Pc support
- ΑποστόληςΑ
Re: Pc support
Καλημέρα αδέλφια!
Από τα προϊόντα του Πλαισίου είχα επιλέξει το Ν43-432, το οποίο είναι στα 519,00 με τον επεξεργαστή Τ4300 (2.1 GHz), μνήμη DDR2 - 4GB, και σκληρό 320GB, και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το ίδιο μοντέλο (αλλά με διαφορετική κάρτα γραφικών, όπως διαπίστωσα αργότερα) έκανε 80,00 € περισσότερα.
Η διαφορά είναι ότι στο μεν πρώτο η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και δηλώνεται ως 256 ΜΒ ενώ στο δεύτερο είναι αυτόνομη (έχει δική της μνήμη), nvidia GeForce 105, στα 512 ΜΒ, επεκτάσιμη στα 1791 ΜΒ.
Το ερώτημά μου είναι:
1. Για μένα που κάνω δουλειά γραφείου (MS Office) και δεν παίζω παιχνίδια, μου είναι απαραίτητη η αυτόνομη κάρτα γραφικών;
2. Δικαιολογείται η διαφορά τιμής για το διαφορετικόν του τύπου της κάρτας;
Από τα προϊόντα του Πλαισίου είχα επιλέξει το Ν43-432, το οποίο είναι στα 519,00 με τον επεξεργαστή Τ4300 (2.1 GHz), μνήμη DDR2 - 4GB, και σκληρό 320GB, και δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το ίδιο μοντέλο (αλλά με διαφορετική κάρτα γραφικών, όπως διαπίστωσα αργότερα) έκανε 80,00 € περισσότερα.
Η διαφορά είναι ότι στο μεν πρώτο η κάρτα γραφικών είναι ενσωματωμένη και δηλώνεται ως 256 ΜΒ ενώ στο δεύτερο είναι αυτόνομη (έχει δική της μνήμη), nvidia GeForce 105, στα 512 ΜΒ, επεκτάσιμη στα 1791 ΜΒ.
Το ερώτημά μου είναι:
1. Για μένα που κάνω δουλειά γραφείου (MS Office) και δεν παίζω παιχνίδια, μου είναι απαραίτητη η αυτόνομη κάρτα γραφικών;
2. Δικαιολογείται η διαφορά τιμής για το διαφορετικόν του τύπου της κάρτας;
- ΑποστόληςΑ
No money no honey.
Όπως με τα PC τα ίδια ισχύουν και για τα πανό και γενικά για όλα στον κόσμο που ζούμε.
Όπως με τα PC τα ίδια ισχύουν και για τα πανό και γενικά για όλα στον κόσμο που ζούμε.

- Isaak the Greek
Εχω κατεβασει προσφατα το Flashget.Το παιδι που μου το συστησε μου ειπε πως με το που θα κανω αντιγραφη ενα κωδικα απο το ραπιντσερ (π.χ. 4 λινκς - ενα αρχειο το καθενα που ολα μαζι κανουν μια ταινια) , θα βγαινει αυτοματα το παραθυρακι του Flashget και θα τα κατεβαζω απο κει.....
Οπως κι εγινε....Ομως οταν παω να κανω εξτρακτ μου βγαινει αλλο παραθυρο που λεει πως το ζιπαρισμενο αρχειο ειναι κυριολεκτικα αδειο και μαλιστα ειναι μονο 34ΚΒ!!!!
Για ποιο λογο το κανει αυτο????Μηπως θελει και παλι εγκατασταση?
Οπως κι εγινε....Ομως οταν παω να κανω εξτρακτ μου βγαινει αλλο παραθυρο που λεει πως το ζιπαρισμενο αρχειο ειναι κυριολεκτικα αδειο και μαλιστα ειναι μονο 34ΚΒ!!!!
Για ποιο λογο το κανει αυτο????Μηπως θελει και παλι εγκατασταση?
- paok4kyriakos
- Isaak the Greek
premium account Κυριακο.Κι ο κυριος υπευθυνος εισαι εσυ κι ο Λακης με τους αγωνες και τα στιγμιοτυπα που ανεβαζετε.Προσπαθησα να κατεβασω μια ταινια και δεν πετυχε...τωρα την κατεβαζω απλα...χωρις φλαςγκετ.
Εαν κατεβει κανονικα παει να πει οτι κατι εκανα ή κανω λαθος.
Εαν κατεβει κανονικα παει να πει οτι κατι εκανα ή κανω λαθος.
- paok4kyriakos
Πάντως εγώ για rapidshare (και όχι μόνο) downloader σε προτείνω το Cyptload ή το JDownloader.
Είναι ελαφριά και γρήγορα.
Είναι ελαφριά και γρήγορα.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Άσε ρε Κυριάκο που θα μας πεις και για το rapidshare... μια φορά ξεκίνησες και μας γ@μησες...

- paok4kyriakos
- Isaak the Greek
το λαπτοπ μου τα φτυσε ...
ουτε το φορματ δεν μπορει να ολοκληρωσει (το φελεκι μου μεσα)...
..........
ουτε το φορματ δεν μπορει να ολοκληρωσει (το φελεκι μου μεσα)...
..........
- Isaak the Greek
Μαγκες εχω προβλημα.Εχω μια καμερα ψηφιακη και 2 υπολογιστες.Οταν τη συνδω στον ενα , την αναγνωριζει κανονικα και μπορω και κανω μπραουζινκγ τις φωτο , στον αλλο ομως , ενω αναγνωριζει πως κατι εχει συνδεθει στον υπολογιστη , οταν παω στο My computer και κανω διπλο κλικ στο Removable Disk (G:) δεν εμφανιζει τιποτα.
Καμια βοηθεια??????
Καμια βοηθεια??????