Προγνωστικά για το Στοίχημα
Re: Προγνωστικά για το Στοίχημα
Thanks Odi για την δυάδα.
Με αυτήν και την μεσοβδόμαδη δυάδα με τα δυάρια της Σαχτάρ και της Ντόρτμουντ, ρεφάρισα τις υπόλοιπες μαλλακίες που με κουβάδιασαν.
Σήμερα θα πάω στο νησί με Σίτι και Τότεναμ, που δίνει ένα αξιοπρεπές επί 2,79 και σε ένα μικρότερο δελτίο με το όβερ της PSG και την νίκη της Μίλαν με απόδοση 3,60.
Επίσης, καθαρά και μόνο τζογαδόρικα, θα ρίξω ένα πάρα πολύ μικρό ποσό σε νίκες Βιγιαρεάλ και Αστέρα, με draw no bet και τα δύο. 19,50.
Να .... γι αυτό κουβαδιάζομαι ....
Καλημέρες.
Με αυτήν και την μεσοβδόμαδη δυάδα με τα δυάρια της Σαχτάρ και της Ντόρτμουντ, ρεφάρισα τις υπόλοιπες μαλλακίες που με κουβάδιασαν.
Σήμερα θα πάω στο νησί με Σίτι και Τότεναμ, που δίνει ένα αξιοπρεπές επί 2,79 και σε ένα μικρότερο δελτίο με το όβερ της PSG και την νίκη της Μίλαν με απόδοση 3,60.
Επίσης, καθαρά και μόνο τζογαδόρικα, θα ρίξω ένα πάρα πολύ μικρό ποσό σε νίκες Βιγιαρεάλ και Αστέρα, με draw no bet και τα δύο. 19,50.
Να .... γι αυτό κουβαδιάζομαι ....
Καλημέρες.
Under 3,5 Real M. ------1,78
X2 Πανσερραικός -------1,64
Over 2,5 Dinamo Kiev --1,62
4,73 απόδοση
Αθανασιάδης
Ρονάλντο
Αγιαξ 2
Σύστημα 2-3 χ3
4,73 απόδοση
Αθανασιάδης
Ρονάλντο
Αγιαξ 2
Σύστημα 2-3 χ3
- john4serres
ΠΑΟΚ και Ναπολι 3-0 ακριβές σκορ.
1 ευρακι
Sent from my iPhone using Tapatalk
1 ευρακι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Η τελευταία φορά που πληρώθηκα από ΠΑΟΚ, ήταν όταν έπαιξα σκόρερ τον Χαρίση στο λάιβ, με το γιάννενο εντός.
Το άλλο δεν μπορώ να το παίξω γιατί η εταιρεία που παίζω αυτήν την στιγμή δεν δίνει σκόρερ. Ίσως στο λάιβ.
Το πρώτο το έριξα αλλάζοντας μόνο την Ρεάλ σε U 4.5. Και αυτό με μισή καρδιά γιατί έχει τρομάξει το μάτι μου. 4,10 απόδοση πήρα. Δεν είναι και μικρή.Doomlord4 έγραψε:Under 3,5 Real M. ------1,78
4,73 απόδοση
Αθανασιάδης
Ρονάλντο
Αγιαξ 2
Σύστημα 2-3 χ3
Το άλλο δεν μπορώ να το παίξω γιατί η εταιρεία που παίζω αυτήν την στιγμή δεν δίνει σκόρερ. Ίσως στο λάιβ.
Καλημέρα παίδες..Εγώ από τη μεριά μου θα ποντάρω στον άσσο της Μίλαν (2,02) και στον άσσο της Αταλάντα (2,22).
Πιστεύω και το δικό μας Over 3.5 (2.15) και τον άσσο της Νιούκαστλ (2,12).
Καλή δυάδα και η αγγλική DC,θα την τιμήσω,θα έπαιζα και anytime Κλάους,αλλά το 1,50 μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό.
Πιστεύω και το δικό μας Over 3.5 (2.15) και τον άσσο της Νιούκαστλ (2,12).
Καλή δυάδα και η αγγλική DC,θα την τιμήσω,θα έπαιζα και anytime Κλάους,αλλά το 1,50 μου φαίνεται πάρα πολύ μικρό.
Νίκη της Μίλαν έχω ήδη παίξει και δεν θέλω να την ξαναπαίξω. Ξέρεις.
Θα ρίξω δυάδα την Νιούκαστλ με την Αταλάντα και θα αφήσω την ομάδα μας να πληρώσει τους άλλους. Εγώ θα το γκαντεμιάσω. Άμα δεν είχα σκάλωμα, θα το μπουμπούνιζα κι εγώ το Ο 3,5.
Πάντως έχει πλάκα. Τα όβερ 2,5-3,5-4,5 του ΠΑΟΚ δίνουν 1,44-2,10-3,50 αντίστοιχα.
Έφυγε ο Ιγκόρ και γίναμε Ρεάλ;
Θα ρίξω δυάδα την Νιούκαστλ με την Αταλάντα και θα αφήσω την ομάδα μας να πληρώσει τους άλλους. Εγώ θα το γκαντεμιάσω. Άμα δεν είχα σκάλωμα, θα το μπουμπούνιζα κι εγώ το Ο 3,5.
Πάντως έχει πλάκα. Τα όβερ 2,5-3,5-4,5 του ΠΑΟΚ δίνουν 1,44-2,10-3,50 αντίστοιχα.
Έφυγε ο Ιγκόρ και γίναμε Ρεάλ;
Άντε καλοφάγωταDC έγραψε:Η τελευταία φορά που πληρώθηκα από ΠΑΟΚ, ήταν όταν έπαιξα σκόρερ τον Χαρίση στο λάιβ, με το γιάννενο εντός.![]()
Το πρώτο το έριξα αλλάζοντας μόνο την Ρεάλ σε U 4.5. Και αυτό με μισή καρδιά γιατί έχει τρομάξει το μάτι μου. 4,10 απόδοση πήρα. Δεν είναι και μικρή.Doomlord4 έγραψε:Under 3,5 Real M. ------1,78
4,73 απόδοση
Αθανασιάδης
Ρονάλντο
Αγιαξ 2
Σύστημα 2-3 χ3![]()
Ω ρε κλαρίνα εχθές!!!!!
5 δελτία, πέντε κουβάδες.
ΡΕ ΠΟUΣΤΗ ΓΕΡΟ;;;;;;;;; Βουντού μας έκανες;

5 δελτία, πέντε κουβάδες.
ΡΕ ΠΟUΣΤΗ ΓΕΡΟ;;;;;;;;; Βουντού μας έκανες;
επαιξα μια τετραδουλα και ειπα να τη μοιραστω εδω
ασσο γουεστ χαμ
ασσο χαλ σιτυ
ασσο σεβιλλη
γκολ γκολ σασουολο -καρπι