Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
spyretto

Re: Π.Α.Ο.Κ - γαβρος, 2/03, 19:30, Ote3, laola1tv

Δημοσίευση από spyretto »

Δεν μπορείς όμως να τα τινάζεις στον αέρα γιατί δεν σου έδωσε ένα πέναλτι. Η το δέχεσαι ή όχι. Αν δεν το δέχεσαι παίρνεις την ομάδα και αποχώρεις. Κάνεις στην αρχή μέχρι να ακολουθοήσουν και άλλοι και να ξεβρωμίσει η κατάσταση. Και θα τους τσούκσει πολύ αν φύγει ο ΠΑΟΚ.
Αν θέλεις να αλλάξει κάτι αυτό κάνεις. Διαφορετικά μπορείς να περιμένεις τα ματσάκια με τον γάβρο να σε σφάζουν επαννελημένως, εσύ να τα κάνεις λαμπόγιαλό, να τρως την τιμωρία σου και του χρόνου πάλι.
elvetos giatros

Δημοσίευση από elvetos giatros »

Paoki94 έγραψε:Ακόμη μία φορά τα ίδια. Εδώ και τόσα χρόνια αυτά βλέπουμε κι όμως ακόμα τα ίδια. Με τον ίδιο τρόπο μας κλέβουνε, με τον ίδιο τρόπο αντιδράμε.

Μόνο εγώ κουράστηκα;

Σφαγές επί σφαγών και είτε με πρόεδρο κάποιον βαλτό, είτε με πρόεδρο κάποιον λαοφιλή, είτε με πρόεδρο κάποιον δισεκατομμυριούχο ρώσο το αποτέλεσμα το ίδιο. Ο κόσμος με εγκεφαλικά, φωνάζει, βρίζει εξοργίζεται, τρελένεται, χάνει τον ύπνο του, μουρμουράει, παραπατάει, σπάει, καίει, η ομάδα τιμωρείται και.. τίποτα δεν αλλάζει.

Κάθε φορά, φτάνουμε μέχρι την πηγή, ελπίζουμε πως όλα θα πάνε καλά, πιστεύουμε πως αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά, φουσκώνουμε από υπερηφάνια για την ομάδα μας και στο τέλος πάλι έρχεται η γείωση στην πραγματικότητα. Η σφαλιάρα του κατεστημένου που με επιβλητικό τρόπο σου λέει πως είσαι μια ασήμαντη τρίχα από τα @ρχίδια τους. Ότι όποτε θέλουν σε καταστρέφουν, όποτε θέλουν σε εξοντώνουν, όποτε θέλουν σε κάνουν ότι θέλουν. Κι εσύ εκεί. Αφού ξεσπάσεις, αφού βρίσεις και εκτονωθείς, ξανά ηρεμείς και περιμένεις την επόμενη φορά που η ομάδα θα φτάσει κοντά στο όνειρο. Γιατί; Για να σε ξανά γ@μήσουν και φτου και από την αρχή.

Αλήθεια, μόνο εγώ κουράστηκα;

Ίσως πια αυτό να είναι το νόημα. Έχουν τους μισούς κοιμησμένους γιατί νιώθουν ευτυχισμένοι που είναι στην πλευρά των νικητών και έχουν τους άλλους μισούς να εκτονώνονται από τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν στο κοινονικοπολιτικό περίγυρο τους, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Και που ξεσπάνε; Σε δέκα εντελώς ασήμαντες και αναλώσιμες φιγούρες με σφυρίχτρα. Στα @ρχίδια τους κι όλας.

Ο Μαρινάκης κονομάει; Ο Σαββίδης κονομάει; Η κυβέρνηση βολεύεται; ΠΑΟΚτσή ξεχάστηκες από τα οικονομικά προβλήματα που σε βασανίζουν βρίζοντας έναν ασήμαντο τυπάκο με σφυρίχτρα; Ασήμαντε τυπά με τη σφυρίχτρα έλυσες το οικονομικό σου πρόβλημα;

Εντάξει; Βολευτήκαμε όλοι;

Όλοι εκτός από αυτούς που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Που αγαπάνε αγνά αυτή την ομάδα και θέλουν να την δουν να κερδίζει. Αγωνιστικά και όμορφα. Δίκαια. Χωρίς εύνοιες. Και από την άλλη, χωρίς να πρέπει να νικήσουμε και τη διαιτησία. Δηλαδή το αυτονόητο!

Και επειδή θέλω να πιστεύω πως οι περισσότεροι εδώ μέσα σ' αυτή την κατηγορία ανήκουμε, ξαναρωτάω:

Μόνο εγώ κουράστηκα;

ΥΓ: Ακούω τώρα στην τηλεόραση, για συλλήψεις οπαδών. Σαββίδη συλλαμβάνουν τα παιδιά σου μέσα στο σπίτι σου γιατί κάνανε φασαρία την ώρα του φαγητού. Κι εσύ κοιτάς ανήμπορος ή ακόμα χειρότερα αδιάφορος, ή ακόμη χειρότερα συμμέτοχος. Γιατί ρε αδέρφια καταστρέφετε τις ζωές σας για ένα σάπιο σύστημα γαμώ; Γιατί;

Τι είναι πλέον χειρότερο; Τα νεύρα σας, ή η απογοήτευση μου.

Κουράγιο σε όλους... Όπως λέει και ο μεγάλος Χατζηδάκης:
Καληνύχτα Κεμάλ, αυτός ο κόσμος δεν θα αλλάξει ποτέ. Καληνύχτα.
[youtube]T-f-vQX942I[/youtube]

Gika
τι παπαριές γραφεις ρε παλικάρι
για ποιον δισεκατομμυριούχο ρώσο μιλάς
πόντιος είναι
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Σε όσους φταίει ο κόσμος σήμερα,ας πάνε να επισκεφθούν κάποιον ψυχίατρο.Αν είναι δυνατόν.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;

απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα

ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια

δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;

να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;

με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
Ksenitemenos4

Δημοσίευση από Ksenitemenos4 »

Thanix έγραψε:Οποιος μιλήσει για οπαδούς ειναι μεγάλος μπούφος! Σε σφάζουν τόσα χρονια στεγνά και το δέχεσαι! Και πρώτα απο όλους ο σαββιδης! Μου παει με το σταυρο στο χερι, ο Μελισσανίδης ειπε τον αλλο θα σε σφαξω εδω μέσα! Κατέβα στο ημίχρονο και σκιστον!!!

ΥΓ πόσες τιμωρίες θα φάμε ακόμα απο τα μπερδεμένα της θύρας 1 με τα μπουκάλια!

Sent from my mind using boobs power
Δεν νομίζω να είναι τοσο απλό φίλε, αν πέντε απειλές έφταναν για να μην σε σκίσει ο διαιτητής δεν θα υπήρχε εγκληματική οργάνωση τόσες δεκαετίες...και άντε να έπαιρνες κανά σφύριγμα παραπάνω σε κανά μικρό ματς,στον ίδιο ημιτελικό,στα ματς που μετράνε τα ιδια θα γίνονταν...η καθαρίζει το ποδόσφαιρο συνολικά η πέφτεις στα σκατα και προσπαθείς να γίνεις ο νέος Μαριδάκης Κόκκαλης πατέρας κτλ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ksenitemenos4 την Τετ 02 Μαρ 2016, 22:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

DC έγραψε:Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι κάνουμε μισές δουλειές. Μπήκαμε που μπήκαμε, θα τιμωρηθούμε που θα τιμωρηθούμε, πιάστε τον και τον πούστη και στείλτε τον στο νοσοκομείο ......
+++
απορώ τόσα χρόνια

σε ένα ποδόσφαιρο που το διοικούν λαμόγια,μπράβοι,άνθρωποι της νύχτας κλπ

δεν βρέθηκε ένας πρόεδρος οποιασδήποτε ομάδας να κάνει αυτό που ζητάει όλος ο κόσμος????

να πληρώσει 2 Τσετσένους για τα περαιτέρω
Sfinas

Δημοσίευση από Sfinas »

Odi έγραψε:Σε όσους φταίει ο κόσμος σήμερα,ας πάνε να επισκεφθούν κάποιον ψυχίατρο.Αν είναι δυνατόν.
ετσι ;)
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Ksenitemenos4 έγραψε:
Thanix έγραψε:Οποιος μιλήσει για οπαδούς ειναι μεγάλος μπούφος! Σε σφάζουν τόσα χρονια στεγνά και το δέχεσαι! Και πρώτα απο όλους ο σαββιδης! Μου παει με το σταυρο στο χερι, ο Μελισσανίδης ειπε τον αλλο θα σε σφαξω εδω μέσα! Κατέβα στο ημίχρονο και σκιστον!!!

ΥΓ πόσες τιμωρίες θα φάμε ακόμα απο τα μπερδεμένα της θύρας 1 με τα μπουκάλια!

Δεν νομίζω να είναι τοσο απλό φίλε, αν πέντε απειλές έφταναν για να μην σε σκίσει ο διαιτητής δεν θα υπήρχε εγκληματική οργάνωση τόσες δεκαετίες...και άντε να έπαιρνες κανά σφύριγμα παραπάνω σε κανά μικρό ματς,στον ίδιο ημιτελικό,στα ματς που μετράνε τα ιδια θα γίνονταν...άλλες
Βλέπεις πως σφυρίζουν την κουλα;;; Και δες απο του χρόνου πως θα την σφυρίζουν!

gpap

Δημοσίευση από gpap »

Παίδες, μόλις ήρθα από το γήπεδο. Με την πρώτη διακοπή, έφυγα.

Θα σας πω κάτι και δεν θα ασχοληθώ ξανά.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΕΙ.

Ο διαιτητής ήταν απαράδεκτος.
Είχα έναν δίπλα μου με ραδιόφωνο και μου είπε 8-48 τα φάουλ.
Το πέναλντι ήταν πεναλντάρα.

Το να σε χλευάζουν μέσα στο σπίτι σου, δεν είναι αποδεκτό από ΚΑΝΕΝΑΝ, σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Εγώ δεν πέταξα τίποτα στο γήπεδο. Ούτε μπήκα μέσα στο γήπεδο.
Αλλά εγώ είμαι 40 ετών.

Οι πιο μικροί στην ηλικία, έχουν ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΜΠΟΥΚΑΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΟΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΩΔΙΑ.

Ο Σαββίδης ΟΦΕΙΛΕΙ στο όνομα της υπερηφάνειας του λαού της ομάδος, να ζητήσει το κεφάλι του Παππά.
Σήμερα, όχι αύριο, όχι σε μια εβδομάδα, όχι μετά την τιμωρία.
Σήμερα, ΟΦΕΙΛΕΙ να βγει και να διεκδικήσει το ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ.

Διότι αν δεν το κάνει σήμερα, επειδή θα παρακαλάει για μια μαλακή τιμωρία,
ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΡΓΟΥ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ.

Σήμερα Σαββίδη, χτύπα τους. Τσάκισέ τους.
Θα είμαστε μαζί σου.
apple64

Δημοσίευση από apple64 »

Όποιος νομίζει πως φταίει έστω και ένας οπαδός είναι για ψυχίατρο.
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Να μπεις φυλακή για τον Παπα το θεωρώ εγκλημα για την ζωή σου. Επειδή διάλεξα να ειμαι ΠΑΟΚ συνειδητά ,δεν θα κακίσω κανεναν για την συμπεριφορά του σε αυτή την σημερινη παρωδία . Αλλα για κανενα πουστη δεν θα χάριζα την ζωή μου. ΠΑΟΚ σημαίνει αγώνας αντιμετώπος σε όλους και σε όλα και θέλει συκώτια . Θέλει εκπαιδεύση και παιδεία για να μπορείς να αντέχεις, να εισαι καθαρός και να κολυμπάς μέσα στα σκατά.

Γιατι σκατά ειναι το ελληνικο ποδόσφαιρο, τα χειρότερα κοινωνικά φαινόμενα ειναι στο ελληνικο ποδοσφαίρο.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Ρε παλαιολογε? Οντως τωρα? Κανεις ποδοσφαιρικη κριτικη σε αυτο το ματς?

Ρε φιλε. Οταν παω μεσα στο καραισκακη και σε καθε επαφη παιρνω φαουλ ενω αυτοι δεν παιρνουν ουτε οταν τους γκρεμιζουνε τοτε ας μιλησουμε. Οταν ενας παιχτης ξερει πως δε θα τιμωρηθει με φαουλ παιζει αλλιως. Οταν παλι ενας αλλος ξερει οτι στην χειροτερη θα παρει φαουλ,παλι παιζει αλλιως. Ποιος τουντορ και ποιοι παιχτες?

Και να εχανα 1-2 αθλος θα ητανε.
Άβαταρ μέλους
PAOKpanta

Δημοσίευση από PAOKpanta »

κανα φραπε ισως μπορει να χτυπησει

αυτο εχει δειξει 4 χρονια τωρα

χορτασαμε τοσο απο ευχολογια και εκτακτες συσκεψεις που εχουμε ξερασει
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Αι στο διαολο σιχαματα. Γαμω τον παππα και τον καραπαππα και το μουνι της μάνας τους. Αγώνες της πουτσας στην χώρα της πουτσας.
Σορρυ μοντς

Sent from my iPhone using Tapatalk
obanebane79

Δημοσίευση από obanebane79 »

Παλαιολόγος έγραψε:δεν μπορω να καταλαβω γιατι τους δωσαμε τετοια χαρα σημερα;
δηλαδη δεν γνωριζαμε πως ο διαιτητης παιζει να σφυριξει αναποδα;
ποσες φορες επαιξε 50-50 τον ΠΑΟΚ ο διαιτητης σε τετοια ματς;

απο αυτο μεχρι να καταστρεφεται η ομαδα παραπαει! κριμα

ο ΠΑΟΚ οφειλε σημερα να ειναι συγκεντρωμενος,μετα απο 10 λεπτα ομως χαθηκαν τα αυγα και τα πασχαλια

δηλαδη εχουμε ξεχασει οτι 50 χρονια τωρα ο ΠΑΟΚ οφειλει να κανει ομαδα που να κερδιζει και τους διαιτητες;

να βλεπουμε τα δικα μας λαθη,βοηθησε σημερα ο προπονητης την ομαδα; βοηθησαν οι παιχτες; ηταν συγκεντρωμενοι; υπηρξε προετοιμασια σχετικη;
ειναι βεβαιο πως ημασταν καλυτεροι σημερα;

με την διαιτησια θα ασχολουμαστε;
ναι ηταν τραγικη! αλλα δεν μου λεει τιποτε αυτο,ουτε η πρωτη,ουτε η τελευταια ειναι
θα παλευουμε για τα play off τωρα ! με δικη μας υπαιτιοτητα ,κριμα
μαρμαρωμενε βασιλια πηγαινε ξαναμαρμαρωσου. μετα απο αυτο το αισχος ειναι αστεια ολα αυτα που γραφεις και αντιΠΑΟΚτσιδικα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”