23. Željko Brkić
- buffalobill4
Re: 23. Željko Brkić
οχι ρε παιδια θα πρεπει να του απαγορευτει να ξανασχοληθει με ποδοσφαιρο επαγγελματικα...κριμα και ειχα μεινει με καλη εικονα απο την ουντινεζε που επαιξε ενα φεγγαρι...
- Παλαιολόγος
Οσο σκεφτομαι οτι καποιοι κραζαν τον Γλυκο,την στιγμη που φανταζει Μπουφον σε σχεση με εσενα,τραβαω τα μαλλια μου...πρωην τερματοφυλακας
- Παλαιολόγος
τι συμβολαιο ειχε ο τυπος περσι;
παντως βλεπεις τι τρελα ειναι η μπαλα,αλλοι στα εργαστηρια παλευουν να σωζουν ζωες ,με ελαχιστο εισοδημα με αγωνια να παρουν καποια ψωροχρηματοδοτηση
και βλεπεις κατι τετοιους παιχτες να χρυσωνονται παιζοντας...μπαλα
βεβαια οκ δεν ειχε και ρυθμο ποτε,ισως αν επαιρνε καποια παιχνιδια ν μην ηταν ετσι ο ανθρωπος.λογικο ειναι χωρις ματς να δειχνεις εξω απο τα νερα σου οταν καιει η μπαλα
παντως βλεπεις τι τρελα ειναι η μπαλα,αλλοι στα εργαστηρια παλευουν να σωζουν ζωες ,με ελαχιστο εισοδημα με αγωνια να παρουν καποια ψωροχρηματοδοτηση
και βλεπεις κατι τετοιους παιχτες να χρυσωνονται παιζοντας...μπαλα
βεβαια οκ δεν ειχε και ρυθμο ποτε,ισως αν επαιρνε καποια παιχνιδια ν μην ηταν ετσι ο ανθρωπος.λογικο ειναι χωρις ματς να δειχνεις εξω απο τα νερα σου οταν καιει η μπαλα
Τρόμαξα με τον μπρίκι τς απίστευτα κακός
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- The_Stalker
- hasio_john
Ο εκνευρισμός του Ιβάν Σαββίδη με τον Μπρκιτς
Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, Ο Ιβάν Σαββίδης «ξέσπασε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του τερματοφύλακα του.
Αναλυτικά όσα είπε για τον Μπρκιτς:
«Όπως είδατε σήμερα το πρόβλημα μας ήταν ο τερματοφύλακας. Εγώ έτρεμα μήπως πάθει κάτι ο Γλύκος. Κινούμασταν για να ενισχυθούμε σε αυτή την θέση και να έχουμε ακόμη έναν σαν τον Γλύκο. Θα υπάρξουν μεταγραφές τόσο σε αυτή όσο και σε άλλες θέσεις
Στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, Ο Ιβάν Σαββίδης «ξέσπασε» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.
Ο Σαββίδης αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, φάνηκε να μην είναι ικανοποιημένος από την απόδοση του τερματοφύλακα του.
Αναλυτικά όσα είπε για τον Μπρκιτς:
«Όπως είδατε σήμερα το πρόβλημα μας ήταν ο τερματοφύλακας. Εγώ έτρεμα μήπως πάθει κάτι ο Γλύκος. Κινούμασταν για να ενισχυθούμε σε αυτή την θέση και να έχουμε ακόμη έναν σαν τον Γλύκο. Θα υπάρξουν μεταγραφές τόσο σε αυτή όσο και σε άλλες θέσεις
εχεις καταλαβεις τοσο καιρο οτι το καλοκαιρι τελειωνεις.παρολαυτα δεν κανεις τιποτα για αυτο ακομα και στην τελευταια σου ευκαιρια!στο καλο!
Τα συγχαρητήριά μου στον manager σου.
Αν κάνει και κανένα μαγικό και σου βρει και ομάδα μετά από φέτος, εικόνισμα να του κάνεις.
Αν κάνει και κανένα μαγικό και σου βρει και ομάδα μετά από φέτος, εικόνισμα να του κάνεις.