ αλλά σκέφτηκα να κάνω ακόμα μια αγορά και μέσω τηλεφώνου.
αν δεν εχουν σκοπο να χρησιμοποιησουν το ΠΑΟΚ τβ ως πιεση για να βρουν τωρα συμβολαιο, τοτε θα βγουν τα πακετα. Μακαρι να ηρθε για να μεινει το ΠΑΟΚ τβ, εγω τα παιχνιδια απο εκει τα εβλεπα με vpn. Τωρα με pre-game και post-game εκπομπη και με Βιερινα στην περιγραφη δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο για τον ΠΑΟΚτσηobanebane έγραψε:gomaros,αν είχε αποφασιστεί ότι θα μεταδοθούν όλα μας τα παιχνίδια από το paoktv, θα είχαν δώσει τη δυνατότητα να πληρώσουμε για όλα τα ματς.
Δοκίμασα σε εμένα, έχω την τελευταία έκδοση του iOS (12.4), και ανοίγουν κανονικά όλες οι φόρμες στο site του PAOK TV.PAOK_NORTH_ARMY έγραψε:Έχει τύχει σε κάποιον από εσάς να μη μπορεί να κάνει εγγραφή από κινητό? Έχω iphone 5s. Πηγαίνω στο watch now, με κατευθύνει στην νέα σελίδα και από εκεί και έπειτα δε μπορώ να κάνω καμία ενέργεια, ότι και να πατήσω δε το πιάνει. Το έχω ήδη αγοράσει μέσω χρεωστικής στο λάπτοπ αλλά σκέφτηκα να κάνω ακόμα μια αγορά και μέσω τηλεφώνου.
Τι έκδοση έχει η συσκευή σου;
12 ώρες μετά την πληρωμή το πρόβλημα παραμένει με την ένδειξη pending, η πληρωμη έγινε με καρτα visa απο την πειραιώς. Μόλις έστειλα email στο tv@paokfc.gr όπως αναφέρουν οι οδηγίες από το site και αναμένω. Σημαντικό πρόβλημα, δεν με απασχολεί το 5ευρω μιας και θα το δω σε φίλο που το χει ήδη τελειώσει σαν διαδικασία, αλλά κάποιος που δεν καίγεται και ιδιαίτερα να το δει δεν νομίζω με τέτοια ταλαιπωρία να το παλέψει και άλλες φορές.
Πρέπει να δουν τι πρόβλημα υπάρχει.
Πρέπει να δουν τι πρόβλημα υπάρχει.
-
Καλημερα...μολις ολοκληρωσα την αγορα
Ευκολα κ γρηγορα...απο λαπτοπ με πιστωτικη πειραιως
Ηρθε κ μαιλ απο διμερα κ απο πειραιως
Ολα γκουντ λοιπον
Οσοι για καποιο λογο εχετε θεμα να ολοκληρωσετε την αγορα....παρτε κ κανενα τηλ στην παε...εχουν δημοσιοποιησει ενα τηλ σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα...πρωτη φορα δοκιμαζεται κατι τετοιο κ απο την παε...δειχνουμε κατανοηση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Ευκολα κ γρηγορα...απο λαπτοπ με πιστωτικη πειραιως
Ηρθε κ μαιλ απο διμερα κ απο πειραιως
Ολα γκουντ λοιπον
Οσοι για καποιο λογο εχετε θεμα να ολοκληρωσετε την αγορα....παρτε κ κανενα τηλ στην παε...εχουν δημοσιοποιησει ενα τηλ σε περιπτωση που κατι δεν παει καλα...πρωτη φορα δοκιμαζεται κατι τετοιο κ απο την παε...δειχνουμε κατανοηση.
ΠΑΜΕ ΠΑΟΚΑΡΑ
Σου ήρθε mail από Dimera;
Από την αγορά που έκανα την Πέμπτη, μου ήρθε απλά ένα mail από την Πειραιώς, σχετικά με την συναλλαγή.
Στον λογαριασμό μου στο PAOK TV, το status εμφανίζεται ως completed.
Τι αναγράφεται στο mail της Dimera;
Από την αγορά που έκανα την Πέμπτη, μου ήρθε απλά ένα mail από την Πειραιώς, σχετικά με την συναλλαγή.
Στον λογαριασμό μου στο PAOK TV, το status εμφανίζεται ως completed.
Τι αναγράφεται στο mail της Dimera;