Ιβάν Σαββίδης ΙΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
PAOKhead

Re: Ιβαν Σαββίδης ΙΙΙ

Δημοσίευση από PAOKhead »

Περιπτερος έγραψε: Και είναι άλλο αδελφοί, να ξεκινήσει η ομάδα με 7 ισοπαλίες και μετά να πάρει μπροστά.
Καλά αν ξεκινήσει με 7 ισοπαλίες κάποια στιγμή σίγουρα θα πάρει μπρος, αλλά με άλλον προπονητή. Πιθανόν μετά το 5ο Χ

Τα πράγματα είναι απλά.
Θέλουμε ένα προπονητή που θα κάνει ένα καλό και δυνατό ξεκίνημα.
Μετά να κάνει μια δυνατή συνέχεια με σερί νικών και στο τέλος ένα δυνατό φινάλε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Κλειστό, 3ετές στον Vladan.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αποστολη το ιδιο ανεκδοτο ποσταρεις συνεχως.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Μπήκε η "κασέτα" και σήμερα...κακή αρχή καλή συνέχεια!!!

Φάτε πλύση μάγκες!!! Καταπιείτε αχόρταγα λλλέέέμμμεεε...
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Παίδες να ρωτήσω κάτι;

Οι αλαλαγμοί για τη στάση του Σαββίδη και γενικά η "συσπείρωση" για τον πόλεμο κλπ κλπ...

...μας τελείωσαν επειδή έφυγε ο Τούντορ ή - γενικά - επειδή πάλι δεν στηρίχθηκε ο προπονητής;

Δεν είπαμε πλάι στο Σαββίδη τώρα που έχουμε πόλεμο;

Αυτό εξαρτάται από τις αποφάσεις του για τον προπονητή; άσχετα εάν τον σούταρε δικαίως ή αδίκως...

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Εδώ η στρατηγική μάχη δίνεται αλλού! Και η τακτική για τα π.ο.

ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Αποστολη το ιδιο ανεκδοτο ποσταρεις συνεχως.
Δεν είναι ανέκδοτο. Κλειστό 3ετές σ' αυτόν, γιατί ο FS μάλλον δεν έρχεται.
Suleymanoglu

Δημοσίευση από Suleymanoglu »

Στο Σαββιδη, η γλώσσα μέχρι απέναντι.

Για τους ντεμεκ Ελληνες, της Χαμουτζας δεν σας ακούω να γράφετε τίποτα ή για τα φερεφωνα τους τους παιδεραστες των ΜΜΕ.

Βρωμισαμε ΧΑΜΟΥΤΖΙΛΑ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

bane1980 έγραψε:Παίδες να ρωτήσω κάτι;

Οι αλαλαγμοί για τη στάση του Σαββίδη και γενικά η "συσπείρωση" για τον πόλεμο κλπ κλπ...

...μας τελείωσαν επειδή έφυγε ο Τούντορ ή - γενικά - επειδή πάλι δεν στηρίχθηκε ο προπονητής;

Δεν είπαμε πλάι στο Σαββίδη τώρα που έχουμε πόλεμο;

Αυτό εξαρτάται από τις αποφάσεις του για τον προπονητή; άσχετα εάν τον σούταρε δικαίως ή αδίκως...

ΡΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ ΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ!

Εδώ η στρατηγική μάχη δίνεται αλλού! Και η τακτική για τα π.ο.

ΕΚΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΜΑΣ!
Αν τυχόν ερωτάς εμένα προσωπικά αδερφέ μου σου απαντάω ευθέως:

Μαζί με τον Ιβάν στον πόλεμο!!! Και μπροστά του ακόμα να μπω για τον Π.Α.Ο.Κ., για να φάω την σφαίρα που προορίζεται γι αυτόν!!!

Στον πόλεμο όμως, όχι στα λόγια!!!
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Γρηγόρη φίλε, όχι, δεν πήγαινε σε εσένα, γενικό ήταν, και καθόλου ειρωνικό. Πες το ενθαρρυντικό, πες το προτρεπτικό.

Ναι, απλά εγώ δεν βλέπω τη σύνδεση Τούντορ - πόλεμος.

Είμαστε δίπλα του δεν σημαίνει μία μέρα μετά αρχίζουμε πάλι είτε το σκίσιμο είτε τους ορυμαγδούς για μία απόφασή του που στο κάτω κάτω μπορεί να κάνει και καλό.

Θα μας βλέπουν οι "κάτω" και θα λεν "οκ, ξέθαψαν το τσεκούρι του πολέμου οι ΠΑΟΚτσήδες και μια μέρα μετά τρώγονται μεταξύ τους για τον προπονητή".
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Δεν ξέρω αν η αποπομπή και του κροατη ή οι υπέρ της "πατριωτοσύνης" του δηλώσεις από τον παπα-ρ-μιμικο είναι πιο ανησυχητικό ...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

bane1980 έγραψε: Είμαστε δίπλα του δεν σημαίνει μία μέρα μετά αρχίζουμε πάλι είτε το σκίσιμο είτε τους ορυμαγδούς για μία απόφασή του που στο κάτω κάτω μπορεί να κάνει και καλό.
Ολο αυτο δε γινεται για μια αποφαση, γινεται για την ΙΔΙΑ αποφαση ΚΑΘΕ χρονο.Κι επειδη το ιδιο εγινε και με τους 4 προηγουμενους προπονητες (ο Μπολονι ηταν ηδη τελειωμενος το Μαρτη) παει να πει οτι δεν ειναι κατι τυχαιο.Το ιδιο pattern επαναλαμβανετε 5 χρονια συνεχως.Δε μπορει να ναι συμπτωση.
Η προσλειψη Τουντορ εγινε με εισηγηση Αρνεσεν και τη συμφωνη γνωμη Ιβαν.Ολα απ αυτον παιρνανε, το ειπε και ο ΦΑ.
Αρα ηξερε το ρισκο οταν προσλαμβανε εναν απειρο προπονητη για να μονταρει μια νεα ομαδα.Με πλανο ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ τριετιας αλλα κριθηκε στο εξαμηνο. :lol:
Αλλα τι συζηταμε ?εδω κριθηκε ανικανος ο φρανκ απο Νοεμβρη και φεραμε τον κυρ Νικο στα 80 του να μονταρει ομαδα.
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

navigator11 έγραψε:Δεν ξέρω αν η αποπομπή και του κροατη ή οι υπέρ της "πατριωτοσύνης" του δηλώσεις από τον παπα-ρ-μιμικο είναι πιο ανησυχητικό ...
Ανησυχώ και εγώ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Με κάλυψε ο Κατ Μπάνε...Πολλά είναι πλέον που συνάδουν στην επιστροφή οριστικά της "συντροφιάς του δαχτυλιδιού", η οποία στο ταβάνι της μας είχε εκτός Ευρώπης δύο χρόνια και "παρ ολίγον Πρωταθλητές"!!!

Εξ άλλου όταν πας για πόλεμο, δεν παίρνεις για λοχαγό σου τον Μιμίκο, συνεταιράκι του εσωτερικού αντιπάλου της κουμπάρας του μεγάλου και ανίκητου ως τώρα εχθρού σου!!! ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΕΝ, ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ ΔΕ!!!

Η κατάσταση στον Π.Α.Ο.Κ. του Ιβάν, δυστυχώς μου θυμίζει-μυρίζει πλέον τους εσωκομματικούς αγώνες κάποιων βαρώνων μιας πολιτικής παράταξης για το ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της-πρωθυπουργός της χώρας!!! Μακάρι να διαψευστώ και μάλιστα σύντομα...Για το καλό του Π.Α.Ο.Κ. πάντα!!!

Edit: Κάποιοι πήραν γραμμή και επανέρχονται δριμύτεροι... :o
Άβαταρ μέλους
goran 64

ΑποστόληςΑ έγραψε:Κλειστό, 3ετές στον Vladan.
++++ Τώρα, άμεσα και σαν πρώτο προπονητή μόνο!!!

Αυτές είναι αντρίκειες δουλειές Ιβάν κι όχι σούξου μούξου και δίνω ένα τάληρο για 4 χρόνια για τον "ζόρικο" επειδή ξανά μανά μου το είπαν άλλοι να το κάνω και μετά ξανά μανά & πάλι εξιλαστήρια θύματα!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Πέμ 10 Μαρ 2016, 14:37, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εγώ ξέρω ότι η Φενερ που αποκλεισαμε το 2010 και μετά έμπλεξε με στημένα, έμεινε εκτός Ευρώπης κλπ κλπ, σήμερα παίζει στο Europa League.
Κι ο ΠΑΟΚ κύριε;
Ο ΠΑΟΚ είναι από άλλο ανέκδοτο... Τρώγεται με τα ρούχα του στην πολη του, επιβεβαιώνοντας την παροιμία "τι είχες Γιάννη- Ιβάν τί είχα πάντα"...

SM-G920F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”