Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2015 ΙΙ
Και σε μένα βρωμάει και ΔΕΝ τον θέλω.
Ξανά ζεσταμενα φαγητά...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
Ξανά ζεσταμενα φαγητά...
Στάλθηκε από το SM-G920F μου
προς το παρόν βλέπουμε μόνο πως αγοράζει ο Φρανκ, σε 1-2 χρόνια που θα δούμε πως πουλάει, τότε θα δούμε αν τα λεφτά που δίνει τώρα ήταν πολλά ή λίγα
«Εβγαλα πολλά λεφτά για λογαριασμό του συλλόγου. Αγόρασα παίκτες με λίγα χρήματα και πουλήθηκαν με πολλά περισσότερα. Αναφέρομαι σε παίκτες όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Το συνολικό κέρδος από τις πωλήσεις όλων αυτών των παικτών ήταν 30.000.000 λίρες και αυτά τα χρήματα τα έβγαλε η ακαδημία. Είμαι χαρούμενος για πολλούς από τους παίκτες που υπέγραψα για την Τσέλσι»
«Εβγαλα πολλά λεφτά για λογαριασμό του συλλόγου. Αγόρασα παίκτες με λίγα χρήματα και πουλήθηκαν με πολλά περισσότερα. Αναφέρομαι σε παίκτες όπως ο Ντάνιελ Στάριτζ, ο Φάμπιο Μπορίνι και ο Μίροσλαβ Στοχ. Το συνολικό κέρδος από τις πωλήσεις όλων αυτών των παικτών ήταν 30.000.000 λίρες και αυτά τα χρήματα τα έβγαλε η ακαδημία. Είμαι χαρούμενος για πολλούς από τους παίκτες που υπέγραψα για την Τσέλσι»
Δηλαδη αν διναμε 400 τα 200 ρεστα θα βοηθαγαν τοσο θεαματικα την ομαδα;ας ειμαστε λιγο σοβαροι.
Και κατι αλλο καποιος εγραψε οτι πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε λογιστες (κουσουρι που αποκτησαμε επι εποχης ζαγορακη που το εχω και εγω) και να ξαναγινουμε οπαδοι.
Δε βγαινουν απο τη τσεπη μας τα λεφτα,εμεις πρεπει να απαιτουμε την συνεχη βελτιωση της ομαδας.
Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και εμεις φωνη στην κερκιδα.
Και κατι αλλο καποιος εγραψε οτι πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε λογιστες (κουσουρι που αποκτησαμε επι εποχης ζαγορακη που το εχω και εγω) και να ξαναγινουμε οπαδοι.
Δε βγαινουν απο τη τσεπη μας τα λεφτα,εμεις πρεπει να απαιτουμε την συνεχη βελτιωση της ομαδας.
Ας αφησουμε αυτους που ξερουν να κανουν τη δουλεια τους και εμεις φωνη στην κερκιδα.
χαζα τα περι στοχ
ακομα και ο ιβανης εδειξε οτι δεν τον θελει
ποσο μαλλον ο τουδορας
ο φρανκ ξερει τι ειναι
πιο πολύ για να παει γαυρο τον κοβω με τα νταλαβερια που εχει με τουρκία και να μας την λενε μετα στυλ φιμποακσον
ποσο μαλλον ο τουδορας
ο φρανκ ξερει τι ειναι
πιο πολύ για να παει γαυρο τον κοβω με τα νταλαβερια που εχει με τουρκία και να μας την λενε μετα στυλ φιμποακσον
οσο για τα λεφτα εχουμε τζακ που κανει κουμαντο
φφπ κτλ
αυτα τα 20 και οι παπαριες ειναι για τα ραδια
το μπατζετ θα το παει εκει που μπορει να παει με το φφπ
και δεν ξερω και τι ρολο παίζουν σ αυτο και τα 11 που έσταξε ο ιβαν... μαλλον αναποδα μετραν στο φφπ....
φφπ κτλ
αυτα τα 20 και οι παπαριες ειναι για τα ραδια
το μπατζετ θα το παει εκει που μπορει να παει με το φφπ
και δεν ξερω και τι ρολο παίζουν σ αυτο και τα 11 που έσταξε ο ιβαν... μαλλον αναποδα μετραν στο φφπ....
- thanos-xanthi
μαλλον αδικα περιμενω μια κινηση να προλαβει να βοηθησει και για τα ματς με Μπροντμπι
σημερα τελευταια μερα
εχουν γεμισει τα ακρα και εχει αδειασει ο αξονας
υγ αυτο με τα πολλα λεφτα τα 400 και λιγα τα 600 ειναι αστειο
λες και γνωριζετε τις διαπραγματευσεις
η λες και κρινετε απο το manager
με ξενα κολυβα κηδεια
σημερα τελευταια μερα
εχουν γεμισει τα ακρα και εχει αδειασει ο αξονας
υγ αυτο με τα πολλα λεφτα τα 400 και λιγα τα 600 ειναι αστειο
λες και γνωριζετε τις διαπραγματευσεις
η λες και κρινετε απο το manager
με ξενα κολυβα κηδεια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thanos-xanthi την Δευ 10 Αύγ 2015, 10:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Ekatnetworkltd
Πέστα ρέ μπάνε,πόλλά τα 600 ακόμη πιό πολλά το 1 μύριο,σιγά ρέ λές και αδείασαμε το ταμείο της ΠΑΕ και δεν θα κοιμηθούμε το βράδι!Σε λίγο και τα 50 χιλιάρικα παραπάνω που θα δίνουμε θα σας ξινίζουν!ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΚΑΙ ΦΩΝΑΧΤΕobanebane έγραψε:Δηλαδη αν διναμε 400 τα 200 ρεστα θα βοηθαγαν τοσο θεαματικα την ομαδα;ας ειμαστε λιγο σοβαροι.
Thracian έγραψε:χαζα τα περι στοχ
ποσο μαλλον ο τουδορας
ο φρανκ ξερει τι ειναι
Διαφωνω σε ολα εκτος απο αυτο που εχω τονισει,ο στοχ ειναι παιχταρας απο αυτους που κανουν διαφορα.
Μακαρι να γινοταν να ερθει,αλλα με αυτο το 'δεσιμο' που του εχει κανει η φενερ μονο για δανεισμο μπορουμε να μιλαμε οποτε δεν ψηνομαι και πολυ.
Αν γινοταν να τον αποκτησουμε κατα τη γνωμη μου θα ειναι τεραστια επιτυχια του δανου.
O Στοχ είναι όντως παικταράς. Ποιος λέει το αντίθετο? Είναι παικταράς και για την Φενέρ. Κάθε χρόνο επιστρέφει και κάνει προετοιμασία μαζί τους και κάθε χρόνο τον κόβουν επειδή είναι απείθαρχος. Πέρυσι έκανε πολύ καλή χρονιά και οι Άραβες τον θέλουν πίσω. Λογικά κατά εκεί θα πάει, λόγω χρημάτων.northend4 έγραψε:Δεν ειναι λίγο αυθαίρετη κριτική να λεμε οτι ο Στόχ θα χαλάσει τα αποδυτήρια, δεν ειναι επαγγελματίας κτλ;
Πότε έγιναν τα παραπάνω;
Μήπως αυτο μας σέρβιραν;
Εγω αυτο που ξέρω ειναι οτι μια χαρά χεράκι του ειχε βάλει ο Στέφενς και μια χαρά πρόβατο κ επαγγελματίας υπήρξε.
Και εαν ο ΠΑΟΚ ηταν ΟΜΑΔΑ εκείνη την χρονιά τότε ο παίκτης θα εκανε παπάδες.
Δεν ξεχνάω το νεύρο του κ τον ποδοσφαιρικό τσαμπουκά στον τελικό με ΠΑΟ. Μόνος του προσπάθησε να γυρίσει το παιχνίδι αλλα κάποιοι άλλοι ΔΕΝ. Οποίος θέλει ας βάλει να δει ξανά τον τελικό, θα καταλάβει.
Δεν ξέρω εαν ταιριάζει ή όχι στο σύστημα του Τούντορ, αν πραγματικά τον θελουμε ή ειναι παπάς.
Όμως ο Στόχ για μένα ειναι παιχταράς!
Ελπιζω κατα τις 20:00 που θα ξαναμπω να εχουμε και κανενα ονομα εκπληξη.
يوسف العربيpaoktzis έγραψε:τι θα λεγατε για Youssef El Arabi το 2016 μενει ελευθερος
- ΑποστόληςΑ
Sabo, Jairo de Macedo και Leovac δεν έχουν δικαίωμα να παίξουν κόντρα στην Brondby. Ελπίζω ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει και για τους ομίλους.
Οπως έγραψε και ο Μπανε διακρίνω μια υπέρ του δέοντος ενασχόληση με τα οικονομικά των μεταγραφών ... Δεν έχουμε καμία δουλειά πέραν ελαφρών σχολίων περί του θέματος ... Άλλοι πληρώνονται για αυτο και θα κριθούν ...
Όσο αφορά τον Σαμπο διακρίνω μια υποτίμηση προς τον παίχτη ...
Επειδή έχω μια κλήση προς τα χάφ διακρίνω σε αυτόν πολυ καλυτερα στοιχεία απο τον Σάμαρη και πιστεύω οτι θα ειναι η καλύτερη μεταγραφή λαχείο που κάναμε ...
Με χάφ, σεντερ μπακ παιχταράδες και κατα τρίτο λόγο ενα ακομα σεντερ φορ θα είμαστε πολυ καλα σε επίπεδο σχεδιασμού ομάδας ... Σημαντικό επίσης οτι εάν υλοποιηθεί αυτο υπάρχει χώρος και για τις άλλες 2-3 αποχωρήσεις που χρειάζονται ...
Έχω πολυ καλή ψυχολογία για τον τροπο που κινείται η ομαδα ... Για την ακρίβεια περίμενα αυτόν τον τροπο 4-5 χρονια. Να δούμε τωρα εάν εμείς που περιμέναμε αυτόν τον τροπο δουλειάς θα δικαιωθούμε η αλλιώς θα αποδειχθεί οτι τσάμπα γκρινιάζαμε τόσο καιρό ...
Όσο αφορά τον Σαμπο διακρίνω μια υποτίμηση προς τον παίχτη ...
Επειδή έχω μια κλήση προς τα χάφ διακρίνω σε αυτόν πολυ καλυτερα στοιχεία απο τον Σάμαρη και πιστεύω οτι θα ειναι η καλύτερη μεταγραφή λαχείο που κάναμε ...
Με χάφ, σεντερ μπακ παιχταράδες και κατα τρίτο λόγο ενα ακομα σεντερ φορ θα είμαστε πολυ καλα σε επίπεδο σχεδιασμού ομάδας ... Σημαντικό επίσης οτι εάν υλοποιηθεί αυτο υπάρχει χώρος και για τις άλλες 2-3 αποχωρήσεις που χρειάζονται ...
Έχω πολυ καλή ψυχολογία για τον τροπο που κινείται η ομαδα ... Για την ακρίβεια περίμενα αυτόν τον τροπο 4-5 χρονια. Να δούμε τωρα εάν εμείς που περιμέναμε αυτόν τον τροπο δουλειάς θα δικαιωθούμε η αλλιώς θα αποδειχθεί οτι τσάμπα γκρινιάζαμε τόσο καιρό ...
- sourmenetes
- Moderator
Sorry ρε παιδες αλλα μιλαμε για στοχ και το συζηταμε;;ναι ψιλοκωλοπαιδι αλλα σκεφτειτε τι θα γινετσι στην επιθεση με στοχ,γκαρυ,μακ και επιθετικο...
Θα τρεχουν και δε θα προλαβαινουν.πειθαρχια θα επιβαλλει ο προπονητης και ο τδ.
Θα τρεχουν και δε θα προλαβαινουν.πειθαρχια θα επιβαλλει ο προπονητης και ο τδ.