Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2016
Τέλος πάντων καλοι και οι Σακοφ και οι οποιοδήποτε που μπορεί στο φιναλε και να προσφέρουν (και με τον Μακ όταν ήρθε σε αρκετους δεν άρεσε) αλλά η ομάδα χρειάζεται και δυνατότερες κινήσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Κυρ 29 Μάιος 2016, 09:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παλαιολογε αυτο το ομαδες επιπεδου γαυρου τι το ηθελες;
Εμετος μου ηρθε πρωι πρωι.
Καποιοι ζειτε σε αλλο πλανητη δεν εξηγειτε αλλιως,και μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις δεν θελω.
Αν θελεις βεβαια να μου ριξεις κανενα μπινελικι ελευθερα,αλλα απαντηση δε γουσταρω.
Εμετος μου ηρθε πρωι πρωι.
Καποιοι ζειτε σε αλλο πλανητη δεν εξηγειτε αλλιως,και μην μπεις στον κοπο να μου απαντησεις δεν θελω.
Αν θελεις βεβαια να μου ριξεις κανενα μπινελικι ελευθερα,αλλα απαντηση δε γουσταρω.
Πολύ σωστές, όσο και ορθολογικές σκέψεις αδερφέ!!!ron-swanson έγραψε:Εγω γιατι νομιζω οτι αυτος ηρθε απλα σαν συμπληρωματικη λυση και επειδη ηταν καλη ευκαιρια;
Βλεπω οτι εχει συμβολαιο κατω απο 300 χιλιαρικα στην Ντνιπρο, οποτε μπορει να τον φερνουμε στην θεση του Γκολασα που λογικα θα φυγει και εχει παρομοιο συμβολαιο.
Επισης υποτιθεται οτι περιμενουμε αρκετο χρημα φετος απο πωλησεις (Λουκας, Κατσε, Μακ). Φανταζομαι οτι με εκεινο το χρημα θα φερουν και αυτους που θα κανουν την διαφορα.
Και 2 πραγματα για τον παιχτη. 1) Οντως δεν μου γεμιζει το ματι, αλλα να πω την αληθεια ουτε ο Γκαρι Ροντριγκες μου το γεμιζε, ουτε ο Μακ οταν ακουστηκαν οτι εκλεισαν και σημερα ειναι απο τους καλυτερους μας παιχτες και 2) οτι ο παιχτης τελειωσε παρα πολυ καλα την σεζον και τον παιρνουμε σε ανοδικη ταση της καριερας του, οποτε μπορει γι αυτον να τον εκλεισαν.
Συμφωνώ γιατί πιστεύω ότι με το που βγαίνουμε πρώτοι στα play off, ανακοινώνεται ο προπονητής και ξεκινάει η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας του αύριο...Του.........................
Π.Α.Ο.Κ. του CHAMPIONS LEAGUE επιτέλους!!!

Παίρνουμε...
1.87 8άρι
Διεθνή με όλες τις εθνικές της Ουκρανίας που πάει στο Euro.
Παίκτη βασικό χαφ της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα και έπαιζε μπαλάρα.
26 χρονών.
Και να μην βγεί επειδή δεν ξέρω εγώ γιατί, ΔΕΝ με νοιάζει. Με βάση τα παραπάνω παίρνουμε παίκτη (πολύ) καλύτερο από αυτους που έχουμε και κάτι Γκολάσες κλπ που παίξανε τόσα ματς βασικοί στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Αν δεν βγει δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Πολύ καλή κίνηση και ας φέρουν και άλλους 5 τέτοιους, ε του φούστη οι 3 δεν θα βγουν;
1.87 8άρι
Διεθνή με όλες τις εθνικές της Ουκρανίας που πάει στο Euro.
Παίκτη βασικό χαφ της ομάδας που έφτασε στον τελικό του Γιουρόπα και έπαιζε μπαλάρα.
26 χρονών.
Και να μην βγεί επειδή δεν ξέρω εγώ γιατί, ΔΕΝ με νοιάζει. Με βάση τα παραπάνω παίρνουμε παίκτη (πολύ) καλύτερο από αυτους που έχουμε και κάτι Γκολάσες κλπ που παίξανε τόσα ματς βασικοί στον ΠΑΟΚ του Σαββίδη.
Αν δεν βγει δεν θα κατηγορήσω κανέναν. Πολύ καλή κίνηση και ας φέρουν και άλλους 5 τέτοιους, ε του φούστη οι 3 δεν θα βγουν;
Θελω να τον δω σε ενα ολοκληρο ματς και αυτον και τον Ματος,αποτι ειδα παραθεσε ενα καποιος φιλος θα το δω και τοτε θα γραψω τη γνωμη μου.
Σας προτεινω να το κανετε οσοι περισσοτεροι γινεται για να κανουμε κουβεντουλα.
Σας προτεινω να το κανετε οσοι περισσοτεροι γινεται για να κανουμε κουβεντουλα.
δεν εχει νοημα να προσπαθουμε να κανουμε κανεναν ιδιαιτερο σχολιασμο για τον παιχτη καθως δε νομιζω να υπαρχει ουτε ενας μας που να τον εχει δει να ακουμπαει τοπι...ακομα και η ελλειψη βιντεακιων δε βοηθαει να μπορεσουμε να κανουμε το γνωστο πρωτο καφενειακο σχολιασμο...
γνωμη μου ειναι οτι αν μπορω να εκμεταλλευτω καταστασεις και να φερω τζαμπα εναν ρολιστα -απο μια καλη ομαδα και απο μια αγορα που γνωριζει πολυ καλα ο μιχελ- με χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα μας για να αντικαταστησει καποιους αλλους που λογικα ειναι υποψηφιοι προς αποχωρηση καλως να το κανω...
απο εκει και περα ομως ξαναεπαναλαμβανω την αποψη μου οτι φετος η ομαδα θα πρεπει να αναβαθμιστει ουσιαστικα και ποιοτικα πραγμα το οποιο σημαινει οτι κατα ενα μεγαλο βαθμο θα πρεπει το χερι να μπει βαθια στην τσεπη...
ολα αυτα βεβαια θα πρεπει να γινουν με πλανο και ξεκαθαρους ρολους και οχι με σπασμωδικες κινησεις και πολυφωνια οπως εχουμε συνηθισει τον ΠΑΟΚ του σαββιδη...χαιρομαι που σε πρωτο -εστω και πρωιμο- βαθμο βλεπω να παιρνει ενας ανενοχλητος την κατασταση στα χερια του...
εν τελει ειναι πολυ νωρις να κρινουμε αν θα κινηθουμε οικονομικα ή θα σπρωξουμε χρημα φετος για να αλλαξουμε επιπεδο...αυτα θα τα δουμε εν καιρω...
γνωμη μου ειναι οτι αν μπορω να εκμεταλλευτω καταστασεις και να φερω τζαμπα εναν ρολιστα -απο μια καλη ομαδα και απο μια αγορα που γνωριζει πολυ καλα ο μιχελ- με χαρακτηριστικα που λειπουν απο την ομαδα μας για να αντικαταστησει καποιους αλλους που λογικα ειναι υποψηφιοι προς αποχωρηση καλως να το κανω...
απο εκει και περα ομως ξαναεπαναλαμβανω την αποψη μου οτι φετος η ομαδα θα πρεπει να αναβαθμιστει ουσιαστικα και ποιοτικα πραγμα το οποιο σημαινει οτι κατα ενα μεγαλο βαθμο θα πρεπει το χερι να μπει βαθια στην τσεπη...
ολα αυτα βεβαια θα πρεπει να γινουν με πλανο και ξεκαθαρους ρολους και οχι με σπασμωδικες κινησεις και πολυφωνια οπως εχουμε συνηθισει τον ΠΑΟΚ του σαββιδη...χαιρομαι που σε πρωτο -εστω και πρωιμο- βαθμο βλεπω να παιρνει ενας ανενοχλητος την κατασταση στα χερια του...
εν τελει ειναι πολυ νωρις να κρινουμε αν θα κινηθουμε οικονομικα ή θα σπρωξουμε χρημα φετος για να αλλαξουμε επιπεδο...αυτα θα τα δουμε εν καιρω...
Έλα ρε συ Μπάνε...Τι να καταλάβουμε από ένα, έστω και ολόκληρο, ματς δηλαδή ρε αδερφέ?
Υπάρχει μήπως περίπτωση να μην ξέρουν και οι δύο να κάνουν κοντρόλ, σουτ ή σέντρα?
Ο Μίχελ, όπως έχει ήδη αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι κάνα κορόιδο να εκτεθεί απέναντι στον Ιβάν...
Υ.Γ. Σεραφείμ, κάτι (δείχνει να) αλλάζει στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Μακάρι αυτό να είναι η πλήρης εμπιστοσύνη του Ιβάν σε έναν τεχνοκράτη που θα "τρέξει" την ομάδα μας δίχως δικές του παρεμβάσεις και "γρούτσου γρούτσου" από τους διάφορους συμβουλάτορες του, όπως καταλαβαίνω προσωπικά ότι ξεκίνησε να γίνεται!!! Είμαι πλέον πολύ αισιόδοξος και καλά θα είναι να είμαστε όλοι μας έτσι πλέον!!!
Υπάρχει μήπως περίπτωση να μην ξέρουν και οι δύο να κάνουν κοντρόλ, σουτ ή σέντρα?
Ο Μίχελ, όπως έχει ήδη αποδείξει τα προηγούμενα χρόνια, δεν είναι κάνα κορόιδο να εκτεθεί απέναντι στον Ιβάν...

Υ.Γ. Σεραφείμ, κάτι (δείχνει να) αλλάζει στον Π.Α.Ο.Κ.!!! Μακάρι αυτό να είναι η πλήρης εμπιστοσύνη του Ιβάν σε έναν τεχνοκράτη που θα "τρέξει" την ομάδα μας δίχως δικές του παρεμβάσεις και "γρούτσου γρούτσου" από τους διάφορους συμβουλάτορες του, όπως καταλαβαίνω προσωπικά ότι ξεκίνησε να γίνεται!!! Είμαι πλέον πολύ αισιόδοξος και καλά θα είναι να είμαστε όλοι μας έτσι πλέον!!!

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 09:28, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Σεραφειμ αν δε βγουμε τσ.λ ξεχασε την την οικονομικη υπερβαση.
Αυτο μας εχει διδαξει η ιστορια του Ιβαν στον ΠΑΟΚ,το μπατζετ ανεβηκε αρκετα (για δανεικους βεβαια) την χρονια του τσ.λ.
Σημερα το βραδυ θα ξερουμε.
Αυτο μας εχει διδαξει η ιστορια του Ιβαν στον ΠΑΟΚ,το μπατζετ ανεβηκε αρκετα (για δανεικους βεβαια) την χρονια του τσ.λ.
Ίσως να ξέρουμε σημερα ίσως την τρίτη βράδυ
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να παρουμε μια πρωτη εικονα για να εχουμε μια βαση να μιλησουμε,αυτο ειπα φιλε Γρηγορη.goran 64 έγραψε:Έλα ρε συ Μπάνε...Τι να καταλάβουμε από ένα, έστω και ολόκληρο, ματς δηλαδή ρε αδερφέ?
Εγω προσωπικα δεν τον εχω δει καθολου,πως θα πω κατι θετικο η αρνητικο,μηπως απο την αξια του στο τρανσφερ;
Το μονο βεβαιο ειναι οτι δεν ειναι παιχτης που κανει διαφορα,αυτο δε σημαινει οτι δεν μπορει να αντικαταστησει προς το καλυτερο τον Γκολασα (γραφτηκε) η τον Σαμπο ακομα και τον Κατσε θα πω εγω.
eorptol έγραψε:Ίσως να ξέρουμε σημερα ίσως την τρίτη βράδυ
Εγω λεω οτι θα ξερουμε σημερα.
αυτο θα ειναι μεγαλο λαθος για μενα μπανε...ο ΠΑΟΚ θα πρεπει καταρχην να ξεχωρισει ως ξεκαθαρη δευτερη δυναμη...obanebane έγραψε:Σεραφειμ αν δε βγουμε τσ.λ ξεχασε την την οικονομικη υπερβαση.
δε γινεται να περιμενουμε να βγουμε τσαμπιονς λιγκ και να τρεχουμε για να ανεβουμε επιπεδο...οπως φετος για παραδειγμα που και πρωτοι να βγουμε στα πλευ ωχ δε θεωρω πως προλαβαινουμε να αποκτησουμε το κραμα ποιοτητας-συνοχης που θα διεκδικησει εστω με αρκετες αξιωσεις ομιλους...
επιπλεον μια δυνατη ομαδα που θα δειχνει καλυτερη των γαυρων και τον κοσμο θα μαζεψει και θα εκθεσει σε τεραστιο βαθμο το συστημα που θα αναγκαστει να παρει ακραια μετρα τα οποια πιστευω θα αποτελεσουν και την καταδικη του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Κυρ 29 Μάιος 2016, 09:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ilovegame27
Ελπίζω να παίξει σήμερα στο Ρουμανία-Ουκρανία να το δούμε το παλικάρι
Δε διαφωνω Σερα,επαυξανω κιολας.
Εχω την αισθηση ομως οτι ο Ιβαν δεν σκεφτετε το ιδιο,εκτος αν οντως τον πεισει καποιος οτι το πρωταθλημα θα παιζεται στα ισια.
Ακομα και τοτε δεν ειμαι σιγουρος.
Εχω την αισθηση ομως οτι ο Ιβαν δεν σκεφτετε το ιδιο,εκτος αν οντως τον πεισει καποιος οτι το πρωταθλημα θα παιζεται στα ισια.
Ακομα και τοτε δεν ειμαι σιγουρος.