Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
GiorgosAtha έγραψε:
pisakaipoupoula... για να το λες αυτό μάλλον δεν γνωρίζεις τι λεφτά ρίχνουν οι Μεξικανοί στο ποδόσφαιρο. ΕΥΚΟΛΑ θα δώσουν το 1,5 χαρτί.
εννοείται μακάρι να κάνω λάθος φίλε μου, δε ξέρω αν τα σπρώχνουν οι μεξικάνοι να πω την αλήθεια.
che έμαθες ότι η Ντεπόρ θέλει να κρατήσει το γατί κ έχεις πάρει τα πάνω σου?
Έ και που είστε παιδιά, τώρα στο παιχνίδι με την βαζελα διαολοστειλτε τον τον αχάριστο που σέρνεται και δεν παίζει σαν τον Τσαβι ας πούμε,να πάει εκεί στο μεχικο . Εδώ έχουμε τετε ρε άμα λάχει!
Και συ βρε βλάκα Νομπόα να μη λες τίποτα που παίζει στη θέση σου Ο Τζιολης, που αντί να κάνεις να κάνεις συντήρηση κάνεις προετοιμασία και έχεις μπροστά τουλάχιστον πέντε αγώνες ακόμα!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μαυρο Χιονι την Δευ 25 Μάιος 2015, 21:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
GiorgosAtha έγραψε:Να προσθέσω και Willian... και αν ψάξεις θα βρεις και άλλους.
Mīngus έγραψε:Ωραίος επαγγελματισμός
Ε ναι ο αλήτης... θα πρέπει να κάτσει εδώ στο ρδελομπού που είμαστε... να ζητήσει να παίζει τσαμπα... και αν κάνει μέτριο παιχνίδι να έρχετε από μόνος του σε μας να τον γιουχάρουμε και αμα λάχει να του ρίχνουμε και καμιά σφαλιάρα να ούμε.
Την αυτοκριτική μας να δω πότε θα έρθει η ώρα να κάνουμε.
Κάπου έγραψε ο ντεσπε για την νοοτροπία του ΠΑΟΚτσή... πολλά +.
Πρέπει να καταλάβουμε ότι ένας από τους λόγους που δεν θα μεγαλώσουμε ποτέ είμαστε και εμείς.
pisakaipoupoula... για να το λες αυτό μάλλον δεν γνωρίζεις τι λεφτά ρίχνουν οι Μεξικανοί στο ποδόσφαιρο. ΕΥΚΟΛΑ θα δώσουν το 1,5 χαρτί.
Πρώτα απ' όλα ας μη διαστρεβλώνονται λεγόμενα. Επαγγελματισμός ξέρουμε τι θα πει. Κανείς δε ζήτησε όλα αυτά τα ωραία που γράφεις.
Προφανώς και δε μ' αρέσει ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας να δηλώνει ορθά κοφτά ''διαθέσιμος''. Τώρα σε ότι αφορά την αυτοκριτική, το τι έχει κάνει και τι κάνει ο καθένας για την ομάδα δεν το ξέρετε, οπότε μην το κοτσάρετε όποτε κάνει κάποιος κριτική.
desperando έγραψε:εγω παλι πιστευω οτι ο ΠΑΟΚτσης απλα εχει μαθει τοσα χρονια να ζει μονο με τα ζωωδη ενστικτα της επιβιωσης.
οταν νιωθει τον κινδυνο ξυπναει και μετατρεπεται σε αρκουδα και κανεις δεν μπορει να τον αγγιξει.
τωρα που εχει μπει στην μπαντα το εστικτο της επιβιωσης εχουμε πεσει σε ληθαργο σαν λαος.
δεν μπορουμε να βρουμε τον ρολο μας σε εναν οργανισμο που πλεον δεν μας χρειαζεται για συλλαλητηρια,για να αγοραζουμε μετοχες και να περνουμε δειαρκιας για να γινουν δυο μεταγραφες.
το DNA μας δεν μπορει να δεχτει οτι ο ρολος μας ειναι μονο να ειμαστε στα τσιμεντα για 90 λεπτα και μετα τελος.
τι τελος? δεν εχω μαθει ετσι εγω.
απο κει που ημουν αφεντικο καταντησα κλητηρας. κλητηρας σε εναν ΠΑΟΚ που μεχρι προχθες ηταν ολοδικος μου.
τι παει να πει οτι ο ΠΑΟΚ εχει μεγαλομετοχο? θα κανει αυτο που θελω εγω γιατι ετσι γινοταν στον ΠΑΟΚ χρονια τωρα,σε διαφορετικη περιπτωση δενπαω ουτε γηπεδο.
alp920 έγραψε:...
Δεν φταίς μόνο εσύ βέβαια,αλλά αν είναι να είσαι και του χρόνου με την ίδια όρεξη ,στο καλό.
Το θέμα είναι ότι δεν περιμένουμε να τον κρίνουμε του χρόνου. Έχουμε ήδη πάρει την απόφαση μέσα σε ένα μήνα.
Mīngus έγραψε:...Τώρα σε ότι αφορά την αυτοκριτική, το τι έχει κάνει και τι κάνει ο καθένας για την ομάδα δεν το ξέρετε, οπότε μην το κοτσάρετε όποτε κάνει κάποιος κριτική.
Αδερφέ σε αυτή την πρόταση συνοψίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του λαού του ΠΑΟΚ.
Θεωρούμε ότι αν έχουμε κάνει κάτι για την ομάδα πχ. αγορά διάρκειας... μας νομιμοποιεί να αφορίζουμε, να κράζουμε κι να έχουμε απαίτηση η κριτική μας να γίνει αποδεχτή από τους αρμόδιους για το οτιδήποτε δεν μας αρέσει. Από τους παίχτες και την διοίκηση μέχρι τις τυρόπιτες στο κυλικείο. Ασχέτως αν έχουμε την απαραίτητη γνώση ή όχι πάνω στο αντικείμενο που κρίνουμε.
GiorgosAtha έγραψε:
εννοείται μακάρι να κάνω λάθος φίλε μου, δε ξέρω αν τα σπρώχνουν οι μεξικάνοι να πω την αλήθεια.
che έμαθες ότι η Ντεπόρ θέλει να κρατήσει το γατί κ έχεις πάρει τα πάνω σου?
Που να δεις τι θα γινει τη μερα που θα υπογραψει
1000 ποστ σε μια μερα λεμε
Ρεπο ολη μερα παοκμανια φραπεδακι και πσταρισματα και ονειρα για παιχτες
Mīngus έγραψε:...Τώρα σε ότι αφορά την αυτοκριτική, το τι έχει κάνει και τι κάνει ο καθένας για την ομάδα δεν το ξέρετε, οπότε μην το κοτσάρετε όποτε κάνει κάποιος κριτική.
Αδερφέ σε αυτή την πρόταση συνοψίζεται το μεγαλύτερο πρόβλημα του λαού του ΠΑΟΚ.
Θεωρούμε ότι αν έχουμε κάνει κάτι για την ομάδα πχ. αγορά διάρκειας... μας νομιμοποιεί να αφορίζουμε, να κράζουμε κι να έχουμε απαίτηση η κριτική μας να γίνει αποδεχτή από τους αρμόδιους για το οτιδήποτε δεν μας αρέσει. Από τους παίχτες και την διοίκηση μέχρι τις τυρόπιτες στο κυλικείο. Ασχέτως αν έχουμε την απαραίτητη γνώση ή όχι πάνω στο αντικείμενο που κρίνουμε.
Προφανώς, θα μιλήσω για τον εαυτό μου. Προσωπικά γράφω σε ένα φόρουμ ως οπαδός. Έχω το δικαίωμα (πες το νομιμοποίηση) να γράψω αυτό που θέλω και πιστεύω (και να είσαι σίγουρος ότι πάντα το κάνω καλοπροαίρετα) . Σε καμία περίπτωση δεν απαιτώ από κανέναν στην ΠΑΕ να το κάνει πράξη. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα;
Παίδες νομίζω η ρήτρα είναι πάνω απο 3 χαρτιά και βασίζεται και στο συμβόλαιο που λαμβάνει ο ποδοσφαιριτής πχ. 1,5+οι μισθοί που απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του συμβολαίου.
ΟΙ δηλώσεις λογικά έχουν παρερμηνευθεί από τους εκεί ΑΡΔ.Πουλέν μου ο νομπόα από παλιά μην ξεχνάτε ότι παίζει ενάμιση χρόνο ασταμάτητα χωρίς σοβαρές προετοιμασίες ελέω παγκοσμίου και προκριματικών.Κατ'εμέ πολύ δύσκολα θα έρθει παίχτης με την ποιότητα του στην Ελλάδα.(Φυλάξτε το πόστ μου για του χρόνου)
Mingus... κανένα πρόβλημα... σαφώς και δεν μιλάω για κάποιον που κάνει ορθή κριτική.
Μιλάω για αυτούς που μπερδέυουν το "κράζω, αφορίζω και γκρινιάζω γιατί είναι δικαίωμά μου επειδή στηρίζω" με το "κριτικάρω αλλά σέβομαι κάποια γεγονότα, κάνω υπομονή και στηρίζω".
Και σαφώς δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα αλλά εσύ είσαι από αυτούς που δίνεις feedback για διάλογο. Τι να κάνω τώρα? Να μιλάω στον αέρα?
hasio_john έγραψε:Ο Νόμποα είναι εδώ, αλλά συγχρόνως μυαλό, πόδια και σώμα βρίσκονται στην Εθνική του και να δείτε πως εκεί θα κάνει παπάδες!
Εδώ απλά μας κοροϊδεύει. Ντροπή αν ξαναφορέσει την φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ας πάρει την γυναικάρα του και στο καλό! Από την γιούχα στην αλλαγή πιστεύω να το κατάλαβε και ο ίδιος πως τελειώνει και ο ΠΑΟΚ γι' αυτόν!
Όπα κάτσε ρε 'σύ hasio, όχι κι έτσι!!
Ας την αφήσει εδώ την γυναίκα να απολαύσει τις παραλίες της Χαλκιδικής όσο λείπει αυτός, να έχουμε καμιά παπαρατσική φωτογραφία...μην λέμε ό,τι να 'ναι...
Άρθρο του Novasports για την Olga Romanova (έλα 'δώ να γιάνεις κορίτσι μου, να βρεις το άλλο σου μισό ), δεν μπορώ να postάρω κείμενο ή εικόνα γιατί αν περιμένω να φορτώσει το άρθρο, θα ξυριστώ και θα ξαναβγούν τα μούσια μου...
Εαν ισχυει η παπαρια των μεξικανων για τασεις φυγεις απ τον Νομποα,αυτο πρεπει να μας δωσει τροφη για πολυ σκεψη...
Δεν ειναι δυνατον ολοι οι ξενοι που ηρθαν τα τελευταια 3 χρονια να ειναι ολοι παλτα και μετα απο ενα χρονο στην ομαδα να εχουν τασεις φυγεις...
Αυτο δειχνει ενα αρρωστο περιβαλλον, και ειναι και αποτρεπτικο διαπραγματευτικο χαρτι για να ερθουν αλλοι...
Βλέπω τα σχόλια και καταλαβαίνω πόσο αυτοκαταστροφικός είναι ο ΠΑΟΚ και αυτό απορρέει από τους ίδιους τους οπαδούς του.
Δεν γίνεται, στα πρώτα ματς να μιλάμε για τον παίκτη με την υψηλή τεχνική και τις σαραντάρες μπαλιές και τώρα έπειτα από μερικές κακές εμφανίσεις (όπως όλη η ομάδα) να μιλάμε για αδιάφορο, παλτό που δεν σέβεται, λες και γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Κορδελιό.
Επίσης, είμαι βέβαιος ότι δεν έχει κάνει καμία απολύτως δήλωση, περί Μεξικό κλπ.
Όμως, φαίνεται πως στο μυαλό του έχει το Κόπα Αμέρικα, πράγμα που θεωρώ φυσικό εφόσον και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας μας, δεν έχουν πιστέψει ότι θα καταφέρουν κάτι στα play off.
Η νέα χρονιά θα'ναι αυτή που θα βγάλουμε συμπεράσματα. Δεν γίνεται να περιμένουμε από ένα παίκτη που ήρθε τέλη Γενάρη, να προσαρμοστεί άμεσα και να κάνει μεγάλες εμφανίσεις. Και δεν ξέρω καν, τι μπορεί να περιμένει κάποιος από έναν παίκτη όπως ο Νόμποα.
Αν φύγει βέβαια, μερίδιο ευθύνης βαραίνει και τη διοίκηση για να τα λέμε και όλα.